קומוניסים כתב:
אלי טביב יחקר באזהרה?
תקרית הנער, האבן, בעלי הפועל ת"א והמכות עברה לצוות חקירה מיוחד. ג', שיעבור ניתוח בעור התוף, משחזר: "התנצלתי כדי שיפסיקו לבעוט בי. אם הצילומים מאותו ערב יעלמו, זוהי ראיה לכל דבר"
במשטרה עשויים לזמן בקרוב את בעלי הפועל ת"א אלי טביב לחקירה בגין התקרית עם הנער בן ה,17- שטוען כי טביב תקף אותו פיזית.
במשטרת ת"א הוחלט אתמול להעביר את תיק החקירה לצוות החקירה המיוחד (צח"מ) של מרחב ירקון בראשות רפ"ק רונה פינגלאווי-מורד.
זהו אותו צוות שחוקר את השלכת רימוני ההלם והעשן על בית טביב בתחילת פברואר. לא מן הנמנע כי טביב ייחקר תחת אזהרה.
ג,' תלמיד תיכון מת"א, הגיע בלילה שבין חמישי לשישי מחוץ לביתו של טביב בשכונת אפקה בצפון ת"א, ולטענת טביב קילל וזרק אבנים על הבית. הנער מכחיש את ההאשמות, טוען כי רק גידף את הבעלים ובמשטרה נוטים לקבל את גרסתו, ל אחר שחוקרי המשטרה סרקו לטענתם את זירת האירוע ולא מצאו זכר לאבנים או לשברי זכוכיות. במשטרה השיגו את סרטי מצלמות האבטחה מבית טביב וממצלמות אבטחה נוספות, אולם הסרטים טרם פוענחו.
טביב התלונן כי האבן נזרקה על חלון בתו בת ה,4- מה שיצר מהומה בבית, שלאחריה הוא ומאבטחו רדפו אחרי הנער ותפסו אותו עד להגעת המשטרה. המאבטח עוכב לחקירה בה טען כי הוא וטביב רק השתלטו על הנער ולא הכו אותו. ג' עצמו נחקר, שוחרר ופונה לקבלת טיפול רפואי וכנראה יזדקק לניתוח בעור התוף.
אמו של הנער, אשת יחסי ציבור בתחום התרבות, הורידה פרופיל ובודקת את כל האפשרויות המשפטיות נגד טביב והמאבטח, בנפרד מהאוהדים - מהם ביקשה עזרה בעניין הניתוח.
בסביבת המשפחה והאוהדים מנסים לקבל הסברים לכך שהפרשה התפוצצה יומיים לאחר שהתרחשה. במאבק בין טביב לאוהדים, נראה לאחרונים מוזר שהבעלים לא מיהר לצאת לתקשורת עם סיפור זריקת האבנים, דרך משרד יחסי הציבור ששכר, ועשה זאת רק
לאחר שהתבקש לתגובה.
הנער סיפר לחבריו את גרסתו: "טביב הפיל אותי ובעט בי. הייתי על הרצפה כל הזמן, לא התנגדתי, לא ברחתי. הם היו שניים - טביב והמאבטח, ככה שגם לא יכולתי לעשות משהו. הם בעטו בי בכל הגוף - בפנים, בבטן, ברגליים.
"התנצלתי והתחננתי שיעזבו אותי רק כדי לגרום להם להפסיק לבעוט בי. הם הפסיקו רק כשהמשטרה באה, ואמרו לשוטרים שזרקתי אבנים למרות שלא זרקתי שום דבר. השוטרים הלכו לבדוק וראו שלא נזרק כלום. הם לקחו אותי ואת המאבטח לחקירה. טביב, כמובן, נשאר בבית, למרות שסיפרתי להם שתקף אותי.
"בחיים לא הייתי חושב שאדם בגילו ובמעמדו של טביב יתן לי מכות. יש מצלמות שיוכיחו. במשטרה נאמר לי שאם הצילומים מאותו ערב יעלמו, זוהי ראיה לכל דבר."
ב"ה טביב יכנס לכלא!!!