תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 22:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ● יוזמת הולצמן ●
הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
אדום נחמד כתב:
בפעם האחרונה:
בעלים של קבוצה חייב להיות כזה שלא בא במטרה להרויח כסף תוך כדי תנועה. הוא בא בשביל לנהל עמותה בצורה הכי טובה שאפשר בלי כוונות רווח, כשהכסף היחיד שיראה זה בסוף תקופתו, במידה והמועדון שווה יותר
זהו המודל היחיד שצריך להיות. היחיד.

איזה בן אדם בדיוק יבוא לשלם על התענוג לנהל עמותה בהתנדבות תחת פיקוח של אלפי עיניים, לא לקבל על זה משכורת ובסוף גם לא להרויח כסף?
האפשרות שהקבוצה תהיה רווחית יותר וככה יוכל למכור את החלק שלו במחיר רווח זה לא משהו שימשוך יותר מדי אנשי עסקים.

אדם יכול לנצל את השליטה שלו בקבוצה לרווח אישי, גם שלא על חשבון הקבוצה.
הוא יכול לפרסם את העסק שלו, להתחכך בבעלי הון ולקדם את עצמו.
הוא לא יכול להוציא כסף מהמועדון
מה שאתה שואל בעצם, זה איזה בנאדם יבוא להיות בעלי מועדון, כשמפקחים על החוק ולא נותנים לו לגנוב. בהחלט, שאלה טובה.
אם יהייה ברור שזהו המודל היחיד שבו קבוצת כדורגל תפעל, אין לי ספק שימצאו האנשים שרוצים להכנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
בשביל זה צריך חוק (כמו בגרמניה שכל כך משבחים פה את המודל שלה).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 20:02 
Gaudi כתב:
NARKOTIKA כתב:
זה מודל שהצעתי לו בפרטית :

ציטוט:
אפשר להתחיל באותו מטרה, בה האוהדים קונים 100% מהקבוצה.
העניין משתנה מכאן:

האוהדים יעבירו 50% מזכויות הניהול והבעלות לאיש עסקים/טייקון שיתחייב להכניס בכל שנה את אותו הסכום שהקהל מביא איתו. (אפשר לנסות למצוא אדם כזה מראש וככה הוא יקנה חצי ואנחנו חצי)

אם נניח, נגיע ל10 אלף אוהדים ש בכל שנה מחדשים חברות בעמותה בעלות של 1000 ש"ח, איש העסקים יצטרך להכניס 10 מליון שקל.
זה מודל אידיאלי לטעמי שיכניס הרבה כסף למועדון. 1000 השקלים לא צריכים לכלול מנוי, אולי להקנות הנחה משמעותית.
זה קיים בכמה קבוצות בגרמניה, אם זיכרוני לא בוגד בי.

המודל שלך נכון לדעתי, רק שהסכומים בו די מוגזמים.
המועדון ישרוד גם בהשקעה של הרבה פחות מ-20 מיליון בשנה, כמו כן לא יהיו 10 אלף שישימו אלף בשנה.

זאת הייתה סתם דוגמא. גם אם נגיע לסכום של 5 מליון מהקהל- זאת השקעה שנתית של 10 מליון שקל וזה משהו שמעולם המועדון הזה לא קיבל.
ואני חושב שתוך שנתיים אפשר להגיע ל10 אלף חברים.
1000 שקל זה לא סכום גבוה. בכלל לא. רוב האוהדים (לפחות מן המעגל הראשון) מוכנים לשים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 20:27 
מה שבטוח הוא שאם לא ננסה אז לא יקרה כלום
אני אומר בואו ננסה מקסימום לא יצא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 20:34 
אלי טביב לא ימכור את הקבוצה ב10 מליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 20:41 
ימכור ועוד איך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:

mkorman1 כתב:
ימכור ועוד איך

לפני חודשיים הוא לא הסכים למכור, לפני חודש הוא רצה 30 מיליון ואת הנכדים של כל אוהד שלישי.
עכשיו הוא רוצה סכום כלשהו, 10 או 9.
מה השתנה בחודשים האלה? נכון, משמרות מול הבית, הפגנות ומבצע דנה.
אז במקום לכתוב מספרים בפורום, או לפחות - בנוסף לזה - פשוט להגיע למשמרות מחאה, לייצר עוד ועוד לחץ, עד שיחליט ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
Oleg Neduda כתב:

mkorman1 כתב:
ימכור ועוד איך

לפני חודשיים הוא לא הסכים למכור, לפני חודש הוא רצה 30 מיליון ואת הנכדים של כל אוהד שלישי.
עכשיו הוא רוצה סכום כלשהו, 10 או 9.
מה השתנה בחודשים האלה? נכון, משמרות מול הבית, הפגנות ומבצע דנה.
אז במקום לכתוב מספרים בפורום, או לפחות - בנוסף לזה - פשוט להגיע למשמרות מחאה, לייצר עוד ועוד לחץ, עד שיחליט ללכת.

:ROSE:

מצאנו את הנקודה הרגישה, חייבים להמשיך ללחוץ עליה עד שלא תהיה לו ברירה אלא לעזוב בכל מחיר.
האנשים שמובילים את המאבק הזה נותנים את הנשמה שלהם תרתי משמע בשביל הקבוצה של כולם פה.
כל יום שמגיעים 20 איש למשמרות המחאה, כל שישי שמגיעים 20 איש לחנות של דנה זה עוד רוח במפרשים שלהם ושל המאבק המדהים הזה.
זה תלוי בכל אחד ואחת פה ובכל אוהד/ת שאתם מכירים. בזכותכם לא יהיה טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
בשביל 10 מיליון הוא ימכור גם את אשתו והילדה. הדבר היחיד שמעניין אותו זה כסף,
ואם הוא לא מוכר לפני פתיחת העונה הבאה הוא יפסיד הרבה כסף.
אני בטוח שהוא לחוץ למכור. אל תאמינו לשום דבר שהוא אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 22:22 
ברור לכולם מה המשמעות של המחאה וכמה תודה מגיעה לכל אלה שנשכבו ושוכבים על הגדר בשבילנו ובשביל הקבוצה של כולנו :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 22:46 
אני סקפטי לגבי גיוס של 10 מיליון שקל... אם כן מגייסים למה לתת את זה לטביב???

עם 10 מיליון אפשר להקים קבוצה עם אותו מודל של הפועל כדורסל ושטביב יקלוט שאין לו אוהדים ואין לו כלום ביד הוא יוותר על השם ונקבל אותו בחינם.

אני אישית לא מוכן לתת לו שקל על הקבוצה גם אם זה יעלה לי בבריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
איך הגעתם לזה שהוא מוכן למכור ב10 מיליון שקל?
רק בצהריים הוא אמר דרך פרימו שהוא לא מוכן למכור את הקבוצה לאוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 00:01 
כל ה"לא מוכן למכור" הזה זה הכל פוזות שלו, הוא מנסה להרויח זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
אני סקפטי לגבי גיוס של 10 מיליון שקל... אם כן מגייסים למה לתת את זה לטביב???

עם 10 מיליון אפשר להקים קבוצה עם אותו מודל של הפועל כדורסל ושטביב יקלוט שאין לו אוהדים ואין לו כלום ביד הוא יוותר על השם ונקבל אותו בחינם.

אני אישית לא מוכן לתת לו שקל על הקבוצה גם אם זה יעלה לי בבריאות.

אהבתי את הגישה, הבעיה שהרעיון הזה מביא אותנו לליגה ג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 11:22 
במצב הנוכחי בתור אוהדים קיימות בפנינו , או שלא בפנינו, 3 אפשרויות. יש אפשרויות נוספות שאינן תלויות בנו ומבחינתי הן משתלבים באפשרות הראשונה :

1. אלי טביב נשאר הבעלים של הקבוצה : המשמעות מכאן הקמת קבוצה חדשה מאפס כמו שנעשה במקרה של אוסישקין. אלי טביב הוכיח כבר , וגם לא הסתיר, שהוא מרוקן את הקבוצה מנכסיה (מכירת ה"כוכבים", עסקאות לא ברורות, העברת כספים לטוברוק, מסעות ברחבי העולם ועוד ועוד). מכיוון שאני מאמין שהגרעין הכמיעט מוחלט של אוהדי הקבוצה (שלדברי אבי חסר רצון אלה אינם האוהדים) לא יוכל להמשיך עם ההתנהלות תתחיל יוזמה לבניית הקבוצה מחדש. ברור לכולם שזה יהיה הרבה יותר קשה אבל לטעמי אפשרי. כמובן שבנקודה מסוימת אלי טביב ככל הנראה יסגור את הקבוצה שלו.

2. מוצאים נדבן כל שהוא משום מקום (גולדהאר כזה) ומסכים לשלם לטביב את רצונו ולאחר מכן מוכן לשפוך כספים עצומים יידרשו לשיקום המועדון (שיקום חודורוב, מחלקת הנוער, רכישת שחקנים, צוות אימון ראוי וכו'). במודל הזה אנחנו רק מקווים שהוא עושה את הדברים הנכונים ולא רק שופך כסף. ואולי אולי (סיכוי אפסי) משלב/משתף את האוהדים .

3. המודל שמופיע באשכול - עמותת אוהדים ש"סוחרת עם השטן" (משפט מגזר הדין של קסטנר) רוכשת ממנו את הקבוצה ולאחר מכן משלבת/מוכרת לבעל ממון אך כמובן אנחנו שולטים בגורם וגם מסוגלים לפקח על מעשיו.

כרגע שתי הראשונות נראות כלא ישימות ולכן עלינו לוותר על כל אגו ולנסות למצות המסלול/ים המוצעים. ראצ'ו כפי שנאמר לעייל יש הרגשה של ואקום. אני מסכים שהנושא צריך להיות מבוצע בשיקול דעת אבל תפרטו. אני אצטרף לכל יוזמה שתהיה כי הכי ברור שצריך להעשות משהו. המחאה לא מספיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 11:53 
1. אלי טביב נשאר הבעלים של הקבוצה : המשמעות מכאן הקמת קבוצה חדשה מאפס כמו שנעשה במקרה של אוסישקין.

כרגע שתי הראשונות נראות כלא ישימות ולכן עלינו לוותר על כל אגו ולנסות למצות המסלול/ים המוצעים.

1- לא ישים ??? ומה אם יקרה בפועל ששלתיאל ממשיך לתפעל את הקבוצה שנה הבאה ??? עומדים מהצד וממרים בבכי!? או שיוצרים את הפועל "אלנבי" בליגה האחרונה? לא צריך גם הרבה כספים בשביל זה... 2000 מנויים + הניהול של עמותת אוסישקין יכולים להצליח לבנות הכל מאפס.

מעבר לזה אם טביב ממשיך להחזיק את הקבוצה כבת-ערובה כמו שאול בזמנו אז מהלך של להתחיל הכל מאפס, מביא אותנו לנקודה בה אנו פוגעים גם בכדורגל הישראלי בכלל ובהתאחדות לכדורגל השנואה בפרט.
מה אני מתכוון?
אם הפועל ת"א נרקבת ע"י שאלתיאל כמו בזמנו ע"י שאול, הכדורגל הישראלי מפסיד את אחד מנכסיו העיקריים...כך נפגעת הכנסת ההתאחדות והקבוצות (מזכויות שידור בטלוויזיה, הימורים פוחתים, אין מכירת כרטיסים של הפועל במשחקי חוץ וכדומה...) תשאלו את אבנר קופל כמה הוא היה רוצה את הפועל ת"א בליגת הפח שלו בכדורסל וכמה היא היתה יכולה להעצים את הליגה העלובה שהוא מנהל בשני כובעים.
רוצה לומר? לוזון וחבר מרעיו (בהתאחדות ובתקשורת) הביאו אותנו לשוקת שבורה עם שאלתיאל (לא מנסים לעזור אפילו למראית עין אלא רק מנגחים את המחאה ההירואית שלנו מול טביב בשקרים גסים) - יש לנו גם הזדמנות להחזיר להם מנה אחת אפיים.
הקהל אמש בהדר יוסף ריגש ברמות נדירות - אני בטוח שאותו כמות אפילו כפליים יבואו לעודד את הפועל גם במשחקי הליגה האחרונה בכדורגל אם הדיבוק לא ייצא מגופנו במהרה...

נערך לאחרונה על ידי מצ'ו בתאריך 05 מאי 2012, 11:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
צר לי, אבל אני לא רואה סיטואציה בה טביב מוכר את הקבוצה לאוהדים. נציע לו 10 הוא יבקש 15, נציע לו 15 הוא יבקש 20.
יש פה אגו פגוע של בן אדם שמונע בעיקר מאגו, בן אדם שבמקום לגנוב מהקופה במשך 3 שנים ולהסתיר את מעשיו, עשה את זה תוך פחות משנה ושרף את עצמו לחלוטין רק בגלל האגו המטומטם שלו.
הדבר האחרון שהוא ירצה לעשות זה למכור את הקבוצה לאלו שסילקו אותו ממנה.
כרגע, אנחנו צריכים להתמקד במטרות ריאליות:
1) הגברת הלחץ עליו ועל אשתו. נוכחות מוגברת במשמרות המחאה ובמבצע דנה זה קלף מנצח.
2) הקמת עמותת אוהדים שתהיה מוכנה לרכוש מהבעלים הבא אחוזים מסויימים ו/או נציג משקיף מטעמנו בהנהלה.
3) עבודה מאחורי הקלעים במציאת רוכש לקבוצה תוך הבטחה שאחרי שהוא קונה 100% מהקבוצה, אנחנו קונים ממנו 20% לדוגמא ומניעים את כל התהליך של שיתוף אוהדים בהנהלה.

גם אם זה לא יקרה עכשיו, אין לי ספק שבעתיד (עוד שנה-שנתיים) יהיה מקום לשיתוף אמיתי של נציגות אוהדים בקבוצה, התהליך הזה צריך להתחיל עם הקמת עמותה מסודרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 12:35 
מצ'ו כתב:
1. אלי טביב נשאר הבעלים של הקבוצה : המשמעות מכאן הקמת קבוצה חדשה מאפס כמו שנעשה במקרה של אוסישקין.

כרגע שתי הראשונות נראות כלא ישימות ולכן עלינו לוותר על כל אגו ולנסות למצות המסלול/ים המוצעים.

1- לא ישים ??? ומה אם יקרה בפועל ששלתיאל ממשיך לתפעל את הקבוצה שנה הבאה ??? עומדים מהצד וממרים בבכי!? או שיוצרים את הפועל "אלנבי" בליגה האחרונה? לא צריך גם הרבה כספים בשביל זה... 2000 מנויים + הניהול של עמותת אוסישקין יכולים להצליח לבנות הכל מאפס.

מעבר לזה אם טביב ממשיך להחזיק את הקבוצה כבת-ערובה כמו שאול בזמנו אז מהלך של להתחיל הכל מאפס, מביא אותנו לנקודה בה אנו פוגעים גם בכדורגל הישראלי בכלל ובהתאחדות לכדורגל השנואה בפרט.
מה אני מתכוון?
אם הפועל ת"א נרקבת ע"י שאלתיאל כמו בזמנו ע"י שאול, הכדורגל הישראלי מפסיד את אחד מנכסיו העיקריים...כך נפגעת הכנסת ההתאחדות והקבוצות (מזכויות שידור בטלוויזיה, הימורים פוחתים, אין מכירת כרטיסים של הפועל במשחקי חוץ וכדומה...) תשאלו את אבנר קופל כמה הוא היה רוצה את הפועל ת"א בליגת הפח שלו בכדורסל וכמה היא היתה יכולה להעצים את הליגה העלובה שהוא מנהל בשני כובעים.
רוצה לומר? לוזון וחבר מרעיו (בהתאחדות ובתקשורת) הביאו אותנו לשוקת שבורה עם שאלתיאל (לא מנסים לעזור אפילו למראית עין אלא רק מנגחים את המחאה ההירואית שלנו מול טביב בשקרים גסים) - יש לנו גם הזדמנות להחזיר להם מנה אחת אפיים.
הקהל אמש בהדר יוסף ריגש ברמות נדירות - אני בטוח שאותו כמות אפילו כפליים יבואו לעודד את הפועל גם במשחקי הליגה האחרונה בכדורגל אם הדיבוק לא ייצא מגופנו במהרה...

