תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 188 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קבלת פנים לורמוט
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

העיקר היה כסף להביא צב ששוחרר מקבוצה שהביאה את אבירם ברוכיאן כחיזוק!
העיקר שהחזירו שחקן גמור להפועל.

נו באמת,
הביאו 2 זרים במחירים לא גבוהים בהעברה חופשית, כי אין כסף,
ואתה אומר שעל זה היה כסף לבזבז?

אם היה יותר כסף, היו מביאים שחקן שקבוצה קצת יותר בכירה מזו שהביאה את ברוכיאן כחיזוק מחשיבה כשחקן טוב.
אבל לא היה, מה לעשות.

אנשים לא מבינים שאין כסף.

זה לא אומר אגב שצריך להעביר את טוטו למכבי, אלא אם כן מוצו כל שאר האופציות (ואני סמוך ובטוח שהם לא מוצו).
זה לא אומר אגב שהנהלה זונה, אלא שהיא טועה בלחץ הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 18:57 
קרספו, אם לא הבנת אותי, גם אני חושב שטוטו חשוב להפועל, אבל אתה נותן לי לבחור גילי להפועל וטוטו למכבי, או כלום (כלומר טוטו נשאר בהפועל) אני בוחר באופציה הראשונה.
אם אתה חושב שטוטו חשוב יותר מגילי זה כבר דיון אחר. אני חושב שגילי כרגע יותר חשוב במיוחד לטווח ארוך ואם הוא חותם ל-5 שנים.
אם אתה לא מאמין בהפועל (וזה לגיטימי לחשוב שהפועל לא מספיק טובה השנה) אז על מה אנחנו בכלל מדברים במיוחד שעוד הצעת לתת את טוטו לחיפה. מה ההבדל, לא ממש הבנתי. לחזק את חיפה זה בסדר?
אנשים פה יותר מדי מסתכלים על זה שנותנים שחקן למכבי במקום להסתכל על זה שנותנים שחקן לקבוצה שאמורה להתמודד איתנו על האליפות וזו גם מכבי וגם חיפה.
שוב, אסור לתת את טוטו למכבי. גם לא לחזק אותם וגם פשוט כי צריך אותו אצלנו. אם זה טוטו או גילי, גילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 19:15 
אתה באמת לא מבין מה ההבדל בין לחזק את חיפה לבין לחזק את מכבי?
עם אליפות של חיפה אני יכול לחיות. עם אליפות של מכבי לא.
ואני הכי רוצה שגילי יהיה בהפועל. מבחינתי, אם הוא חוזר להפועל ומוותר על כ"כ הרבה כסף, מבחינתי הוא הסמל הכי גדול שזכיתי לראות בהפועל (ואני כבר לא ילד...).
ואת טוטו אני בכלל לא אוהב.
עדיין, מכעיס אותי שההנהלה מפילה את הפאדיחות שלה עלינו. הגענו למצב באמת בלתי אפשרי ואם ישאלו אותי, ושאלו אותי הרבה היום, אם אני צריך לבחור בין גילי בהפועל וטוטו במכבי או גילי לא בהפועל, אז אני לא מוכן לענות על זה בכלל.
אבל אני גם לא מוכן לקבל את העניין הזה שלמכור את טוטו למכבי, פשוט לא מוכן. הקבוצה הזו עושה כל מה ששמעון מזרחי עשה וממשיך לעשות. היא קונה כל מה שהיא יכולה והיא מנפנפת בכסף שלה כדי לרמוס אותנו. אבל דבר אחד היא לא יכולה לקנות בלי שת"פ שלנו וזה שחקן עם חוזה בהפועל, אז לתת להם את התענוג הזה? למה מה קרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
ואני הכי רוצה שגילי יהיה בהפועל. מבחינתי, אם הוא חוזר להפועל ומוותר על כ"כ הרבה כסף, מבחינתי הוא הסמל הכי גדול שזכיתי לראות בהפועל (ואני כבר לא ילד...).
עדיין, מכעיס אותי שההנהלה מפילה את הפאדיחות שלה עלינו. הגענו למצב באמת בלתי אפשרי ואם ישאלו אותי, ושאלו אותי הרבה היום, אם אני צריך לבחור בין גילי בהפועל וטוטו במכבי או גילי לא בהפועל, אז אני לא מוכן לענות על זה בכלל.
אבל אני גם לא מוכן לקבל את העניין הזה שלמכור את טוטו למכבי, פשוט לא מוכן. הקבוצה הזו עושה כל מה ששמעון מזרחי עשה וממשיך לעשות. היא קונה כל מה שהיא יכולה והיא מנפנפת בכסף שלה כדי לרמוס אותנו. אבל דבר אחד היא לא יכולה לקנות בלי שת"פ שלנו וזה שחקן עם חוזה בהפועל, אז לתת להם את התענוג הזה? למה מה קרה?

שוב, טוטו למכבי זה ייהרג ובל יעבור. אבל אני גם לא מוכן לתת את טוטו לחיפה. לחזק את מכבי ולחזק את חיפה זה לא אותו דבר, אבל שניהם לא מתקבלים על הדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 19:56 
villa crespo כתב:

בתגובה הקודמת שלך כתבת שאתה לא מאמין בהפועל ובסגל הקיים ושרק עם גילי אי אפשר לקחת אליפות. מכאן הסקתי שהכוונה שלך היתה שבשביל אליפות צריך גם את גילי וגם את טוטו. מסכים.
הבעיה שלי היא שאנשים מוכנים פה לחזק את חיפה כי "עם אליפות של חיפה יכולים לחיות". מצטער. אני לא. אני יכול לחיות רק עם אליפות של הפועל. הפועל לא צריכים לתת את טוטו לאף אחד, בטח לא לאחת היריבות לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להמר שמדובר בתקופה של 4 חודשים, ובינואר טוטו הולך לאירופה, לקחת הלוואת גישור, ולקוות לטוב.
לא מתקבל על הדעת לחזק את המחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 20:33 
לא קראתי את כל האשכול, אבל כל הכבוד לכל מי שנסע היום לנתב"ג!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 20:35 
עמי נאווי כתב:
אפשר להמר שמדובר בתקופה של 4 חודשים, ובינואר טוטו הולך לאירופה, לקחת הלוואת גישור, ולקוות לטוב.
לא מתקבל על הדעת לחזק את המחלה.

כולי תקווה שמישהו בהנהלה חושב על זה כבר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 188 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: