תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 03:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יוסי אבוקסיס - ניהול המשחק שלו מחפיר!!!
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:46 
בני12 כתב:
אבל אמרו שהוא יחדיר שיטת משחק ונקבל חזרה את קבוצת הדאבל.

היה מאמן בינוני בשנה שעברה בבני יהודה ונשאר כזה גם השנה.

הוא הולך לעשות קריירת אימון יפה בזכות 3 השנים שהוא ישב על הספסל כשגוטמן אימן.
מדהים איך הוא מוציא מהסגל הזה את המינימום. זה באמת כשרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Charlie כתב:
moshiko כתב:
Charlie כתב:
מושיקו, מה קורה? אתה היסטרי...

הקבוצה הזו יותר קרובה כיום לבני סכנין מאשר למכבי ת״א.
הקבוצה הזו מזכירה לי את הקבוצה שהחלה עם גילי וסיימה עם שייע...

אל תגזים. ב-04/05 לא היה לך סגל כזה. אפילו לא מתקרב. הבעיה של הפועל כיום היא שילוב של הכנה לקויה ומאוחרת בקיץ, עייפות מאירופה וכן חוסר חיבור ושיטה לא מתאימה:
הזמן יעשה את שלו בנוגע להכנה הלקויה ושחקנים מסויימים ייכנסו לכושר תוך כדי תנועה. זה מה יש.
העייפות תיעלם כשיסתיים הבית המוקדם של אירופה.
נותר רק לקוות שהעסק יידבק, שחזרתם של גילי ושי (ואולי החתמת בלם זר ראוי בינואר) תיתן תוספת כח רצינית ודחיפה לקבוצה כולה וכן שיוסי יצליח לבנות תלכיד, מערך ושיטה שתתאים לשחקנים ושניתן יהיה להפיק מהם את המקסימום.

כלומר, רוב ה"בעיות" שלנו אמורות להיפתר בקרוב וזה עניין של זמן. בעיות אחרות זה כבר תלוי במאמן. אבל בשום מקרה אנחנו לא קרובים למה שהיינו ב-2005. זו סתם היסטריה לשמה.

מבחינת רמת הכדורגל, אתה צודק. יותר קרובים לימים של סיני בשנות ה-90.
הסגל שלך אמור להיות טוב בחלק ההתקפי על הנייר, אבל הכדורגל של הקבוצה כל כך גרוע שלא משנה מי משחק בהתקפה.
אין לי מוש מאיפה הבאת שהבעיות אמורות להיפתר בקרוב, ואני לא יודע עד כמה קרוב זה יהיה. תפסיד בראשון הבא, וצריך להתחיל לחשוב על העונה הבאה.

לא דיברתי על מאבק האליפות. ברור שהפסד בדרבי יסתום את הגולל על הסיכוי וישאיר לנו סיכוי נמוך מאד אם בכלל.
דיברתי על כך שיש בעיות ביכולת של הפועל שמקורן בהכנה לקויה וכו'. אין לי ספק שכשגילי ושי יחזרו, אולי עם בלם זר ראוי בינואר ועוד כמה שחקנים שיתחברו ו/או יחזרו לכושר הפועל תיראה אחרת. האם זה יקרה? סביר להניח שכן. האם זה יהיה מאוחר מדי? יתכן. נדע את התשובה בקרוב. אבל תחשוב לבד איזה תוספת זו גילי, שי ובלם זר טוב. אישית הייתי מחזיר את בונדר במקום ג'ון אבל אני לא נכנס לזה עכשיו כדי לא לפתוח עוד אשכול בעניין. זה לא נושא האשכול ממילא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:57 
Charlie כתב:
redrony כתב:
Charlie כתב:
moshiko כתב:
Charlie כתב:
מושיקו, מה קורה? אתה היסטרי...

הקבוצה הזו יותר קרובה כיום לבני סכנין מאשר למכבי ת״א.
הקבוצה הזו מזכירה לי את הקבוצה שהחלה עם גילי וסיימה עם שייע...

אל תגזים. ב-04/05 לא היה לך סגל כזה. אפילו לא מתקרב. הבעיה של הפועל כיום היא שילוב של הכנה לקויה ומאוחרת בקיץ, עייפות מאירופה וכן חוסר חיבור ושיטה לא מתאימה:
הזמן יעשה את שלו בנוגע להכנה הלקויה ושחקנים מסויימים ייכנסו לכושר תוך כדי תנועה. זה מה יש.
העייפות תיעלם כשיסתיים הבית המוקדם של אירופה.
נותר רק לקוות שהעסק יידבק, שחזרתם של גילי ושי (ואולי החתמת בלם זר ראוי בינואר) תיתן תוספת כח רצינית ודחיפה לקבוצה כולה וכן שיוסי יצליח לבנות תלכיד, מערך ושיטה שתתאים לשחקנים ושניתן יהיה להפיק מהם את המקסימום.

כלומר, רוב ה"בעיות" שלנו אמורות להיפתר בקרוב וזה עניין של זמן. בעיות אחרות זה כבר תלוי במאמן. אבל בשום מקרה אנחנו לא קרובים למה שהיינו ב-2005. זו סתם היסטריה לשמה.

מבחינת רמת הכדורגל, אתה צודק. יותר קרובים לימים של סיני בשנות ה-90.
הסגל שלך אמור להיות טוב בחלק ההתקפי על הנייר, אבל הכדורגל של הקבוצה כל כך גרוע שלא משנה מי משחק בהתקפה.
אין לי מוש מאיפה הבאת שהבעיות אמורות להיפתר בקרוב, ואני לא יודע עד כמה קרוב זה יהיה. תפסיד בראשון הבא, וצריך להתחיל לחשוב על העונה הבאה.

לא דיברתי על מאבק האליפות. ברור שהפסד בדרבי יסתום את הגולל על הסיכוי וישאיר לנו סיכוי נמוך מאד אם בכלל.
דיברתי על כך שיש בעיות ביכולת של הפועל שמקורן בהכנה לקויה וכו'. אין לי ספק שכשגילי ושי יחזרו, אולי עם בלם זר ראוי בינואר ועוד כמה שחקנים שיתחברו ו/או יחזרו לכושר הפועל תיראה אחרת. האם זה יקרה? סביר להניח שכן. האם זה יהיה מאוחר מדי? יתכן. נדע את התשובה בקרוב. אבל תחשוב לבד איזה תוספת זו גילי, שי ובלם זר טוב. אישית הייתי מחזיר את בונדר במקום ג'ון אבל אני לא נכנס לזה עכשיו כדי לא לפתוח עוד אשכול בעניין. זה לא נושא האשכול ממילא.

הפועל לא תיראה אחרת. יש לנו כרגע את הסגל הכי טוב בליגה ואבוקסיס מוציא ממנו את המינימום האפשרי.
זה נכון שצריך לחזק את ההגנה, אבל איזה עוד שחקני התקפה יוסי צריך בשביל שנתחיל לכבוש? שנתקוף קצת?

יוסי לא מכיר את הקבוצה ולא מתאים את השיטה לשחקנים. ממן, ורמוט, בן חיים, דמארי, תמוז. חלומו של כל מאמן.

אנחנו נראה הפועל אחרת כשלשחקנים האלה יהיה מאמן ברמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: