moshiko כתב:
NARKOTIKA כתב:
moshiko כתב:
האדס כתב:
סליחה על הבורות, כי אני כולי ילדון של שנות הזוהר האדומות וזה,
מתי היו בעלים יותר גרועים?
מתי היו בעלים שהצהירו שהם יהרסו את המועדון?
מתי היו בעלים שדרשו מהשחקנים לא לחגוג עם הקהל האדום?
מתי היו בעלים שהלהיטו את אוהדי הקבוצה לפני דרבי?
מתי היו בעלים שהכתיבו למאמן את ההרכב?
מתי היה לנו אלי טביב? מתי?
לא חושב שיש מקום להשוואה כי כל תקופה היתה שונה אבל התקופה בה ההסתדרות היו הבעלים/סיני המנג'ר ומוני המנהל, היתה סיוט מתמשך . ניתוק מוחלט מהקהל, אלימות מונהת על ידי נציגי המנג'ר נגד אוהדים (שם נולד שער 5), החתמות שחקנים זרים "מסריחות", ניגוד אינטרסים, התפרקות מקצועית.
הניהול של ההסתדרות היה מחוסר אכפתיות. האלימות נגד הקהל נוהלה ע"י איש אחד שהיה מאמן- שחקן בסגנון של אבי נמני. להיפטר ממנו היה הרבה יותר קל מלהיפטר מטביב.
לא מדובר פה בחוסר אכפתיות. אנחנו נמצאים היום תחת בעלים שכמעט מצהיר בגלוי שהמטרה שלו היא להרוס את המועדון.
כמה שהיה מסריח בשנות ה90, אף פעם לא הייתה באמת כוונה לפרק את הקבוצה על כל נכסיה, בין אם זה מחלקת הנוער המחלקה המקצועית או הניהולית.
כמה שנים כיהן משה סיני כמנג'ר? כמה שנים מוני היה מעורב בניהול הקבוצה?
משה סיני כיהן כמאמן-שחקן 3 שנים וכמנג'ר 3 וחצי שנים.
הבעיה היתה שהמשכורת שלו שאבה חלק גדול מהתקציב ולכן גם אי אפשר היה כ"כ להביא שחקנים בעלי שם.
עם זאת, בתקופתו הגיעו שחקנים כמו חיים רביבו,אלון חזן ושלום תקווה מה שלא הוריד מהעבודה שהקבוצה הייתה אוסף של שחקנים בינוניים באותן שנים ובהתאם לכך ה"הישגים".
עם החוזה של סיני כעוגן, להנהלות באותה תקופה לא היה יותר מדי מה לעשות עם התקציב הנמוך שנשאר חוץ ממציאה כזו או אחרת. אף הנהלה לא לקחה קבוצה עם 30 מיליון שקל בקופה והעלימה אותם תוך פחות משנה, בכל הנהלה כזו היה יו"ר שהתעסק בצד הניהולי ועבד מול ההסתדרות ומנהל שהתעסק בשוטף.
טביב מנסה בכל כוחו להחריב את המועדון. נקודה. מי שעושה מנוי מתעלם מזה ומתעניין רק במה שעיניו רואות מדי שבועיים בבלומפילד. למרות שזה שגוי בעיני, זו עדיין זכותו. אני אישית מקווה שלא יהיו הרבה כאלה משער 2/7/13. לגבי שער 5 אני משוכנע כמעט לחלוטין שרובו יהיה ריק אם תהיה הודעה מסודרת של האולטראס ומטה המאבק.