תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 20:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מרגש מה שהולך בטוקבקים לניצן
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 14:15 
כמה ציטוטים נבחרים:

אוהד ביתר: "קריאת פרקי תהילים לרפואתו ולהצלחתו של ניצן שירזי.
היום אומר מספר פרקי תהילים לרפואתו של ניצן שירזי ולבריאותו השלמה. יחד איתי כל אוהדי בית"ר ירושלים וכל אוהד כדורגל בישראל. ניצן, אני מחזק את ידך שתצא מהמצב הזה לבריאות ולשלום בזכות ראש השנה הבא עלינו לשלום."

אוהד מכבי: "כול אוהדיי כדורגל כנסו דחוף.
תעזבו אותכם יריבות בואו נאחל לניצן שירזי החלמה מאירה אוהבים אותחה ניצן שירזי מיכול הלב תחזור לכדורגל במהירות האפשרית"

עוד אוהד מכב: י "אל נא רפא נא.
ניצן היקר
היום ובשעות אילו אין הבדלים בצבע החולצות , או באהדת הקבוצה היום כולנו קבוצת ניצן שירזי אני מאחל לך בעזרת השם ייתברך שתצא בשלום מהניתוח ואלהים ישמור אותך מכל צרה וצוקה ויישלח לך רפואה שלמה רפואת הנפש ורפואת הגוף כולם להתפלל"

מרגשת הסיטואציה המוזרה הזו שגורמת לך להסס ולחשוב פעמיים, למרות כל היריבות והשנאה הגדולה כולנו בסופו של דבר בני אדם.
ביתר מכבי הפועל אולי יש פה חלון הזדמנות ליצירת משהו אחר ?

אנצל את ההזדמנות הזו לאחל לניצן שוב החלמה מהירה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מרגש מה שהולך בטוקבקים לניצן
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 14:20 
בגלל שמדובר בדמות שאינה מזוהה עדיין עם הפועל ובמיוחד לא כסמל של הפועל אז אין כלפי סלידה גדולה.
אני מניח שסלים טועמה, למשל, היה "זוכה" לתגובות שונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 14:33 
גם אני ראיתי מהרבה מאד קבוצות. חייב לומר שאני בטוח במאה אחוז שאם היה קורה משהו לרובן עטר או אלי כהן כולנו פה היינו מאחלים החלמה מהירה.
יש דברים שמעבר לכדורגל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
עידן הסוהר כתב:
בגלל שמדובר בדמות שאינה מזוהה עדיין עם הפועל ובמיוחד לא כסמל של הפועל אז אין כלפי סלידה גדולה.
אני מניח שסלים טועמה, למשל, היה "זוכה" לתגובות שונות.

זה בגלל שהוא ערבי ולאו דווקא סמל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
מרכוס האטן כתב:
כמה ציטוטים נבחרים:

אוהד ביתר: "קריאת פרקי תהילים לרפואתו ולהצלחתו של ניצן שירזי.
היום אומר מספר פרקי תהילים לרפואתו של ניצן שירזי ולבריאותו השלמה. יחד איתי כל אוהדי בית"ר ירושלים וכל אוהד כדורגל בישראל. ניצן, אני מחזק את ידך שתצא מהמצב הזה לבריאות ולשלום בזכות ראש השנה הבא עלינו לשלום."

אוהד מכבי: "כול אוהדיי כדורגל כנסו דחוף.
תעזבו אותכם יריבות בואו נאחל לניצן שירזי החלמה מאירה אוהבים אותחה ניצן שירזי מיכול הלב תחזור לכדורגל במהירות האפשרית"

עוד אוהד מכב: י "אל נא רפא נא.
ניצן היקר
היום ובשעות אילו אין הבדלים בצבע החולצות , או באהדת הקבוצה היום כולנו קבוצת ניצן שירזי אני מאחל לך בעזרת השם ייתברך שתצא בשלום מהניתוח ואלהים ישמור אותך מכל צרה וצוקה ויישלח לך רפואה שלמה רפואת הנפש ורפואת הגוף כולם להתפלל"

מרגשת הסיטואציה המוזרה הזו שגורמת לך להסס ולחשוב פעמיים, למרות כל היריבות והשנאה הגדולה כולנו בסופו של דבר בני אדם.
ביתר מכבי הפועל אולי יש פה חלון הזדמנות ליצירת משהו אחר ?

אנצל את ההזדמנות הזו לאחל לניצן שוב החלמה מהירה :ROSE:

ברור שכולנו בני אדם. אני מרגיש חמלה על אלו ששונאים בן אדם באשר הוא אדם רק בגלל שהוא אוהד קבוצה כלשהי. זה טמטום שאין כדוגמתו.
אני אוהד הפועל ב-100% כשאני בבלומפילד. אבל בחוץ? אני הרבה דברים, בין השאר מנוי לשער 7, וזה לא הופך אותי למשהו רע או טוב.
אחי למשל גם מנוי לשער 7 אבל אנחנו יושבים ביציע הזה לסירוגין, הוא במשחקי הבית של מכבי ואני של הפועל.... זה מתכון לויכוחים ועקיצות הדדיות, לא מעבר.
לכן, אין פה הזדמנות לכלום. הקהלים ימשיכו לקלל זה את זה ולשנוא זה את קבוצתו של זה אולם ניצן זה עניין אנושי שלאו דווקא קשור לכדורגל. הבעיה היא האלימות שיש לחלק מהקהלים, את זה צריך לעקור מהשורש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 15:29 
צ'רלי :ROSE:
במגרש ישנה יריבות אבל מחוצה לה לא צריכה להיום יריבות.
אני מרחם על אנשים ששונאים אוהדי מכבי או בית"ר גם מחוץ למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
יצירת משהו אחר? בואו נתאחד ונהיה קבוצה אחת ונשחק באדום צהוב
הלוואי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: