תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אוהדי ואוהדות הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 00:10 
אחרי שיחה ארוכה עם אוהד מוכר ואישיות מדהימה אני מרגיש צורך בלהגיד כמה דברים.
מחר מתחילים את משחקי הבית בליגה לעונת 2012-2013 ...ההתרגשות בשיאה , הידיעות מהימים האחרונים גורמים לנו ללחץ ,מתח , חרדות , לילות ללא שינה , ,תקוות ופסימיות .
יצאנו מהחושך אל האור בחודשיים האחרונים ...התחושות הם שהחיבור בין הקהל למועדון התעצמו , אוהדים שמוערבים בניהול , אם מבחינה כלכלית לשים את הכסף ואם גם בניהול העמותה הישר מהמשרדים במתחם האמונים .
יש המון המון דברים ורודים ומקום לאופטימיות .

ובכל זאת- דבר אחד שחורה לי אישית ,דבר אחד שאני מרגיש שהלך לדרדר אותנו לתהום יותר מכל טביב או דמות ניהולית כלשהי במועדון -נוסח הדיבור בין האוהדים והדרך שבה מעבירים ביקורת ואי קבלת דעת האחר וההתנשאות .אולי כמשהו שהתעצם ומתעצם עקב ההתנהלות החדשה במועדון והרצון של כולם לתרום ולהיות חלק יותר ויותר גדול בדבר הזה.. אולי כי ההרגשה של אנשים שהם יותר טובים מאנשים אחרים ..אבל ירדנו מהפסים ,כולנו..יש דרך לדבר יש דרך להעביר ביקורת יש אפשרות להסכים או לא להסכים , אני אומנם לא מהמשתמשים הוותיקים בפורום הזה אבל אני קורא בפורום הרבה זמן ואני מרגיש שאנחנו מתחילים לאבד את הדבר שהכי איפיין אותנו דבר שאין לאף קהל בארץ וזה האחדות. זה מתחיל בפורום ויותר חמור מזה שזה נמשך ביציעים ובמקרה אחד שידוע לי זה גלש ל מעבר לזה .
למה צריך להגיע למצב הזה? אנחנו הקהל הכי טוב בארץ בגלל אחדותינו ..בגלל המשפחתיות שאני מרגיש שהיא הולכת ונלעלמת ,וזה עלול להוביל אותו לימים שחורים .
אז בואו נחזור להיות משפחה אחת גדולה בלי להעליב בלי להשפיל בואו נחזור להיות הפועל אל תשכחו שאנחנו בעלי הבית ואנחנו אלה שאמורים להכתיב את הדרך שבה יתנהל המועדו.
ועוד בקשה אישית שכל אחד יכול חופשי לקבל או לא לקבל - החל מהמשחק מחר והלאה בלי בוז ובלי קללות כמו שאנחנו רוצים לנצח השחקנים רוצים לא פחות מאיתנו .
כולנו :hapoel: שער 5, 7, 8, 2, 13 :hapoel:
ואני לא יכול לסיים בלי זה -בואו להיות הבעלים של הפועל -http://www.haadumim.com/

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אוהדי ואוהדות הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 00:53 
:ROSE: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אוהדי ואוהדות הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 00:54 
קומוניסים כתב:
:ROSE: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
אתה לא תעביר ביקורת על האנשים הנפלאים שהיו שותפים במאבק נגד הוירוס תוקף הקטינים שאתה מת עליו, בטח כאשר לא הייתה חלק מזה ולא ראיתה את האמת , גם אותם גופי תקשורת שאתה מסתמך עליהם לא ראיתי אותם יום אחד בכפר שמריהו.
אתה רומז שאנחנו גזענים? בוא יום אחד לחודורוב ותראה מי האנשים שישבים שם ביחד באותו חדר .
חצוף!!!!!!!!!

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
עבד 14 כתב:
אתה לא תעביר ביקורת על האנשים הנפלאים שהיו שותפים במאבק נגד הוירוס תוקף הקטינים שאתה מת עליו, בטח כאשר לא הייתה חלק מזה ולא ראיתה את האמת , גם אותם גופי תקשורת שאתה מסתמך עליהם לא ראיתי אותם יום אחד בכפר שמריהו.
אתה רומז שאנחנו גזענים? בוא יום אחד לחודורוב ותראה מי האנשים שישבים שם ביחד באותו חדר .
חצוף!!!!!!!!!

בלאד,אתה חלאה.
אתה לא אוהד הפועל ואף פעם לא תיהיה כי להיות אוהד הפועל זה להיות חלק ממשפחה שאתה מסרב בתוקף להיות חלק ממנה,וכן כמו בכל משפחה יש בעיות ומקום לחילוקי דעות אבל אין מקום לאויבים ואתה משתדל תמיד להיות אויב.

עבד אני מצטרף אליך,שתיהיה לנו עונה מוצלחת!

כוחינו באחדותינו! :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 01:03 
bloodbrother כתב:
עבד 14 כתב:
חצוף!!!!!!!!!

קסנופוב. תתבייש לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 01:06 
bloodbrother כתב:
עבד 14 כתב:
חצוף!!!!!!!!!

בכותרת של האשכול הזה פניתי לאוהדי הפועל תל אביב אם שמתה לב

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
bloodbrother כתב:
עבד 14 כתב:
חצוף!!!!!!!!!

בלאד,אתה חלאה.
אתה לא אוהד הפועל ואף פעם לא תיהיה כי להיות אוהד הפועל זה להיות חלק ממשפחה שאתה מסרב בתוקף להיות חלק ממנה,וכן כמו בכל משפחה יש בעיות ומקום לחילוקי דעות אבל אין מקום לאויבים ואתה משתדל תמיד להיות אויב.

עבד אני מצטרף אליך,שתיהיה לנו עונה מוצלחת!

כוחינו באחדותינו! :ROSE:

חמודי, אני מתחייב שאני אהיה אוהד הפועל גם הרבה אחרי שתעבור להיות טרול בפורום אחר. כמובן שאני אוהד הפועל מעל 30 שנה, כלומר הרבה לפני שנולדת.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 01:13 
לא לתת לו להרוס את האשכול החגיגי הזה לא להגיב לו יותר
מחר משחק הבית הראשון במקדש , יהיה כיף לראות את כל האדומים .
מחר אוהדי הפועל יחזרו להיות הלב של הקבוצה .
להתראות במקדש.
יאללה הפועללללללללללל

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 01:13 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
bloodbrother כתב:
עבד 14 כתב:
חצוף!!!!!!!!!

בכותרת של האשכול הזה פניתי לאוהדי הפועל תל אביב אם שמתה לב

האמת שהכנסתי אותך לנודניקים אז, אבל חשבתי שאולי תתנצל עכשיו אם אתה מדבר על חופש ביטוי וסובלנות. שאולי תכה על חטא ותבין שטעית.

אני רואה שלא. צבוע. מחזיר אותך לחור. מנהיג אוהדים דמיקולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 01:16 
בבקשה בלי נו :D

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 01:20 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
מתייפיף ומוגזם לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 01:38 
סמל אישי של המשתמש
עבד הגזען :LAGUH!:
עבד :HRT2: איש ענק גם במציאות למי שיצא להכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 01:44 
ירושלים של זהבי כתב:
מתייפיף ומוגזם לדעתי.

כל המטרה שלי זה לנסות ל שנות את האווירה הקצת מתוחה(לא רק אני מרגיש כך ) בפורום ומחוצה לו ולהפוך אותה ליותר חגיגית רוצה להרגיש שוב את האינגריות החיוביות של הקהל בבלומפילד ומחוץ לבלומפילד.

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 01:48 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
ירושלים של זהבי כתב:
מתייפיף ומוגזם לדעתי.

כל המטרה שלי זה לנסות ל שנות את האווירה הקצת מתוחה(לא רק אני מרגיש כך ) בפורום ומחוצה לו ולהפוך אותה ליותר חגיגית רוצה להרגיש שוב את האינגריות החיוביות של הקהל בבלומפילד ומחוץ לבלומפילד.

עם כמה ניצחונות ושקט מסביב זה יבוא. ריבים בפורום לא מה שהופך את האווירה למתוחה או לא לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 08:29 
סמל אישי של המשתמש
עבד, אנחנו עדיין סוחבים את צלקות העונה שעברה.
אני מאמין שאם הקבוצה תעלה על מסלול סביר, והקהל ייזכר איך תומכים בקבוצה, יהיו לנו ימים יפים ביציע, השנה ובשנים הבאות. סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
ועוד בקשה אישית שכל אחד יכול חופשי לקבל או לא לקבל - החל מהמשחק מחר והלאה בלי בוז ובלי קללות כמו שאנחנו רוצים לנצח השחקנים רוצים לא פחות מאיתנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
עבד :ROSE:

הלוואי והמילים שלך יחלחלו הלאה.
אחרי השנה הזוועתית שעברה עלינו, בעיקר מחוץ למגרש, מגיע לנו לחזור ולהנות מהאהבה שלנו.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
עבד 14 כתב:
חצוף!!!!!!!!!

אני לא מאמין שאני עושה את זה, אבל אני פשוט חייב לצטט את המשתמש עומרי קנדה:
עומרי קנדה כתב:
במקום להתעסק בנושא...אתה סוגר חשבונות אישיים.

בלאדוש, מילא התקופה שהיית רב פה עם אנשים על שטויות כמו זה שגיא לוזון הוא אח או מכבי פ"ת היא אחות. זה היה חמוד ואפילו מרגש.
כל הריבים הילדותיים שלך עם אנשים שבחיים לא ראית זה פשוט פאתטי.
אתה לא קרוב כבר לארבעים? זה לא גיל קצת מאוחר לריב עם ילדים באינטרנט על דברים שלא חשובים לך בכלל? (אל תבוא ותגיד לי שזה ממש חשוב לך שכל אוהדי הפועל יתייחסו למכבי פ"ת כמו אל אחות, כי זה יהיה שקר בוטה)

באמת שזה לא בא ממקום רע או מנסיון לזלזל. אני פשוט מתחיל לדאוג לך, גם כאדם וגם כקישוט מצוין לפורום (מה שהיית עד לא מזמן).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2012, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
בלאדוש, מילא התקופה שהיית רב פה עם אנשים על שטויות כמו זה שגיא לוזון הוא אח או מכבי פ"ת היא אחות. זה היה חמוד ואפילו מרגש.
כל הריבים הילדותיים שלך עם אנשים שבחיים לא ראית זה פשוט פאתטי.
אתה לא קרוב כבר לארבעים? זה לא גיל קצת מאוחר לריב עם ילדים באינטרנט על דברים שלא חשובים לך בכלל? (אל תבוא ותגיד לי שזה ממש חשוב לך שכל אוהדי הפועל יתייחסו למכבי פ"ת כמו אל אחות, כי זה יהיה שקר בוטה)

באמת שזה לא בא ממקום רע או מנסיון לזלזל. אני פשוט מתחיל לדאוג לך, גם כאדם וגם כקישוט מצוין לפורום (מה שהיית עד לא מזמן).

מילא כל הקשקושים שלו על לוזון, חולדאי, אייזנברג או אניימה
אבל כשהוא מחליט לתפוס את הצד של עצמוני הכלב שחתם שחרור ל5 שחקנים מהמובילים של הנוער, כשברור שאין שום שיקול מקצועי מאחורי זה והכל נטו מרוע והנחיות מטביב, הוא מיצב את עצמו כאפס הכי גדול שדרך פה. רק על הנושא הזה האדמין צריך לגרש אותו מפה. אוהד הפועל הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: