הצג נושאים ללא תגובות | הצג נושאים פעילים
|
עמוד 1 מתוך 1
|
[ 8 הודעות ] |
|
מחבר |
הודעה |
אדום אדום אדום
|
נושא ההודעה: מתי מכקי משחקים היום ? אני לא רואה אותם בלו"ז פורסם: 21 מרץ 2012, 19:58 |
|
|
פחחחחחחחחחחחח 
_________________ אני אוהב אותך הפועל תל אביב
|
|
חזור למעלה |
|
 |
hapoel15
|
נושא ההודעה: Re: מתי מכקי משחקים היום ? אני לא רואה אותם בלו"ז פורסם: 21 מרץ 2012, 19:59 |
|
|
|
חזור למעלה |
|
 |
ירדן
|
נושא ההודעה: Re: מתי מכקי משחקים היום ? אני לא רואה אותם בלו"ז פורסם: 21 מרץ 2012, 20:03 |
|
|
אשכול השנה
_________________ צחקו עלינו וזלזלו בנו, תסתכל תסתכל תסתכל! הפועל תל אביב זה אימפריה! עומר דמארי לעולם ועד
|
|
חזור למעלה |
|
 |
כיפה אדומה
|
נושא ההודעה: Re: מתי מכקי משחקים היום ? אני לא רואה אותם בלו"ז פורסם: 21 מרץ 2012, 20:03 |
|
|
להרחיק אותו הלוואי ותמות
_________________ http://www.shedim.com/forum078/viewtopic.php?t=234882 הפועל 2009/2010 - "זה לא בדיוק געגוע, סתם נעים להיזכר"
|
|
חזור למעלה |
|
 |
Kyahs
|
נושא ההודעה: Re: מתי מכקי משחקים היום ? אני לא רואה אותם בלו"ז פורסם: 21 מרץ 2012, 20:05 |
|
|
שלושה ימים לפני דרבי. אנשים פה התחרפנו. להשמיד את האשכול.
|
|
חזור למעלה |
|
 |
אדום עד לגרדום
|
נושא ההודעה: Re: מתי מכקי משחקים היום ? אני לא רואה אותם בלו"ז פורסם: 21 מרץ 2012, 20:28 |
|
|
אדמייייין
_________________ הפועל כמוך אין אף אחת - הפועל את בשבילי מפלט מכל החרא מסביב - אוהד הפועל תל אביב !!!
|
|
חזור למעלה |
|
 |
nirog
|
נושא ההודעה: Re: מתי מכקי משחקים היום ? אני לא רואה אותם בלו"ז פורסם: 21 מרץ 2012, 20:31 |
|
|
|
חזור למעלה |
|
 |
Oleg Neduda
|
נושא ההודעה: Re: מתי מכקי משחקים היום ? אני לא רואה אותם בלו"ז פורסם: 21 מרץ 2012, 20:58 |
|
|
זאת בדיחה שחוזרת על עצמה כל שנה כבר בערך 10 שנים ולכן היא גם לא מצחיקה
|
|
חזור למעלה |
|
 |
|
עמוד 1 מתוך 1
|
[ 8 הודעות ] |
|
|
מי מחובר |
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד |
|
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
|