"אם טביב יחתור תחתיו, מוזר יפרוש"
התקציב: לפחות 25 מיליון שקל
כך או אחרת, מוזר הבהיר כי הוא אינו איש של טביב ואינו בובה שלו. הוא מתכוון לנהל את הפועל בצורה עצמאית וללא התערבות של טביב. במידה והוא ירגיש שטביב חותר תחתיו, הוא יעזוב באופן מיידי.
נכון לעכשיו, הפועל צפויה להתנהל בעונה הבאה בתקציב שיסתמך על הכנסות בלבד - בגובה של 25 מיליון ש"ח לפחות. הצפי הוא להכנסות של 12 מיליון ש"ח ממנויים, 8 מיליון מהקצבות של ההתאחדות והטוטו, 3 מיליון מספונסרים ועוד לפחות 8 מיליון מענקים
מאופ"א על השתתפות בליגה האירופאית. על פי החישוב, התקציב אף צפוי להגיע לגובה של 30-35 מיליון, אם כי בהפועל הבהירו שזאת התוכנית האופטימית, וכרגע הרף הוא 25 מיליון לפחות.
בנוסף, במועדון האדום מקווים כי כל שחקני המפתח שחתומים על חוזים, כולל טוטו תמוז, אפולה אדל ונוסא איגאבור, ישארו וחוזיהם יכובדו. ניצן שירזי מעוניין שעוזרו שביט אלימלך, מאמן הכושר רון ציבלין, ומאמן השוערים יום טוב אליאס, ימשיכו במועדון.
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/378 ... 1&cat=7101
ההסכם עם עו"ד מוזר אפילו לא נחתם, רק בע"פ.
מוזר היה מופתע ש"הפועל" הוציאה את זה לתקשורת.
ועוד ועוד...