תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 22:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ההחמצה של לאלה אחרי הפנדל
הודעהפורסם: 08 מאי 2012, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
אסור להגיע לפנדלים בגמר!
אם מגיעים להארכה וחיפה מבקיעים שער, לא לנסות להשוות.
זה סתם יאריך את הסבל ויכאב יותר.

חובה להשוות כל עוד אפשר להוציא משהו מהעונה המסריחה הזאת חובה לנסות.
במיוחד עם זה גביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אגב, מסכים עם העובדה שביכולת שלו הוא לא יכול להיות שחקן הרכב בהפועל. אבל כשהוא עולה בהרכב, נותן את הנשמה שלו, רץ כ"כ הרבה ועושה כ"כ הרבה תנועה, ומישהו פה נטפל על זה שהוא התחבק עם שחקן של נתניה, זה מעצבן אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הסמיכות בזמנים היא הקשר. כשאתה מדבר בסלולרי אתה פחות מרוכז בנהיגה, וגם בשניה שאתה מנתק אתה עדיין פחות מרוכז ממה שאתה דקה אחרי.

ולרגע לא אמרתי שעדיף להיות גורדנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2012, 23:19 
אדום תלאביבי כתב:
הסמיכות בזמנים היא הקשר. כשאתה מדבר בסלולרי אתה פחות מרוכז בנהיגה, וגם בשניה שאתה מנתק אתה עדיין פחות מרוכז ממה שאתה דקה אחרי.

השוואה מופרכת. איך הוא לא היה מרוכז אם שנייה אחרי זה הוא כבר היה על הקו והתכונן לריבאונד (עוד לפני הבעיטה)? ואם הוא היה מתפלל לאלוהיו במקום להתחבק עם שחקן נתניה, ואז היה מתכונן לריבאונד? גם אסור? בחיי שאני לא מבין על מה נתפסת, תסתכל רגע בראייה קצת יותר רחבה - לאלה עושה הכי הרבה תנועה ללא כדור, על זה אין שום ספק. לאלה רץ ספרינטים בדקה 120 כדי לחלץ כדור. לאלה שם לך גול בדקה ה-90 באשדוד מחוסר ריכוז של המגן והמון ריכוז שלו, אז איך על סמך חיבוק אחד אתה יכול לטעון שהוא לא מקצוען ולא מרוכז? תסתכל על הגול השני שלו באשדוד, זה נראה לך שחקן לא מרוכז שלא אכפת לו מהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2012, 23:50 
bigi37 כתב:
אדום תלאביבי כתב:

השוואה מופרכת. איך הוא לא היה מרוכז אם שנייה אחרי זה הוא כבר היה על הקו והתכונן לריבאונד (עוד לפני הבעיטה)? ואם הוא היה מתפלל לאלוהיו במקום להתחבק עם שחקן נתניה, ואז היה מתכונן לריבאונד? גם אסור? בחיי שאני לא מבין על מה נתפסת, תסתכל רגע בראייה קצת יותר רחבה - לאלה עושה הכי הרבה תנועה ללא כדור, על זה אין שום ספק. לאלה רץ ספרינטים בדקה 120 כדי לחלץ כדור. לאלה שם לך גול בדקה ה-90 באשדוד מחוסר ריכוז של המגן והמון ריכוז שלו, אז איך על סמך חיבוק אחד אתה יכול לטעון שהוא לא מקצוען ולא מרוכז? תסתכל על הגול השני שלו באשדוד, זה נראה לך שחקן לא מרוכז שלא אכפת לו מהפועל?

אם כבר ראיה רחבה, האם באמת לקחת כדוגמא גול אחד מתוך ארבעה גולים שהוא הצליח להבקיע במשך עונה שלמה בליגה, זה רציני??

אם אני זוכר נכון, למהראן יש ארבעה גולים בליגה, כל העונה. לעומת זאת, רק היום הוא הצליח להיתפס בארבעה נבדלים, ולהחמיץ מתוך הרחבה יותר מארבע פעמים.
באופן כללי, ובלי לבדוק את הסטטיסטיקה, אני מעריך בזהירות שלמהראן יש ממוצע מזעזע של לפחות עשר החטאות ולפחות עשרה נבדלים לכל גול, בתקופה שמאז אותו גול אליפות ועד הערב.
עכשיו, אתה יכול להגיד לי שהוא מחמיץ בגלל שהוא מרוכז ושהוא קבוע בנבדל בגלל שהוא מקצוען, אבל זה לא כ"כ הגיוני. זה שהוא שם גול מסכן מול אשדוד בגארבג' טיים, זה הופך אותו לשחקן מרוכז? בחייך.
יכול להיות שמהראן מחמיץ בגלל שהוא שחקן מחורבן או בגלל שלא משלמים לו בזמן והוא לא מסוגל להתנתק מזה במגרש או בגלל שהוא עסוק בלהריץ דחקות באימון או בגלל שהוא כבר עם חוזה חתום בבאיירן ולא אכפת לו מכלום או בגלל שהוא עצוב מהמצב המדיני, אבל כל הסיבות האלו לא גורמות לי להעריך אותו יותר. להיפך. חלוץ עם סטטיסטיקה כמו שלו, הוא לא מקצוען פשוט כי הוא לא משפר את הסטטיסטיקה שלו ואת המשחק שלו, וכנראה גם לא עושה שום דבר כדי לשפר אותם, אלא ממשיך להישאר בנבדל או להחמיץ מול שער ריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
יאמר לזכותו שהוא לפחות מגיע להרבה מצבים במשחק, שזה משהו שקשה להגיד על שאר השחקנים שלנו העונה.
(ולא, הוא לא מספיק טוב להפועל. להפועל של שנה הבאה כנראה שכן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 01:03 
אדום תלאביבי כתב:
bigi37 כתב:
אדום תלאביבי כתב:

אם כבר ראיה רחבה, האם באמת לקחת כדוגמא גול אחד מתוך ארבעה גולים שהוא הצליח להבקיע במשך עונה שלמה בליגה, זה רציני??

אם אני זוכר נכון, למהראן יש ארבעה גולים בליגה, כל העונה. לעומת זאת, רק היום הוא הצליח להיתפס בארבעה נבדלים, ולהחמיץ מתוך הרחבה יותר מארבע פעמים.
באופן כללי, ובלי לבדוק את הסטטיסטיקה, אני מעריך בזהירות שלמהראן יש ממוצע מזעזע של לפחות עשר החטאות ולפחות עשרה נבדלים לכל גול, בתקופה שמאז אותו גול אליפות ועד הערב.
עכשיו, אתה יכול להגיד לי שהוא מחמיץ בגלל שהוא מרוכז ושהוא קבוע בנבדל בגלל שהוא מקצוען, אבל זה לא כ"כ הגיוני. זה שהוא שם גול מסכן מול אשדוד בגארבג' טיים, זה הופך אותו לשחקן מרוכז? בחייך.
יכול להיות שמהראן מחמיץ בגלל שהוא שחקן מחורבן או בגלל שלא משלמים לו בזמן והוא לא מסוגל להתנתק מזה במגרש או בגלל שהוא עסוק בלהריץ דחקות באימון או בגלל שהוא כבר עם חוזה חתום בבאיירן ולא אכפת לו מכלום או בגלל שהוא עצוב מהמצב המדיני, אבל כל הסיבות האלו לא גורמות לי להעריך אותו יותר. להיפך. חלוץ עם סטטיסטיקה כמו שלו, הוא לא מקצוען פשוט כי הוא לא משפר את הסטטיסטיקה שלו ואת המשחק שלו, וכנראה גם לא עושה שום דבר כדי לשפר אותם, אלא ממשיך להישאר בנבדל או להחמיץ מול שער ריק.

דבר ראשון, מבחינת יכולת מקצועית - אני האחרון להודות בזה, אבל אין מה לעשות - מהראן לאלה פשוט לא מספיק טוב.

אתה האשמת אותו בחוסר ריכוז ובחוסר מקצוענות, ולראיה הבאת שהוא התחבק עם שחקן נתניה כמה שניות לפני הפנדל. לי אין מושג מאיפה הבאת את זה, ולראיה הבאתי את הגול באשדוד - אם בפאקינג דקה 90 מול פאקינג אשדוד בפאקינג משחק סוף עונה, הוא מספיק מרוכז כדי לשים לב בזמן לטעות כזאת של המגן, אז אני לא מבין איך אתה יכול לטעון את זה עליו. בנוסף, אני יכול לציין לך עוד הזדמנות כזאת שהוא ייצר לעצמו באחד המשחקים האחרונים (והחמיץ כהרגלו), ובכלל את שיטת המשחק - הוא הראשון להתחיל בתנועה כשהכדור ברגליים של הפועל (ובגלל זה הוא הרבה פעמים בנבדל, בנוסף לשחקנים שלא יודעים למסור בזמן), הוא נותן ספרינטים בכל דקה במשחק ועושה הגנה, ורואים כמה הוא מתאמץ ורוצה להצליח.

אז יכול להיות שהוא לא הכי חכם (כי אם הוא היה קצת יותר חכם הוא היה מתאים את עצמו למסירה), ויכול להיות שהוא לא הכי חד (אין ספק), אבל להגיד שהוא לא מרוכז, לא מקצוען ובכלליות לא רוצה מספיק בגלל שהוא מחמיץ? העובדה שהוא מגיע לכ"כ הרבה מצבים כמו שציינת (לכמה מצבים הגיעו טוטו ודמארי היום ביחד?) רק מראה כמה הוא רוצה להצליח.

את שער האליפות ציינתי משום שלהאשים שחקן של הפועל ולרצות לאחל לו דברים בצורה כזאת על סמך חיבוק עם שחקן נתניה זה באופן כללי מוגזם וחצוף, קל וחומר שמדובר בשחקן שכן הביא לך רגע מאושר או שניים (דרבי ועוד דרבי, בית"ר, חיפה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 06:21 
סמל אישי של המשתמש
שחקן מביך. אין לי שום דבר נגדו, להיפך. אבל או שזו חוצפה או שזה חוסר-מודעות עצמית שגורמים לו לעלות על הדשא בבלומפילד, או אשכרה לדרוש חוזה משודרג לעוד שנים במועדון (עזבו את זה שאם זה מה שהובטח לו אז זה מה שמגיע לו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 06:48 
סמל אישי של המשתמש
אין מילים.
נכון שיש לנו בעל בית מחורבן,ולא ברור לאן היינו מגיעים אם ההחמצות של לאלא היו נכנסות - אבל כמו היכולת שלו וההחמצות האלה הן תקציר העונה הנוכחית ברמה המקוצעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 09:12 
הוא בינוני וזה ברור, אין מה להתלונן, זה מה יש לנו ביד.
מכיוון שהשלמתי עם זה אני דווקא מחבב אותו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 09:30 
מעניין שכולם פה מדברים על ההחמצה שלו, ואף אחד לא מדבר על זה שהוא הביא במו ידיו את הפנדל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ההחמצה של לאלה אחרי הפנדל
הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 09:48 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
מעניין שכולם פה מדברים על ההחמצה שלו, ואף אחד לא מדבר על זה שהוא הביא במו ידיו את הפנדל הזה.

במו ההצגה שלו, אתה מתכוון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

במו ההצגה שלו, אתה מתכוון

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
ללאלה יודע להתמקם ולנוע ללא כדור יותר טוב מכל חלוץ בארץ. הבעיה שתאכלס הוא לא יודע מה לעשות עם המצבים שהוא יותר לעצמו. קצת עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 11:25 
אדום תלאביבי כתב:
מי שיצפה בשידור חוזר של המשחק, יוכל לראות שלפני שטוטו בועט את הפנדל, מר מהראן, במקום להתרכז בסיכוי שיהיה ריבאונד, מעדיף להתחבק ולהריץ צחוקים עם המגן של נתניה. מקצוען הוא לא. כל הקללות שבעולם מגיעות לו על ההחמצה הזו, ולא בגלל שאסור להחמיץ מול שער ריק, אלא בגלל שאסור עד כדי כך לזלזל בחולצה שאתה לובש, בקבוצה של החברים שמשחקים איתך, ובאוהדים שבאו לראות אותך. אני כ"כ עצבני עליו, שכדאי שאמנע מלהגיד מה אני מאחל לו נכון לעכשיו.

טוב שנמנעת...
כי עכשיו גם אני נמנע ממה שבא לי לאחל לך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 17:38 
מעדיף 11 לאלא בהרכב על אלרואית אחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
מעדיף 11 לאלא בהרכב על אלרואית אחת

אפילו שיר אלמליח שמה את הגול הזה מול שער ריק. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2012, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
התבלבתי בקשר לזווית פשוט תחליף את המילה זווית למצב קשה

ממש בלתי אפשרי

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: