תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 01:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מייד בערוץ 2: דנה אשכנזי במופע אימים מעודכן
הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
שחקנית גרוע היא תמיד היתה, אבל המינימום זה לדעת ללמוד טקסט.
אפשר לחשוב מה היה לה שם ? זה בסך הכל כמה שורות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 00:12 
והנה קיבלתם שיעור בתקשורת, איזה כיף לקנות כתבה בפריים טיים על ידי דהאן המטומטם. אולי צריך להתחיל להוציא חוק שכתבות קנויות מחויבות בכיתובית "כתבה שיווקית" כמו שעושים בעיתונות, אולי זה משהו ששווה להילחם עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
rottemiko כתב:
דנה, הצלחת להוציא אותי משלוותי, וזה אומר המון.
אני אחת מה"אוהדים הבריונים" שעמדו מחוץ לבית שלך באותו יום שצולם הסרטון המדובר. אני, בגובה מטר וחצי, שוקלת אולי חמישים קילו. ממני את פוחדת???
אמנם לא ראיתי את הילדה שלך בוכה, אבל אני לא יכולה להאשים אותה. היא כבר התרגלה כנראה לראות אותך חוטפת התקפי זעם כל פעם שאת מגיעה הביתה, ואולי גם ככה סתם. לשמוע את אמא שלך צורחת על שוטרים ועל חבורה מצומצמת של אנשים שעומדת בצד השני של הרחוב זה בהחלט טראומטי, גם אני הייתי מתכווצת באוטו ובוכה, ממרום גילי.

כמו שליהי כבר אמרה, ולמען הסר ספק - הכל מתועד, דנה'לה הקפיצה את המאבטחים שלה ושתי ניידות משטרה, שבדקו אותנו אחד אחד, לפני שהוד מעלתה הגיעה. וכשטובי בנינו אמרו לה שאי אפשר לפנות אותנו מהמקום היא התחרפנה, והתחילה לצרוח. פנתה ללב? הפנייה היחידה של דנה אליי (אישית) הייתה כשהיא התפרצה לכביש, צילמה אותי, איימה עליי בצו הרחקה (שוב, אישית - אמיר דן, רענון אוצר מילים לטיפולך המידי!), והחליטה לפגוע בי עד עמקי נשמתי כשקראה לי מכוערת.

ועוד משהו לסיכום, אף אחד לא פוגע לך בהכנסות חתיכת מטומטמת! מראש אין לך לקוחות, ואם רק הייתה לך טיפת שכל בראש היית מצליחה להפוך את כל הסיפור הזה למשהו מצליח בשבילך.
אבל את תיפלי, ביחד עם היצור שהתחתנת איתו, ולעולם לא נשכח לך השקרים והטינופת.
ויפה שעה אחת קודם.

דנה אני ואת הצלחנו להוציא אותה משלוותה
תביאי כיף!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 01:49 
סמל אישי של המשתמש
אני כבר לא יכול לשמוע את השם של הפוסטמה הזאת.
וזה די מדהים הדיסוננס בין מה שדנה אשכנזי השחקנית של פעם שידרה למה שהיא באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 07:25 
היא פתאטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 08:06 
rottemiko כתב:
דנה, הצלחת להוציא אותי משלוותי, וזה אומר המון.
אני אחת מה"אוהדים הבריונים" שעמדו מחוץ לבית שלך באותו יום שצולם הסרטון המדובר. אני, בגובה מטר וחצי, שוקלת אולי חמישים קילו. ממני את פוחדת???
אמנם לא ראיתי את הילדה שלך בוכה, אבל אני לא יכולה להאשים אותה. היא כבר התרגלה כנראה לראות אותך חוטפת התקפי זעם כל פעם שאת מגיעה הביתה, ואולי גם ככה סתם. לשמוע את אמא שלך צורחת על שוטרים ועל חבורה מצומצמת של אנשים שעומדת בצד השני של הרחוב זה בהחלט טראומטי, גם אני הייתי מתכווצת באוטו ובוכה, ממרום גילי.

כמו שליהי כבר אמרה, ולמען הסר ספק - הכל מתועד, דנה'לה הקפיצה את המאבטחים שלה ושתי ניידות משטרה, שבדקו אותנו אחד אחד, לפני שהוד מעלתה הגיעה. וכשטובי בנינו אמרו לה שאי אפשר לפנות אותנו מהמקום היא התחרפנה, והתחילה לצרוח. פנתה ללב? הפנייה היחידה של דנה אליי (אישית) הייתה כשהיא התפרצה לכביש, צילמה אותי, איימה עליי בצו הרחקה (שוב, אישית - אמיר דן, רענון אוצר מילים לטיפולך המידי!), והחליטה לפגוע בי עד עמקי נשמתי כשקראה לי מכוערת.

ועוד משהו לסיכום, אף אחד לא פוגע לך בהכנסות חתיכת מטומטמת! מראש אין לך לקוחות, ואם רק הייתה לך טיפת שכל בראש היית מצליחה להפוך את כל הסיפור הזה למשהו מצליח בשבילך.
אבל את תיפלי, ביחד עם היצור שהתחתנת איתו, ולעולם לא נשכח לך השקרים והטינופת.
ויפה שעה אחת קודם.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 08:13 
האמת שכיום לא יכול להיות ספק שהדרך הכי אפקטיבית לקדם את המחאה זה להגביר את הלחץ על דנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 08:20 
תגידו מה שתגידו , פעמיים לקבל ראיון אישי בחדשות ערוץ 2 זה חתיכת הישג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
תגידו מה שתגידו , פעמיים לקבל ראיון אישי בחדשות ערוץ 2 זה חתיכת הישג

ראיון אישי? היא דאגה אישית לקבל אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
זו הפעם הראשונה עד עכשיו שבאחת ממהדורות החדשות המרכזיות יש כתבה שמתקשרת למחאה שאני יכול להגיד בפה מלא שהיא מוציאה אותנו תותחים ואת הצד השני גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מייד בערוץ 2: דנה אשכנזי במופע אימים מעודכן
הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 10:34 
chimpfive כתב:
והנה קיבלתם שיעור בתקשורת, איזה כיף לקנות כתבה בפריים טיים על ידי דהאן המטומטם. אולי צריך להתחיל להוציא חוק שכתבות קנויות מחויבות בכיתובית "כתבה שיווקית" כמו שעושים בעיתונות, אולי זה משהו ששווה להילחם עליו.

לדעתי יש חוק כזה
יש עכשיו בלאגן עם זה בתוכניות בוקא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
סיפור מצחיק ששמעתי אתמול ממישהי. לפני שש שנים היא התחתנה בטראסק בנמל תל אביב. קצת אחרי החתונה היא קיבלה את סרט הווידאו של החתונה, שבו מופיעה שוב ושוב דנה אשכנזי שותה (המון) ואוכלת להנאתה מהקייטרינג הממש יקר.

השתיים, אגב, אינן מכירות ולא דיברו מעולם. אשכנזי שמעה מחברות שלה במשרד של הטראסק שיש חתונה "איכותית", ובאה ליהנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 15:54 
ערן כתב:
סיפור מצחיק ששמעתי אתמול ממישהי. לפני שש שנים היא התחתנה בטראסק בנמל תל אביב. קצת אחרי החתונה היא קיבלה את סרט הווידאו של החתונה, שבו מופיעה שוב ושוב דנה אשכנזי שותה (המון) ואוכלת להנאתה מהקייטרינג הממש יקר.

השתיים, אגב, אינן מכירות ולא דיברו מעולם. אשכנזי שמעה מחברות שלה במשרד של הטראסק שיש חתונה "איכותית", ובאה ליהנות.

נשאלת השאלה- איך אפשר להשיג את הוידאו הזה? :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: