תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 01:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי יפו
הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
הם עסוקים מדי בלגנות אותנו, אין זמן להתעסק בזוטות כמו השתלטות הפשע המאורגן על הספורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
kobster כתב:
בידיעות אין חצי מילה על זה, אני מחזיק את העיתון מולי.
לירון, גם אני רוצה להאמין שלא כולם מושחתים ועוד נשארו גופים מתפקדים ונקיים.
לצערי, ובעיקר בעקבות המאבק בטביב, אני לא רואה יותר מדי כאלה. מה עם הגשת כתב האישום נגד טביב על הפגיעה בנער ? למה לא כותבים על זה ? עד מתי ימשכו את ההחלטה הזו ? האם יכול להיות שמישהו קיבל מסר ממישהו לקבור את זה ?
לא הכל מסריח, אבל קשה מאוד לשאוף אוויר צח.
יום שישי יש לנו הזדמנות נפלאה לעשות את זה בכדורסל.

לגבי סוגיית טביב, אין לי מושג, אבל ייתכן ואין מספיק ראיות להגשת כתב אישום, ייתכן והדבר נמצא עוד בחקירה.
כפי שאמרת אני עוד רוצה לחשוב שיש כאן אנשים שנלחמים בפשע המאורגן(גם אם הוא לא בכדורגל), אני רוצה להאמין שלא כולם מושחתים, אני לא רק רוצה להאמין אלא אני מאמין גם..
אני גם מאמין שמה שקרה ביפו היו רמזים עבים מאד מצד גורמים אלו ואחרים, חבל רק שחברי הכנסת, שרת הספורט, האוהדים, לוזון(טוב אני לא באמת מצפה ממנו), ועוד רבים אחרים לא מקימים זעקה ודרישה מהמשטרה (יאחבל) לחקור את הפרשה הזאת.

אני מסכים איתך בסוגיית "מי מחזיק את המפתחות" - חברי הכנסת ושרת הספורט. אם הם רוצים, הם יכולים להיכנס לעובי הקורה ולהתחיל לעשות פה סדר. בכוונה הדגשתי את ה "אם" , כי זה תנאי לא קטן. אל תשכח שהם מחוייבים לבוחרים ולקבלני הקולות שלהם. אמר ולא יסף.

אגב, על המשטרה אל תבנה. כפי שציינתי, גדלתי במקומות האלו וראיתי מקרוב איך מתנהלים יחסי הגומלין בינהם לבין אותם גורמים עבריינים.
המשטרה בסופו של דבר תעשה מה שאומרים לה לעשות, אין להם אינטרס להגדיל ראש ולייצר לעצמם עבודה, במיוחד שבצד השני דואגים לכך שלא יתאמצו.

לגבי טביב - נגמרה החקירה, החומר הועבר לפרקליטות ממזמן ומחכים שהם יחליטו האם להגיש כתב אישום על בסיס מה שנאסף. אז מחכים. אתה בעצמך עובד במערכת המשפטית, אני לא צריך לספר לך מה קורה אם למישהו יש אינטרס לקבור ולעכב תיק מסויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
בידיעות אין חצי מילה על זה, אני מחזיק את העיתון מולי.
לירון, גם אני רוצה להאמין שלא כולם מושחתים ועוד נשארו גופים מתפקדים ונקיים.
לצערי, ובעיקר בעקבות המאבק בטביב, אני לא רואה יותר מדי כאלה. מה עם הגשת כתב האישום נגד טביב על הפגיעה בנער ? למה לא כותבים על זה ? עד מתי ימשכו את ההחלטה הזו ? האם יכול להיות שמישהו קיבל מסר ממישהו לקבור את זה ?
לא הכל מסריח, אבל קשה מאוד לשאוף אוויר צח.
יום שישי יש לנו הזדמנות נפלאה לעשות את זה בכדורסל.

הייתי עפוץ ברכבת. אולי התבלבלתי וזה רק בישראל היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
אגב, לירון.
שנינו חברים של סוקו בפייסבוק. אתה חושב שמישהו יעשה משהו עם מה שהוא פירסם על אלי פינטו ?
מושחת ברמות מטורפות, מהשניה שטביב נחת בארץ הוא למעשה הגב שלו ועושה דברו. משטרה שעובדת בשירות עבריין. ישראל 2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מכבי יפו
הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 12:07 
kobster כתב:
אגב, לירון.
שנינו חברים של סוקו בפייסבוק. אתה חושב שמישהו יעשה משהו עם מה שהוא פירסם על אלי פינטו ?
מושחת ברמות מטורפות, מהשניה שטביב נחת בארץ הוא למעשה הגב שלו ועושה דברו. משטרה שעובדת בשירות עבריין. ישראל 2012

להאשים שוטר בעדות שקר?
אולי יעשו משהו לסוקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
עלתה הכתבה ממעריב של עירד צפריר בעקבות אירועי המשחק. שימו לב לקטע המודגש ותראו לאיזה חתול נותנים לשמור על השמנת.
מה שאילן אלפסי לא יודע זה שבעוד יומיים ימלאו 14 שנה למקרה בו גם השחקנים של אבי לוי הרגישו מאויימים וחששו לחייהם. זה נגמר בדיוק באותה דרך.

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/362/830.html?hp=71&cat=7101

ציטוט:
יו"ר יפו: "קיבלנו פיק ברכיים במשחק"
חברת ויצמן יער חוקרת תוצאות משחקים בליגה א‭,'‬ כולל את ההפסד של יפו לכפר-שלם בסוף השבוע. יו"ר קבוצת האוהדים, אילן אלפסי, הודיע: "כאן נגמרת דרכי בכדורגל". הקבוצה המארחת: "עושים עלינו עליהום‭."‬ ההתאחדות: "כשיתקבלו הממצאים, אם צריך, נפעל"

אנשי מכבי יפו מליגה א' דרום היו נסערים במיוחד במוצאי שבת. ההפסד ‭2:1‬ להפועל כפר-שלם בשכונת התקווה, מחזור אחד לסיום הליגה, הוציא מהם הודעות ייאוש בפייסבוק, ולא רק בגלל שהוא גנז את סיכוייהם לעלות למפגש הפלייאוף המכריע על העלייה ללאומית.

"בושה לכדורגל‭,"‬ "גועל נפש‭,"‬ "איך השחקנים שלהם לא התביישו לחגוג‭,"?‬ היו ההודעות הפחות מנומקות. אלו שפירטו יותר דיברו על איומים מצד אנשים לצד הדשא, כולל גורמים על הספסל של כפר שלם, שהניצחון הבטיח את הישארותה.

"זה אחד הימים העצובים בחיי וכאן נגמרת דרכי בכדורגל‭,"‬ הודיע יו"ר יפו, אילן אלפסי, דרך הפייסבוק. אלפסי נטש את המגרש במהלך המחצית השנייה, בשל איומים שספג לדבריו, ובעיקר "מחשש לילדי בן ה‭11-‬ שהיה במגרש‭."‬

גם אתמול המשיך אלפסי הנסער לגולל ברשת את אשר התרחש: "קיבלתי סימני איומים כבר בסמוך למשחק, אבל הסתרתי זאת מהשחקנים. לאורך כל המשחק היו איומים מפורשים מהדשא, מהספסל ומאחורי הגדרות והם שיחקו עם פיק ברכיים. גם השופט אוים ושפט קטסטרופה. אי אפשר להאשים ילדים בני 19 שלא רגילים לדברים כאלה‭."
אחד משחקני יפו, שסירב להזדהות, לדבריו מחשש לחייו, הרחיב בנושא: "ידעתי לקראת מה אנחנו הולכים. אנשים שידועים כעבריינים זרקו לנו משפטים כמו 'אתה לא גבר וחבל, יהיו לזה תוצאות‭.'‬ נצמדו לשחקנים ולחשו להם שיפגעו להם במשפחה. היו בודדים ששיחקו רגיל ושמו את זה בצד, אבל הצעירים היו בהלם.

"הורחק להם השוער, אבל אפילו לא בעטנו לכיוון שלו. לא היה אף שוטר במגרש. אני לא מאמין שהיה קורה משהו חריג גם אם היינו מנצחים. אבל מספיק שאדם המקושר לעולם התחתון יושב על הספסל ומסתכל על שחקנים צעירים, כדי שזה ישפיע עליהם‭."‬

יו"ר כפר-שלם, אביחי יחיא, הכחיש את טענות יפו:
"האדם עליו דובר היה במשחק, אבל לא על הספסל. אם מישהו מעבר למה שרשום בטופס ישב על הספסל, אני סוגר את הקבוצה. הוא לא קשור בכלל לקבוצה וסתם משרבבים שמות. רק אני מנהל את הקבוצה, יחד עם עופר אטיה, יו"ר ועד עובדים בדואר ישראל.

"עושים עלינו עליהום. כל משחקי יפו מצולמים. למה משחק כזה קובע לא צולם על ידם? היה במשחק נציג ויצמן יער שחייג אליי ואמר שהוא לא מבין מה הם רוצים. כבשנו בדקות 83 ו‭,85-‬ יפו חיכו עד אז שנבקיע? אם איימו עליהם, הם יכלו להזמין שוטרים. אם הם היו מנצחים הם לא היו אומרים שאיימו עליהם. אף אחד שלא היה רשום בטופס לא היה על הקווים‭."‬

אבי לוי, יו"ר הפועל בית-שאן בימי "משחק השרוכים" וכיום הממונה על הליגות הנמוכות בהתאחדות, מדגיש: "יש גרסאות סותרות. כפרשלם אומרים שהכל ספורטיבי. אם היו איומים, למה אלפסי לא התקשר? למה לא הזמין שוטרים? לפי המשחק נכנס נציג ויצמן יער לחדר ההלבשה, אם איימו, תגיד לו משהו. אין מישהו שרוצה למגר את הדברים האלה יותר ממני‭."‬

דברי לוי הרגיזו את אלפסי, שעד אז לא הסכים לדבר. "שיעמוד במצב שלי, נראה אותו. בראש צלול לא הייתי מאפשר לשחקנים לעלות לחצי השני לא אתלונן כי גם ככה לא יעשו דבר, אם אחרי מה שכתבתי אף אחד מההתאחדות לא התקשר אלי אפילו‭."‬

הנפגעת העיקרית מהניצחון של כפר-שלם היתה מכבי עירוני נתיבות שירדה למקום האחרון. הקבוצה התלוננה אתמול לוויצמן יער על אירועי המשחק בשכונת התקווה. "הפעלנו בדיקות לגבי המשחק כי היו לגביו שמועות עוד מראש‭,"‬ מודה אשר ויצמן ממשרד החקירות, "אני יכול לומר שיש לנו נתונים לגבי מה שהיה שם ונמשיך לבדוק, אבל נוכל לפתוח בחקירה רשמית רק אם נקבל דרישה לכך‭."‬

דוברת ההתאחדות, מיכל גרונדלנד: "במשחק המדובר נכחו נציגים של ויצמן-יער. טרם התקבלו ממצאי החקירה בעניין וברגע שיתקבלו, במידת הצורך, תפעל ההתאחדות בעניין‭."‬

בדוח של השופט דני קלז דווקא לא פורטו אירועים מיוחדים. "לא פנו אליו, לא איימו עליו והוא לא מכיר את הפרטים שמייחסים‭,"‬ אומר מנכ"ל איגוד השופטים יריב טפר שמפרגן לקלז, "הוא שופט מצוין. גם שי אוסידון שהיה שם מטעם האיגוד ציין שהיה שיפוט מצוין‭."‬

אגב, קלז היה במקרה גם השופט במשחק נוסף שכשירותו מוטלת בספק: ה‭0:4-‬ לפני שבוע של השקמה רמת-חן מהתחתית על ערד. במחזור האחרון הפועל קטמון חטפה ‭4:2‬ בטדי מהשקמה. "קבוצה שכבשה 17 שערים כל העונה, פתאום כובשת שמונה שערים בשני משחקים‭,"‬ מתלוננים בנתיבות. לידיעתם, שני המשחקים הללו תחת חקירת ויצמן-יער, ושחקנים כבר זומנו לחקירות בעניין.

משחק נוסף שמעורר את חשדם של אנשי נתיבות הוא ה‭0:0-‬ ביום שישי בין אילת לכפר-יונה שהבטיח את הישארות שתי הקבוצות. "קיבלתי טלפון מוזר מאילת‭,"‬ מספר יו"ר נתיבות, ציון איפנג'ר, "מישהו סיפר שאחד מאנשי אילת ניגש ליד ההנהלה ואמר לשחקנים 'אתם לא בועטים לשער, גם מאמן כפר-יונה יגיד להם ככה ושתי הקבוצות יישארו‭."'‬
יו"ר אילת שמעון אבו: "לא מתעסק בשמועות‭."‬ יו"ר כפר-יונה, איציק חכמון: "שיספרו מה שירצו. הם היו צריכים תיקו, גם אנחנו, טבעי ששתי הקבוצות הבינו שהן צריכות תיקו. כלום לא היה מתוכנן מראש‭."‬

מה בדיוק קרה במשחקים הנ"ל, יצטרכו בויצמן-יער לגלות. אבל מי שבקיא ברזי הליגות הנמוכות מעיד כי מכירות ואירועים "חריגים" ממש לא נחשבים לחריגים במחוזות הללו. עם זאת, כשנתקלים באנשים מפחידים על ספסל של קבוצה, אפשר להבין את התגובה ההיסטרית משהו של אנשי יפו.
כ‭20-‬ חברי עמותה במועדון התכנסו אמש ושוקלים להתלונן להתאחדות. האימה, עושה רושם, עדיין נותנת אותותיה. בקבוצה גם שקלו לא להופיע למשחק הליגה האחרון ביום שישי, אך לבסוף יסתפקו כנראה בסרטים שחורים על זרועות השחקנים ודגלים שחורים ביציע. הכדורגל הישראלי מודל 2012 מעולם לא נראה שחור יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 17:22 
ההתאחדות ההזויה הזו ממשיכה לשבור שיאים. במשחק שבו מרמורק ניצחה את יבנה 2-1 ושיתפה שחקן מורחק נפסקה תוצאה של 0-0 ו0 נקודות ל2 הקבוצות.
הטיעון ע"פ אמיר אפרת לעונש הוא :המאמן של יבנה ידע שהשחקן של מרמורק מוצהב ולא דיווח.

אם יבנה הולכים עםזה לבית משפט או לקאס , הפסיקה הזו בחיים לא תחזיק מיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 17:53 
לפי אתר ההתאחדות: מרמורק קבלה עונש כספי של 5000 שח בגין השתתפות של שחקן מוצהב והפחתת 2 נקודות על תנאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 18:57 
שחר כתב:
ההתאחדות ההזויה הזו ממשיכה לשבור שיאים. במשחק שבו מרמורק ניצחה את יבנה 2-1 ושיתפה שחקן מורחק נפסקה תוצאה של 0-0 ו0 נקודות ל2 הקבוצות.
הטיעון ע"פ אמיר אפרת לעונש הוא :המאמן של יבנה ידע שהשחקן של מרמורק מוצהב ולא דיווח.

שחר, התקנון אומר בפירוש שאם הקבוצה היריבה יודעת שלשחקן יריב יש עונש והוא עולה לשחק, מחובתה לדווח לשופט או לקבוצה היריבה כדי לשמור על הספורטיביות של המשחק מתחילתו.
כאן, לא רק שזה לא נעשה. המאמן של יבנה נבדק בפוליגרף ואמר שלא ידע שיש לשחקן של מרמורק 5 צהובים (שזה כמובן בלתי אפשרי בעידן האינטרנט...). והנמצא כי לא דיבר אמת.
היו הרבה מקרים מעולם של 0-0 בלתי נקודות על מקרים כאלה. תקנון המשמעת לא אומר מילה על הפסד טכני במקרה של שיתוף שחקן שלא כדין ומשאיר זאת לשיקול בית הדין כי יש כל מיני שיתופים שלא כדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 18:58 
moshiko כתב:
לפי אתר ההתאחדות: מרמורק קבלה עונש כספי של 5000 שח בגין השתתפות של שחקן מוצהב והפחתת 2 נקודות על תנאי.

והורידו לה 3 נקודות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:10 
עפר דגמי לעולם כתב:
שחר כתב:

שחר, התקנון אומר בפירוש שאם הקבוצה היריבה יודעת שלשחקן יריב יש עונש והוא עולה לשחק, מחובתה לדווח לשופט או לקבוצה היריבה כדי לשמור על הספורטיביות של המשחק מתחילתו.
כאן, לא רק שזה לא נעשה. המאמן של יבנה נבדק בפוליגרף ואמר שלא ידע שיש לשחקן של מרמורק 5 צהובים (שזה כמובן בלתי אפשרי בעידן האינטרנט...). והנמצא כי לא דיבר אמת.
היו הרבה מקרים מעולם של 0-0 בלתי נקודות על מקרים כאלה. תקנון המשמעת לא אומר מילה על הפסד טכני במקרה של שיתוף שחקן שלא כדין ומשאיר זאת לשיקול בית הדין כי יש כל מיני שיתופים שלא כדין.

שוב אתה ממציא מציאות כדי להגן על האינטרסים שלך? מישהו חקר את האקה במכונת אמת אחרי ההפסד לחיפה שהיא שיתפה בו את באדיר? איזה תקנון בדיוק אומר את זה? אתה עוד פעם ממציא שטויות כמו במקרה של עמי פזטל.
מתי בדיוק קבוצה קבוצה שיתפה שחקים לא חוקיים ולא קיבלה הפסד טכני (ואני לא מדבר על תקדים אבוטבול שבו ההתאחדות בעצמה טעתה).

והכי אני אוהב את המושג "שיקול בית הדין". :HEART2: שמעת פעם על מקרה בו אופ"א לא הענישה קבוצה על הפסד טכני שבו רשמה שחקן לא חוקי? זה שפה התקנון המצחיק הזה משאיר פרצות לקומבינות לא הופך את זה לחוקי..

ותאמין לי שהיה לי עוד הרבה מה לכתוב אבל הייתי עדין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:25 
עפר דגמי לעולם כתב:
moshiko כתב:

והורידו לה 3 נקודות

טרם פורסם באופן רשמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:25 
שחר כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
שחר כתב:

שוב אתה ממציא מציאות כדי להגן על האינטרסים שלך? מישהו חקר את האקה במכונת אמת אחרי ההפסד לחיפה שהיא שיתפה בו את באדיר? איזה תקנון בדיוק אומר את זה? אתה עוד פעם ממציא שטויות כמו במקרה של עמי פזטל.
מתי בדיוק קבוצה קבוצה שיתפה שחקים לא חוקיים ולא קיבלה הפסד טכני (ואני לא מדבר על תקדים אבוטבול שבו ההתאחדות בעצמה טעתה).

והכי אני אוהב את המושג "שיקול בית הדין". :HEART2: שמעת פעם על מקרה בו אופ"א לא הענישה קבוצה על הפסד טכני שבו רשמה שחקן לא חוקי? זה שפה התקנון המצחיק הזה משאיר פרצות לקומבינות לא הופך את זה לחוקי..

כל שבעת התקדימים הופיעו בכתב ההגנה של מרמורק. אני יודע שיש שבעה תקדימים, לא מכיר אותם לפרטים. יש גם פסיקה עקרונית של בית הדין העליון בהרכב של חמישה דיינים שמדבר על ההבדל בין שחקן שהוא לא שחקן סגל (כלומר, מזויף או זר) לבין שחקן שהוא שחקן סגל ושיחק בטעות במשחק שלא צריך לשחק. תקנון המשמעת בהתאחדות שונה מתקנון פיפ"א. עובדה היא שאיש בבתי הדין של התאחדות לא התחשב בסעיף 54 בתקנון פיפ"א שאומר שהפחתת נקודות מתבצעת רק במקרה שאין זיהוי ודאי של המתפרע/ים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:26 
אבי לוי זה הטינופת הכי גדול שיש. איש קטן שמנהל את הליגות הנמוכות והחובבניות.
לא מאמין שהצלחתי להשאיר אותו בחיים לפני חודש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:26 
moshiko כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
moshiko כתב:

והורידו לה 3 נקודות

טרם פורסם באופן רשמי.

הקבוצה ניצחה 1-2, קיבלה 3 נקודות ועכשיו זה 0-0 בלי נקודות. לקחו ממנה 3 נקודות. הטבלה השתנתה. מרמורק ירדה למקום חמישי או שישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 20:17 
עפר דגמי לעולם כתב:
שחר כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
שחר כתב:

כל שבעת התקדימים הופיעו בכתב ההגנה של מרמורק. אני יודע שיש שבעה תקדימים, לא מכיר אותם לפרטים. יש גם פסיקה עקרונית של בית הדין העליון בהרכב של חמישה דיינים שמדבר על ההבדל בין שחקן שהוא לא שחקן סגל (כלומר, מזויף או זר) לבין שחקן שהוא שחקן סגל ושיחק בטעות במשחק שלא צריך לשחק. תקנון המשמעת בהתאחדות שונה מתקנון פיפ"א. עובדה היא שאיש בבתי הדין של התאחדות לא התחשב בסעיף 54 בתקנון פיפ"א שאומר שהפחתת נקודות מתבצעת רק במקרה שאין זיהוי ודאי של המתפרע/ים.

בלה בלה, אותן התפתלויות כמו בפסיקה של פתח תקוה, בעלי תפקיד , לא בעלי תפקיד ושאר מלפפונים, הרי זו עוד פסיקה שנכתבה מראש עוד לפני ההצגה המצחיקה הזו.

הרי זה ברור שלא הוסיפו נקודות ליבנה כי יש חשד למכירה. אם היתה מכירה אז צריך לפרק את הקבוצה הזו, אבל כל עוד לא הוכח אחרת אז יש פה מקרה ברור מאוד של קבוצה ששיתפה שחקן לא חוקי במשחק והדין הוא ברור מאוד- הפסד טכני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 22:08 
עפר דגמי לעולם כתב:
moshiko כתב:

והורידו לה 3 נקודות

ליבנה ומרמורק הורידו נקודה אחת (נכון לשעה זו):

http://football.org.il/Leagues/Pages/Le ... ASON_ID=13

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 22:26 
עזרא כתב:
ראצ'ו כתב:

:BOW:

אני זוכר משהו במעומם על האשכול המצחיק ההוא...
יש לינק לאותו אשכול?
עריכה: מצאתי viewtopic.php?f=4&t=76845

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: