תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 21:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שערוריה! מפגינים אצלו בבית!
הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
קלדרון כתב:
אוביקטיביות.
זה חשוב.

תמונה

הופרדו בלידתן
תמונה

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
אופירע עם המשקפיים האלה דווקא מזכירה לי את "הזבוב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 17:11 
אנטיגונה כתב:
אחרי שהמאבק הזה יצליח להעיף אותו,
פתאום כל אותם אנשים ילקקו לנו ויכתבו איזה כוח עצום יש לקהל המיוחד של הפועל וכל הכבוד להם.
כבר ברקוביץ' אמר משהו כזה לא מזמן.
ככה זה התקשורת בישראל.

המאבק הזה אף פעם לא יצליח...את הקופה הוא כבר רוקן, את השם של הפועל הוא לכלך בכל העולם והקבוצה במצב גרוע ותישאר ככה עוד הרבה זמן.

סוג של מאבק כזה (ללא אלימות) אמור לסחוף אחריו אלפים ולא עשרות בודדות שהולכים לחנויות או מול הבית שלה, צריך 5000 בהפגנה, צריך 500 מול כל חנות... שיסגרו את הרחוב שאף קונה לא יוכל אפילו להגיע לחנות שלה, צריך 50 אנשים מול הבית שלה כל יום במשך 24 שעות, ברגע שכל זה לא קורה זה לא שווה כלום ויש רק אופציה אחת אחרת שכן תעזור להעיף את הבני זונות מהפועל. עכשיו הוא מת למכור ולא בגלל שלוחצים עליו... בגלל שאין כלום בקופה, הוא את שלו עשה... ואתם תמשיכו לחיות בסרטים שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 17:14 
פואד כתב:
אנטיגונה כתב:
פתאום כל אותם אנשים ילקקו לנו ויכתבו איזה כוח עצום יש לקהל המיוחד של הפועל וכל הכבוד להם.
ככה זה התקשורת בישראל.

המאבק הזה אף פעם לא יצליח...את הקופה הוא כבר רוקן, את השם של הפועל הוא לכלך בכל העולם והקבוצה במצב גרוע ותישאר ככה עוד הרבה זמן.

סוג של מאבק כזה (ללא אלימות) אמור לסחוף אחריו אלפים ולא עשרות בודדות שהולכים לחנויות או מול הבית שלה, צריך 5000 בהפגנה, צריך 500 מול כל חנות... שיסגרו את הרחוב שאף קונה לא יוכל אפילו להגיע לחנות שלה, צריך 50 אנשים מול הבית שלה כל יום במשך 24 שעות, ברגע שכל זה לא קורה זה לא שווה כלום ויש רק אופציה אחת אחרת שכן תעזור להעיף את הבני זונות מהפועל. עכשיו הוא מת למכור ולא בגלל שלוחצים עליו... בגלל שאין כלום בקופה, הוא את שלו עשה... ואתם תמשיכו לחיות בסרטים שלכם.

נראה לי שמי שחושב שיגיעו 5000 איש להפגנה (חצי ממנויי בלומפילד) הוא חי בסרט.
אנחנו (עדיין) לא אימפריית כדורגל שאנשים יכולים להרשות לעצמם (ואני לא מדבר על עצמי) לבוא להפגנות בכל מיני חורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 17:22 
עד המ!!ת הפועל כתב:
פואד כתב:
אנטיגונה כתב:
ככה זה התקשורת בישראל.

נראה לי שמי שחושב שיגיעו 5000 איש להפגנה (חצי ממנויי בלומפילד) הוא חי בסרט.
אנחנו (עדיין) לא אימפריית כדורגל שאנשים יכולים להרשות לעצמם (ואני לא מדבר על עצמי) לבוא להפגנות בכל מיני חורים.

אני לא מצפה..אני רק אמרתי שזה מה שהיה צריך לקרות כדי שטביב יעוף ליפני כל ההרס והחורבן שהשאיר.
מעניין שלמשחק בחצי גמר בגביע המדינה באמצע השבוע כולם יכולים לבוא אבל שצריך להציל את הקבוצה שאתם כל כך אוהבים...מה פתאום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 17:25 
מעגל גדול מדי של אוהדים שלנו שלא מעניין אותו יותר מדי חוץ מהFUN שבמשחק כדורגל. הם לא יטריחו את עצמם ולא יחשבו מעבר.

אוהדים ששרקו בוז בעבר והיום "תומכים", לא יגיעו לדברים האלה. כמו שאז הם לא ראו איך הוא הורס את המועדון, היום הם לא רואים איך הם יכולים להשפיע בלגרום לו ללכת. וכנראה שגם לא מספיק אכפת להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
פואד,
כשזה יגמר וטביב לא יהיה בהפועל, כולנו נצטרך לעשות חשבון נפש. החל מהרגע שהוא נכנס להפועל, הדרך שבה הוא השתלט על הקבוצה ועד הרגע שהוא עזב אותה עם קופה ריקה וחובות מפה ועד הודעה חדשה.
נצטרך להבין איך נתנו לכל זה לקרות, איך עשרת אלפים איש נתנו לאיש אחד לפגוע להם בבית.
זה לא הזמן להטיף מוסר ולהתעסק באם היה ואיך היה.
עדיף לדעתי לחזק את כל מי שלוקח חלק במאבק הזה, כל אחד ויכולתו ולהתמקד איך מגיעים לרגע שהוא יעזוב סופית.
את ההתחשבנויות נשמור לאחר כך, ויהיה הרבה על מה להתחשבן. עם כל מי ששיתף איתו פעולה בתקשורת ובמשטרה, עם מי שהביא אותו להפועל, עם מי שהסכים לעבוד תחתיו ובעיקר עם עצמנו.
בוא נחכה עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
פואד,
כשזה יגמר וטביב לא יהיה בהפועל, כולנו נצטרך לעשות חשבון נפש. החל מהרגע שהוא נכנס להפועל, הדרך שבה הוא השתלט על הקבוצה ועד הרגע שהוא עזב אותה עם קופה ריקה וחובות מפה ועד הודעה חדשה.
נצטרך להבין איך נתנו לכל זה לקרות, איך עשרת אלפים איש נתנו לאיש אחד לפגוע להם בבית.
עדיף לדעתי לחזק את כל מי שלוקח חלק במאבק הזה, כל אחד ויכולתו ולהתמקד איך מגיעים לרגע שהוא יעזוב סופית.
את ההתחשבנויות נשמור לאחר כך, ויהיה הרבה על מה להתחשבן. עם כל מי ששיתף איתו פעולה בתקשורת ובמשטרה, עם מי שהביא אותו להפועל, עם מי שהסכים לעבוד תחתיו ובעיקר עם עצמנו.
בוא נחכה עם זה.

לשם שינוי, אני יכול לא להסכים אתך. (חלקית, אבל, ננצל את ההזדמנות)
עכשיו בהחלט הזמן לדבר על האלפים שיכולים וצריכים לקחת חלק. היום, אחד במאי, צריך לשמש לנו תזכורת שגם החלשים ביותר הופכים לחזקים כשהם פועלים יחד ובמספרים. כל אחד ואחת יכול לפנות כמה שעות ולהגיע למשמרת מחאה בכפר שמריהו או בחנויות. אם רבים יצטרפו, כל אחד יוכל להגיע פעם בחודש, ועדיין תהיה משמרת של 30 אוהדות ואוהדים כל יום.
על שאר הדברים אפשר לדבר אחרי שכל זה יסתיים, אבל את חשבון הנפש עם עצמנו כולנו צריכים לעשות. עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
אמירוס,
הכוונה שלי לא היתה למשמרות המחאה מול הבית שלו אלא ברמה היותר גדולה, איך בכלל איפשרנו להגיע למצב הזה, איך גם כשהיה ברור שהוא הולך להרוס את הקבוצה היינו צריכים לנהל ויכוחים נוקבים בשער 7 עם אנשים שקראו לאולטראס חוליגנים, איך בסוכת מחאה היינו 20 איש במקום 200. כולנו אשמים, ואני הראשון לקחת על עצמי את זה שהייתי יכול לעשות יותר.
לדעתי, עכשיו צריך פשוט לעשות ולא לדבר. כל מי שיכול להגיע למשמרות המחאה, אפילו לשעה כמו שסחבק עשה היום, זה תורם. לדבר עם שכנה שלו שפחדה לגשת אלינו כי נראנו מפחידים ובסיום השיחה איתה לשמוע ממנה איחולי הצלחה וחיזוקים זה דבר שמחזק את צדקת דרכנו.
עכשיו צריך פשוט לעשות, כל אחד והמקסימום שלו. את החשבונות וההתחשבנויות נעשה אחר כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אמירוס,
הכוונה שלי לא היתה למשמרות המחאה מול הבית שלו אלא ברמה היותר גדולה, איך בכלל איפשרנו להגיע למצב הזה, איך גם כשהיה ברור שהוא הולך להרוס את הקבוצה היינו צריכים לנהל ויכוחים נוקבים בשער 7 עם אנשים שקראו לאולטראס חוליגנים, איך בסוכת מחאה היינו 20 איש במקום 200. כולנו אשמים, ואני הראשון לקחת על עצמי את זה שהייתי יכול לעשות יותר.
לדעתי, עכשיו צריך פשוט לעשות ולא לדבר. כל מי שיכול להגיע למשמרות המחאה, אפילו לשעה כמו שסחבק עשה היום, זה תורם. לדבר עם שכנה שלו שפחדה לגשת אלינו כי נראנו מפחידים ובסיום השיחה איתה לשמוע ממנה איחולי הצלחה וחיזוקים זה דבר שמחזק את צדקת דרכנו.
עכשיו צריך פשוט לעשות, כל אחד והמקסימום שלו. את החשבונות וההתחשבנויות נעשה אחר כך.

ממש מבאס איתך ;)
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 21:25 
פואד כתב:
אנטיגונה כתב:
ככה זה התקשורת בישראל.

פואד אתה צודק לחלוטין.
עם זאת יש לזכור שגם כשאוהדי ליברפול הפגינו נגד הבעלים שלהם זה היה עם מספר דומה של אוהדים. משמרות המחאה לא יכולים להכיל הרבה יותר כי אז היו מפזרים אותם אך בהחלט יש מקום ליותר ולהפגנה ציפיתי אכן שיגיעו יותר.
דעתי הייתה שיש להעזר בהתפקדות של אוסישקין על מנת לגייס יותר אוהדים למאבק. בחודש האחרון משחקי הכדורסל היו המקום היחיד בו התכנסנו ולא נעשה שימוש בכריזה על מנת לקרוא לאוהדים להצטרף ולעזור. הפורום או אתר המחאה כנראה אינם מספיקים (כמות סגורה של אנשים). בפורום מבקרים מאות בודות של אוהדים.
לגבי מה שטביב עשה זה פשוט נכון ואכן יידרש זמן רב (מאוד) להתאושש , אם בכלל.
החשש שלי שהוא יתנה את המכירה בכך שהמוכר לא יוכל לחשוף את מה שנעשה בכספי הקבוצה בחצי השנה האחרונה ואז אף אחד לא ידע. אני לא אופתע אם הוצאות הבית, הרכבים (כולל של דנה) , הגיחות לאירופה למשחקים, הוצאות תחזוקה של חודורוב וספורטק שבטח יוצאות אך משום מה אין שום תחזוקה, הוצאות שכר ליהיא ובטח עוד כל מיני מקורבים. הכסף פשוט נעלם ללא שום תגובה או בדיקה של כל אוהדינו ה"תחקירנים" (כספיון והרוזן).
פשוט דכאון אך למלחמה יוצאים עם מה שיש ועם זה נלחם.
כל העובדות שציינתי לא משנות את העובדה שחייבים להעיף אותו קודם.
ובשביל התקווה כל עוד יש את Lihi יש סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2012, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
פואד,
עדיף לדעתי לחזק את כל מי שלוקח חלק במאבק הזה, כל אחד ויכולתו ולהתמקד איך מגיעים לרגע שהוא יעזוב סופית. .

יקירי,
ראשית אני מסכים עם השורה התחתונה שהדגשתי.
לגבי ה" נצטרך להבין...". אפשר כבר להבין עכשיו. יש לך טעות בסיסית. לרוב הקהל הפועל היא תחביב . תחביב אמוציונאלי . לפעמים הם משקיעים בו 10 דקות ביום בקריאת עיתון ושיחה עם חבר, לפעמים שעה ביום. כן יש כמה אלפים בודדים שמשקעים יותר זמן או הרבה יותר זמן.
אני כותב לך תגובה זו כדי שתתאים לעצמך ציפיות. כאשר לא מצפים למשהו שלדעתי הוא לא הגיוני אז גם לא מתאכזבים, ויותר מכך גם מתאימים את הפעילות (ולמען הסר ספק אין לי שום ביקורת על הפעילות שנעשת) לאנשים ובעיקר את הציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2012, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי,
בתוך עמי אני חי. בהמשך לתגובות של נרקוטיקה ועד המוות, גם לי לא היו ציפיות שיגיעו אלפים להפגנות ושכל אוהד יהיה מעורב בצורה כזו או אחרת במאבק הזה.
עד היום, לצערי, יש כאלה בקהל שחושבים שאם היינו נותנים לטביב שקט המצב היה אחרת.
אני אישית חושב שהחשבון נפש שלנו בסוף צריך להיות איך נמנעים מכזו סיטואציה עוד פעם. איך לא מגיעים למצב שאנחנו תלויים בגחמותיו של איש אחד, איך אנחנו מתעוררים בזמן כשרואים לאיזה כיוון הקבוצה הולכת, וגם אם זה לא 5000 איש, יש מספיק אנשים שיכולים לעשות את זה.
כל זה טוב ונכון ליום שאחרי טביב. כרגע, הפוקוס שלנו צריך.להיות איך מגיעים ליום הזה. הדגשתי את זה ואדגיש זאת שוב - מספיק שכל אחד יתן למאבק את המקסימום שהוא יכול (כשהמקסימום הזה הוא כמובן סובייקטיבי) והיום הזה יגיע מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 11:03 
פעילי מפלגת העבודה התייצבו מול ביתו של החבר החדש בקואליציה, התנצלו על ההשכמה המוקדמת וקראו במגפון: "ביבי ומופז מכרו את המדינה" ו"או אה מי זה בא - שר בלי תיק הבא"

אחר כך באים בביקורת אלינו עם מחאת "גל סוקולובסקי" שלנו על המדרכה בשקט מופתי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4226635,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: