תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 14:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום א' דיונים
הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אלוהים ישמור איזה אהבל הקופמן הזה.
אומרים לו שכל עוד לבן אדם אין שום נגיעה למועדון הוא יכול לשים כמה כסף שהוא רוצה, זה יהיה רשום על שם חיים רמון והבן אדם לא יצטרך לחשוף את שמו.
אז מה יש לו להגיד? "ואז יסתבר שהוא סוחר סמים ויגיד שיש לו 20 אחוז במועדון". באמת שאין מילים.
מישהו פה אמר שהוא אומר דברים נכונים, עד עכשיו אני רק שומע ממנו צביעות, הסתה וטמטום.

הקטע הזה עם הסוחר סמים היה השיא.
הבנאדם פשוט בהיסטריה. מת שהעיסקה תכשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:45 
"העברת הכספים תתבצע רק בארץ?...ואם זה בבנק הפועלים סניף מינכן?"

איזה אהבל :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
קופמן מבין בכסף, לא סתם הוא בחובות הימורים ובעל שיקול דעת נהדר.
שימשיך לצעוק, מול הדון ועניין פנאן שהוא טוען שהוא ידע את זה לפני הוא ישב כמו פודל.
הוא מעניין לי תביצה, וכמה שיצעק יותר ויזעק דברים בומבסטים אני אהיה מבסוט יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות יום א' דיונים
הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:46 
מה יש לקופמן להגיד על הפועל קטמון? איזה סוחר סמים מלהין שם הון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
בנוסף לכל אין לו שמץ של מושג מי מעורב במהלך (זאת על פי השמות שזרק היום ובשידורים קודמים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:48 
אוי, זה מעניין נורא.
כתב הרכילות של מקומון קריית אתא כבר אמר את דעתו בנושא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:49 
האמת שהשקט שמשדרים רמון , תואמים וכל החבר'ה דיי מרגיע את העניינים.
הם נראים נחושים , יודעים מה הם עושים ולא נגררים לכל הקשקושים האלה בתקשורת .
נכון לעכשיו אף אחד משם לא מתראיין לתוכנית פח הזאת ואני מקווה שכך זה גם יישאר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:50 
קלדרון כתב:
בנוסף לכל אין לו שמץ של מושג מי מעורב במהלך (זאת על פי השמות שזרק היום ובשידורים קודמים).

אבל הוא קיבל אסאמאסים בשידור שרמון מתחנן לאנשים שיתרמו ואף אחד לא מסכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:51 
אבי כתב:
קלדרון כתב:

אבל הוא קיבל אסאמאסים בשידור שרמון מתחנן לאנשים שיתרמו ואף אחד לא מסכים

מפתיע שאביבי לא אמר לו בשידור שאם זה ככה, אז הוא מפוצץ את כל העסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
מצחיק, עכשיו מדברים על בית"ר שמחפשת תרומות.
קופמן עדיין לא צועק "הלבנת הון! תחשוף את שמות המשקיעים!"

אצל אופירע בכלל כתוב שהעסקה לא נחתמה. WTF?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
מצחיק, עכשיו מדברים על בית"ר שמחפשת תרומות.
קופמן עדיין לא צועק "הלבנת הון! תחשוף את שמות המשקיעים!"

אצל אופירע בכלל כתוב שהעסקה לא נחתמה. WTF?

נדמה לי שזה הוצא מהקשרו של רמון מול ההתאחדות. לא רמון מול טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 18:55 
עשו לעצמכם הרגל, תפסיקו להקשיב, לקרוא או לייחס חשיבות לחבורת הזבל מ״עיתנואות״ הספורט. בטח למדורי הדעת ותוכניות הטריבונה למיניהן.
האנשים האלו לא מדברים שם כי הם חכמים או מבינים, הם שם כי אתם מקשיבים להם ומתייחסים.
די, זה כזה זבל.

אני יודע שקוראים לחרם עליהם השכם וערב, אבל באמת שאני לא מבין איך עדיין לא מורידים אותם על הברכיים.
באופן אישי ממש לא מעניין אותי מה הם אומרים, ובאמת שקצת יותר נחמד בספורט ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
לפי המסופר ב"הארץ", בו מסופר כי רמון אמר שהוא הערב המלא ולא אחרים הוא מהלך חכם מאוד. ההתאחדות תהיה בבעיה אם אנשים ישקיעו כספים לקניית מועדון ולא ידוע מי האנשים האלה - וזה מובן לחלוטין. עם כך, רמון שם עצמו כהערב היחיד על הנייר, ובמקרה שבו לא יצליח לגייס את הכספים, הערבים יעבירו את הכספים ישירות אליו, והוא אל ההתאחדות. או כך אני משאר.

בנוסף לכך, זה שאורליצקי וכל מיני אומרים שיש "סיכוי גבוה לעסקה" וכל זה, פורס את הבלוף של גורמי העיתונות השונים, בנוסף למכביסט שניסה להכשיל את המהלך, בטענה ש"לא יכול להיות שטביב יהיה רשום ומשהו אחר ינהל" כאשר בפועל הדבר קורה ביום יום. מה שאומר, שתשימו לב, אנשים עם אינטרסים (פשכה שקיבל יחס עוין מרמון לצורך העניין) יפעלו למען האינטרסים שלהם ללא חשש. ערכי עיתונאות זה דבר נדיר בתקשורת הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 19:45 
ירדן כתב:
לפי המסופר ב"הארץ", בו מסופר כי רמון אמר שהוא הערב המלא ולא אחרים הוא מהלך חכם מאוד. ההתאחדות תהיה בבעיה אם אנשים ישקיעו כספים לקניית מועדון ולא ידוע מי האנשים האלה - וזה מובן לחלוטין. עם כך, רמון שם עצמו כהערב היחיד על הנייר, ובמקרה שבו לא יצליח לגייס את הכספים, הערבים יעבירו את הכספים ישירות אליו, והוא אל ההתאחדות. או כך אני משאר.

בנוסף לכך, זה שאורליצקי וכל מיני אומרים שיש "סיכוי גבוה לעסקה" וכל זה, פורס את הבלוף של גורמי העיתונות השונים, בנוסף למכביסט שניסה להכשיל את המהלך, בטענה ש"לא יכול להיות שטביב יהיה רשום ומשהו אחר ינהל" כאשר בפועל הדבר קורה ביום יום. מה שאומר, שתשימו לב, אנשים עם אינטרסים (פשכה שקיבל יחס עוין מרמון לצורך העניין) יפעלו למען האינטרסים שלהם ללא חשש. ערכי עיתונאות זה דבר נדיר בתקשורת הספורט.

אני חושב שזה אינטרס של אוהדי הפועל ת"א לדעת מי עומדמאחורי העסקה. השמחה עקב סילוקו של טביב לא צריך להוריד את רצון לפקח על התנהלות הקבוצה. לא חושב שיש מישהו כאן בפורום שיודע בוודאות איך נרקמה העסקה. אולי יודעים אך לא רוצים לפרט. הדברים הלא ברורוים בסופו של דבר מתפוצצים בפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
מושיקו, אתה חופר.
כן, זה יהייה נחמד לדעת מי הם האנשים שיתרמו כסף למועדון (שוב, כל עוד אין להם דריסת רגל ולו הקטנה ביותר במועדון-אז הם יהייו חייבים).
אבל זה לא חובה.
לגיטימי לחלוטין שאותם תורמים יצטרכו להשאר בעילום שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
ירדן כתב:

אני חושב שזה אינטרס של אוהדי הפועל ת"א לדעת מי עומדמאחורי העסקה. השמחה עקב סילוקו של טביב לא צריך להוריד את רצון לפקח על התנהלות הקבוצה. לא חושב שיש מישהו כאן בפורום שיודע בוודאות איך נרקמה העסקה. אולי יודעים אך לא רוצים לפרט. הדברים הלא ברורוים בסופו של דבר מתפוצצים בפרצוף.

באופן כללי אני מסכים. תמיד צריך לשאוף לאמת ולהבנה מלאה. עם זאת, בהנחה שהעסקה סודרה כפי שסודרה, האנשים העומדים מאחורי הכסף לא חשובים כלל. וברגע שכן יהיה להם מעורבות כלשהי, הם יחשפו את שמם, וזה נדרש. מבחינתנו (וגם מבחינת ההתאחדות) רמון הוא האדם עם הכסף. אני לא מנסה לחזור על דבריו של רמון, אך אני מבין את הרעיון שכביכול מתרחש, מאמין בו, ולדעתי באמת אין צורך לדעת מי הם האנשים האלה כל עוד אין להם מעורבות במועדון. לדעתי בכלל לא היו מזכירים אותם אם היה אפשר, אך בשביל הסכמתו של טביב ברור שהוא היה צריך לדעת שיש ערבים שיישמו את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
קורנפיין: "יכול להיות שבאוגוסט אעזוב את בית"ר. המותג בשפל"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23853.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
קראתי עכשיו על סיפור סינדרלה אמיתי, שהיה בנוער שלנו!
איציק נאש, בקושי קיבל דקות אצלנו בנוער, היום חתם בבני יהודה אחרי עונה מצויינת בכפר קנא עם 19 שערים. דווקא מתאים למצב הכספי שלנו ובהחלט לא הייתי מתנגד שהיה בא לפה בתור חלוץ רביעי וכ"שחקן בית".(לא שאני מכיר את יכולותיו אבל בכל זאת)

http://bneiyehuda.com/temp/archives/20966

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
מישהו באמת חשב שפרופ' מכובד כמו משה בר-ניב יקח חלק בעסקה שלא מעוגנת בחוק?

שאורליצקי ובושינסקי ילכו לעשות לעצמם יחסי ציבור על חשבון מועדון אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 01:18 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
לא מבין מה אנשים מזילים ריר על טל בן חיים. מה הוא עשה בדיוק עד היום שמצדיק את זה? העונה שעברה הייתה העונה שבה הוא אמור היה להוביל את מכבי פ"ת, והוא גמר אותה בערך עם אותן סטטיסטיקות שהיו לויקטור מרעי+ירידת ליגה.

לא שווה רבע מהסכומים שמדברים עליהם בהקשר שלו.

+999999999

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 01:58 
ירדן כתב:
moshiko כתב:
ירדן כתב:

באופן כללי אני מסכים. תמיד צריך לשאוף לאמת ולהבנה מלאה. עם זאת, בהנחה שהעסקה סודרה כפי שסודרה, האנשים העומדים מאחורי הכסף לא חשובים כלל. וברגע שכן יהיה להם מעורבות כלשהי, הם יחשפו את שמם, וזה נדרש. מבחינתנו (וגם מבחינת ההתאחדות) רמון הוא האדם עם הכסף. אני לא מנסה לחזור על דבריו של רמון, אך אני מבין את הרעיון שכביכול מתרחש, מאמין בו, ולדעתי באמת אין צורך לדעת מי הם האנשים האלה כל עוד אין להם מעורבות במועדון. לדעתי בכלל לא היו מזכירים אותם אם היה אפשר, אך בשביל הסכמתו של טביב ברור שהוא היה צריך לדעת שיש ערבים שיישמו את הכסף.

"למערכת ONE נודע כי חיים רמון חתם אישית על חוזה אישית מול אלי טביב ולפיו עד 1 בנובמבר הוא חייב להעביר 6 מיליון ש"ח ואת 6 המיליון הנוספים יעביר עד 1 ביוני 2013. מדובר בחוזה שרמון לא יכול להפר כי הוא מחוייב אליו אישית והוא זה שחתום עליו. בינתיים נודע ש-3 אנשי עסקים כבר הסכימו לתת 1.2 מיליון ש"ח כ"א. מדובר בחוזה אותו יציג רמון בפגישתו הבאה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 03:54 
moshiko כתב:
לא ברור לי איך חיים רמון יכול להרשם כבעלים כאשר טרם חלפו 7 שנים מהרשעתו בפלילים.

לא ברור לי למה זה מפריע לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 04:04 
לא מבין למה אנשים פה מתרגשים מהטיפש שכמעט התעלף/התפוצץ מחגיגות האליפות שלנו בשידור חי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 21:47 
קופמן אתה דו פרצופי...!!

רק היום שמעתי אותך על איפה כל המשקיעים לעזור לבית"ר ,אבל מצד שני אתה קורא לכל האנשי העסקים שמכניסים כסף מהבית שהם משוגעים ושאין להם מה לעשות עם הכסף.

אז איפה אתה קופמן?? באיזה צד?? :mad:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
moshiko כתב:
לא ברור לי איך חיים רמון יכול להרשם כבעלים כאשר טרם חלפו 7 שנים מהרשעתו בפלילים.

לא ברור לי למה זה מפריע לך

לא למדת כלום מהשנים האחרונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2012, 22:00 
אדום אש כתב:
נועם שחם כתב:
לא מבין מה אנשים מזילים ריר על טל בן חיים. מה הוא עשה בדיוק עד היום שמצדיק את זה? העונה שעברה הייתה העונה שבה הוא אמור היה להוביל את מכבי פ"ת, והוא גמר אותה בערך עם אותן סטטיסטיקות שהיו לויקטור מרעי+ירידת ליגה.

לא שווה רבע מהסכומים שמדברים עליהם בהקשר שלו.

+999999999

האם לא עדיף לשים את כל הכסף (אם יש) על גילי ורמוט ולא על עוד עסקה מפוקפקת עם משפחת לוזון?
לדעתי התשובה ברורה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: