תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 08:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לא להגיע יותר למשחקים
הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 22:13 
אבוד אבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 22:18 
מנויים שלא יגיעו מה יגרמו לטביב הפסד? הכסף כבר שולם ההפסד יהיה רק להפועל.. ממתי הפכנו למכבי שנחרים משחקים? להגיע ולהמשיך את המאבק בטביב מה שכן לא לקנות כרטיסים נוספים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 22:19 
villa crespo כתב:
JustZiv כתב:
נגמר הנוער כתב:
סמרטוט מי שמגיע למשחקים.

סבבה, אנחנו סמרטוטים.
העיקר שתרגישו טוב עם עצמכם ותחפשו הצדקה למנוחה.
מי מכם, שהיה במשחקים בסוף הסיבוב הראשון ולא מגיע עכשיו, הוא סמרטוט.
מי מכם שהיה רץ לקנות כרטיס לגמר הגביע, אם הפועל הייתה מגיעה, הוא סמרטוט.

!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
אני אמשיך בקו של זיו וקרספו.
זאת תופעה מוכרת, מעצבנת ושחוזרת על עצמה בישראל.
תמיד כשהמצב קטסטרופה, שאין חשק לכלום, שנמאס מכל החרא כאן של ההתאחדות, בית הדין, הבעלים, הליגה, יקפצו אותם אנשים בזעקות "אסור להגיע יותר", "חרם", "להשאיר את המגרש ריק", ולצאת בזעם נגד כביכול חלשי האופי שימשיכו ללכת המשחקים.
כשבפועל המצב הוא הפוך לחלוטין.
קופצים לי על עגלת החרם והאי הגעה כשנוח, ומטיפים לאלה שלא מוכנים לוותר, שימשיכו להתייצב בכל שבוע גם עם כל החרא, יתייצבו, ילוו את הקבוצה גם ובעיקר במצב הזה, ויחשבו איזה פעולות צריך לעשות הלאה.
במקום אנשים אחרים שיושבים בבית, עושים קליק קליק בפורום, מרגישים את עצמם צ'ה גווארה ופותחים על מי שימשיך לבזבז זמן וכסף עד סוף העונה ובעיקר יסבול ממה שיראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 00:19 
אנטיגונה כתב:
אני אמשיך בקו של זיו וקרספו.
זאת תופעה מוכרת, מעצבנת ושחוזרת על עצמה בישראל.
תמיד כשהמצב קטסטרופה, שאין חשק לכלום, שנמאס מכל החרא כאן של ההתאחדות, בית הדין, הבעלים, הליגה, יקפצו אותם אנשים בזעקות "אסור להגיע יותר", "חרם", "להשאיר את המגרש ריק", ולצאת בזעם נגד כביכול חלשי האופי שימשיכו ללכת המשחקים.
כשבפועל המצב הוא הפוך לחלוטין.
קופצים לי על עגלת החרם והאי הגעה כשנוח, ומטיפים לאלה שלא מוכנים לוותר, שימשיכו להתייצב בכל שבוע גם עם כל החרא, יתייצבו, ילוו את הקבוצה גם ובעיקר במצב הזה, ויחשבו איזה פעולות צריך לעשות הלאה.
במקום אנשים אחרים שיושבים בבית, עושים קליק קליק בפורום, מרגישים את עצמם צ'ה גווארה ופותחים על מי שימשיך לבזבז זמן וכסף עד סוף העונה ובעיקר יסבול ממה שיראה.

נו ברור כי כל הקבוצות תמיד החרימו משחקים נכון? כל שנה אנחנו רואים מחדש קבוצה גדולה שהביאה 0 אוהדים למגרש (ואני לא מדבר על עונש)
מכבי לדוגמא - כל פעם שעשו מחאה היו לא מגיעים למגרשים. דברים שהם היו יכולים לעשות ולא עשו : לזרוק חיתולים, לזרוק מטוסים, ללבוש חולצות שחורות
בית"ר לדוגמא - תמיד שהם עצבנים הם פשוט מחרימים את המגרש. דברים שהם היו יכולים לעשות ולא עשו: לזרוק חפצים למגרש, לשרוף כיסאות, לאיים על החיים של קורנפיין.
מכבי חיפה לדוגמא - זוכר את המשחק הזה שהם רצו לפטר את אלישע ולא הביאו אף אוהד למגרש? עוד דברים שהם היו יכולים לעשות : לזרוק מוט ברזל, להכות את לוזון, ולהגיע למשחקים ולקלל את אלישע עד שישבר.

כמובן שהכל פה נכתב בציניות כי מה שאתה אומר זה שטויות. המציאות היא שהאוהדים היחידים שעוד נשארים במגרש אלה הברברים וככה כל קבוצה מתדרדרת בתור שלה ועכשיו תור הפועל תל אביב.
האנשים האינטיליגנטים שלא מעוניינים לסבול יותר משחיתות בכדורגל/מאמן שדופק להם את הקבוצה/בעלים שהורס להם את הקבוצה/התנהגות בזיונית של שחקנים ולא משנה מה הסיבה - פשוט לא יגיעו כי הם לא רואים כדורגל בשביל לסבול.
אני מצטער שאני פוגע בכל האנשים שעוד ימשיכו להתעקש וללכת למשחקים אבל זו המציאות.

ועכשיו אני אגיד שוב בגלל שזה לא קרה עדיין שקבוצה גדולה הביאה 0 אוהדים למשחק בגלל מחאה בעיקר בגלל אנשים שלא מבינים את הכח של זה - התוצאה תהיה מדהימה.
אם במשחק עם עונש רדיוס אנחנו רואים את אוהבי הכדורגל (או אלה שמתיימרים להיות) בצורת עיתונאים אומרים את דעתם הקשה בנושא הרי שהכל יהיה מופנה לטביב.
זה שתמשיך להגיע למשחקים ולקלל אותו לא מזיז לו ובמקרה הגרוע יותר יחזק אותו.
אוהדים ימשיכו להגיע = הכל כרגיל = טביב ישאר לעוד הרבה זמן
אוהדים יפסיקו להגיע לעיניים לא חכמות זה יראה כאילו הוא ניצח אבל לא זה יראה לאיש שאנחנו לא נלחמים איתו כי הוא בכלל לא ברמת החשיבות של האוהדים
הקהל מביא כסף, הקהל מביא שחקנים, הקהל מביא ניצחונות בלי קהל הפועל זו קבוצת תחתית במקרה הטוב וקבוצת תחתית לא מעניינת את טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
כן, זאת תופעה ישראלית.
כשהמצב חרא ונמאס מהכל, מאות ואלפים שהיו מגיעים בעבר מפסיקים לבוא.
אבל מילא טרמפיסטים שלא מתיימרים להיות יותר מכאלה.
הבעיה היותר קשה היא אלה שמוצאים לעצמם צידוקים במצבים האלה, משכנעים את עצמם שזאת הדרך הנכונה ואין בלתה, ועל הדרך יוצאים על אלה שנוהגים כמו כל האוהדים השרופים בכל מקום בעולם, שקודם כל מלווים את הקבוצה לכל מקום ובכל מצב.
אבל על הזין.
נמשיך ללכת לכל מקום עם המאה איש בערך.
זה בטח לא יהיה יותר גרוע מהעשרה אנשים שהמשיכו להגיע לכדורסל בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לא להגיע יותר למשחקים
הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 00:33 
תומך בחרם מנויים, אבל אתה מאוד תמים אם אתה חושב שזה מזיז ללוזון את הביצה, אולי אחרי שיכנס לכלא לכמה שנים טובות, והערסים העבריינים יעלמו מ90 אחוז מהקבוצות, אולי אז מישהו יזכר שכדורגל זה משהו שצריך לטפח ולהפוך למקצועני ןאז קבוצה כמו הפועל תחסר למישהו שלא נגוע בשחיתות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 00:34 
אנטיגונה כתב:
כן, זאת תופעה ישראלית.
הבעיה היותר קשה היא אלה שמוצאים לעצמם צידוקים במצבים האלה, משכנעים את עצמם שזאת הדרך הנכונה ואין בלתה, ועל הדרך יוצאים על אלה שנוהגים כמו כל האוהדים השרופים בכל מקום בעולם, שקודם כל מלווים את הקבוצה לכל מקום ובכל מצב.
אבל על הזין.

מסכים, אבל אני לא חושב שזו תופעה ישראלית דווקא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 00:35 
אנטיגונה כתב:
כן, זאת תופעה ישראלית.
אבל על הזין.

אנטיגונה בוא אני אעזור לך קצת
אתה אוהד שרוף אני לא. סבבה? הזין שלך גדול יותר עכשיו?
יופי עכשיו אתה יכול לישון בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 00:57 
לא להגיע למשחק ולארגן הקרנה ליד הבית של טביב....
דרך אגב מותר לחצות את הכביש וללכת הלוך ושוב ואין חוק נגד זה.
אפשר בעצם לחסום כבישים בדרך הזאת חצייה הלוך ושוב במעברי חצייה.
שהרי להולכי הרגל זכות קדימה ואם טביב או מישהו ממשפחתו ינסה להתקדם הרי מדובר בנסיון דריסה.

ישנן פרצות בחוק שגם אנחנו יכולים לנצל!
אפשר לנסוע שיירת מכוניות ליד הבית שלו בשישי עם מוזיקת אנטי טביב בכל הרכבים בפול ווליום.
ושרכב מסויים "יתקע" על הכביש.

צריך לחשוב יצירתי

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 01:38 
Red Nightmare כתב:
לא להגיע למשחק ולארגן הקרנה ליד הבית של טביב....
דרך אגב מותר לחצות את הכביש וללכת הלוך ושוב ואין חוק נגד זה.
אפשר בעצם לחסום כבישים בדרך הזאת חצייה הלוך ושוב במעברי חצייה.
שהרי להולכי הרגל זכות קדימה ואם טביב או מישהו ממשפחתו ינסה להתקדם הרי מדובר בנסיון דריסה.

ישנן פרצות בחוק שגם אנחנו יכולים לנצל!
אפשר לנסוע שיירת מכוניות ליד הבית שלו בשישי עם מוזיקת אנטי טביב בכל הרכבים בפול ווליום.
ושרכב מסויים "יתקע" על הכביש.

צריך לחשוב יצירתי

אני היחיד שחושב שאם הוא מספיק אידיוט בשביל לפרק לילד בן 17 את הצורה הוא יכול גם לזרוק רימון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 08:03 
villa crespo כתב:
JustZiv כתב:
נגמר הנוער כתב:
סמרטוט מי שמגיע למשחקים.

סבבה, אנחנו סמרטוטים.
העיקר שתרגישו טוב עם עצמכם ותחפשו הצדקה למנוחה.
מי מכם, שהיה במשחקים בסוף הסיבוב הראשון ולא מגיע עכשיו, הוא סמרטוט.
מי מכם שהיה רץ לקנות כרטיס לגמר הגביע, אם הפועל הייתה מגיעה, הוא סמרטוט.

מי מחפש הצדקה למנוחה? מי נח בכלל ? הראש קודח מכל הבלאגן בהפועל וכל התארגנות שתהיה נגד טביב אני אופיע.
כל העולם זורק עלי זין,ההתאחדות,ההנהלה,התקשורת,חלק מהשחקנים,בשביל מה ובשביל מי אני אבוא?
לעודד את מי?לתמוך במי?
לקנות כרטיסים עכשיו אחרי שסגרו את שער 4-5? לתת עוד כסף להתאחדות ולטביב?

גם אם נעלה לגמר גביע המדינה(ממש),אני מעדיף לראות אותו מהבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: