rottemiko כתב:
דנה, הצלחת להוציא אותי משלוותי, וזה אומר המון.
אני אחת מה"אוהדים הבריונים" שעמדו מחוץ לבית שלך באותו יום שצולם הסרטון המדובר. אני, בגובה מטר וחצי, שוקלת אולי חמישים קילו. ממני את פוחדת???
אמנם לא ראיתי את הילדה שלך בוכה, אבל אני לא יכולה להאשים אותה. היא כבר התרגלה כנראה לראות אותך חוטפת התקפי זעם כל פעם שאת מגיעה הביתה, ואולי גם ככה סתם. לשמוע את אמא שלך צורחת על שוטרים ועל חבורה מצומצמת של אנשים שעומדת בצד השני של הרחוב זה בהחלט טראומטי, גם אני הייתי מתכווצת באוטו ובוכה, ממרום גילי.
כמו שליהי כבר אמרה, ולמען הסר ספק - הכל מתועד, דנה'לה הקפיצה את המאבטחים שלה ושתי ניידות משטרה, שבדקו אותנו אחד אחד, לפני שהוד מעלתה הגיעה. וכשטובי בנינו אמרו לה שאי אפשר לפנות אותנו מהמקום היא התחרפנה, והתחילה לצרוח. פנתה ללב? הפנייה היחידה של דנה אליי (אישית) הייתה כשהיא התפרצה לכביש, צילמה אותי, איימה עליי בצו הרחקה (שוב, אישית - אמיר דן, רענון אוצר מילים לטיפולך המידי!), והחליטה לפגוע בי עד עמקי נשמתי כשקראה לי מכוערת.
ועוד משהו לסיכום, אף אחד לא פוגע לך בהכנסות חתיכת מטומטמת! מראש אין לך לקוחות, ואם רק הייתה לך טיפת שכל בראש היית מצליחה להפוך את כל הסיפור הזה למשהו מצליח בשבילך.
אבל את תיפלי, ביחד עם היצור שהתחתנת איתו, ולעולם לא נשכח לך השקרים והטינופת.
ויפה שעה אחת קודם.
דנה אני ואת הצלחנו להוציא אותה משלוותה
תביאי כיף!