kobster כתב:
כשאתה רוצה אתה יכול
אין קשר שמאלי כי דמארי ע"ת חלוץ בצד שמאל שחותך לאמצע ויכול להחליף מקומות עם טוטו ובתיאוריה גם עם נוסא.
מאחר שגילי (בניגוד לנוסא) יכול לשחק באגף בלי בעיה, אתה ממקסם את השיטה הזו.
עכשיו תחשוב שיש לך שני דמארי כאלה (טב"ח), אחד בכל צד ותראה איך משחק ההתקפה שלך הופך למגוון וכזה שקשה להתגונן מולו. אם אתה מוסיף את ממן כקשר אמצע זהבי סטייל, שיכול להגיח לכיוון הרחבה מכל מקום על המגרש, אתה מקבל משחק התקפה אמיתי. כל מה שצריך זה רק לתרגל את זה שוב ושוב. ושוב.
אני חושב שאתה מבלבל בין Striker (חלוץ) ל-Winger (שחקן כנף).
דמארי הוא Striker. גולר. התפקיד שלו זה לשים את הכדור ברשת. שים לב לגולים שלו, בדר"כ מתוך הרחבה (כמו היום, נגיחה מ5 מטר).
גילי וטב"ח הם Winger. הם באים מאגף ימין או שמאל, כאשר גילי הוא יותר קשר באופי שלו מאשר טב"ח ולכן הוא יחפש את המסירה, וטב"ח לעומת זאת תמיד מחפש את הבעיטה לשער.
אני לא חושב שדמארי לא יכול לעשות את התפקיד הזה של ה-Winger, כי יש לו דריבל ויש לו מהירות, אבל אני חושב שאם אתה שם אותו באגף אתה מאבד את היתרון שלו כגולר שיודע בדיוק איפה לעמוד ברחבה כדי לכבוש שער.
למשל, אם היית שם אותו באגף, הוא לא היה כובש את השער היום (להזכירך: גילי הרים כדור באגף שמאל, ודמארי וטוטו קפצו לנגיחה במרכז הרחבה).
אם אתה רוצה שמשחק ההתקפה שלך ישתפר, אתה צריך בסה"כ שכל השחקנים שלך ישתפרו:
שגילי יחזור לכושר (פסים, דריבל), שטוטו יחזור לכושר (מהירות), שדמארי יתאפס על עצמו (חדות מול השער) ויחלים מהפציעה, וטב"ח יעבוד על קור רוח כדי שהמהלכים שהוא עושה יצליחו לו (דריבל או בעיטה לשער).
את חומר השחקנים יש לך. אתה לא צריך חיזוק בהתקפה. אתה רק צריך שכל אחד מהם יתאפס על עצמו.
מספיק אפילו שניים כדי לראות שיפור מיידי.
ונחמד לנהל איתך דיון תרבותי