תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 09:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: למי עוד אפשר לצעוק כדי שיציל את הפועל? תאומים? רמון? ח״כים?
הודעהפורסם: 23 אפריל 2012, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
אני מכיר כאלה שהזילו דמעות אושר והקלה כאשר טביב הודיע על מה שהודיע,אבל מהר מאוד התפכחו.
ישנם כל כך הרבה אנשי ציבור בעלי השפעה שאוהבים את הקבוצה וקולם לא נשמע,איפה הם?
מה צריך לעשות כדי שאנשים כאלה יתחילו לפעול,לחכות שהקבוצה תרד לליגה הלאומית?
אתה קורא את עיתוני הבוקר ומבין כמה סיפור המכירה הזה הולך להיות קשה עד בלתי אפשרי.
יש אנשים שאם הם יקימו קול צעקה וינסו להזיז עניינים,אולי הסבל שיהיה מנת חלקנו יהיה קצר יותר והסוף אכזרי פחות.
לי לא ברור למה אף אוהד/איש ציבור לא מרים קול צעקה,והכל על הכתפיים של ראשי המחאה ועוזריהם.
המינימום שאני יכול לעשות מעבר ללהגיע להפגנות ולכל מקום שנדרש,זה להפנות אתכם לאבא שלי,שהוא אמנם אוהד ותיק אבל יותר אוהד כורסא (אבל גם חבר עמותה) והייתי צריך לעבוד קשה כדי להסביר לו את המהומה בדרבי ולנסות לרתום אותו למאבק באלימות השוטרים.במקרה ההוא זה הסתיים עם שאילתה לשר לבטחון הפנים,אבל הוא עדיין נשאר קצת מנותק.
אם הייתי איש הסברה כל כך טוב,אז כנראה שגם הייתי מתפרנס מזה.מכיוון שאני לא כזה וכאלה לא חסרים אצלנו,אז אתם יותר ממוזמנים להסביר לו באימיילים ובפייסבוק למה המצב כל כך נורא,ולמה צריך לפעול במהירות ובנחישות לפני שיהיה מאוחר.אולי משהו יזוז.
עוד שנה אולי הוא כבר לא יהיה בכנסת,אז תנצלו את הזמן שהוא עדיין שם.
ידוע לי שהצעת החוק שמחייבת בעל קבוצה לחשוף את הספרים ולשלב אוהדים בדיריקטריון,הצעה אותה הגה ח״כ יריב לוין ושהוא שותף לה,ההצעה הזו עדיין בהתהוות,אבל כאן נדרשת התערבות והשפעה מצד אנשי ציבור שאוהדים את הפועל ולא רק חרדים לעתיד הספורט שלנו.
Shay hermesh בפייסבוק
Hermesh@kfar-aza.org.il
יש עוד אימייל שלו באתר הכנסת שאני לא יודע.

*מה אני אגיד לכם? תנסו,תסבירו,תזעזעו אותו עם נבואות הזעם שברורות רק למי שחי את הקבוצה כמונו.אולי זה יעזור.
צריך עכשיו אנשים שיודעים להסביר,ואנשי ציבור שיכולים להשפיע.
תפציצו אותו.אולי זה יזיז אצלו משהו,כי בסה״כ הקבוצה יקרה לו,אבל הוא קצת מנותק ויותר עוקב מהצד.
הוא גם יהיה בחצי גמר וישב בשער 1.אתם יותר ממוזמנים לפנות אליו,גם דרכי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: