zevik כתב:
בר קולמוסא כתב:
אני, באופן אישי, מבסוט שטביב הלך והסגל בעונה כזו הוא באמת משני. ולכן אני מבסוט על ההנהלה כי את הצעד הכי חשוב שלה (להוציא את טביב) היא עשתה.
זאת צורת חשיבה כל כך מטופשת, ואני אנסה להסביר.
צא מתוך הנחה שהיינו סולחים לטביב הקיץ ופותחים דף חדש, הוא היה אומר שהוא משאיר את הסגל הקיים ומחזק אותו אם נקנה מנויים. היינו קונים מנויים, ואף אנחנו עולים שלב באירופה בהמשך אנחנו מסיימים את העונה ברווח רציני.
ועדיין, טביב היה מחליט למכור את השחקנים הכי טובים של הקבוצה.
מה היית אומר על טביב? למה שלא תגיד את אותו דבר על ההנהלה החדשה, רק כי היא קנתה את הקבוצה מטביב?
הם עשו פה מהלך מגעיל, וכל מי שאומר שאנחנו אוהדי מחאות זה כי הפורום הזה מת על הלקאה עצמית, ככה אתה הכי מגניב ומפוכח.
ההנהלה החדשה לא צריכה לקבל הנחות רק כי טביב עזב אז אנחנו באופוריה.
לא שפטתי את טביב בהתאם לסגל שהוא העמיד.
לפיו, אגב, מגיע לו כמעט כל הכבוד בכל עונה. אפילו בעונה האחרונה ללא בלמים.
את טביב שפטתי על הרבה דברים אחרים, ביניהם הריקבון המערכתי, התביעות עם כל מי שזז, הריסת שלד הקבוצה (לאוו דווקא השחקנים), חוסר ההשקעה בנוער או במתחם האימונים, רמיסת הקהל וכו.
בכל מקרה אני לא מבין את ההשוואה בכלל.
אם היינו מסיימים את העונה "ברווח רציני" והוא היה מחליט למכור את השחקנים זה היה תמוה.
אבל היום אנחנו לא ברווח רציני או ברווח בכלל. אנחנו בבעייה כלכלית. כרגע אפילו לא יכולים להעריך נכונה את המצב הכלכלי.
אני רק יכול להניח שהמכירה קשורה למצב הכלכלי.
אני מסכים שאחרי שהבעלות תעבור והשקיפות המלאה תחל (לפחות כלפי חברי עמותת ה"אדומים") ירווח לי. ואז גם יהיה מקום לבא בטענות וכו.
כרגע אני באמת רק שמח שזה לא טביב.
לי ירדה אבן עצומה מהלב ואני לא מבין איך שכחתם את זה כ"כ מהר. טביב זה לא "בעלים קמצן או פזרן" או "בעלים מעורב או מנותק" - טביב היה אשכרה איום קיומי על המועדון.
כרגע האיום הוא שנעלה עם גורדנה ולא עם ידין.
אני שמח שאלו הצרות שלי.
לא שכנעת.