תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 31-8/1-9 (מידע)
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
ברגע האחרון: רמון הטיל וטו על דה סילבה

דה סילבה ושירזי סיכמו על השאלתו של הבלם להפועל
ללא עלות, ובשכר של כ-100 אלף דולר, אולם הערב ה
טיל רמון וטו. תמוז מחר בסגל. ידין ביקש להיכלל בסגל
ונפגע מכך ששירזי סירב.

הפועל בתגובה: "רמון לא הטיל וטו באף נושא. ניצן ושביט
הם הסמכות המקצועית הבלעדית".

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3898

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 21:33 
http://one.co.il/Article/205125.html
ורמוט מתרחק: פערים גדולים מול לאטורן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
sport5
"לבוש אדום. העסקה סגורה ב-90 אחוז
מוטי פשכצקי
23:33|01/09/2012

הקשר שסיכם את תנאיו בהפועל ת"א לחמש שנים התקבל בחמימות על ידי 150 אוהדים בנתב"ג: "מרגיש שלא מיצית את עצמי באירופה". במועדון שוקלים להעביר את תמוז למכבי ת"א. שירזי מתכנן מהפכה בהרכב לקראת הפועל חיפה
אחרי שסיכם לחמש שנים בהפועל ת"א, גילי ורמוט נחת היום (שבת) בישראל והתקבל בתשואות על ידי 150 אוהדי הפועל ת"א ששרו לו שירים והרימו אותו על הכתפיים. האוהדים מודעים לעובדה כי טרם נסגרו הפרטים הסופיים בין הפועל ת"א לקייזרסלאוטרן, אך בטוחים כי הנהלת הפועל תשלים את העסקה מול הגרמנים כשאת המו"מ מנהל הסוכן רונן קצב.

"סגרתי את הפרטים עם הפועל ואני מקווה שלא יקח יותר מדי זמן עד שאלבש שוב אדום. העסקה סגורה ב-90 אחוזים", אמר ורמוט עם נחיתתו, "אם הייתה לי אפשרות לשחק בספרד או בהולנד לא הייתי חוזר לארץ. אבל זה לא יצא לפועל וחזרתי להפועל. יש הרגשה של פיספוס ושלא מיציתי את עצמי, אבל בחיים נקלעים לסיטואציות קשות, ולפעמים לא הכל תלוי בנו. אני מאוד נרגש מהמחווה של האוהדים זה משהו שגרם לי להיות נבוך. פשוט מרגש".

יש לציין כי חלק מהאוהדים שהגיעו לקבל את ורמוט שרו בגנות ההנהלה אחרי שנודע להם כי בהפועל שוקלים כעת להעביר את טוטו תמוז למכבי ת"א כדי לממן את העסקה. למרות זאת, תמוז צפוי להיות בסגל למשחק מול הפועל חיפה.

כרגע, הפערים בין הצדדים מדברים על 100 אלף יורו. לאוטרן דורשת 300 אלף יורו על השחקן, בעוד האדומים מציעים 200. הקשר אמור היה לנחות היום בכל מקרה בארץ להתכנסות הנבחרת ביום שני, לפני שני המשחקים הראשונים במוקדמות גביע העולם 2014 מול נבחרת אזרבייג'אן (7.9) ורוסיה (11.9).

רק שטיח אדום היה חסר שם
"אין ספק שגילי ייחזק אותנו, אנחנו מקווים שהסיפור ייגמר כמה שיותר מהר", אמר שחקנים בהפועל ת"א המתרגשים לקראת חזרתו הצפויה של השחקן. "ורמוט שווה 1,000 מנויים" הצהיר גורם במועדון.

כמו כן, בהפועל תל אביב עדיין מנסים לחזק את הקבוצה בחלק ההגנתי. אחרי שמעברו של אנדרה באהיה מפיינורד לא צלח, בקבוצה חידשו את הקשר עם בלם ליון לשעבר, ג'ון מנסה. הגנאי נמצא כעת בלונדון במטרה להשיג ויזה והוא המועמד המוביל ברשימה. האדומים פנו לדגלאס דה סילבה כשגם שמו של דקל קינן הוזכר, אך בהפועל נותנים עדיפות לברזילאי.

בתוך כך, ניצן שירזי כבר מתכנן מהפכה בהרכב לקראת המשחק מול הפועל חיפה ביום ראשון. יגאל אנטבי וג'ון פנטסיל איבדו את מקומם ב-11 ועל חשבונם ייכנסו נעאל חוטבה ואלירן דנין. בקישור חנן ממן וסלים טועמה, שהרשימו במשחק האחרון מול דודלאנז', יחליפו את ברונו קוטיניו ואת אלרואי כהן."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: