שחר כתב:
RedFox כתב:
שחר למה אתה כל כך חושד שהכסף הולך לטביב? יש ביסוס לחשדות האלו?
לא, סתם ספקולציה.. המתווה הראשוני של עסקת טביב היה סכום +הכסף של נוסא שנפסל ע"י הבקרה.
אני לא בטוח שזה מה שקורה כרגע, אבל בגלל שהכל מעורפל וכלום לא ברור, לגיטימי לחשוד...לפחות כל עוד גורם רשמי לא אומר אחרת.
ספק אם קשור לנוסא. שנים אחרי מכירת שחקני כ"ס לטובת טביב, ההתאחדות / הבקרה הכספית הציגה לפחות מראית עין של יושר. אולי סימן לירידת כוחו של המאפיונר הראשי של ההתאחדות וירידת הפחד ממנו.
כנראה קשור לטב"ח ככסף קטן יחסית לגמר הפערים מול רמון. כדי לבצע העלמת כספים כזו צריך את המלבין. "לוזון המלבין לכאורה" שאיתו אפשר לגמור בע"פ ולקבל לדוגמא נדל"ן במחיר מציאה. משתלב יפה בהצהרה של טב"ח שהוא חלם מתמיד רק הפועל (מבין קבוצות הצמרת), אבל משום מה לא זכור שאמר זאת.
וזו חשודה כפרק מהעלמת כספי הפועל לטובת טביב במסגרת עסקת דמארי.
אבל זה רק פרק בהעלמת ה-50 מליון. בגדול קיבלנו 50 מליון לקופה שהיתה במצב ראוי ולאחר מכן ההתנהלות היתה בגדול (בסדרי גודל של עשרות מליונים) מאוזנת. ופוף, נעלמו ה-50 מליון ואין הסבר ואין חוקר.