פרננדו פסואה כתב:
שחר - בוא תעשה ניסיון, תקים חברה בע"מ ותנסה לרשום אותה כחברת התאחדות ולשחק בליגה ג'. אם תצליח, ואני מבטיח לך שלא תצליח, נגיש יחד בג"ץ נגד ההתאחדות שמפרה את התקנון של עצמה. המונחים שאתה משתמש בהם פשוט שגויים, אין שום עמותה שמחזירים לה משהו או לוקחים ממנה משהו, הדבר היחיד שעובר הוא זכויות ניהול, אין בעלות. לכן אין כזה דבר שחברה בע"מ היא בעלים של כרטיס שחקן או של כל דבר שקשור לקבוצת כדורגל. אם זה מתקיים, זה לא חוקי. תראה לי מסמך רשמי, לא כתבה בוואן, שבו כתוב ש הבעלים של קבוצת הפועל ת"א היא חברה בערבון מוגבל.
אני לא סתם מתווכח איתך לשם הויכוח, אני במקרה מצוי בעניינים הללו, ואני יכול להגיד לך באחריות שאין בעלות בקבוצה עצמה אלא רק זכויות ניהול, על אף שלך זה נשמע אותו דבר יש הבדלים גדולים מאד.
אני חייב לומר שאני חולק עליך. אבל לא רק אני חולק עליך גם השופטת רות רונן בפסק הדין של המחלקה הכלכלית בבית המשפט המחוזי בתל אביב - יפו (ה"פ 38930-05-11 הראל נ' טביב ואח'
ה"פ 50846-05-11 אלי טביב אחזקות (2010) בע"מ נ' הראל ואח') - הוא הוא פסק הדין בעניין ה"במבי", ואני מצטט את סעיפים 2 ו-3 מפסק הדין:
"העובדות בעיקרן אינן שנויות במחלקות בין הצדדים, והן יפורטו להלן.
הצדדים מחזיקים בחלקים שווים במניות של שתי חברות: במניות חברת הראל אחזקות – מועדון הכדורגל הפועל תל אביב בע"מ (להלן: "הפועל הבוגרת"); ובמניות של הראל אחזקות קבוצת הנוער הפועל תל –אביב בע"מ (להלן: "קבוצת הנוער").
הפועל הבוגרת וקבוצת הנוער הן יחד הבעלים והמחזיקות של מועדון הכדורגל של הפועל תל אביב (והן יכונו יחד לשם הנוחות: "הפועל תל אביב").
3. מר שמעון הראל (להלן: "הראל") מעורב במועדון הכדורגל של הפועל תל אביב מאז שנת 2005. בשנת 2008 הוא רכש את
הבעלות בקבוצה, באמצעות שתי החברות (הפועל הבוגרת וקבוצת הנוער)..."
אז או שאתה מצוי בתחום, או שהשופטת מצויה בתחום... מה אתה אומר? פסק הדין מספיק רשמי בשבילך?