אדום תלאביבי כתב:
bigi37 כתב:
אדום תלאביבי כתב:
הסמיכות בזמנים היא הקשר. כשאתה מדבר בסלולרי אתה פחות מרוכז בנהיגה, וגם בשניה שאתה מנתק אתה עדיין פחות מרוכז ממה שאתה דקה אחרי.
ולרגע לא אמרתי שעדיף להיות גורדנה.
השוואה מופרכת. איך הוא לא היה מרוכז אם שנייה אחרי זה הוא כבר היה על הקו והתכונן לריבאונד (עוד לפני הבעיטה)? ואם הוא היה מתפלל לאלוהיו במקום להתחבק עם שחקן נתניה, ואז היה מתכונן לריבאונד? גם אסור? בחיי שאני לא מבין על מה נתפסת, תסתכל רגע בראייה קצת יותר רחבה - לאלה עושה הכי הרבה תנועה ללא כדור, על זה אין שום ספק. לאלה רץ ספרינטים בדקה 120 כדי לחלץ כדור. לאלה שם לך גול בדקה ה-90 באשדוד מחוסר ריכוז של המגן והמון ריכוז שלו, אז איך על סמך חיבוק אחד אתה יכול לטעון שהוא לא מקצוען ולא מרוכז? תסתכל על הגול השני שלו באשדוד, זה נראה לך שחקן לא מרוכז שלא אכפת לו מהפועל?
אם כבר ראיה רחבה, האם באמת לקחת כדוגמא גול אחד מתוך ארבעה גולים שהוא הצליח להבקיע במשך עונה שלמה בליגה, זה רציני??
אם אני זוכר נכון, למהראן יש ארבעה גולים בליגה, כל העונה. לעומת זאת, רק היום הוא הצליח להיתפס בארבעה נבדלים, ולהחמיץ מתוך הרחבה יותר מארבע פעמים.
באופן כללי, ובלי לבדוק את הסטטיסטיקה, אני מעריך בזהירות שלמהראן יש ממוצע מזעזע של לפחות עשר החטאות ולפחות עשרה נבדלים לכל גול, בתקופה שמאז אותו גול אליפות ועד הערב.
עכשיו, אתה יכול להגיד לי שהוא מחמיץ בגלל שהוא מרוכז ושהוא קבוע בנבדל בגלל שהוא מקצוען, אבל זה לא כ"כ הגיוני. זה שהוא שם גול מסכן מול אשדוד בגארבג' טיים, זה הופך אותו לשחקן מרוכז? בחייך.
יכול להיות שמהראן מחמיץ בגלל שהוא שחקן מחורבן או בגלל שלא משלמים לו בזמן והוא לא מסוגל להתנתק מזה במגרש או בגלל שהוא עסוק בלהריץ דחקות באימון או בגלל שהוא כבר עם חוזה חתום בבאיירן ולא אכפת לו מכלום או בגלל שהוא עצוב מהמצב המדיני, אבל כל הסיבות האלו לא גורמות לי להעריך אותו יותר. להיפך. חלוץ עם סטטיסטיקה כמו שלו, הוא לא מקצוען פשוט כי הוא לא משפר את הסטטיסטיקה שלו ואת המשחק שלו, וכנראה גם לא עושה שום דבר כדי לשפר אותם, אלא ממשיך להישאר בנבדל או להחמיץ מול שער ריק.
דבר ראשון, מבחינת יכולת מקצועית - אני האחרון להודות בזה, אבל אין מה לעשות - מהראן לאלה פשוט לא מספיק טוב.
אתה האשמת אותו בחוסר ריכוז ובחוסר מקצוענות, ולראיה הבאת שהוא התחבק עם שחקן נתניה כמה שניות לפני הפנדל. לי אין מושג מאיפה הבאת את זה, ולראיה הבאתי את הגול באשדוד - אם בפאקינג דקה 90 מול פאקינג אשדוד בפאקינג משחק סוף עונה, הוא מספיק מרוכז כדי לשים לב בזמן לטעות כזאת של המגן, אז אני לא מבין איך אתה יכול לטעון את זה עליו. בנוסף, אני יכול לציין לך עוד הזדמנות כזאת שהוא ייצר לעצמו באחד המשחקים האחרונים (והחמיץ כהרגלו), ובכלל את שיטת המשחק - הוא הראשון להתחיל בתנועה כשהכדור ברגליים של הפועל (ובגלל זה הוא הרבה פעמים בנבדל, בנוסף לשחקנים שלא יודעים למסור בזמן), הוא נותן ספרינטים בכל דקה במשחק ועושה הגנה, ורואים כמה הוא מתאמץ ורוצה להצליח.
אז יכול להיות שהוא לא הכי חכם (כי אם הוא היה קצת יותר חכם הוא היה מתאים את עצמו למסירה), ויכול להיות שהוא לא הכי חד (אין ספק), אבל להגיד שהוא לא מרוכז, לא מקצוען ובכלליות לא רוצה מספיק בגלל שהוא מחמיץ? העובדה שהוא מגיע לכ"כ הרבה מצבים כמו שציינת (לכמה מצבים הגיעו טוטו ודמארי היום ביחד?) רק מראה כמה הוא רוצה להצליח.
את שער האליפות ציינתי משום שלהאשים שחקן של הפועל ולרצות לאחל לו דברים בצורה כזאת על סמך חיבוק עם שחקן נתניה זה באופן כללי מוגזם וחצוף, קל וחומר שמדובר בשחקן שכן הביא לך רגע מאושר או שניים (דרבי ועוד דרבי, בית"ר, חיפה).