תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 13:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אוהדי בית"ר צעדו בי-ם, קראו קריאות גזעניות ותקפו אשה
הודעהפורסם: 15 אפריל 2012, 23:42 
עשרות אוהדי הקבוצה צעדו הערב לפני משחקה, וכשנתקלו באשה בת 50 שמחתה על קריאותיהם, ירקו עליה ואחד מהם אף היכה בראשה

http://www.haaretz.co.il/news/law/1.1686408

אין מילים.
אנשים כאלה צריכים להיות מאחורי סורגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אוהדי בית"ר צעדו בי-ם, קראו קריאות גזעניות ותקפו אשה
הודעהפורסם: 15 אפריל 2012, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
פשוט לתקוע להם כדור בראש ולהכניס אותם לבור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 00:02 
טוב,אפשר לחכות לתגובה של אדום נחמד,יכול להיות שהאישה ניסתה לחנוק אותם עם הבריסטול,או שפכה דלק וניסתה להבעיר אותו ביחד עם כמה אוהדים והם בסך הכל השתלטו עלייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
מלח הארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 00:23 
האישה בכלל רצה אחריהם עם מקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
מוזר מאוד.
חשבתי שכבר אין אלימות וגזענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
בוז כתב:
טוב,אפשר לחכות לתגובה של אדום נחמד,יכול להיות שהאישה ניסתה לחנוק אותם עם הבריסטול,או שפכה דלק וניסתה להבעיר אותו ביחד עם כמה אוהדים והם בסך הכל השתלטו עלייה.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 00:36 
האישה בכלל איימה עליהם עם סכין וירקה עליהם.
תקשורת שמאלנית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 00:37 
הכל בסדר. אוהדי ביטר :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
red_boy כתב:
עשרות אוהדי הקבוצה צעדו הערב לפני משחקה, וכשנתקלו באשה בת 50 שמחתה על קריאותיהם, ירקו עליה ואחד מהם אף היכה בראשה

http://www.haaretz.co.il/news/law/1.1686408

אין מילים.
אנשים כאלה צריכים להיות מאחורי סורגים.

אלי טביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 03:39 
סמל אישי של המשתמש
זו לא הפעם הראשונה שהם תוקפים נשים מבוגרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 06:20 
אתם לא מבינים בנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 07:23 
"במשטרה אמרו כי המצעד היה מוכר וניידת אף ליוותה את האוהדים חלק מהדרך, אולם לדברי השוטרים בשלב הזה הסתפקו הנערים בשירי אהדה לקבוצה בלבד".
דוברות המשטרה ודוברות בית"ר הפכו לגוף אחד. ברור, שירי אהדה בלבד, הרי השירים של אוהדי בית"ר מורכבים אך ורק מאהדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
ע"פ סעיף 24.א בתקנון הפורום כל אשכול שנפתח ונושאו הראשי עוסק בעקיפין או בישירין (וזה אחושרמוטה ישירין) באישה מחייב את פותח האשכול בנושא עצמו או בתגובות הראשונות לפרסם תמונה של אותה אישה מדוברת,
כדי שנוכל להגיב לעניין.
:)

בני זונות, שום דבר לא חדש, מעניין אם זה יפורסם בעיתוני הספורט ובאיזה היקף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
בוז כתב:

אנשים קטנים (לא אתה שער 7), מעולם לא טענתי שאוהדי ביתר תמימים. אפילו לא הגנתי עליהם. רק הכנסתי לפרופורציות כשהתבקש, ואני לא מתכוון להתנצל על כך.
כשאין מה לומר, כמו עכשיו, אני לא אומר כלום. הארוע מדבר בעד עצמו.
אני כן אזכיר, שלומר שמדובר באוהדי ביתר שקול לומר שמי שירה את פצצת התאורה על שער 11 הוא אוהד הפועל. הם לא אוהדי כדורגל, הם עבריינים.
הפורום הזה צמא דם בכל הנוגע לביתר, ולא שונה מהם במובן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
בוז כתב:

אנשים קטנים (לא אתה שער 7), מעולם לא טענתי שאוהדי ביתר תמימים. אפילו לא הגנתי עליהם. רק הכנסתי לפרופורציות כשהתבקש, ואני לא מתכוון להתנצל על כך.
אני כן אזכיר, שלומר שמדובר באוהדי ביתר שקול לומר שמי שירה את פצצת התאורה על שער 11 הוא אוהד הפועל . הם לא אוהדי כדורגל, הם עבריינים.

עם הבדל מאוד משמעותי, למיטב ידיעתי את מי שירה פצצת תאורה על שער 11 לא תפסו ולא יודעים מי הוא ואת מי הוא אוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
המשטרה הגישה כתבי אישום נגד אוהדי ביתר שתקפו את האישה?
המשטרה הגישה כתבי אישום נגד אוהדי ביתר שדקרו בסכין אוהדי הפועל אחרי משחק כדורסל?
וכן הלאה וכן הלאה וכן הלאה
גם אם תתעלם הבעיה לא תיעלם. ההיצמדות הזו למשטרה כשנוח מרתיחה, גם טביב עדיין לא הואשם בשום דבר, זה לא מפריע לנו מלצעוק את האמת (לכאורה כמובן, שלא יתבע את אדמין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
עם הבדל מאוד משמעותי, למיטב ידיעתי את מי שירה פצצת תאורה על שער 11 לא תפסו ולא יודעים מי הוא ואת מי הוא אוהד.

היום כל אחד יכול לשים צעיף של קבוצה.
אפילו פה בפורום חששו שטביב ילביש על ילד מטעמו צעיף אדום ויבקש ממנו לזרוק אבנים על ביתו.
לא אומר שהמקרים דומים, רק שלצעוק אני אוהד ביתר לא הופך אותך לאוהד ביתר. את פצצת התאורה, אגב, אין ספק לגבי הרקע ממנו הגיע היורה, ולפחות פה בפורום בואו ננסה לשמור על רמה סבירה של הוגנות.
אני אפילו אחמיר- גם אם היה נתפס הבחור שעליו חולצת אולטראס הפועל, האם זה הופך אותו למייצג אוהדי הפועל? האם תקבל מצב בו יכפישו את כל אוהדי הפועל בגלל ילד מפגר אחד?

אז אני מדגיש- בעוד אצלנו זה בודדים, אצל בית"ר זו קבוצה גדולה ומאוחדת. מפלגה אפילו. קבוצה של עבריינים שבחסות הכדורגל עושים מה שמתחשק להם. צריך להתיחס אליהם כאל עבריינים נטו, מבלי לקשר את זה לקבוצת הכדורגל שהם טוענים שהם אוהדים.
ואם אנשים לא יהייו שטופי שנאה עד עוורון, כך ייטב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
יהלום אדום כתב:

היום כל אחד יכול לשים צעיף של קבוצה.
אפילו פה בפורום חששו שטביב ילביש על ילד מטעמו צעיף אדום ויבקש ממנו לזרוק אבנים על ביתו.
לא אומר שהמקרים דומים, רק שלצעוק אני אוהד ביתר לא הופך אותך לאוהד ביתר. את פצצת התאורה, אגב, אין ספק לגבי הרקע ממנו הגיע היורה, ולפחות פה בפורום בואו ננסה לשמור על רמה סבירה של הוגנות.
אני אפילו אחמיר- גם אם היה נתפס הבחור שעליו חולצת אולטראס הפועל, האם זה הופך אותו למייצג אוהדי הפועל? האם תקבל מצב בו יכפישו את כל אוהדי הפועל בגלל ילד מפגר אחד?

אז אני מדגיש- בעוד אצלנו זה בודדים, אצל בית"ר זו קבוצה גדולה ומאוחדת. מפלגה אפילו. קבוצה של עבריינים שבחסות הכדורגל עושים מה שמתחשק להם. צריך להתיחס אליהם כאל עבריינים נטו, מבלי לקשר את זה לקבוצת הכדורגל שהם טוענים שהם אוהדים.
ואם אנשים לא יהייו שטופי שנאה עד עוורון, כך ייטב.

הוגנות צריכה שתהיה דו כיוונית, כל עוד לא נתפס אף אחד, לי לא ידוע מי הוא ואת מי הוא אוהד. פשוט מאוד.
אם הוא היה נתפס, היה צריך לזמבר אותו עם עונש חמור כי מה שהוא עשה הוא חמור. נקודה.
ולצערנו, אוהד אחד, עשרים או מאתיים שעושים מעשה כזה או אחר מכפישים קהל שלם בדעת הקהל, בטח כשהם עושים את זה במסגרת משחק (גם בדרך למשחק נחשב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:

אוי, די כבר עם זה. תפסיקו לעשות את עצמכם טמבלים. נכון, אוהדי מכבי ירו את הרקטה. טביב ירה אותה. הבן של גל יוסף.
דחילאק, צריך לגנות ולהמשיך הלאה, אמירות כמו אלה לא יותר טובות מכל מסע ההיתממות של משפחת לוזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
הוגנות צריכה שתהיה דו כיוונית, כל עוד לא נתפס אף אחד, לי לא ידוע מי הוא ואת מי הוא אוהד. פשוט מאוד.
אם הוא היה נתפס, היה צריך לזמבר אותו עם עונש חמור כי מה שהוא עשה הוא חמור. נקודה.
ולצערנו, אוהד אחד, עשרים או מאתיים שעושים מעשה כזה או אחר מכפישים קהל שלם בדעת הקהל, בטח כשהם עושים את זה במסגרת משחק (גם בדרך למשחק נחשב).

יהלום, אני לעולם לא אתן יד בהכפשת הקהל של הפועל על הירי הזה, אבל לא מכיוון שלא ידוע מי עשה אותו, אלא כי אין קשר בין עבריין שיורה פצצת תאורה להפועל ת"א, פרט לקשר שהוא עושה בראש שלו.
לכן אני לא מרגיש צורך להסתתר מהמציאות.
בכלל, אהדה זה מושג מאוד חמקמק. מה מונע מאוהד הפועל להכנס לשער של מכבי ולזרוק אבוקה לדשא כשהוא לבוש צהוב?
לכן, כשאני מדבר על אוהדים, אני מדבר על אנשים נורמטיבים בלבד. מי שלא נורמטיבי, הוא לא אוהד- הוא עבריין וצריך לטפל בו ככזה. כל עיסוק אחר פוגע בכדורגל.
נכון, בבית"ר יש ריכוז גבוה במיוחד של עבריינים. אז מה? שהמשטרה כבר תעשה את העבודה שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
redredred כתב:
יהלום אדום כתב:

אוי, די כבר עם זה. תפסיקו לעשות את עצמכם טמבלים. נכון, אוהדי מכבי ירו את הרקטה. טביב ירה אותה. הבן של גל יוסף.
דחילאק, צריך לגנות ולהמשיך הלאה, אמירות כמו אלה לא יותר טובות מכל מסע ההיתממות של משפחת לוזון.

סבבה, גינינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 08:50 
redredred כתב:
יהלום אדום כתב:

מי ירה את הזיקוק על אדהם שביטא ? אוהדי מכבי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
בוז כתב:

אני כן אזכיר, שלומר שמדובר באוהדי ביתר שקול לומר שמי שירה את פצצת התאורה על שער 11 הוא אוהד הפועל. הם לא אוהדי כדורגל, הם עבריינים.

כן,בטח סתם הצטרף אליהם מישהו בתקווה שאיזה אישה תרד והוא יכול להכות אותה בראשה/לדחוף אותה לרצפה.
איך לעזעזל אתה מצליח להגיע אל ההשוואות המטומטמות (סליחה על הביטוי)האלה כל פעם?
איך אתה מצליח להשוות בין מקרה שבו אוהד של קבוצה שלא ידוע מי הוא,מה הוא,ומה ניסה לעשות לבין אוהד/כמות אוהדים שמזוהה כקהל של בית"ר בדרכה אל האיצטדיון, שצועדת בידיעת המשטרה ומכה אישה רק כי היא נגד הגעזנות החשוכה שלהם?
אז פה לא צריך להכניס לפרופורציות ולא נעליים,אלא להתסכל רק על העובדות הידועות ולנסות לקבל אותן כמו שהן ולא למצוא להן צידוקים מגוכחים כמו שאתה משום מה מנסה לעשות בשבועות האחרונים,ולא ברור לי למה.
וחוץ מזה,הפורום הזה צמא דם לבית"ר רק בשל אותם מקרי עבר שבו אי שם בחיים האמיתיים חלק מהמשתמשים פה דיממו פיזית או נפשית בגלל אותם חלאות שאתה מנסה לחפש כל הזמן צידוקים להראות כמה הם מסכנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין מה אתה רוצה ממני, בחיי.
אני קורא מעל כל במה- אלה עבריינים וצריך להכניס את כולם לכלא!
יותר ברור מזה?
אני רק לא מבין למה מתעקשים לקשר את זה לקבוצות כדורגל, ובטח ובטח לאוהדי קבוצות.
שקול בעיני לבחור עם כיפה שגונב אונס רוצח, ואחרי זה מאשימים את כל הדתיים.

אגב, לא אמרתי שהסתננו אוהדי נס ציונה לצעדה בשביל להפליל את אוהדי ביתר. אל תכניס לי מילים לפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 16:44 
ציטוט מהכתבה:
"במשטרה אמרו כי המצעד היה מוכר וניידת אף ליוותה את האוהדים חלק מהדרך, אולם לדברי השוטרים בשלב הזה הסתפקו הנערים בשירי אהדה לקבוצה בלבד. במשטרה הסבירו שבשל הזמן שחלף בין המעשה לבין הגשת התלונה קשה יהיה לאתר את האוהדים שכבר התערו בקהל. בתגובה רשמית נמסר מהמשטרה כי בעקבות הגשת התלונה נפתחה חקירה לאיתור הנערים המעורבים."

לי לא ברור דבר אחד:
בדיוק באותו זמן שהבבונים מההר צעדו, עשינו אני ועוד 700 שכמותי צעדה ברחובות כפר שמריהו. כבר בכניסה לכפר עמד שוטר עם מצלמה על חצובה וצילם כל רכב שנכנס לכפר.
כל מהלך הצעדה וההפגנה לווה בכוח שיטור שלא מבייש את כל הכוח שיש בבלומפילד בדרבי [כולל שוטרים כחולים, יס"מ ומג"ב] עשרות מכל סוג. אני אישית ספרתי לפחות 3 ניידות סוואנה של יסמניקים חונות מסביב. וכמה שוטרים שמצלמים את התנהלות ההפגנה ואת משתתפיה.

איך יכול להיות שלצעדה לגיטימית, מתוכננת וידועה מראש המשטרה מתארגנת באופן כל כך שונה וכל כך לא תואם את אוכלוסיית המפגינים???

ארץ חלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
yoyo כתב:
ציטוט מהכתבה:
"במשטרה אמרו כי המצעד היה מוכר וניידת אף ליוותה את האוהדים חלק מהדרך , אולם לדברי השוטרים בשלב הזה הסתפקו הנערים בשירי אהדה לקבוצה בלבד. במשטרה הסבירו שבשל הזמן שחלף בין המעשה לבין הגשת התלונה קשה יהיה לאתר את האוהדים שכבר התערו בקהל . בתגובה רשמית נמסר מהמשטרה כי בעקבות הגשת התלונה נפתחה חקירה לאיתור הנערים המעורבים."

לי לא ברור דבר אחד:
בדיוק באותו זמן שהבבונים מההר צעדו, עשינו אני ועוד 700 שכמותי צעדה ברחובות כפר שמריהו. כבר בכניסה לכפר עמד שוטר עם מצלמה על חצובה וצילם כל רכב שנכנס לכפר.
כל מהלך הצעדה וההפגנה לווה בכוח שיטור שלא מבייש את כל הכוח שיש בבלומפילד בדרבי [כולל שוטרים כחולים, יס"מ ומג"ב] עשרות מכל סוג. אני אישית ספרתי לפחות 3 ניידות סוואנה של יסמניקים חונות מסביב. וכמה שוטרים שמצלמים את התנהלות ההפגנה ואת משתתפיה.

איך יכול להיות שלצעדה לגיטימית, מתוכננת וידועה מראש המשטרה מתארגנת באופן כל כך שונה וכל כך לא תואם את אוכלוסיית המפגינים???

ארץ חלם.

לא בטוח שזה חלמאות. נראה לי יותר שזה שיקוף של סדר העדיפויות של המשטר הישראלי (הגנה על (סוג של)טייקונים מחד והתרת רסן הגזענות מאידך).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
זו לא הפעם הראשונה שהם תוקפים נשים מבוגרות.

העיקר שהם לא שדדו זקנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 17:27 
האינטרס של המשטרה הוא לשמור על אלימות בעוצמה נמוכה, אחרת בטעות עלולים לחשוב שהם מיותרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2012, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
אוהדי בית"ר כמובן הם הקורבן בסיפור
כולה הביעה את דעתם ,ויצאה עליהם אישה משוגעת בת 50 עם מקל,אז הם ירקו עליה והרביצו לה.מה,לא לגיטמי ?

שרמוטות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: