תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 18:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 4/10 (מידע+דיונים)
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 18:25 
kobster כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:
RedFox כתב:
כתבה בוואלה על כל הטעויות שעשו בבניית הקבוצה השנה וביקורות על שחקני הרכש המאכזבים.
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2572616

האמת שאני מסכים מאוד עם הדברים פה, בעיקר עם הדברים על ג'מבה.

כתבה מצוינת, שרק ממחישה את גודל הביזיון בהיערכות של הצוות המקצועי לעונה הזו.
כבר באפריל ידעו שצריך לפחות בלם זר אחד ובסוף ביום האחרון של ההעברות הביאו את הסמל שהוא בכלל לא בלם
כבר בעונה שעברה היה צריך לצאת מנקודת הנחה שאסור שיהיה בסגל קשר אחורי אחד. כשידין היה מושעה אחרי דרבי ה"פוגרום", לא היה לנו אמצע במשחקים. גם אם התקבלה החלטה לא להשאיר את ידין, אסור היה להביא רק שחקן אחד במקומו.

תיקון קטן למה שהם רשמו - ההחתמה של ורמוט לדעתי לא פגעה באלרואי כי גילי אמור לשחק מתחת לחלוץ ולא בכנף ולכן היא פגעה דווקא בקוטיניו, שזו העמדה היחידה בה הוא יכול לשחק. בלי קשר,ברונו הוא עוד החתמה שנעשתה בלחץ לא ברור.

מאמין שבינואר יעשו סדר בסגל, ישחררו שניים-שלושה שחקנים (בן יוסף,פטקוביץ' וברונו מועמדים חזקים) ויביאו בלם וקשר אחורי במקומם. בשביל זה צריך מעכשיו להכין רשימה של חמישה שחקנים פוטנציאלים לכל עמדה, להתחיל אפילו לנהל איתם מו"מ ואיך שנפתח החלון להנחית אותם פה. מקווה שבמועדון למדו מההתנהלות בקיץ.

בינואר מצב השוק בתקציבים של הפועל די זוועה, לא הייתי בונה על זה הרים וגבהות. מה שבטוח ההחתמות של הפועל בשנים האחרונות הן בכלל בקצה חלון ההעברות שזה בכלל פבואר.

אתה הראשון שהעברת ביקורת על ההתנהלות של הפועל בכל חלון ההעברות, אז למה לקבע את המנהג הזה ?
יש מספיק שחקנים שמאוכזבים מהמעמד שלהם בקבוצות, יש שחקנים שנמצאים בשנה האחרונה בחוזה שלהם והקבוצה שלהם תעדיף למכור אותם בינואר במחיר נמוך בשביל לא לשחרר אותם בחינם בסוף העונה, רק צריך לעבוד קצת ולמצוא אותם.
תסמן חמישה בלמים וחמישה קשרים אחוריים, תסמן עוד שלושה-ארבעה חלוצים למקרה וטוטו יעזוב ותבוא מוכן לחלון ההעברות.
לא יודע אם דג'מבה יהיה בנבחרת קמרון באליפות אפריקה הקרובה אבל אם כן, אז אתה מפסיד אותו מאמצע ינואר עד אמצע פברואר, בדיוק ברצף של בית"ר-חיפה-נתניה ואולי גם דרבי. ללכת לכל המשחקים האלו ללא הקשר האחורי היחיד שיש לך בסגל, זה חתיכת סיכון.
נעשו המון טעויות בקיץ אבל את זה עוד אפשר להבין בגלל לחץ הזמן. יש מספיק זמן עכשיו להתכונן כמו שצריך לינואר.

אם הכוונה להתכונן זה, לדוגמא, עם החבר של יוסי כסקאוטר במשרה מלאה, לא בטוח.
מצד שני, בטוח שבכל אירופה (אפריקה ודרום אמריקה) יהיו בתקופת ההעברות שחקנים שיתאימו לקבוצה. ולתקציבה.
עם קצת מזל, קבוצה - שתיים שוות יגלו סימני התפרקות בתקופה זו וברוח כלכלת המערב 2012-2013 ויקלו על הסקאוטינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
kobster כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:
RedFox כתב:
כתבה בוואלה על כל הטעויות שעשו בבניית הקבוצה השנה וביקורות על שחקני הרכש המאכזבים.

כבר באפריל ידעו שצריך לפחות בלם זר אחד ובסוף ביום האחרון של ההעברות הביאו את הסמל שהוא בכלל לא בלם
כבר בעונה שעברה היה צריך לצאת מנקודת הנחה שאסור שיהיה בסגל קשר אחורי אחד. כשידין היה מושעה אחרי דרבי ה"פוגרום", לא היה לנו אמצע במשחקים. גם אם התקבלה החלטה לא להשאיר את ידין, אסור היה להביא רק שחקן אחד במקומו.

תיקון קטן למה שהם רשמו - ההחתמה של ורמוט לדעתי לא פגעה באלרואי כי גילי אמור לשחק מתחת לחלוץ ולא בכנף ולכן היא פגעה דווקא בקוטיניו, שזו העמדה היחידה בה הוא יכול לשחק. בלי קשר,ברונו הוא עוד החתמה שנעשתה בלחץ לא ברור.

מאמין שבינואר יעשו סדר בסגל, ישחררו שניים-שלושה שחקנים (בן יוסף,פטקוביץ' וברונו מועמדים חזקים) ויביאו בלם וקשר אחורי במקומם. בשביל זה צריך מעכשיו להכין רשימה של חמישה שחקנים פוטנציאלים לכל עמדה, להתחיל אפילו לנהל איתם מו"מ ואיך שנפתח החלון להנחית אותם פה. מקווה שבמועדון למדו מההתנהלות בקיץ.

בינואר מצב השוק בתקציבים של הפועל די זוועה, לא הייתי בונה על זה הרים וגבהות. מה שבטוח ההחתמות של הפועל בשנים האחרונות הן בכלל בקצה חלון ההעברות שזה בכלל פבואר.

אתה הראשון שהעברת ביקורת על ההתנהלות של הפועל בכל חלון ההעברות, אז למה לקבע את המנהג הזה ?
יש מספיק שחקנים שמאוכזבים מהמעמד שלהם בקבוצות, יש שחקנים שנמצאים בשנה האחרונה בחוזה שלהם והקבוצה שלהם תעדיף למכור אותם בינואר במחיר נמוך בשביל לא לשחרר אותם בחינם בסוף העונה, רק צריך לעבוד קצת ולמצוא אותם.
תסמן חמישה בלמים וחמישה קשרים אחוריים, תסמן עוד שלושה-ארבעה חלוצים למקרה וטוטו יעזוב ותבוא מוכן לחלון ההעברות.
לא יודע אם דג'מבה יהיה בנבחרת קמרון באליפות אפריקה הקרובה אבל אם כן, אז אתה מפסיד אותו מאמצע ינואר עד אמצע פברואר, בדיוק ברצף של בית"ר-חיפה-נתניה ואולי גם דרבי. ללכת לכל המשחקים האלו ללא הקשר האחורי היחיד שיש לך בסגל, זה חתיכת סיכון.
נעשו המון טעויות בקיץ אבל את זה עוד אפשר להבין בגלל לחץ הזמן. יש מספיק זמן עכשיו להתכונן כמו שצריך לינואר.

אם הכוונה להתכונן זה, לדוגמא, עם החבר של יוסי כסקאוטר במשרה מלאה, לא בטוח.
מצד שני, בטוח שבכל אירופה (אפריקה ודרום אמריקה) יהיו בתקופת ההעברות שחקנים שיתאימו לקבוצה. ולתקציבה.
עם קצת מזל, קבוצה - שתיים שוות יגלו סימני התפרקות בתקופה זו וברוח כלכלת המערב 2012-2013 ויקלו על הסקאוטינג.

אם התכוונת למאמנה הכושל של כפ"ס, מוטב לנו שישאר במקומו.
מסכים לגבי כלכלת אירופה והשפעתה על הקבוצות שיקלעו למצוקה בעטיה יעדיפו למכור כל מה שהן יכולות בשביל קצת אוויר.
הכל בחיים זה ניצול הזדמנויות, גם הבולגרים שהגיעו בשעתו עם גוטמן הוחתמו עקב הזדמנות בלתי חוזרת של רענון הסגל אצל לבסקי סופיה. יש הזדמנויות כאלו למכביר, השאלה אם יש מי שיזהה אותן וידע איך לנצל אותן לטובת המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 18:52 
נו שוין, ולי הדליפו שהדרך היחידה בה המשכורת של בן יוסף מגיעה ל-350 אלף ש"ח העונה היא מבונוסים על דאבל אדום ופרמיות של 30 משחקי ליגה.
תפסיקו להאמין לכל עיתונאי שההתמחות שלו היא בניפוח בלונים ומספרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אדום נחמד כתב:
mkorman1 כתב:
אז זהו שלא

אם מפריע לך שיכלנו לעשות יותר טוב, גם ההנהלה, אז בסדר
אבל אם אתה חושב שדברים לא נעשו בתום לב (כמו בתקופות אחרות), אתה תאלץ לבסס את זה ביותר מכתבה בוואלה.

אני מניח שאם טביב היה נשאר לא הייתי מחוייב על ידך לבסס לא כן?
חוץ מזה יש כלל שאומר ״הדבר מדבר בעדו״ כלומר שכאשר יש מצב שהוא ברור
אז מי שטוען לא צריך להוכיח אלא ההיפך מי שטוען אחרת צריך להוכיח שהדבר לא קרה
בוא נבודד רק את הסיפור של בן יוסף
אני חושב ומאמין שמשהו בסיפור הזה מסריח אפילו מאד
אתה חושב שהעיסקה הזאת כשרה ונקיה? תוכיח שכך

אם זה היה טביב, היינו מסתמכים על נסיון העבר, על התנהלות כללית כושלת וחסרה בתום לב, ועוד אלף ואחד דברים.
אם הדבר היחיד שמטריד אותך זה בן יוסף (אני מסכים, זה עלול להיות חשוד), זה אומר דיינו.

ולמרות שאתה משפטן, מוזר לי מאוד הדברים שאמרת.
אם אתה טוען שמישהו גנב לך משהו, אתה צריך לספק הוכחות שהוא אכן גנב, אחרת אף אחד לא יקח אותך ברצינות ובטח לא יכלאו את החשוד עד אשר יוכיח שלא הוג גנב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
בוא נבודד רק את הסיפור של בן יוסף
אני חושב ומאמין שמשהו בסיפור הזה מסריח אפילו מאד
אתה חושב שהעיסקה הזאת כשרה ונקיה? תוכיח שכך

אני חושב שיש פה משהו קצת מסריח, אבל עם כל הכבוד, זה לא עובד ככה.
אתה לא יכול לזרוק האשמות ולהטיל על הצד השני את נטל ההוכחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 19:03 
kobster כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:
RedFox כתב:

אתה מוזמן לשאול את הסלע האדום, אנחנו כבר מכירים את הסחורה. מה שהיה עד עכשיו ממילא נזרק לפח. בינואר יוסי יחליט באיזה עמדות הוא רוצה להביא שחקנים, יגיעו מצעד של סוכנים לחודורוב עם דיסקים של שחקנים חופשיים וביום האחרון של חלון ההעברות ייסגר הסכם עם שחקן או שניים שצריך להתפלל שהם יהיו בינגו (סיכוי של 20-80 לרעתנו), כמובן יש את האפשרות היותר סבירה שנביא שחקן מקבוצה אחרת בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
גם ככה המצב של החלק האחורי בהפועל גרוע, אני לא רוצה לחשוב בכלל על המצב שדגמבה יהיה עם הנבחרת.. :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 19:18 
יש פה כמה משתמשים שהם או רעים או סתם טיפשים
ההנהלה התחילה לעבוד חודש לפני תחילת העונה
עד אז לא הייתה קבוצה.לא היה מחנה אימונים לא היה רכש
שבונים קבוצה בחודש עושים טעויות.אפילו זמן לבחור צוות מקצועי לא היה להם
הקבוצה עומדת על 4 נצחונות מחמש משחקים.הייתי קונה את זה ביולי ואני חושב שאלו תוצאות טובות גם היום
מקורמן יודע לעשות את זה טוב יותר? הלוואי שהעמותה תקנה אחוזים אני אצביע לך כנציג
בטח תעשה נסים ונפלאות
אבל היי,איזה כיף לצעוק שחיתות!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
יש לדעתי להתייחס באופן שונה לרכש שלפני מחנה האימונים או בתחילת עבודתה של ההנהלה הנוכחית בסלחנות יתרה לאור הבלאגן שהיה כשקיבלו את "המפתח".
ההחתמות של צמד הבלמים בדקה ה-90 היא בדיחה ובמידה וזה היה נעשה על ידי טביב לדוגמא , לא חושב שהיו מתייחסים לכך בשיויון נפש .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 19:31 
בהמשך לקובסטר בנושא איתור שחקנים -

אכן התכוונתי לדומב :ANG1: .
אני כל כך כועס על התקופה הקודמת שלו בתפקיד ועל התפקיד שיוסי כנראה מילא במינויו שכתבתי בצורה המרומזת, למרות שפוגע בקריאות, "החבר של יוסי".
חלאס כבר עם החובבנות ועם הפוליטיקה שהיא אבי אבות הפגיעה במקצוענות. סקאוטינג הוא מפתח חשוב בקבוצה וצריך להתייחס לכבוד המתאים ולהשמיד את כל ה"חבר של".
מקווה שתקופת הלחץ הגדול מהוירוס טביב הסתיימה ורמון מבין שכל מה שקורה מעכשיו בקבוצה יזכה לאחוזי סובלנות מינימלים וישפיע על ההערכה אליו (גם) בקריירה הפוליטית שלו. קריירה, שלטעמי עוד יכולה לפרוח. הוא מוכשר ברמות, אלא שאני עוד לא נרגעתי מפרשת טוטו-ידין-קנדה והשלכותיה. חסד הימים הראשונים שבהם הסירחון של הוירוס עדין עמד באוויר פג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
יש לדעתי להתייחס באופן שונה לרכש שלפני מחנה האימונים או בתחילת עבודתה של ההנהלה הנוכחית בסלחנות יתרה לאור הבלאגן שהיה כשקיבלו את "המפתח".

יש להתייחס בסלחנות יתרה לכל נושא הרכש השנה.
במקום נורמלי היה סקאוטינג ועבודה רצינית ופשוט היו צריכים להריץ שמות. בליגה הישראלית מקבלים קלטות יומיים לפני הדד-ליין וצריך לקבל החלטה.
הצוות עמד עם דד-ליין ברור ובעיות ברורות לא פחות, וקיבל החלטות כמיטב יכולתו. לא כולן או אפילו רון לא משהו, אבל אני לא בטוח שאחרים פה היו מקבלים החלטות אחרות.

אחד המבחנים להנהלה יהיה האם אפשר יהיה לתקן חלק מהנזקים בינואר. אני מקווה שהתחילו לעבוד על זה כבר עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
כבר עכשיו בהנהלה צריכים להתחיל לחפש:
בלם מוכשר ומהיר עם קבלות(הבאת שני בלמים למרות הצורך לא תעזור כי להתחיל לחפש תיאום באמצע פברואר בין שני בלמים זה פשוט לא אפשרי) וקשר אחורי גרזן(למרות שאני לא ממהר בכלל לגמור את דג'מבה אחרי חודש)..

חוץ מבלם וקשר אחורי אין לנו שום שחקן לחפש בשוק כי שחקנים שטובים יותר על הנייר מורמוט, טל בן חיים, טוטו תמוז, עומר דמארי אתה לא תמצא ויש לי עוד אמונה בפנטסיל ודנין למרות הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
בהמשך לקובסטר בנושא איתור שחקנים -

אכן התכוונתי לדומב :ANG1: .
אני כל כך כועס על התקופה הקודמת שלו בתפקיד ועל התפקיד שיוסי כנראה מילא במינויו שכתבתי בצורה המרומזת, למרות שפוגע בקריאות, "החבר של יוסי".
חלאס כבר עם החובבנות ועם הפוליטיקה שהיא אבי אבות הפגיעה במקצוענות. סקאוטינג הוא מפתח חשוב בקבוצה וצריך להתייחס לכבוד המתאים ולהשמיד את כל ה"חבר של".
מקווה שתקופת הלחץ הגדול מהוירוס טביב הסתיימה ורמון מבין שכל מה שקורה מעכשיו בקבוצה יזכה לאחוזי סובלנות מינימלים וישפיע על ההערכה אליו (גם) בקריירה הפוליטית שלו. קריירה, שלטעמי עוד יכולה לפרוח. הוא מוכשר ברמות, אלא שאני עוד לא נרגעתי מפרשת טוטו-ידין-קנדה והשלכותיה. חסד הימים הראשונים שבהם הסירחון של הוירוס עדין עמד באוויר פג.

יש בהפועל סקאוט בשם ניר אפרתי, בינואר נראה אם הוא גם עושה משהו חוץ מלטוס לחו"ל על חשבון הברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2012, 19:57 
פישונט כתב:
נו שוין, ולי הדליפו שהדרך היחידה בה המשכורת של בן יוסף מגיעה ל-350 אלף ש"ח העונה היא מבונוסים על דאבל אדום ופרמיות של 30 משחקי ליגה.
תפסיקו להאמין לכל עיתונאי שההתמחות שלו היא בניפוח בלונים ומספרים

שאלת המשכורת היא משנית
השאלה העיקרית היא למה הביאו אותו בכלל
בלי לשאול בלי לבדוק ככה סתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: