nati כתב:
redrony כתב:
nati כתב:
Frank Serpico כתב:
בכיינות זה מקצוע.
אני שונא בכיינות,אבל לפעמים יש גם סיבות לבכי.בנתיים שלושת הפסדים שלנו היו בגלל שופטים.
ד"א,על הטעות של השופט בשבוע שעבר שלמנו גם היום.
כמו שאפשר להגיד שנצחון אחד שלנו הוא בזכות שופט (ואני לא חושב ככה). אני כן חושב שהשופט היה פקטור מאוד מרכזי בשני המשחקים האחרונים, ויכול להיות שאפילו הפסדנו נקודות בגללו, אבל אני מבטיח לך שסטטיסטית, דופקים אותך כל שנה אותו דבר. שאתה קבוצה מספיק טובה, אתה גם יודע להתגבר על זה. מי שבוכה על שופטים זה הקבוצות הקטנות וזה באמת בצדק כי הן בשביל לנצח לא יכולות להרשות לעצמן טעויות נגדן.
אז זה באמת מעצבן, אבל אלא אם אתה חושב שעושים לך בכוונה, תעזוב את זה ותתרכז בעיקר, הפועל קבוצת כדורגל גרועה ורק מההבנה הו והטיפול בה אפשר לצמוח.
כשהשופטים מרגישים שהם מקבלים גב מאיגוד השופטים/ההתאחדות/התקשורת אז הרבה יותר קל להם לטעות נגדנו. כשלשופטים יש טעויות נגד חיפה ובית"ר כולם צועקים ומתנפלים עליהם.לכן נגדם יש הרבה הרבה פחות טעויות.ולזכותם הרבה טעויות.
דבר אחד אני לא מבין אצלך(כי זאת לא הפעם הראשונה שאתה כותב את זה),בגלל שהפועל לא משחקת טוב,אז אנחנו צריכים לשתוק נגד טעויות נגדנו?
אז נכון שזה מרגיז פחות כשמנצחים למרות טעויות של שופטים.אבל זה לא אומר שצריך לשתוק כשמפסידים בגלל הטעויות האלו.
העונה כבר הפסדנו שלושה משחקים בגלל טעויות שיפוט.
האליפות אחת(08-09)כבר הפסדנו בגלל "טעויות שיפוט. זה לא עניין של לשתוק או לא. אתה צריך לעשות לטווח ארוך מה שטוב לך. אני טוען שלהתעסק בשיפוט עושה רק נזק, בטווח הארוך והקצר.
הרי גם ככה כולם חושבים שאתה בכיין. התלוננת על השיפוט עכשיו, התלוננת בשבוע שעבר, התלוננת אחרי משיח בדרבי והתלוננת ב-2009.
נחש מה? עדיין טועים נגדך ולפעמים בצורה שגורמת לך לאבד נקודות. אני אגלה עוד סוד קטן שלא תגיד שלא ידעת אח"כ: זה עוד יקרה.
כל עוד זה לא מכוון ואין יד מכוונת בהתאחדות או באיגוד השופטים לדפוק אותך, אין לך יותר מדי מה לעשות.
בעיניי הדבר היחיד שיכול להשפיע על שופט זה לחץ של קהל בעיקר במשחקי בית וזה סבבה, אפשר לעשות (בדיוק כמו שידעתי שנגד בית"ר הולכת להיות בעיה עם גרינפלד).
אתה רוצה גם להגיד משהו אחרי המשחק, גם בסדר. להתעסק בזה כל הזמן פשוט מוציא אותך מפוקוס ויכול חו"ח לגרום לאנשים לחשוב שהבעיה היא השופטים ולא הקבוצה.
אז אני אחזור, השופטים השפיעו על תוצאות שני המשחקים האחרונים של הפועל בצורה ברורה ולרעתינו ועדיין, מה שאותי מטריד זה איך הקבוצה נראית. על טעויות שיפוט אני יודע שאני יכול להתגבר בטווח הארוך, אבל עם איך שהפועל נראים, גם אבוקסיס ישפוט זה לא יעזור לנו.
ובכלל, לך שבוע וחצי אחורה מהמשחק בטדי. תסתכל על כל הפסטיבל שאנחנו אחראים לו במידה מסוימת. יכול להיות שבצדק. לא היית מעדיף שייגמר המשחק בטדי, נתבאס רצח מההפסד ושיהיה שקט?