הכי נכון שבעולם ואין לי אפילו מה לתקן. בדיוק מה שאני מרגיש והרגשתי אתמול. רק עכשיו הקרנתי לחמי קטעים שצלמתי אתמול (העלתי 1 לפורום) קרא את כל הסעיף שכתבתי ותיווכח שציינתי שזה מה שיקרה בסופו של דבר אם טביב ימשיך להחזיק בקבוצה. אם תתחיל עכשיו בהקמת קבוצה חדשה כרגע זה עדיין לא יתפוס כי לא מוצתה האפשרות השלישית. אני מאמין שיש לאחד הכוחות ולהתחיל בהול את המהלך כחלק מיצירת הלחץ על טביב. זאת מתוך הרגשה שהמחאה כרגע אינה מספקת כהבנה מתוך שיחות אנשים לא אוהדי הפועל או לא אוהדי ספורט בכלל ששואלים אותי מתוך היכרות למה אנחנו עושים את הדברים. אגב אני מצליח לשכנע אותם בדקות - בעיקר מופתעים כשרואים צילומים מהמחאה (ה"הבריונים" המתוארים על ידי הכתבים והיחצנים למיניהם). רק עמותה שתוקם לאלתר ותנהל בצורה מסודרת יותר את המחאה תעשה זאת טוב יותר יחד עם יכולת מו"מ עם העוכר שגם היא חלק מיצירת הלחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 18:31 
יוזמת הולצמן מעניינת אבל יש עוד אפשרויות על השולחן. אותי אישית מגעילה המחשבה שעוד כסף (גדול) של אוהדים יגיע לכיס של טביבי.
לגבי רכישת 20 אחוז מהבעלות - החשש הוא מהתנהלות בתור מיעוט בהנהלה פרטית. מהבחינה הזו המודל של סוונסי מהליגה האנגלית הוא מדהים - שאר 80 האחוז שייכים לגורמים שלא מחזיקים יותר מעשרים אחוז כל אחד וכולם אנשי עסקים מוכרים מהעיר או מקהילת האוהדים כך שלמעשה אוהדי הקבוצה מחזיקים ב-100 אחוז מהבעלות על המועדון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 18:45 
פישונט כתב:
יוזמת הולצמן מעניינת אבל יש עוד אפשרויות על השולחן. אותי אישית מגעילה המחשבה שעוד כסף (גדול) של אוהדים יגיע לכיס של טביבי.
לגבי רכישת 20 אחוז מהבעלות - החשש הוא מהתנהלות בתור מיעוט בהנהלה פרטית. מהבחינה הזו המודל של סוונסי מהליגה האנגלית הוא מדהים - שאר 80 האחוז שייכים לגורמים שלא מחזיקים יותר מעשרים אחוז כל אחד וכולם אנשי עסקים מוכרים מהעיר או מקהילת האוהדים כך שלמעשה אוהדי הקבוצה מחזיקים ב-100 אחוז מהבעלות על המועדון!

לדעתי זה המודל האידיאלי. אם אפשר למצוא איזה 4-5 אנשי עסקים שמוכנים להשקיע במודל הזה , אז הוא בלי ספק הנכון ביותר לנקודת הזמן הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ● יוזמת שילוב האוהדים ברכישת הקבוצה ●
הודעהפורסם: 06 מאי 2012, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
ישראל היום
בתוך כך, בתקופה האחרונה מנסים אוהדים של הקבוצה לארגן קבוצת רכישה שתיקח את הקבוצה מידיו של טביב. הם אף ניסו לקיים פגישה עם הבעלים, ובה הציגו את הצעתם.
לצורך העניין התקשר אחד האוהדים הוותיקים והמוכרים, שאינו מזוהה עם המחאה לטביב, וביקש לקבוע את הפגישה, אולם ברגע שטביב שמע כי מדובר בהתארגנות אוהדים הוא ענה: " אני לא מעוניין למכור לאוהדים, לאותם אנשים מטורפים שיורדים לי ולמשפחתי לחיים. אני אבדוק טוב טוב מי עומד מאחורי כל הצעה שאקבל, ולא אשב בחיים למו"מ עם אוהדים .

איך זה מסתדר עם מה שפירסם הרוש בהארץ ביום חמישי?
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1699913
לפי פגישות שעורך נציגו של אלי טביב עם נציגי קבוצת רוכשים פוטנציאלית, מסתמנים תנאי מכירת הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2012, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
גרזן אדום כתב:
ישראל היום
בתוך כך, בתקופה האחרונה מנסים אוהדים של הקבוצה לארגן קבוצת רכישה שתיקח את הקבוצה מידיו של טביב. הם אף ניסו לקיים פגישה עם הבעלים, ובה הציגו את הצעתם.
לצורך העניין התקשר אחד האוהדים הוותיקים והמוכרים, שאינו מזוהה עם המחאה לטביב, וביקש לקבוע את הפגישה, אולם ברגע שטביב שמע כי מדובר בהתארגנות אוהדים הוא ענה: " אני לא מעוניין למכור לאוהדים, לאותם אנשים מטורפים שיורדים לי ולמשפחתי לחיים. אני אבדוק טוב טוב מי עומד מאחורי כל הצעה שאקבל, ולא אשב בחיים למו"מ עם אוהדים .

לפי פגישות שעורך נציגו של אלי טביב עם נציגי קבוצת רוכשים פוטנציאלית, מסתמנים תנאי מכירת הקבוצה

בנוסף, ממה בדיוק דואג טביב?
ממתי אכפת לו ממי מגיע הכסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2012, 08:41 
nirog כתב:
גרזן אדום כתב:
ישראל היום

שים לב שהוא אמר שהוא לא ימכור לאותם אלו שיורדים לחייו, אני מנחש שאלו שפנו אליו אלו לא אנשים ממצילים את הפועל, כך שכנראה טביב חושב שהם הקהל "השפוי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2012, 13:13 
Gili כתב:
פישונט כתב:

לדעתי זה המודל האידיאלי. אם אפשר למצוא איזה 4-5 אנשי עסקים שמוכנים להשקיע במודל הזה , אז הוא בלי ספק הנכון ביותר לנקודת הזמן הנוכחית.

אפשר להתחיל גם ב1-2, רק לוודא שהם אחראים ונורמלים, לא כמו 2 הפסיכים האלה טביב והראל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2012, 13:16 
אדום נחמד כתב:
nirog כתב:
גרזן אדום כתב:
ישראל היום

בנוסף, ממה בדיוק דואג טביב?
ממתי אכפת לו ממי מגיע הכסף?

הוא ודנהל'ה רוצים להוציא את אותם אוהדים שיושבים להם מתחת לבית חארות, הוא ודנה המסכנים כי מיררו להם את החיים והם סה"כ "ניסו לתרום לקהילה"..
דנה אשכנזי ואלי טביב, אישית, אבל אישית אנחנו נדאג שאתם תצאו פי 10 יותר קטנים לפני שתעלמו מפני השטח, וכל עם ישראל וגם אלה במיאמי שגרים לידכם, יראו כמה אתם נוכלים וחארות, שיזכרו מה עשיתם לקבוצה אומללה גם כך, כמו הפועל ת"א, במקום כן לקדם ולהיות בני אדם.
לא יעזור לך דנה, את לא הכי חכמה, ולכדורגל לא באים כדי לדפוק קופה!!!! זאת לא הדרך!!

נערך לאחרונה על ידי Redfan בתאריך 06 מאי 2012, 13:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2012, 13:21 
פישונט כתב:
יוזמת הולצמן מעניינת אבל יש עוד אפשרויות על השולחן. אותי אישית מגעילה המחשבה שעוד כסף (גדול) של אוהדים יגיע לכיס של טביבי .

בגלל זה, בנוסף לכל הדברים האלה, צריך שאנשים שיכולים ורוצים, מאחורי הקלעים יעבדו בנימוס על למצוא מישהו רציני עם הרבה כסף, ולהרחיק את דנה אשכנזי ואלי טביב מאה אלף קילומטר מהפועל, ניקוי יבש מ2 האנשים האלה, זה מה שהפועל צריכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2012, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
חברות וחברים יקרים
קבענו אסיפת חברים ביום שלישי 8.5 בשעה 1730
בבית של מולי הולצמן ביהוד
כל מי שמעוניין להגיע להביע את דעתו ולהשפיע מוזמן בכיף
פרטים מדויקים יהיו בדף הפייסבוק
:l:

שידור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: