תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 00:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 399 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פותחים עונה בליגת העל - מחזור 1 - יתר המשחקים
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 23:41 
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
דני גולפיטק כתב:
כל מי שטען שיש ליריבות שלנו יתרון עלינו בעמדת המאמן -
מצד אחד עטר שחוזר על אותם טעויות שגרמו לו לחזור עם 4 מבלומפילד ומשחק בלי אף קשר אחורי מחצית שלמה
ומצד שני - מאמן מברצלונה ובונקר מיהוד. הם אשכרה סיימו את המשחק עם איזה 20 קשרים אחוריים

דני, בשבילך אני מקווה שאתה לא מאמין במה שאתה אומר.
מכבי חיפה משחקת טוב מאוד. עוד לא מושלם ויש להם הרבה לשפר, אבל זו קבוצה שמשחקת כדורגל טוב, עם לחץ והנעת כדור. מספיק לשמוע את עטר מדבר בשביל להבין שהוא וניצן זו לא אותה ליגה.

לגבי מכבי, נכון שהם הלכו אחורה, אבל הם עדיין שיחקו בסדר גמור נגד קבוצה מצוינת. הפועל עשו אתמול בונקר נגד הפועל ר"ג, קבוצת פח עם עשרה שחקנים. בבקשה אל תשווה

נכון ששיחקנו קטסטרופה אתמוך, אבל אתה קצת נסחף עם הדכאון. אל תשכח זאת היתה קבוצה עם סגל חסר, עם מספר שחקנים שלא נמצאים בכושר מלא, עם מספר גדול של שחקנים חדשים ואחרי משחק וטיסה יומיים קודם.
בוא נחכה עוד 2-3 מחזורים עם הדכאון

לא קשור לדכאון. קשור לראייה קדימה והבנה מה יש לך.
הסגל הזה לא מספיק. צריך בלם, מחליף לנוסא ואת קוטיניו אני לא רוצה לשפוט אחרי משחק ורבע, אבל אם לא פגענו בו, אנחנו בבעיה.
את שירזי אני מכיר. זה לא קשור למחזור ראשון, סגל חסר או לזה ששיחקו 3 ימים קודם לכן. פשוט לא ברמה המתאימה לאיפה שהוא נמצא.
ואם זה לא מספיק, הוא עשה החלטה כל כך מטופשת עם ההשעיה של השחקנים ולא הרוויח ממנה כלום, עם כל זה שהפועל ניצחו.
גם בעונה הקודמת איתו המשחק של הפועל לא שטף, לא רואים קבוצה שעושה לחץ ומניעה כדור כמו שצריך. אני לא יודע מה עמד מאחורי השחרור של נוסא, אבל להפועל צריך להיות כבר שחקן במקומו חתום לפני שבוע. גם זה מבחינתי על שירזי שהיה צריך לעמוד על רגליים אחוריות בשביל למנוע את השחרור של נוסא בטיימינג כל כך גרוע שהסיכוי להביא לו מחליף ברמה הוא קלוש ואם כבר שחרר (והיה ברור שנוסא מתנדנד, היה חייב למצוא כבר מחליף).

שמע, הציפיות שלי גבוהות. אני רוצה אליפות. אם אתה אומר לי שאליפות זה לא בקלפים העונה, סבבה. אני רגוע. נבוא לבלומפילד בשבתות, נהנה מפעם לפעם ונהיה בלי מתח ממחזור 12. לא צריך להתעצבן. מבטיח לך שנישאר בליגה גם עם הסגל הזה וגם עם שירזי.

ואם דיברת על דכאון אז תדע שעם כל הביקןרת שלי, בהרגשה המיידית, אני הרבה יותר מבסוט מיכולת גרועה ונצחון 0:1 על הפועל ר"ג מאשר אם היינו משחקים מצוין ומפסידים למכבי חיפה ודווקא בגלל שניצחו, הביקורת חייבת להישמע ובקול רם. אחרי נצחון יש פחות לחץ ואפשר לנסות לתקן בצורה יותר רגועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 23:52 
שלושת הקבוצות הבכירות בארץ ביחד לא יכולות לספק שני בלמים, ויואב זיו מגן פותח בקבוצה של 100 מיליון כבר שלוש שנים. בושה וחרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 00:01 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
דני גולפיטק כתב:
כל מי שטען שיש ליריבות שלנו יתרון עלינו בעמדת המאמן -
מצד אחד עטר שחוזר על אותם טעויות שגרמו לו לחזור עם 4 מבלומפילד ומשחק בלי אף קשר אחורי מחצית שלמה
ומצד שני - מאמן מברצלונה ובונקר מיהוד. הם אשכרה סיימו את המשחק עם איזה 20 קשרים אחוריים

דני, בשבילך אני מקווה שאתה לא מאמין במה שאתה אומר.
מכבי חיפה משחקת טוב מאוד. עוד לא מושלם ויש להם הרבה לשפר, אבל זו קבוצה שמשחקת כדורגל טוב, עם לחץ והנעת כדור. מספיק לשמוע את עטר מדבר בשביל להבין שהוא וניצן זו לא אותה ליגה.

לגבי מכבי, נכון שהם הלכו אחורה, אבל הם עדיין שיחקו בסדר גמור נגד קבוצה מצוינת. הפועל עשו אתמול בונקר נגד הפועל ר"ג, קבוצת פח עם עשרה שחקנים. בבקשה אל תשווה

נכון ששיחקנו קטסטרופה אתמוך, אבל אתה קצת נסחף עם הדכאון. אל תשכח זאת היתה קבוצה עם סגל חסר, עם מספר שחקנים שלא נמצאים בכושר מלא, עם מספר גדול של שחקנים חדשים ואחרי משחק וטיסה יומיים קודם.
בוא נחכה עוד 2-3 מחזורים עם הדכאון

לא קשור לדכאון. קשור לראייה קדימה והבנה מה יש לך.
הסגל הזה לא מספיק. צריך בלם, מחליף לנוסא ואת קוטיניו אני לא רוצה לשפוט אחרי משחק ורבע, אבל אם לא פגענו בו, אנחנו בבעיה.
את שירזי אני מכיר. זה לא קשור למחזור ראשון, סגל חסר או לזה ששיחקו 3 ימים קודם לכן. פשוט לא ברמה המתאימה לאיפה שהוא נמצא.
ואם זה לא מספיק, הוא עשה החלטה כל כך מטופשת עם ההשעיה של השחקנים ולא הרוויח ממנה כלום, עם כל זה שהפועל ניצחו.
גם בעונה הקודמת איתו המשחק של הפועל לא שטף, לא רואים קבוצה שעושה לחץ ומניעה כדור כמו שצריך. אני לא יודע מה עמד מאחורי השחרור של נוסא, אבל להפועל צריך להיות כבר שחקן במקומו חתום לפני שבוע. גם זה מבחינתי על שירזי שהיה צריך לעמוד על רגליים אחוריות בשביל למנוע את השחרור של נוסא בטיימינג כל כך גרוע שהסיכוי להביא לו מחליף ברמה הוא קלוש ואם כבר שחרר (והיה ברור שנוסא מתנדנד, היה חייב למצוא כבר מחליף).

שמע, הציפיות שלי גבוהות. אני רוצה אליפות. אם אתה אומר לי שאליפות זה לא בקלפים העונה, סבבה. אני רגוע. נבוא לבלומפילד בשבתות, נהנה מפעם לפעם ונהיה בלי מתח ממחזור 12. לא צריך להתעצבן. מבטיח לך שנישאר בליגה גם עם הסגל הזה וגם עם שירזי.

ואם דיברת על דכאון אז תדע שעם כל הביקןרת שלי, בהרגשה המיידית, אני הרבה יותר מבסוט מיכולת גרועה ונצחון 0:1 על הפועל ר"ג מאשר אם היינו משחקים מצוין ומפסידים למכבי חיפה ודווקא בגלל שניצחו, הביקורת חייבת להישמע ובקול רם. אחרי נצחון יש פחות לחץ ואפשר לנסות לתקן בצורה יותר רגועה.

הכל נכון, ואותי מטריד שעל חיזוק לקישור הקדמי בכלל לא מדברים. לא מבין את זה. יש לנו קישור מלא בבינוניות.
אבל מה שכן, יש הרבה נעלמים בסגל הקיים. אולי שירזי יודע משהו שאנחנו לא. אם קוטיניו גורדנה וחנן ממן (שאין לי מושג מי הוא ומה הוא) יתנו עונה טובה, יש לנו סיכוי ללכת טוב. אחרת אנחנו בבעיה גדולה וזה לא משנה אם יביאו את פויול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 06:57 
הגדרת מקצוענות - שילוב של מקצועיות ורצינות. לדאבון הלב, חלק הרצינות כולל גם אימונים רצינים שכרגע קשה להנהיג אצלנו.
דרגה 1 הדרגה הבסיסית של מקצוענות - הצלחה משמעותית באירופה או דריסת הליגה. קשטן מלפני עשור+, שחר-רוני לוי, שחר-אלישע לוי, שרצקי-בן שמעון.
דרגה 2 - הדרג השלישי באירופה שמצליח לקחת אליפות בישראל וגם להצליח באירופה באותה העונה. רק גוטמן וקבוצת הדאבל היו בכיוון המקביל לקבוצה בינונית בפרמייר.

מצב הנסיונות למקצוענות בדרגה השניה בישראל - הנסיון הרציני הראשון היה של גוטמן, כולל השגת ה-50 מליון שאפשרה להתקדם עד שטביב חירב את הכל.
במשחק אתמול ראינו דאגה שהנסיון הרציני הבא הוא במכב*, אם כי גם שחר-עטר מסוכנים ויכולים אם שחר ירצה ברצינות במקום לשקוע באווירת פנסיה. צריך לקחת בחשבון שזה לוקח זמן. אבל, 2 הקבוצות התחילו להראות סימני מקצוענות. ובפרט, מכב* כקבוצה מאומנת, אלא שתמיד עומדים לזכותנו אוהדיה ומורשת נמני.

המקצוענות והפועל כרגע מאמן ברמת ליצן ובודאי שחלום רחוק. יש מצב שאם רמון המוכשר ירצה וישקיע ויביא מאמן ראוי נוכל לעלות כיתה. מאמנים: גוטמן (הנבחרת לא יכולה להיות תלושה עד כדי כך מהליגה שמשפיעה גם על רמת הישראלים באירופה, וגוטמן הוא מאמן קבוצות ולא נבחרות). סיכוים מסוימים לבן שמעון ופחותים לאלי כהן של עכו. אבל, תמיד תחת ניהול על של רמון כולל רצינות באימונים ובפיזיות ממש כמו ניהול העל של שחר ושרצקי. ועדין התרומה הגדולה ביותר של רמון תהיה אם ירצה להביא לנו בעלים רציני ובעל הון רציני , כי כיום אנחנו על אדי הדלק של ה-50 מליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 06:40 
סמל אישי של המשתמש
איך חיפה - ק"ש זה לא המשחק המרכזי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 07:23 
Idandosh כתב:
איך חיפה - ק"ש זה לא המשחק המרכזי?

כי מכבי אלופת הקיץ.
חוץ מזה שחיפה-ק"ש זה אפילו לא המשחק המרכזי בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
מתוך הפורום של חיפה:

ציטוט:
נכנסו אני ועוד איזה קבוצה של 15 אנשים לשער 7 שעתיים לפני המשחק.
פתאום בא אלינו איזה סדרן שואל אם אנחנו אוהדי חיפה ואם אנחנו רוצים לעבור ל 4-5 אמרנו לו שכן..
פתאום הוא מוריד אותנו למטה ומוציא אותנו מהאיצטדיון ואומר לנו לחכות ליד 4-5 והוא יבוא ויעביר אותנו..
כבר מההתחלה חשדתי שזוהי מלכודת. וכמובן הוא לא הגיע ולא העביר ולא בטיח.
אחרי שקלטנו שעבדו עלינו דיברנו עם המשטרה ואמרו לנו שהבנאדם שהוציא אותנו הוא מנהל האירוע ואתם לא יכולים לחזור לשער 7.
מזל שהיה לי 100 שקל אז קניתי עוד כרטיס ל-7 ונכנסתי ופתחנו גוש.

ציטוט:
רשום למטה בשורה קטנה ש"כרטיס זה מיועד לאוהדי הקבוצה המארחת בלבד מפר הוראה זו יורחק לאלתר"..

שימו לב שהאכיפה השתנתה העונה, כולל תרגילים מלוכלכים כדי להוציא מהאיצטדיון אוהדים שרכשו כרטיס.
צריך לקחת את זה בחשבון, ובסיבוב הבא כשאנשים יקנו כרטיסים ל-7 ול-2 בדרבי, פשוט תישארו שם במקום לבכות לשומרים שיעבירו אתכם ל-5.
עדיף לראות את המשחק מהמקומות האלה מאשר לא לראות בכלל, אחרי הכסף והמאמץ שיושקעו בהשגת הכרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 10:35 
אנטיגונה כתב:
מתוך הפורום של חיפה:

ציטוט:
פתאום בא אלינו איזה סדרן שואל אם אנחנו אוהדי חיפה ואם אנחנו רוצים לעבור ל 4-5 אמרנו לו שכן..
פתאום הוא מוריד אותנו למטה ומוציא אותנו מהאיצטדיון ואומר לנו לחכות ליד 4-5 והוא יבוא ויעביר אותנו..
אחרי שקלטנו שעבדו עלינו דיברנו עם המשטרה ואמרו לנו שהבנאדם שהוציא אותנו הוא מנהל האירוע ואתם לא יכולים לחזור לשער 7.

ציטוט:
רשום למטה בשורה קטנה ש"כרטיס זה מיועד לאוהדי הקבוצה המארחת בלבד מפר הוראה זו יורחק לאלתר"..

שימו לב שהאכיפה השתנתה העונה, כולל תרגילים מלוכלכים כדי להוציא מהאיצטדיון אוהדים שרכשו כרטיס.
צריך לקחת את זה בחשבון, ובסיבוב הבא כשאנשים יקנו כרטיסים ל-7 ול-2 בדרבי, פשוט תישארו שם במקום לבכות לשומרים שיעבירו אתכם ל-5.
עדיף לראות את המשחק מהמקומות האלה מאשר לא לראות בכלל, אחרי הכסף והמאמץ שיושקעו בהשגת הכרטיסים.

אלה אולי תרגילים מלוכלכים אבל הם צריכים להיעשות. הגיע הזמן שאוהדים ייקנו לשערים של הקבוצה שלהם ואם נגמר, אז נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 10:37 
redrony כתב:
אנטיגונה כתב:
מתוך הפורום של חיפה:

ציטוט:

ציטוט:

אלה אולי תרגילים מלוכלכים אבל הם צריכים להיעשות. הגיע הזמן שאוהדים ייקנו לשערים של הקבוצה שלהם ואם נגמר, אז נגמר.

הגיע הזמן שמכבי ת"א לא תשחק באיצטדיון של הפועל ת"א
שיישרפו הם והעלאק "מארחת" שלהם. אותנו בבלומפילד אף אחד לא מארח. הוא שלנו. שירחיקו אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 399 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: