אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
דני גולפיטק כתב:
כל מי שטען שיש ליריבות שלנו יתרון עלינו בעמדת המאמן -
מצד אחד עטר שחוזר על אותם טעויות שגרמו לו לחזור עם 4 מבלומפילד ומשחק בלי אף קשר אחורי מחצית שלמה
ומצד שני - מאמן מברצלונה ובונקר מיהוד. הם אשכרה סיימו את המשחק עם איזה 20 קשרים אחוריים
דני, בשבילך אני מקווה שאתה לא מאמין במה שאתה אומר.
מכבי חיפה משחקת טוב מאוד. עוד לא מושלם ויש להם הרבה לשפר, אבל זו קבוצה שמשחקת כדורגל טוב, עם לחץ והנעת כדור. מספיק לשמוע את עטר מדבר בשביל להבין שהוא וניצן זו לא אותה ליגה.
לגבי מכבי, נכון שהם הלכו אחורה, אבל הם עדיין שיחקו בסדר גמור נגד קבוצה מצוינת. הפועל עשו אתמול בונקר נגד הפועל ר"ג, קבוצת פח עם עשרה שחקנים. בבקשה אל תשווה
נכון ששיחקנו קטסטרופה אתמוך, אבל אתה קצת נסחף עם הדכאון. אל תשכח זאת היתה קבוצה עם סגל חסר, עם מספר שחקנים שלא נמצאים בכושר מלא, עם מספר גדול של שחקנים חדשים ואחרי משחק וטיסה יומיים קודם.
בוא נחכה עוד 2-3 מחזורים עם הדכאון
לא קשור לדכאון. קשור לראייה קדימה והבנה מה יש לך.
הסגל הזה לא מספיק. צריך בלם, מחליף לנוסא ואת קוטיניו אני לא רוצה לשפוט אחרי משחק ורבע, אבל אם לא פגענו בו, אנחנו בבעיה.
את שירזי אני מכיר. זה לא קשור למחזור ראשון, סגל חסר או לזה ששיחקו 3 ימים קודם לכן. פשוט לא ברמה המתאימה לאיפה שהוא נמצא.
ואם זה לא מספיק, הוא עשה החלטה כל כך מטופשת עם ההשעיה של השחקנים ולא הרוויח ממנה כלום, עם כל זה שהפועל ניצחו.
גם בעונה הקודמת איתו המשחק של הפועל לא שטף, לא רואים קבוצה שעושה לחץ ומניעה כדור כמו שצריך. אני לא יודע מה עמד מאחורי השחרור של נוסא, אבל להפועל צריך להיות כבר שחקן במקומו חתום לפני שבוע. גם זה מבחינתי על שירזי שהיה צריך לעמוד על רגליים אחוריות בשביל למנוע את השחרור של נוסא בטיימינג כל כך גרוע שהסיכוי להביא לו מחליף ברמה הוא קלוש ואם כבר שחרר (והיה ברור שנוסא מתנדנד, היה חייב למצוא כבר מחליף).
שמע, הציפיות שלי גבוהות. אני רוצה אליפות. אם אתה אומר לי שאליפות זה לא בקלפים העונה, סבבה. אני רגוע. נבוא לבלומפילד בשבתות, נהנה מפעם לפעם ונהיה בלי מתח ממחזור 12. לא צריך להתעצבן. מבטיח לך שנישאר בליגה גם עם הסגל הזה וגם עם שירזי.
ואם דיברת על דכאון אז תדע שעם כל הביקןרת שלי, בהרגשה המיידית, אני הרבה יותר מבסוט מיכולת גרועה ונצחון 0:1 על הפועל ר"ג מאשר אם היינו משחקים מצוין ומפסידים למכבי חיפה ודווקא בגלל שניצחו, הביקורת חייבת להישמע ובקול רם. אחרי נצחון יש פחות לחץ ואפשר לנסות לתקן בצורה יותר רגועה.