אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
kobster כתב:
שאף אחד לא יסתנוור מהניצחון הזה. לא היינו עדיפים כמעט בשום שלב במשחק והפנדל היה הבעיטה המסוכנת היחידה שלנו לשער. מכבי יותר הפסידו את המשחק (בעיקר המאמן שלהם) מאשר הפועל ניצחו אותו.
בינואר צריך לעשות חריש עמוק, לשחרר לפחות שלושה זרים (פטקוביץ',ברונו וג'וני) ולהביא בלם זר, מגן ימני וקשר אחורי גרזן.
לא הייתי בונה על שי יותר מדי השנה. הוא יחזור בינואר, מי יודע באיזה כושר ובאיזה מצב מנטלי, ואסור לנו לבנות את המשל העונה עליו.
מה שכן, אם השחקנים ירוצו כל משחק כמו שהם רצו אתמול, אפשר להיות טיפה יותר רגועים בקטע של הכושר הגופני.
יוסי ימדד לדעתי רק אחרי ניקוי האורוות בינואר, נקווה שעד אז נישאר בטווח סביר מהמקום הראשון.
אני לא אומר שאין בעיות בסגל, יש בהחלט. קשר אחורי, מגינים, בלם. ועם כל זה אין שום הצדקה לאיך שהקבוצה נראית ולשיטת המשחק הזו. וגם יעשו תיקונים בסגל, אז אולי יהיה שיפור מסוים, אבל הקבוצה עדיין תיראה רע.
הרי לא יחליפו 11 שחקנים. אני לא לגמרי יוגע מה יוסי עושה איתם באימונים וכמה הוא יכול להשפיע על הקבוצה בזמן שהוא איתה, אבל מה אני אגיד לכם, קבוצות עם סגל נחות בהרבה משל הפועל משחקים כדורגל הרבה יותר נכון וטוב.
מה זה כמה הוא יכול להשפיע? אם הוא לא יכול שישים את המפתחות...
שיעשה 3 אימונים ביום, שיראה להם סרטים, שייכנס להם לנשמה, שיריץ אותם, שייקח אותם לגיבוש בקיסריה או וואטאבר. על זה משלמים לו. עד עכשיו הוא עוד איכשהו מקבל אצל חלקנו קרדיט של התחלה, אבל הקרדיט הזה ממש על סף סיום.
אז הכוונה שלי (חשבתי שזה היה ברור) היתה לכמה הוא היה יכול להשפיע בזמן שהוא בקבוצה (שזה בערך חודש וחצי) אם נזכור שזו לא קבוצה שהוא בנה ובאיזה מצב הא קיבל אותה מבחינת רמת המשחק.
דבר שני, יש דברים ששחקני כדורגל אמורים לעשות ולהבין גם אם אין מאמן בכלל. ודוגרי, זה הכי מטריד אותי כרגע. לא יכול להיות ששחקנים מקבלים החלטות כמו שהשחקנים בהפועל מקבלים. אני כבר לא מדבר על לחץ ושיטות משחק וטקטיקה. דברים בסיסיים כמו לרוץ לשטחים מתים, להחזיק כדור, לשחק על הריצפה.
בשביל שאדון חנן ממן יחזיק כדור בדקה 92, שמכבי ב-9 שחקנים ולא ינסה לתת פס לגול בין 4 שחקני הגנה של מכבי, צריך מאמן? ואני מדבר על אחד השחקנים היותר אינטילגנטים בקבוצה.
שחקנים בהפועל לא "מרגישים" את המשחק, לא מבינים את הדינמיקה שלו, כאילו משחקים כדורגל יומיים.
יכול להיות שזה עניין מנטאלי, של בגרות, לא יודע. משהו שם צריך להשתנות וזה לא רק מאמן.