el dudernio כתב:
א. התמונה שפורסמה לא מוכיחה כלום, יכול אפילו להיות שהיא פורסמה בזמן האחרון בעודו בעלים של הפועל באחד מהמשחקים בטדי.
ב. אני חושב שגם אם ה"מחאה" מוגזמת הסיבה לכך היא שהמחאות הקודמות, שאול, חולדאי בגדול נכשלו.
המחאות כלפי חולדאי היו חריפות יותר מהמחאות כלפי שאול והמחאות כלפי טביב היו חריפות יותר מהמחאות כלפי חולדאי. מדובר בסה"כ
באבולציה של המחאה. ואני מאמין שאם המחאה הזאת הייתה נכשלת המחאה הבאה הייתה עוד יותר חריפה, כרגע "רק" יסיקו מסכנות לשיפור
המחאה הנוחכית (כנראה שילוב של ה"טוב התקשורתי" מהמחאה מול חולדאי וה"רוע המחאתי" הנדרש להצלחת המחאה).
לגבי הטור, נכון שלא מדובר ב"גזע" או קבוצה אנטית, ולמען האמת שגם לא קראתי את הטור, אבל מהתגובה של פלג נראה כי הכותב "חוטא"
במה שהוא יוצא נגד, ומתייחס לאוהדי הפועל כ"אידיאל סטריאוטיפי" לצורך העברת הנקודה.
דודריניו יקר, לדעתי אתה תמים בקטע ב'. מה שחולדאי עשה הוא פי 1000 יותר גרוע ממה שאפשר לטעון שטביב עשה (זה דיון אחר). חולדאי הרס קבוצת כדורסל, והרס אולם כדורסל קדוש מבחינת אוהדי הפועל אמיתיים, מקום שבו שחקו והתאמנו קבוצות רבות מכל הגילאים.
טביב בסה"כ הצליח מאד בהפועל, גם אם היו טענות להתנהלות שלו.
ההבדל העצום הוא לא כתוצאה משום דה-אבולוציה של מחאה (ומה שאתה אומר זה מאד מפחיד - מה יהיה בפעם הבאה? רצח?), אלא לדעתי נובע מהקלות להשיג קונצנזוס גם מהמבוגרים ה"אחראים" לכך שאפשר ורצוי לחצות גבולות של פרטיות, והטרדה של משפחתו כולל ילדיו, ושכניו, ושימוש בעניינים פרטיים כמו גירושין, וזה לדעתי נובע בעיקר מהקסנופוביה שציינתי למעלה. לאשכנזי או תימני בוהמיאני לא היו עושים את זה.
אגב, רוצה עוד דוגמא - מה כבר עשו לאיל קיציס, שאחרי או תוך כדי הרס אוסישקין תמך בחולדאי והשתתף בקמפיינים שלו? כלום. אפילו אבא של גולפיטק היה אמור לקלל אותו אבל נדמה לי שלא יצא לו בסוף. אולי היו מקללים אותו קצת אם הוא לא היה כל-כך מצחיק, סלב, ואשכנזי.
תגיד, זה לא נראה לך קצת מוזר שאתה מבקר את משמרות המחאה כשמעולם לא נכחת באפילו אחת מהן? איך אתה יודע מה היה שם?