תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 22:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי פנתה לערן זהבי
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 08:58 
מסכים שהעיקר זה רמת המקצוענות שלנו. עזבו זהבי, הכי חשוב - רכש מקצועני בינואר, שדרוג הדרגתי גם של הכושר הגופני וגם של הנעת והחזקת הכדור בעיקר באמצע המגרש.

עזבו זהבי מעבר לכך שיתכן שמדובר במלפפון לקראת הדרבי. הרומנטיקה המוגזמת מעצימה שחקנים שאחר כך אפילו לא יושבים על הספסל באוסטריה. כולם גם התרגשו מגילי, אבל אחר כך הופיע אשכול שניסה לאתר לו מקום בהרכב והיו נסיונות מענינים לתפור לו תפקיד עם פטור משמירה. גילי שווה, אבל הרומנטיקה היתה מוגזמת.
ואחרי ההכנה, 2 אמיתות:
1 זהבי הוא לא מה שחסר בהפועל.
2 לממן וגם לגורדנה יש פוטנציאל דומה לזה שלו ועלויות, כולל טיפול באגו, נוחות יותר.

עזבו זהבי יותר חשוב המשכיות של טוטו וכמובן שדרוג החלק הדפנסיבי. ומה גם שעד עכשיו ספרתי רק זר אחד שווה ממש בקבוצה.
ואם למכבי יש כסף בלי תחתית לא נוכל להתמודד עם זה שהם יביאו במוקדם או במאוחר שחקן כמותו וגם טוב ממנו. שכטר וגם טובים ממנו. בינתיים הידיעות עליו רק מראות על חולשה במערך הסקאוטינג של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
צ'ימפ ידידי,
בחזוני אני גם רואה מועדון שמתנהל בצורה הרבה יותר מקצוענית.
מועדון בו יש חדר כושר מתוקתק + 5-6 חדרי פזיוטרפיה צמודים ליד מגרש האימונים, ואז אין את הצורך לנדוד למכוני כושר "פרטיים" בשביל לערוך אימונים.
מועדון בו יש תזונאי + שף צמוד, ו 30 חדרי שינה / מנוחה לשחקנים + לובי גדול ומסודר בא הקבוצה מתכנסת לפני כל אימון.
אני גם שואף אנשי הקבוצה יגיעו להחתים כרטיס ב 8:00 בבוקר ויחתמו יציאה "רק" ב 18:00, אבל זה עדין לא אמור שצריך לגמור מכל מה שקוראה בצד השני של הכביש
כי השנה הכסף שלהם מצליח לצבור קצת ריבית.
כל שנה אנחנו יוצאים בהצהרות כמה הם בונים ומתנהלים כמו שצריך, ובנתיים אין אצלם אפילו קמצות של המשכיות, שום חשיבה לטווח ארוך נראת לעיין אלא בעיקר,
הרבה מאוד כסף שנשפך, רק שהשנה בניגוד לשנים עברו הוא נשפך עלך צוות אימון, ולא על שחקנים.

לאור הנאמר למעלה, הרדיפה ךמשל אחרי זהבי שהוצעה כאן היא פשוט טעות וחוסר חשיבה מקצועית.
במקום 300 אלף בשנה לזהבי תקנו עם זה חדר כושר, במקום השקעה מטורפת בשיחרור זרים והבאת חדשים תגדילו את חשבון החשמל,
ותתחילו לדאוג שהשחקנים יגיעו ב 8:00 למתחם חודרוב. במקום רדיפה אחרי הכסף הזול מלאן תקימו מערך טלנרקטינג פרטי שנוכל להתחיל לשווק כרטיסים לבד,
זאת הדרך למקצוענות לא רכישה סיטונאית של שמות גדולים כדי שהם לא יהיה במכבי. זה לשחק במשחק שלהם, וכרגע לקנדי יש יותר גדול ובהרבה אז בטוח נפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
בלוחות הזמנים שמפורסמים כאן בנוגע לאימונים נכתב לא פעם על אימון כושר/כוח בבוקר ואימון עם כדור בערב. מעולם לא ראיתי אצל/מטעם מכבי משהו כזה, אבל את קריית שלום אני כן רואה, והוא ממש לא מועדון בקנה מידה שונה מוולפסון וזה אחרי שיש להם כבר 4 שנים "שיח סעודי". בנוסף הם בכל שנה מחליפים חצי הרכב, צוות מאמנים וכל דבר שזז. זה היה ברור שהם יצליחו מלי שהוא, אבל לא הדרך מצליחה אלא הכסף, וכדאי שתתחילו להפנים את זה. במכבי לא בונים כלום, אלא קונים, וזה כולל גם את התדמית התקשורתית.

בוא נכניס את העניין לפרופורציות,גם בהפועל לא ממש בונים כרגע אחרי ההריסות שהשאיר כאן טביב.
הלכת והבאת כמה שמות ובנו סגל "רחב" עבר בשביל למכור מנויים,אחרי שכנראה ל70% מהם לפחות ,די נשבר מהכדורגל ומכל מה שהולך אחרי סוף העונה שעברה וכל תקופת טביב.
הבטיחו הרים וגבעות,שקיפות,התחשבות בקהל ומה לא - ובינתיים נאדה.
אפילו היוזמה של קניית אחוזים ע"י הקהל עדיין לא יצאה לפועל,ופרט לסיבות למה כל פעם המהלך נדחה,כלום לא קורה.

לפחות למכבי יש מישהו שייזרוק כסף ויינסה להזיז שם משהו,כי אצלנו אפילו מישהו שיעשה את זה אין,וגם את הכסף שהיה איכשהוא הצליחו לשרוף פה על סגל כושל ולא מאוזן.
ככה שבינתיים בעניינים של דרך ובנייה,יש לנו עוד הרבה לעבור בגלגול הזה של ההנהלה הנוכחית,כדי שנגיע לרמה של 10% ממה שמכבי עושים כרגע.
ואפילו לא דיברתי על החומר האנושי שמנהל אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
סה שאנחנו לא מתנהלים נכון לא אומר שמכבי כן מתנהלים נכון לא רואה שום חשיבה לאורך. זמן אצלם. צר לי שאני מסרב להסתנוור מאורות הלד הנוצצים המנסים להחליף את השמש מעל קריית שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 09:31 
el dudernio כתב:
צ'ימפ ידידי,
מועדון בו יש חדר כושר מתוקתק + 5-6 חדרי פזיוטרפיה צמודים ליד מגרש האימונים, ואז אין את הצורך לנדוד למכוני כושר "פרטיים" בשביל לערוך אימונים.
מועדון בו יש תזונאי + שף צמוד, ו 30 חדרי שינה / מנוחה לשחקנים + לובי גדול ומסודר בא הקבוצה מתכנסת לפני כל אימון.
אני גם שואף אנשי הקבוצה יגיעו להחתים כרטיס ב 8:00 בבוקר ויחתמו יציאה "רק" ב 18:00, אבל זה עדין לא אמור שצריך לגמור מכל מה שקוראה בצד השני של הכביש
כל שנה אנחנו יוצאים בהצהרות כמה הם בונים ומתנהלים כמו שצריך, ובנתיים אין אצלם אפילו קמצות של המשכיות, שום חשיבה לטווח ארוך נראת לעיין אלא בעיקר,
הרבה מאוד כסף שנשפך, רק שהשנה בניגוד לשנים עברו הוא נשפך עלך צוות אימון, ולא על שחקנים.

לאור הנאמר למעלה, הרדיפה ךמשל אחרי זהבי שהוצעה כאן היא פשוט טעות וחוסר חשיבה מקצועית.
במקום 300 אלף בשנה לזהבי תקנו עם זה חדר כושר, במקום השקעה מטורפת בשיחרור זרים והבאת חדשים תגדילו את חשבון החשמל,
ותתחילו לדאוג שהשחקנים יגיעו ב 8:00 למתחם חודרוב. במקום רדיפה אחרי הכסף הזול מלאן תקימו מערך טלנרקטינג פרטי שנוכל להתחיל לשווק כרטיסים לבד,
זאת הדרך למקצוענות לא רכישה סיטונאית של שמות גדולים כדי שהם לא יהיה במכבי. זה לשחק במשחק שלהם, וכרגע לקנדי יש יותר גדול ובהרבה אז בטוח נפסיד.

אמת, השאלה היא האם העמותה תוכל להשפיע במקרים לעיל, אם כן, זה יהיה נפלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
צודק מכבי יכולה לקנות הכל והכי חשוב זה הכסף, אהל סליחה על השפה הבוטה, על ה@ין שלי מה קורה במכבי, למרות שאת האימונים שם כנראה לא ראית כי אין מה להשוות.
בלי שום קשר, זה מה שאני רוצה למועדון שלי, שינוי תפיסה מרמת החובבנות, כסף אין וכנראה גם לא יהיה, אז צריך ליצור יתרון במשהו אחר משאר הקבוצות בליגה.

מקצוענות מעולם לא היה היתרון שלנו על אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
סה שאנחנו לא מתנהלים נכון לא אומר שמכבי כן מתנהלים נכון לא רואה שום חשיבה לאורך. זמן אצלם. צר לי שאני מסרב להסתנוור מאורות הלד הנוצצים המנסים להחליף את השמש מעל קריית שלום

מה צריך לקרות כדי שנודה שהם מתנהלים נכון, וגם לטווח ארוך?
שחקנים מפוצצים הם לא הביאו. הם עובדים חזק על כושר גופני ורואים את זה בכל המשחקים (הבינוניים להחריד) שלהם.
הם מייצרים שקט גם אחרי ההפסד לב"ש (הלואי שהיינו מקבלים ככה את ההפסד ברמה"ש).

כמובן שמעל הכל נמצא הכיס הרחב, שמבטיח שגם אם השנה לא יהייה טוב, שנה הבאה כבר נסתדר. אבל שום דבר שם הוא לא קצר טווח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 09:55 
el dudernio כתב:
צ'ימפ ידידי,

בעצם אנחנו מסכימים ואומרים אותו דבר ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 10:01 
אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:

שחקנים מפוצצים הם לא הביאו. הם עובדים חזק על כושר גופני ורואים את זה בכל המשחקים (הבינוניים להחריד) שלהם.

כמובן שמעל הכל נמצא הכיס הרחב, שמבטיח שגם אם השנה לא יהייה טוב, שנה הבאה כבר נסתדר. אבל שום דבר שם הוא לא קצר טווח.

גם עם זה אני מסכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:

ברור שהם לא מביאים שמות גדולים.
הרי אנימה וראדי שהם הביאו הקיץ זה סתם שחקנים טובים שהם מצאו בגורשים והם גידלו.
לכן קהת ולוגסי מקבלים הרבה דקות השנה, כי הם מפתחים את דור העתיד.
תהיה רציני, מכבי מצליחים כי במהלך 5 שנים הם ניסו לקנות (ורוב גם הצליחו) כל שם גדול שהיה בארץ,
בנוסף הם גם הנחיתו פה צוות "מקצועי" סכומים ששום קבוצה אחרת לא תצליח (בדיוק כמו ביתר בזמנו).
חשיבה לטווח ארוך זה שינוי תפיסתי במהות הכדורגל, להתייחס לזה כמו ליום עבודה רגיל (רק בחיפה קורה אצלם זה ממש רחוק מזה).
לשנות את מערך מכירת הכרטיסים (בחיפה לפחות עשו מנויי מגנטי בזמנו אני לא יודע מה קורה עכשוי אבל זה כבר הרבה יותר מאשר אצל ההם),
להקים חדר כושר ומתחם אימונים בסדר גודל שונה (כמה קריית שלום שונה מהותית מחודרוב?)
כל הדברים שלהם הם תוצר של השקעה כספית עצומה ולא של דרך ניהול וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 10:12 
לא הביא ושמות גדולים? הא?
גורי, גרסיה, אניימה, ארנשאו, ראדי. וזה רק השנה.
שמות סופר גדולים לליגה שלנו. התקציב שלהם קרוב ל 100 מיליון ש"ח.
אז תדברו על התנהלות ומקצועיות, אבל כשיש כסף, אפשר להעסיק מאמן שירשום הערות ועוד שני עוזרי מאמנים, וכו' וכו'.
זה לא אומר שהם מתנהלים לא נכון או, שכסף קונה בהכרח התנהלות נכונה (ע"ע בית"ר), אבל כסף מאוד מאוד עוזר. מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אז תדברו על התנהלות ומקצועיות, אבל כשיש כסף, אפשר להעסיק מאמן שירשום הערות ועוד שני עוזרי מאמנים, וכו' וכו'.
זה לא אומר שהם מתנהלים לא נכון או, שכסף קונה בהכרח התנהלות נכונה (ע"ע בית"ר), אבל כסף מאוד מאוד עוזר. מאוד

כסף עוזר, אין ספק.
אניימה לא בא למכבי בכסף גדול
ראדי היה יכול לנחות בהפועל אם היינו רוצים. גם אבו זייד.
גרסיה גדול לליגה? זר שהתנהל בקריירה בינונית בקפריסין. ארנשאו וגורי שניהם אחרי השיא ומתאימים לג'מבה ופנסטיל. וגם יעילים באותה צורה.
הם עדיין משחקים עם ייני וזיו. דאבור משחק הרבה. שחקני נוער שיצאול קבל דקות בקבוצות אחרות.

אמרתי שהכיס הרחב הוא המקור לכל הטוב הזה שעובר עליהם, אבל בניגוד לשנים קודמות (אלדוד, מה הקשר מה הם עשו ב5 שנים האחרונות להשנה?), הפעם הכסף הזה קונה משהו שישאר איתם לאורך זמן. כל עוד הכסף ישאר, כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
בוודאי שהגורם המרכזי הוא כסף.
עם כסף צריך התנהלות סבירה, לא יותר מזה בליגה שלנו.
וגם אם עושים טעויות קשות, אם יש סבלנות בסוף הכסף ינצח.
והאיש העשיר של הפועל לא יגיע עכשיו.
עכשיו הגישה השלטת שגם עם תקציב של קרית שמונה אפשר לקחת אליפות.
אחרי האליפות הרביעית ברציפות של ההם יבינו שכנראה יש דרך אחת להצליח להדביק אותם.
ואם גם אז הוא לא יגיע, אז גם פה תתחילו לדבר על תקרות תקציב והגבלות כאלה ואחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:

ברור שהם לא מביאים שמות גדולים.
הרי אנימה וראדי שהם הביאו הקיץ זה סתם שחקנים טובים שהם מצאו בגורשים והם גידלו.
לכן קהת ולוגסי מקבלים הרבה דקות השנה, כי הם מפתחים את דור העתיד.
תהיה רציני, מכבי מצליחים כי במהלך 5 שנים הם ניסו לקנות (ורוב גם הצליחו) כל שם גדול שהיה בארץ,
בנוסף הם גם הנחיתו פה צוות "מקצועי" סכומים ששום קבוצה אחרת לא תצליח (בדיוק כמו ביתר בזמנו).
חשיבה לטווח ארוך זה שינוי תפיסתי במהות הכדורגל, להתייחס לזה כמו ליום עבודה רגיל (רק בחיפה קורה אצלם זה ממש רחוק מזה).
לשנות את מערך מכירת הכרטיסים (בחיפה לפחות עשו מנויי מגנטי בזמנו אני לא יודע מה קורה עכשוי אבל זה כבר הרבה יותר מאשר אצל ההם),
להקים חדר כושר ומתחם אימונים בסדר גודל שונה (כמה קריית שלום שונה מהותית מחודרוב?)
כל הדברים שלהם הם תוצר של השקעה כספית עצומה ולא של דרך ניהול וכו'.

הכל דברים של טעם אבל אולי אנחנו נעשה את שלנו ומי שמנהל יעשה את שלו. לבוא להנהלה הנוכחית בטענות למה רכשו את זה ולמה לא עשו את זה זה באמת? מגוכח. היה מצב נתון שהלכנו לעבור לליגה א מחוז מרכז . זה היה מהצב מתוך זה בתהליך כאוטי פתאום כל הפורום כאן התחיל לתחבט בשאלה האם נסתפק בדבל או שגם נרצה את הליגה אירופאית והשחקנים רצו אחריהם. ובכן אנחנו קבוצה פצועה עם הרכב לא רע קצת עם חוסר מזל קצת מאמן שגם הוא לא מאמן ממש וגם חלה ואחריו בא אחד שהוא מאמן אבל מה לעשות כמו כולם לעיתים טוב לעיתים פחות טוב. ומה לעשות ההימור של הקנדי על הספרדים הצליח כנראה לפחות עד עכשיו. שיקנו את זהבי אם הם רוצים, ראיתי את אתמול את ידין רועה על המגרש ברמת השרון אפילו עשב הוא לא הצליח למצא. אנחנו צריכים לשיר בקול גדול כמה אנחנו אוהבים את הקבוצה הזאת ולהבין פעם אחת ולתמיד בנגוד לכולם אנחנו לא קבוצה עם אוהדים אלא אוהדים עם קבוצה. אנחנו מסוגלים להעיר מתים באהבה שלנו. האשכול שהיה כאן נגד השחקנים בצכיה הוא מדהים. למה לא באתם להגיד תודה לאוהדים אחרי הפסד של ארבע אפס. מי בחייפה או במקקי חושב על דבר כזה בכלל. זה הכוח שלנו זה מה שאנחנו צריכים לעשות ולא לתכנן לאבוקסיס את מי הוא מחליף בג'וני או את ורמוט שנחשב עד לפני חודש לאס מנצח או טוטו שלפני שישה שבועות נחשב למת פתאום חזרה הוא אדום .
הקבוצה של גוטמן היתה הדבר הכי נפלא שקרה לכדורגל הישראלי לדורותיו ובטח לנו. בחי במשחקים ידענו שלא ראינו דבר כזה ארבעים שנה וכנראה גם לא נראה. זהבי שווה כמו דה סילווה או יבואה או רובן עובד או שכטר או מיש אתם רוצים אבל עובדה אף אחד מהחלקים לא מצליח לשחזר את מעלליו בשום מקום אחר. זהבי שחקן לגיטמי שישחק במקקי אם זה מה שהוא רוצה, אולי יחזור למכור פיצה אם זה לא חשוב לו לשחק בהפועל. אנחנו ? בוא נעשה את חלקנו נעמוד ונשיר בגשם בקור בחמסין ונקרע אותם באחד אפס ענק אם אפשר ואם אי אפשר? נמשיך לשיר גם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

כסף עוזר, אין ספק.
אניימה לא בא למכבי בכסף גדול
ראדי היה יכול לנחות בהפועל אם היינו רוצים. גם אבו זייד.
גרסיה גדול לליגה? זר שהתנהל בקריירה בינונית בקפריסין. ארנשאו וגורי שניהם אחרי השיא ומתאימים לג'מבה ופנסטיל. וגם יעילים באותה צורה.
הם עדיין משחקים עם ייני וזיו. דאבור משחק הרבה. שחקני נוער שיצאול קבל דקות בקבוצות אחרות.

אמרתי שהכיס הרחב הוא המקור לכל הטוב הזה שעובר עליהם, אבל בניגוד לשנים קודמות (אלדוד, מה הקשר מה הם עשו ב5 שנים האחרונות להשנה?), הפעם הכסף הזה קונה משהו שישאר איתם לאורך זמן. כל עוד הכסף ישאר, כמובן.

אם זה תלוי בכסף של הקנדי זה לא בניה לרחוק.
היה ברור שאם בכל שנה הם ישקיעו 100 מליון שקל בסוף יבואו תוצאות, אדיוט מי שחשב שלא, אבל אי אפשר להגיד שזה התנהלות נכונה.
אם אחרי 5 שנים של רכישות מסיביות הם היו צריכים להשקיע השנה שוב 100 מליון (פי 2 אשר הרודפות אחריה) כנראה שההנלהלות רחוקה מלהיות נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אם זה תלוי בכסף של הקנדי זה לא בניה לרחוק.
היה ברור שאם בכל שנה הם ישקיעו 100 מליון שקל בסוף יבואו תוצאות, אדיוט מי שחשב שלא, אבל אי אפשר להגיד שזה התנהלות נכונה.
אם אחרי 5 שנים של רכישות מסיביות הם היו צריכים להשקיע השנה שוב 100 מליון (פי 2 אשר הרודפות אחריה) כנראה שההנלהלות רחוקה מלהיות נכונה.

הכל תלוי בכסף.. איך אחרת אפשר לבנות משהו?
תקח לברצלונה את המליונים שלה, תשחרר כוכבים, ואין שם כלום.
יפה שיש שם כסף, צריך לדעת גם מה לעשות איתו. ועם הזמן, ההשקעה תחזיר את עצמה.
זה שבמשך כמה שנים ההזוי מקנדה שפך פה מליונים לזבל זה עבר. הסטוריה. היום הוא בונה קבוצה שכל עוד הוא פה, היא תרוץ עם אותו הרכב ועם צעירים שמשחקים ליד מנוסים יותר. זה די ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 13:09 
שכטר,זהבי,גילי.
איך הצליחו לסדר להם ג׳ובים בליגות הבכירות ביותר באירופה?
לא רק בכדורגל הישראלי יש קומבינות מוזרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 15:05 
זהבי נכנס עכשו מחליף במשחק נגד סמפדוריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 15:26 
moshiko כתב:
שכטר,זהבי,גילי.
איך הצליחו לסדר להם ג׳ובים בליגות הבכירות ביותר באירופה?
לא רק בכדורגל הישראלי יש קומבינות מוזרות.

שום קומבינה לא הייתה כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 16:28 
ירדן כתב:
chimpfive כתב:
צודק מכבי יכולה לקנות הכל והכי חשוב זה הכסף, אהל סליחה על השפה הבוטה, על ה@ין שלי מה קורה במכבי, למרות שאת האימונים שם כנראה לא ראית כי אין מה להשוות.
בלי שום קשר, זה מה שאני רוצה למועדון שלי, שינוי תפיסה מרמת החובבנות, כסף אין וכנראה גם לא יהיה, אז צריך ליצור יתרון במשהו אחר משאר הקבוצות בליגה.

מקצוענות מעולם לא היה היתרון שלנו על אף אחד.

ידוע, אבל על זה נלחמו בטביב, אז רצוי להתחיל מתישהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
אחד השחקנים הכי נערצים עליי ערן זהבי,אבל סה"כ פנסיונר.
לא שיחק שנה כדורגל.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 18:57 
פאביו כתב:
אחד השחקנים הכי נערצים עליי ערן זהבי,אבל סה"כ פנסיונר.
לא שיחק שנה כדורגל.

והנה רק עכשיו הוא זכה לכמה דק' בפלרמו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לחשוב שזה יהיה המעבר הכי מפתיע שקרה בכדורגל. לצערי, הדברים האלו כל הזמן קורים.
אל תתפלאו אם בקרוב הוא ינשק את מגן הדוד של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 07:27 
קורמאק מקארתי כתב:
אפשר לחשוב שזה יהיה המעבר הכי מפתיע שקרה בכדורגל. לצערי, הדברים האלו כל הזמן קורים.
אל תתפלאו אם בקרוב הוא ינשק את מגן הדוד של מכבי.

לאחר ששמעתי את הראיון איתו: http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH

זה ברור שפנו אליו והוא שוקל להגיע, בוא נראה מאיזה חומר אנושי הוא נוצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
הם נשאו את שם זהבי לשווא, ותראו מה קרה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
הם נשאו את שם זהבי לשווא, ותראו מה קרה!

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: