כרגע אין אף ישות משפטית פורמלית שמאגדת את אוהדי הפועל תל אביב בכדורגל. אין אף גוף רשמי שמייצג אותנו. יש מטה מחאה, יש עמותה שמייצגת את אוהדי הפועל תל אביב בכדורסל, אבל ככל שזה נוגע לכדורגל - אין אף ישות פורמלית בעלת תוקף משפטי שמאגדת מאחוריה את ציבור האוהדים שתוכל להיכנס למו"מ עם בעלים חדשים או הנהלה חדשה או אפילו יחד איתם בניהול המועדון.
אם הידיעות לגבי העו"ד יואב מוזר נכונות, ואם זה נכון שהוא פותח לנו חלון הזדמנויות להיכנס כשותפים לניהול עתידי של המועדון - אזי חייבים לנצל את ההזדמנות הזאת ולתפוס אותה בשתי הידיים. מדובר על השבועות הקרובים. בעוד חודש זה כבר עלול להיות מאוחר מדי עבורנו, וחלון ההזדמנויות הזה ייסגר מאחורינו לעד ואנחנו נאכל את הלב.
חייבים להתאגד כעמותת אוהדים בשלב הראשון. עוד היום. היינו צריכים לעשות את זה כבר אתמול, כבר לפני חודשיים, כבר לפני חצי שנה, וקורמן כבר דיבר על זה לפני שבועות רבים, אולם לצערי ולאכזבתי אף אחד לא הרים את הכפפה, אף אחד לא עשה מעשה, ואנחנו לא השכלנו לעשות את זה עד היום. לא השכלנו להיערך ליום שאחרי טביב, אבל היום הזה הגיע. ובכן, היום עדיין לא מאוחר. מחר כבר עלול להיות מאוחר מדי.
תהא זו בכייה לדורות אם נפספס את ההזדמנות החד פעמית הזאת.
