תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 07:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ואהבת לרעך כמוך, כן בטח
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 18:24 
האירועים האחרונים גרמו לי באמת להרגיש את השנאה שיש בארץ הזאת
ולא כנגד הפועל, אלא שנאה אמיתית נושמת חיה ובועטת, שנאה של אדם לאדם, או בלשון השונאים "יהודי ליהודי".

עוד הבנתי את החוסר צדק, חוסר אמון במערכת הצדק שבכודרגל שלנו זה הפך לנורמה, לדבר שפשוט קיים ואי אפשר לשנות אותו מהטיעון הפשוט "ככה זה".

הרצון הכי חזק שלי זה לירות לכל הכיוונים, לפגוע בביטר במכבי במערכת השיפוט בדני D נוימן החכם ובעוד מליארד איש, שיכאב להם בדיוק כמו שכואב לי.
אבל כולנו יודעים שזה לא יעזור, ואז מגיעה השאלה: " מה כן יעזור?"

אפשר להתחיל בפרובוקציות\מחאות כנגד רצף ההחלטות הבזויות שנעשו נגדנו ולטובת ביטר, אפשר לא לעלות למגרשים, או אפילו בתור קהל גם לא להגיע
אפשר לפוצץ אותם בדרכים כאלו ואחרות, אפשר להקים משמרות מחאה כנגד ההתאחדות
האם כדאי לעשות את אחד מהדברים הנ"ל, חוששני שלא.

אז מה נעשה? אנחנו אוהדי הפועל, הקומץ השפוי שכן גם לנו יש המון מגרעות, גם אנחנו עשינו דברים שאין בהם גאווה, גם אנחנו ראינו את ביטר מקבלת עונשים גדולים ולפעמים השופטים היו גם לצידנו אז למה אנחנו כ"כ כועסים ומבואסים?

אני דיי בטוח שמדינה שלנו אם אוהדי הפועל יצאו כנגד תפוחי עץ, עוד יחליפו את המגן דוד בדגל לתפוח עץ.
השנאה היא ענקית אבל היום נפל דבר גדול, לא רק שהשנאה היא ענקית עכשיו היא גם חוקית ואפילו מעודדים אליה ואם זה לא מספיק, עכשיו, גם אמצעי האלימות והגזענות כשרים לחלוטין!

זאת הסיבה לכעס, זאת הסיבה לעצב ולתחושת ההפסד, הגזענות ניצחה.

הדבר היחיד שנותר לנו הוא לבוא למשחקים לעודד את הקבוצה לעמוד חזק מאחוריה ולא ליפול למלכודות, לשמור על קור רוח, להקיף את עצמנו במצלמות לתעד כל דבר ולהשכין צדק, לפחות בכל מה שנוגע אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ואהבת לרעך כמוך, כן בטח
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 18:27 
לא הגזמתם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: