תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 13:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום א' מידע
הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 03:59 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:
ניצן שירזי רוצה את טל בן חיים ממכבי פ"ת.
הפועל ביצעה פנייה לגורמים בקבוצה לגבי השחקן,
אך לא יוכלו להשלים את ההעברה לפני העברת זכויות הניהול.
פרופ' בר ניב, יו"ר הקבוצה, יגיע היום למשרדי ההתאחדות במטרה לקדם את הנושא.
גם ק"ש מעוניינת מאוד בחלוץ, וחוששת שהפנייה של הפועל תקפיץ את המחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום א' מידע
הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 04:35 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

רמון ותאומים באודישן
ועדת העברת הזכויות של ההתאחדות תבדוק היום את הסכם מכירת זכויות הניהול של הפועל ת"א בני יהודה: שיפור במצבו של קשטן, ישוב בהדרגה לאימונים
רותם גרוסמן
חיים רמון, משה תאומים וחברי ההנהלה החדשה המיועדת של הפועל ת"א, יעמדו היום לפני מבחן חשוב בדרך לניהול הקבוצה ורכישתה מידיו של אלי טביב.
הם יתייצבו לפני הוועדה להעברת זכויות בהתאחדות לכדורגל לצורך בדיקה מדוקדקת של ההסכם שעליו חתמו עם טביב. גורם בהנהלה התייחס אתמול לבעייתיות שברישומו של חיים רמון, שכן לפי תקנון ההתאחדות הוא לא יוכל לעמוד בראש ההנהלה בשל הרשעתו בפלילים :2007-ב "רמון לא יירשם כבעלים בשלב הזה, ויכול להיות שמי שייכנס וישים את הסכום הכי גבוה יירשם כבעלים בצוותא עם האחרים."
כמו כן יבדקו בהתאחדות מיהם הגורמים הכלכליים שעומדים מאחורי העיסקה ואשר העניקו את הערבויות לטביב.
אחת ההערכות היא כי מדובר באנשי עסקים ישראלים החיים באירופה, הקשורים גם לרמון וגם למני ויצמן, שהוגדר על ידי אנשי רמון כ"איש שבלעדיו העיסקה לא היתה מתקיימת."
אף על פי שטרם ניתן האישור הרשמי מההתאחדות, אנשי ההנהלה החדשה כבר החלו לעבוד, אף שהם נמנעים בשלב זה מלקבל החלטות בעלות השלכות כלכליות משמעותיות. המאמן ניצן שירזי כבר שוחח עם המנכ"ל אמיר לובין, ששמע ממנו כי הוא מעוניין להחזיר את גילי ורמוט לבלומפילד. במועדון יש רצון אדיר להביא את השחקן, אולם בשלב זה ובסכומים המדוברים נראה כי המהלך לא ייצא לפועל.
בהפועל מקווים כי תגיע הצעה טובה על טוטו תמוז, וכך תוכל הקבוצה להרוויח מיליון וחצי יורו תמורת שחרורו, לפני שיהפוך לשחקן חופשי.
מי שעוד עשוי לחזור למתחם חודורוב הוא ד"ר משה לוינקוף, הרופא הוותיק האדום שהחליט להתפטר בתחילת הקיץ בשל צורת ניהולו של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 07:39 
"אין מצב שטביב יירשם כבעלים ושמישהו אחר ינהל את הפועל"

עסקת טביב-רמון תעמוד היום בצהרים למבחן ראשון בוועדה להעברת זכויות של ההתאחדות. גורם הוסיף: "אין סרט כזה שלא יידעו מי עומד מאחורי רמון או שיעשו תרגילים". בינתיים, רמון ומשה תאומים עדיין לא אישרו את הגעתם לדיון
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23818.html

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 08:25 
גם במעריב מדברים על טל בן חיים כמועמד להפועל ולצעצוע של שירצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
גם במעריב מדברים על טל בן חיים כמועמד להפועל ולצעצוע של שירצקי.

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/384 ... 101&loc=10
ק"ש והפועל ת"א אחרי טל בן-חיים
שתי הקבוצות רוצות את החלוץ, שמחרים את אימוני מכבי פ"ת ומעדיף לעבור בהשאלה. אם החלוץ יסכים לחתום לשלוש עונות, הוא יימכר, ובמקרה הזה נעים הסכומים סביב מיליון יורו לחצי כרטיס

הפועל ת"א וקרית-שמונה מנהלות מו"מ מול מכבי פ"ת על קבלת שירותיו של החלוץ טל בן-חיים.
העובדה כי על החלוץ אין אף הצעה מחו"ל בשלב הזה גורמת לכך שבן-חיים מסרב להתחייב לחוזה ארוך טווח, ולכן מתנהל מו"מ על שאילתו ממכבי פ"ת.
אם בן-חיים יסכים לחתום לשלוש עונות, הוא יימכר, ובמקרה הזה נעים הסכומים סביב מיליון יורו לחצי כרטיס, מחיר הנמוך בשליש מזה שסוכם מול הפועל לפני שנה.
בקרית-שמונה, שסיימה אתמול ב‭0:0-‬ את משחק האימון מול בירסחוט, אישרו את הידיעה.
בן-חיים החליט באופן חד-צדדי שלא להתייצב לאימוני מכבי פ"ת, שהחלה בהכנות לעונה הבאה, דבר שמעורר רוגז בקבוצה.
במכבי פ"ת לא נכנסו לקצב של רכש כיוון שהם עדיין תולים תקווה בעתירה שהוגשה לבג"צ לגבי חוקיות
הדיון הנוסף שנקבע בבית הדין העליון של ההתאחדות, ושהביא להפחתת שלוש נקודות הליגה לקבוצה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
נמרוד בוכמן חוגג היום 29
(08.07.83). מזל טוב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
ב-14:00 רמון ותאומים ידרשו לספק הסברים
http://www.one.co.il/Article/202418.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
"אין מצב שטביב יירשם כבעלים ושמישהו אחר ינהל את הפועל"

עסקת טביב-רמון תעמוד היום בצהרים למבחן ראשון בוועדה להעברת זכויות של ההתאחדות. גורם הוסיף: "אין סרט כזה שלא יידעו מי עומד מאחורי רמון או שיעשו תרגילים". בינתיים, רמון ומשה תאומים עדיין לא אישרו את הגעתם לדיון
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23818.html

דברים קצת יותר מעניינים מהקשקוש על הועדה, בהמשך הכתבה:

"הפועל אישרו את הידיעה אמש לפיה הוגשה הצעה רשמית לבלם קאסיו אלסנדרו דה סואזה, המשחק באבאי, מהליגה השנייה בברזיל. עמרי קנדה חזר לארץ לאחר מספר ימים ברוסיה, שם נבחן באמקאר פרם שסיימה את העונה הקודמת במקום העשירי. קנדה שסובל עדיין מכאבים בשרירי הבטן יקבל מחר זריקה ויחזור לאימוני הפועל בסופ"ש, כשלדבריו ללא קשר לחזרתו ארצה ולפציעה, ממשיך להתנהל מו"מ בינו לבין הרוסים.

בינתיים בקבוצה בודקים את האפשרות לצרף את החלוץ טל בן חיים. מהלך כזה ייצא לפועל רק אם השחקן יגע בהשאלה עם אופציה לקנייה עתידית ובמידה וטוטו תמוז יימכר.

הערב יגיעו אוהדי הקבוצה לאימון כדי להראות לשחקנים שהם מגבים את ההנהלה ומוכנים לצאת איתם לדרך חדשה. "נבוא לחגוג את הניצחון על טביב", אמרו האוהדים. המאמן ניצן שירזי ביקש מראשי המועדון לסגור את חוזיהם של וואליד באדיר, יגאל אנטבי וסלים טועמה כדבר בדחוף ביותר כרגע, כמו גם את חוזיהם של אנשי הצוות המקצועי, שביט אלימלך, יום טוב טליאס ודרור שמשון."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות יום א' מידע
הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
הדיון היום בהתאחדות ב14:00

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
nrg
"בהפועל רמה"ש מצפים להגעתו של קשר נבחרת מולדובה פטרו ראצ'ו בן ה-25, שמשחק

ניסן יחזקאל. ממתין לחיזוק צילום: עודד קרני
בשנים האחרונות בסקנדינביה, גם בזכות דרכון שבדי.

עד לעונה האחרונה שיחק ראצ'ו בנורשפינג השבדית ואז עבר להורינג מהליגה השניה בנורבגיה. לשחקן 10 הופעות בינלאומיות.

הבלם הבולגרי יורדן מילייב, שעזב את הארץ בגלל שדרש תוספת לסיכום איתו, קיבל הצעה משופרת והוא שוקל את שובו לארץ."
ראצ'ו! ראצ'ו?
תראו מה זה? בשביל שוקו ולחמניה ימכור את המשפחה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
אניימה בדק אופציה לבוא למכבי ת"א, אבל הצהובים לא מעוניינים
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23833.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 14:43 
וואן
ציטוט:
רמון: אני הקונה, אורליצקי: הסיכוי לעסקה גבוה
ראש קבוצת הניהול המיועד של הפועל ת"א נפגש עם ועדת הזכויות בהתאחדות: "קיבלו את ההסברים שלי. מקווה שבתוך זמן קצר יצטרפו אליי רוכשים נוספים"

העברת הבעלות על הפועל תל אביב מידיו של אלי טביב לידי חיים רמון עמדה היום (ראשון) למבחן רציני בהתאחדות לכדורגל. רמון זומן לוועדת הזכויות של ההתאחדות בה חברים הסמנכ"ל רותם קמר, היועץ המשפטי משה אביבי ויו"ר הבקרה התקציבית עופר אורליצקי. גם היו"ר המיועד, משה בר ניב, הגיע ביחד עם רמון. עו"ד נועם פורר היה נציגו של אלי טביב.

רמון נדרש לענות על השאלות שעלו במסיבת העיתונאים כגון מי האנשים שעומדים מאחוריהם ונותנים את הערבויות הנדרשות כדי לקבל את הקבוצה. רמון אמר כשיצא: "הצגנו את הכל בפני הוועדה. הם קיבלו את כל התשובות. אני הקונה המסתורי. אני קניתי את הפועל. אני מקווה שבתוך זמן קצר יצטרפו אליי עוד רוכשים ובתקווה אלה יהיו האוהדים".

"הוועדה קיבלה את ההסברים והם נרגעו. נגיש את כל הניירות והכל יהיה בסדר. בושינסקי הוציא מכתב שאין בו מילה של אמת. הוא בתור מכביסט מאוד מודאג שאני בהפועל ולא טביב".

למרות דבריו של רמון, ניתן להסיק כי דווקא בפני הוועדה רמון הציג את שמות הרוכשים והמתווה האמיתי של העסקה, כולל מי שמאחוריו ועל מי הוא אחראי.

פרופ' בר ניב אמר לפני שנכנס לוועדה: "אנחנו יכולים להיות רגועים, יהיה טוב, אנחנו עושים דברים כהלכה וכדין. אפשר לבשר לאוהדים שיהיה טוב, הם חלק מאיתנו, אנחנו נתרום והם יתרמו, והכל יהיה בסדר".

יו"ר הרשות לבקרת תקציבים, עופר אורליצקי, התרשם גם הוא כי הפועל בדרך לעבור ידיים: "הסיכוי לעסקה מאוד גדול, יוצאים כנראה לדרך חדשה. שמענו את המתווה בע"פ ובימים הקרובים הם יגישו בקשה מסודרת בכתב".

כזכור, על פי העסקה טביב אמור לקבל 12 מיליון ש"ח עד חודש יוני 2013 ועוד חמישה מיליון ש"ח בחמישה תשלומים בחמש שנים לאחר מכן בניכוי החובות.

ספורט5
ציטוט:
רמון: הפועל שלי. בושינסקי מכביסט שרצה שטביב ישאר
הוא יצא מהדיון בוועדה של ההתאחדות: "הרגענו אותם, אני קניתי את הפועל". עמית פינס ישמש כיועץ המשפטי של המועדון. בן חיים עשוי להגיע ממכבי פ"ת אם תמוז יימכר. הדוברת התפטרה

הוועדה להעברת זכויות בהתאחדות לכדורגל בה חברים סמנכ"ל התאחדות, רותם קמר, היועץ המשפטי משה אביבי, ויו"ר בקרת התקציבים עופר אורליצקי משוחחת בשעה זו עם חיים רמון ומשה בר ניב שהודיעו כי ינהלו את הפועל תל אביב במקומו של אלי טביב. אנשי ההתאחדות ידרשו לשמוע פרטים על העסקה ועל זהות המשקיעים.

"הצגנו הכל בפני הוועדה", אמר בנחרצות חיים רמון, "הם קיבלו את כל התשובות. אני קניתי את הפועל ואני הבעלים של הפועל. אני מקווה שיהיו לצידי עוד בעלים נוספים. אנשי הוועדה קיבלו את ההסברים ונרגעו".

"הוא חבר הנהלה אבל הוא מכביסט", התייחס להאשמות של אביב בושינסקי, "לפני שהוא מוציא מכתב שאין בו מילה אחת של אמת, הוא יכול היה לדבר איתי. כנראה שהוא מודאג שטביב לא בהפועל ואני שם".

פרופסור משה בר ניב שאמור לשמש כיושב ראש אמר לפני שנכנס לדיון: "אנחנו יכולים להיות רגועים, יהיה טוב. אנחנו עושים דברים כהלכה וכדין. אפשר לבשר לאוהדים שיהיה טוב והם יהיו חלק מאיתנו. הם יתרמו ואנחנו נתרום. אינני רוכש ואני רק יו"ר ולא רשאי לחשוף מי עומד מאחורינו. יש תקנון ואנחנו נעמוד בו".

"יהיה בסדר", המשיך בר ניב, "אני חוזר ואומר שאני יו"ר ולא רוכש. יגיעו הרוכשים ויגידו מה שיש להם. רמון יודיע את הדברים. אנחנו עדיין לא עובדים את שההתאחדות לא מאשרת. יש הערכות ראשוניות ולפיהן אנחנו אופטימיים. אם לא, אנחנו נודיע על כך. כאשר תאושר הרכישה, אנחנו נדבר. אני לא מסכים עם אותם אנשים. עושים פה רק דבר טוב. לא מכיר את בושינסקי ולא קיבלתי את המכתב".

גורם בהתאחדות שאינו קשור לוועדה אמר עוד לפני הדיון: "הוועדה הזו רואה לנגד עיניה את טובת הכדורגל והיא תדרוש שקיפות מלאה. אין מצב שטביב ימשיך להיות רשום כבעלים ומישהו אחרי ינהל את הקבוצה, זה לא מקובל"

"אין סרט כזה שלא יידעו מי עומד מאחורי רמון, דברים כאלה צריכים לקבל ביטוי ברישומים. אם יעשו תרגילים לא תינתן להם את האפשרות להעביר את התקציב. אי אפשר לכנס מסיבת עיתונאים ואז להגיד אנחנו רוצים לשמור על אנונימיות, המסר יהיה מאוד ברור", ציין גורם אחר שסיפר כי הוועדה צפויה לדרוש הבהרות לגבי העסקה.

בסביבת רמון ותאומים לא חוששים ובטוחים כי ההתאחדות תקבל היום את התשובות לכל השאלות. "חיים לא היה עושה משהו שאסור או משהו שלמראית עין נראה לא טוב", אמר אדם המקורב לרמון.

בהפועל אישרו את הידיעה אמש לפיה הוגשה הצעה רשמית לבלם קאסיו אלסנדרו דה סואזה, המשחק באבאי, מהליגה השנייה בברזיל. עמרי קנדה חזר לארץ לאחר מספר ימים ברוסיה, שם נבחן באמקאר פרם שסיימה את העונה הקודמת במקום העשירי. קנדה שסובל עדיין מכאבים בשרירי הבטן יקבל מחר זריקה ויחזור לאימוני הפועל בסופ"ש, כשלדבריו ללא קשר לחזרתו ארצה ולפציעה, ממשיך להתנהל מו"מ בינו לבין הרוסים.

בינתיים בקבוצה בודקים את האפשרות לצרף את החלוץ טל בן חיים. מהלך כזה ייצא לפועל רק אם השחקן יגע בהשאלה עם אופציה לקנייה עתידית ובמידה וטוטו תמוז יימכר.

בעלי משרד התקשורת פאר&לוין תקשורת, איתן לוין וממי פאר, הודיעו היום למנכ"ל הפועל תל-אביב אמיר לובין כי לא ימשיכו לשמש כיועצי התקשורת של הקבוצה. בתוך כך היא מפסיקה גם פעילותה של דוברת הקבוצה אורלי נעים, שכיהנה בתפקיד במשך כחודש

אוהדי הקבוצה יוצאים לדרך חדשה עם הקבוצה והודיע כי יגיעו לאימון. "נבוא לחגוג את הניצחון על טביב", אמרו האוהדים. המאמן ניצן שירזי ביקש מראשי המועדון לסגור את חוזיהם של וואליד באדיר, יגאל אנטבי וסלים טועמה כדבר בדחוף ביותר כרגע, כמו גם את חוזיהם של אנשי הצוות המקצועי, שביט אלימלך, יום טוב טליאס ודרור שמשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
פועלים שחורים

שלמה מן (ייגר מאיסטר) העין השביעית
08/07/2012

בתוך ארבעה חודשים התפטרו מ-one שלושה כתבי הפועל תל-אביב. one: צירוף מקרים.

לא פשוט להיות כתב הפועל תל-אביב ב-one. השבוע התפטר דור בלך, שהפך בכך לכתב השלישי תוך ארבעה חודשים שעוזב את תפקידו באתר. קדמו לו דרור רוזנפלד ועומרי תבור.

בלך סיקר את הקבוצה כשלושה חודשים בלבד. באתר ידעו לספר כי לא הסכים לקבל שעורכת התוכן, אופירה אסייג, מפרסמת את הידיעות הגדולות של הקבוצה תחת שמה בלבד, פעמים רבות אף מבלי ליידע אותו. רוזנפלד, שקדם לו, התפטר בחודש מרץ בעקבות התערבויות של אסייג בתכני הסיקור שלו, במיוחד בידיעות הנוגעות למחאת האוהדים נגד אלי טביב. תבור, שבא אחריו, הספיק למלא את התפקיד ימים ספורים והעדיף לעזוב מכיוון שהוא אוהד הפועל תל-אביב ולא רצה להיקלע לשדה המוקשים.

אחד הכתבים ב-one סיכם: "אפשר להבין את שלושתם. יש כתבים שאין להם בעיה שאופירה תתערב להם בקבוצה ותפרסם ככל העולה על רוחה, אבל מי שרוצה להיות כתב אמיתי שמכבד את עצמו ומרגיש שהתפקיד לא מכבד אותו, לא יכול להמשיך לעבוד בתנאים כאלה".

דור בלך סירב להגיב. ב-one שללו את הטענה על התערבותה של אסייג בתכנים ("זה קשקוש") וטענו כי התפטרותו של כתב שלישי תוך זמן קצר מסיקור הפועל תל-אביב היא לא יותר מצירוף מקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
חיים רמון: "אני הבעלים של הפועל ת"א"
הועדה לאישור העברת זכויות הניהול בהתאחדות לכדורגל, אישרה את מתווה העסקה בין רמון לאלי טביב. רמון: "אני קניתי את הפועל, מקווה שיצטרפו אליי בעלים נוספים"

משה הרוש

נראה כי עוד מכשול אחד הוסר בדרך להעברת זכויות הניהול של הפועל תל אביב מידי אלי טביב לידיו של חיים רמון. זאת לאחר שהועדה לאישור העברת זכויות הניהול בהתאחדות התרצתה מהצגת מתווה העסקה בין טביב לרמון. במשך כמעט שעה פרשו רמון והיו"ר המיועד, משה בר ניב, שהגיעו לפגישה יחד עם פרקליטו של טביב, עו"ד נועם פורר, את פרטי העסקה לאנשי הועדה, היועץ המשפטי משה אביב, יו"ר הבקרה עופר אורלצקי וסמנכ"ל ההתאחדות רותם קמר, והעניקו להם הסברים מפורטים על תנאי העסקה.

רמון הבהיר לנוכחים כי הוא האחראי לעמוד מאחורי העסקה, ואין כל ערבים נוספים שמעורבים רשמית במימוש העסקה. אנשי ההתאחדות שמעו כי תנאי העסקה אומנם כוללים מספר שלבים – תשלום של 12 מיליון שקלים עד יולי 2013 ועוד חמישה מיליון שקלים בפריסה לחמש שנים, מיליון שקל מידי שנה – אך על פי ההסכם לא צויין מפורשות כי חלקה השני של העסקה - תשלום חמשת מיליון השקלים הנוספים, תשולם באמצעות כספי המועדון.

אורלצקי הבהיר חד משמעית לרמון ואנשיו כי אין שום סיכוי "לבנות על כספי המועדון לצרכי השלמת העסקה", כלשונו, ונראה כי כל הצדדים הסכימו כי אכן כך יהיה. "אני הקונה המסתורי", אמר רמון בצאתו מהפגישה עם אנשי הועדה, "אני קניתי את הפועל תל אביב, ואני הבעלים של הפועל. אני מקווה שיהיו לצידי בעלים נוספים. אנשי הוועדה קיבלו את ההסברים ונרגעו".

לפי הסיכום, בימים הקרובים יגיש רמון בקשה רשמית להתאחדות לאישור העברת זכויות הניהול בהפועל מידי טביב לידיו, כשנראה כי על סמך ההסברים המפורטים שקיבלו אנשי ההתאחדות, לא צפויים להיות מכשולים בדרך לאישור העסקה. "הסיכוי לעסקה מאוד גדול", סיפר אורלצקי, "יוצאים כנראה לדרך חדשה. שמענו את המתווה בעל פה ובימים הקרובים הם יגישו בקשה מסודרת בכתב". עם אישור העברת זכויות הניהול יקבל רמון, יחד עם נציגיו בהנהלת הפועל, זכות חתימה, כך שיתאפשר להם להוציא את תוכניותיהם לעונה הבאה אל הפועל.

רמון ביקש במהלך הפגישה לציין "לפרוטוקול בלבד" את מורת רוחו ממכתבו של אביב בושינסקי, שמתח ביקורת על עסקת רמון. "הוא חבר הנהלה אבל הוא מכביסט", התייחס מאוחר יותר רמון להאשמותיו של בושינסקי, "לפני שהוא מוציא מכתב שאין בו מילה אחת של אמת, הוא יכול היה לדבר איתי. כנראה שהוא מודאג שטביב לא בהפועל ואני שם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
למערכת ONE נודע כי חיים רמון חתם אישית על חוזה מול אלי טביב ולפיו עד 1 בנובמבר הוא חייב להעביר 6 מיליון ש"ח ואת 6 המיליון הנוספים יעביר עד 1 ביוני 2013. מדובר בחוזה שרמון לא יכול להפר כי הוא מחוייב אליו אישית והוא זה שחתום עליו. בינתיים נודע ש-3 אנשי עסקים כבר הסכימו לתת 1.2 מיליון ש"ח כ"א. מדובר בחוזה אותו יציג רמון בפגישתו הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: