אחרי שיחה ארוכה עם אוהד מוכר ואישיות מדהימה אני מרגיש צורך בלהגיד כמה דברים.
מחר מתחילים את משחקי הבית בליגה לעונת 2012-2013 ...ההתרגשות בשיאה , הידיעות מהימים האחרונים גורמים לנו ללחץ ,מתח , חרדות , לילות ללא שינה , ,תקוות ופסימיות .
יצאנו מהחושך אל האור בחודשיים האחרונים ...התחושות הם שהחיבור בין הקהל למועדון התעצמו , אוהדים שמוערבים בניהול , אם מבחינה כלכלית לשים את הכסף ואם גם בניהול העמותה הישר מהמשרדים במתחם האמונים .
יש המון המון דברים ורודים ומקום לאופטימיות .
ובכל זאת- דבר אחד שחורה לי אישית ,דבר אחד שאני מרגיש שהלך לדרדר אותנו לתהום יותר מכל טביב או דמות ניהולית כלשהי במועדון -נוסח הדיבור בין האוהדים והדרך שבה מעבירים ביקורת ואי קבלת דעת האחר וההתנשאות .אולי כמשהו שהתעצם ומתעצם עקב ההתנהלות החדשה במועדון והרצון של כולם לתרום ולהיות חלק יותר ויותר גדול בדבר הזה.. אולי כי ההרגשה של אנשים שהם יותר טובים מאנשים אחרים ..אבל ירדנו מהפסים ,כולנו..יש דרך לדבר יש דרך להעביר ביקורת יש אפשרות להסכים או לא להסכים , אני אומנם לא מהמשתמשים הוותיקים בפורום הזה אבל אני קורא בפורום הרבה זמן ואני מרגיש שאנחנו מתחילים לאבד את הדבר שהכי איפיין אותנו דבר שאין לאף קהל בארץ וזה האחדות. זה מתחיל בפורום ויותר חמור מזה שזה נמשך ביציעים ובמקרה אחד שידוע לי זה גלש ל מעבר לזה .
למה צריך להגיע למצב הזה? אנחנו הקהל הכי טוב בארץ בגלל אחדותינו ..בגלל המשפחתיות שאני מרגיש שהיא הולכת ונלעלמת ,וזה עלול להוביל אותו לימים שחורים .
אז בואו נחזור להיות משפחה אחת גדולה בלי להעליב בלי להשפיל בואו נחזור להיות הפועל אל תשכחו שאנחנו בעלי הבית ואנחנו אלה שאמורים להכתיב את הדרך שבה יתנהל המועדו.
ועוד בקשה אישית שכל אחד יכול חופשי לקבל או לא לקבל - החל מהמשחק מחר והלאה בלי בוז ובלי קללות כמו שאנחנו רוצים לנצח השחקנים רוצים לא פחות מאיתנו .
כולנו

שער 5, 7, 8, 2, 13
ואני לא יכול לסיים בלי זה -בואו להיות הבעלים של הפועל -http://www.haadumim.com/