תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 21:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אביחי ידין
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
פאביו כתב:
אדום אופטימי כתב:
פאביו כתב:

ממש מסכן , מיררנו לו את החיים.
לכאורה :
ידוע לך שידין סגר במכבי ? זה בכלל לדעתך פאקטור בדעה שלך עליו ?
לכאורה:
ידוע לך שניסו לסגור עם ידין למרות שהיו לו בעיות קשות מאוד עם הרבה שחקנים בהפועל? ידוע לך שהציעו לו עוד כסף וידין סירב? ידוע לך שידין סירב כי ידין לכאורה היה סגור אצל המיץ של הזבל ?

איני מצוי בפרטים כמוך.
עד כמה שידוע לי מי שהחליט שידין לא יצא למחנה האימונים היתה הנהלת הפועל .
אם היתה אומרת לו :" יש לך חוזה בהפועל ואתה צריך להיות בשדה התעופה בשעה X " . אבל זה לא בדיוק נאמר עד כמה שאני יודע ואני לא מצוי בפרטי הפרטים כמוך.
ד"א ידוע לך ששי אבוטבול אבוטבול שנה אחרי שחתם חוזה לכמה שנים החליט שהוא רוצה יותר כסף. אז אם לשי מותר (והיה אסור לשי) אז אולי גם לידין מותר ?
יכול להיות שהציעו לו כסף והוא סירב. אני מקווה מאוד שהציעו לו כסף ולא כמו במקרה של שימעון גרשון שהציעו לו בפועל הרבה פחות ממה שהוצהר.
אתה גם יודע שיש כאלה שנוח להם להפיץ מצגי שווא שונים כדי שאנשים כמוך ישימו בצד את ההגיון ויפעלו לפי אמוציה ( "לכאורה סגור במכבי") .

אני נוטה להאמין לחיים רמון,ולא משנה כל הפרטים שלא פורסמו.
(ודווקא פורסם שידין חתום במכבי)
למה היה הבדל כל כך תהומי בין ידין לטוטו ? שניהם לא יצאו לאותו מחנה אימון....
מה ההסבר שלך אופטימי?

לפחות אני מבין שאתה בוחר להאמין לחיים רמון, שיהיה לך לבריאות רק המלצה חמה תוריד מהקללות לידין, זו תעודת עניות לקהל שלנו. ומה ההבדל בין תמוז לידין? אני אתן לך קרדיט שתוכל למצוא את התשובה בכוחות עצמך.

אני אוריד מרמת הקללות.
מעניין מה היה קורה לולא (על פי פרסומים זרים ) החוזה עליו היה ידין אמור לחתום אצל המיץ של הזבל (אותו מותר לקלל ????????????תודה) כמה קללות היה סופג ממך או מאחרים. אחרי שהיה רץ לגטו ומנשק את הסמל הצהוב.....

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 23:23 
פאביו יש לך (האמת שלא רק לך) בעיה בסדר הכרונולוגי של התפתחות העניינים.
בוא ננקה רגע בצד את כל השמועות והסיבות (הכנראה) אמיתיות שידין לא בהפועל היום.
הפועל הודיעו לידין שהוא לא בתוכניות לעונה הקרובה (בתיאום איתו, או שלא, יש גרסאות שונות) ובקשו מהסוכן שלו למצוא לו קבוצה בחו"ל, במקביל הודיעו לו שהוא לא יוצא למחנה האימון יחד עם שאר השחקנים. ואם למישהו היה ספק לגבי הכוונות של הפועל, אז גם הביאו שחקן זר לעמדה שלו.
השלב הבא הוא שהסוכן של ידין לא מוצא לו קבוצה בחו"ל, מה שכנראה הביל אותו להשיג הצעה ממכבי (כי מן הסתם, האינטרס של הסוכן הוא למצוא לשחקן קבוצה שכר הכי טובים שיש בשוק). גם כאן הגרסאות בהמשך שונות לגבי ההצעות להארכת החוזה והכוונות של הפועל לידין וגם להפך, אבל נניח אותן בצד.

עכשיו מה זה בדיוק "היה סגור במכבי"?? אך הוא יכול להיות סגור במכבי מבלי שהפועל מחליטה לשחרר אותו למכבי?
מה בעצם ההבדל בין ידין שקיבל הצעה ממכבי כנראה לטוטו שקיבל הצעה ממכבי כנראה? שטוטו התראיין אחרי שנסגר חלון ההעברות והוא סיכם עם הפועל שהוא נשאר בלי להאריך חוזה ואמר שהוא לא התכוון באמת לעבור למכבי? גם טוטו הרי סירב לכל ההצעות של הפועל להארכת חוזה, איפה זה שונה מידין? יש להם אותו סוכן (שבהפועל מאוד לא אוהבים)שמייעץ להם עצות דומות.

ברור שהיינו מקללים את ידין אם הוא היה עובר למחלה (וכנראה גם עכשיו יקללו אות), כמו שנקלל את אניימה למרות שהפועל בכלל לא רצו אותו וכמו שפליקס ספג קללות כשהוא שיחק במכבי, אבל מה הקשר בין זה לבין התפתחות העניינים? הפועל מסוף העונה שעברה לא באמת רצו את ידין ועם הזמן זה גם הפך להדדי.. זה אומנם היסטוריה ועכשיו הוא לא מעניין יותר, אבל תפסיקו להמציא מציאות חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
פאביו, סיפור קטן שמסביר בדיוק את הסיבה לעזיבתו של ידין:
יצחק ויעקב באו למנהל שלהם ואמרו לו שאי אפשר להמשיך ככה ושזה או הם או משה.
המנהל בחר כמובן להשאיר את יצחק ויעקב הותיקים והאהודים ולא את משה, ועשה הכל כדי לגרום למשה להרגיש לא רצוי ולגרום לו לעזוב.
כשהגיע המחליף של משה, המנהל לא היה בטוח שהוא מספיק טוב ורצה להשאיר את משה שסירב מאחר וכבר היה פגוע. מה לעשות, אנשים חמומי מוח חושבים עם האגו ולא עם השכל.
אז המנהל התעצבן עוד יותר, הכפיש את שמו של משה בחברה וגרם לסילוקו לחברה המתחרה בשנים האחרונות.
בעוד שלושה שבועות משה מגיע לתחרות מול החברה שעזב. יצחק כנראה יפגוש אותו, יעקב בוודאות לא.
נראה מה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אביחי ידין
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 00:18 
חבל רק שיצחק מושבת עכשיו לארבעה חודשים, ויעקב בספסל ומשה חזר מפנסיה,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: