תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 15:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 27/28-7 (דיונים)
הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 02:18 
שחר כתב:
RedFox כתב:
שחר למה אתה כל כך חושד שהכסף הולך לטביב? יש ביסוס לחשדות האלו?

לא, סתם ספקולציה.. המתווה הראשוני של עסקת טביב היה סכום +הכסף של נוסא שנפסל ע"י הבקרה.
אני לא בטוח שזה מה שקורה כרגע, אבל בגלל שהכל מעורפל וכלום לא ברור, לגיטימי לחשוד...לפחות כל עוד גורם רשמי לא אומר אחרת.

ספק אם קשור לנוסא. שנים אחרי מכירת שחקני כ"ס לטובת טביב, ההתאחדות / הבקרה הכספית הציגה לפחות מראית עין של יושר. אולי סימן לירידת כוחו של המאפיונר הראשי של ההתאחדות וירידת הפחד ממנו.

כנראה קשור לטב"ח ככסף קטן יחסית לגמר הפערים מול רמון. כדי לבצע העלמת כספים כזו צריך את המלבין. "לוזון המלבין לכאורה" שאיתו אפשר לגמור בע"פ ולקבל לדוגמא נדל"ן במחיר מציאה. משתלב יפה בהצהרה של טב"ח שהוא חלם מתמיד רק הפועל (מבין קבוצות הצמרת), אבל משום מה לא זכור שאמר זאת.

וזו חשודה כפרק מהעלמת כספי הפועל לטובת טביב במסגרת עסקת דמארי.
אבל זה רק פרק בהעלמת ה-50 מליון. בגדול קיבלנו 50 מליון לקופה שהיתה במצב ראוי ולאחר מכן ההתנהלות היתה בגדול (בסדרי גודל של עשרות מליונים) מאוזנת. ופוף, נעלמו ה-50 מליון ואין הסבר ואין חוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 27/28-7 (דיונים)
הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 02:18 
NARKOTIKA כתב:
אני לא מאמין שהוא יגיע לשם.
אבל אם כן,
זה באמת חתיכת מכה בשבילי, בערך ברמה של גרשון לבית"ר. אני כל כך אוהב את השחקן והאישיות, אני כל כך מסתכל עליו ורואה "הפועל" שזה יהיה כמו סכין בלב. יימאס לי לגמרי מכדורגל.

ורמוט זה לא ההוא שלבש חולצה שכתוב עליה הזונה ה12?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 27/28-7 (דיונים)
הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 03:07 
שבתאי יחבס כתב:
גילי ורמוט לא ישחק בשום קבוצה בארץ חוץ מהפועל ת"א.
באחריות

אם היה לי ספק, מחר חותם במכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: