תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 08:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סיכון חיי אדם
הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
teknoboy כתב:
יהלום אדום כתב:
lipcsee כתב:
נראה לך שאוהד מקקי בא וירה את הזיקוק הפוך בגלל שאיחר לשיעור נצ במגמת חבלה .זה שלא נתפס האוהד לא נותן לנו שום חסיון זה עצוב עד כמה אפשר להתחסד מול חוליגניות שלא מאייפנת אוהדי הפועל

אתה יודע מה אני, אלך עם הראש שלך ושל כל אלה שיודעים מי הגורם.
אני טוען שזה אתה, או אחד מחבריך שתומכים בזבל שנקרא בעלים וכל זאת כדי להציג עוד יותר את האולטראס משער 5.
זהו, לא מתכוון להוכיח את זה, מספיק שהטיעון נשמע לי הגיוני.

זה באמת די הגיוני.
:SMOKE:

אם שניים מסכימים שזה הגיוני אז זה בכלל בדרך לעובדה מוחלטת

שלושה זה קונצנזוס, או שזה כבר פרה קדושה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
יהלום אדום כתב:
teknoboy כתב:
יהלום אדום כתב:
lipcsee כתב:
נראה לך שאוהד מקקי בא וירה את הזיקוק הפוך בגלל שאיחר לשיעור נצ במגמת חבלה .זה שלא נתפס האוהד לא נותן לנו שום חסיון זה עצוב עד כמה אפשר להתחסד מול חוליגניות שלא מאייפנת אוהדי הפועל

אתה יודע מה אני, אלך עם הראש שלך ושל כל אלה שיודעים מי הגורם.
אני טוען שזה אתה, או אחד מחבריך שתומכים בזבל שנקרא בעלים וכל זאת כדי להציג עוד יותר את האולטראס משער 5.
זהו, לא מתכוון להוכיח את זה, מספיק שהטיעון נשמע לי הגיוני.

זה באמת די הגיוני.
:SMOKE:

אם שניים מסכימים שזה הגיוני אז זה בכלל בדרך לעובדה מוחלטת

שלושה זה קונצנזוס, או שזה כבר פרה קדושה ?

בוא לא נקפוץ מעל הפופיק (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 17:12 
מי שירה את הדבר הזה, אדום או צהוב או אדיוט חסר אחריות שמקומו בכלא.
לא שולל מצב שניסה לירות למעלה ופספס, אבל קשה לי להיתמם בנושא, כנ"ל לגבי זהות קבוצתו האהודה.

בנושא ההתפרעויות בסוף.
להגיד שזה סיכון חיי אדם, זה זילות לביטוי.
אנשים יצאו מפרופורציות.
אף אחד לא נפצע, אף אחד לא היה קרוב להיפצע וגם לא היו קרובים לזה.

אגב,
לא מאמין שגם שי שטרית התעלף מטרופית.
וגם אם כן, לא מדובר בסיכון חיי אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 17:15 
אמיר ונונו כתב:
lipcsee כתב:

כשיש כאלה שקוראים לעצמם "אוהדי הפועל" ועדיין תומכים בדיקטטור, העבריין המורשע, נוטש ילדיו, הנוכל, הזייפן, עושק האלמנות, מכה הילדים ומחרב הפועל, אז תיאורטית יש סיכוי שאוהד המחלה ירה זיקוק ליציע של אחד מ- 453 הארגונים שלהם. יש גם סיכוי שזה קשור להפועל, אבל הנקודה היא שאין דרך לדעת.
לעומת זאת, יש דרך לדעת מי נותן יד לדיקטטור, העבריין המורשע, נוטש ילדיו, הנוכל, הזייפן, עושק האלמנות, מכה הילדים ומחרב הפועל. שלא במפתיע, אלה גם אותם אנשים שממהרים לגנות כל דבר בו מואשם הקהל, אם זה קשור למציאות ואם לא - ולא תראה מהם מילה נגד העבירות והפשעים של הדיקטטור, העבריין המורשע, נוטש ילדיו, הנוכל, הזייפן, עושק האלמנות, מכה הילדים ומחרב הפועל.
יש מצב שהבנת?

מר ואנונו היקר
רק בשביל להבהיר כמה נקודות
אני לא רוצה את טביב בהפועל !!!!!! נקודה
לא רוצה חולגנים בהפועל
לא רוצה אינטרסנטים בהפועל מאיזה צד שהוא בעד או נגד
לא רוצה אנרכיסטים שהורסים את הפועל בשם המהפכה
לא רוצה את טביב בהפועל נקודה
האם יש בנינו איזה סעיף משותף תבחר לבד הנזק כבר נגרם נשאר לאחד שורות ולהעיף אותו בצורה לגאלית
בתודה רוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
ליפסקי הוא שקרן מתועב באופן פתולוגי ובעל עניין בעסקים עם טביב בארה"ב.
מדובר באדם שפל באופן נדיר.
בהצלחה בשיח איתו.
אצלי הוא מזמן בנודניקים.
אהה ו...תזהרו שלא יבכה לאדמין, הוא חולה על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
אגב, זה לא פלא שליפסקי צץ דווקא עכשיו ודווקא באשכול הזה.
אל תתפלאו אם גם אישטוון יבליח בדיוק עכשיו כמו שהוא אוהב.
שהנבלה מסריחה כל הזבובים עטים עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
אני לא שולל את האפשרות ששער 11 בדרבי היה תחת מתקפת עב"מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 18:01 
גביזון כתב:
אגב, זה לא פלא שליפסקי צץ דווקא עכשיו ודווקא באשכול הזה.
אל תתפלאו אם גם אישטוון יבליח בדיוק עכשיו כמו שהוא אוהב.
שהנבלה מסריחה כל הזבובים עטים עליה.

אני לא אפול במלכודת שלך
הנתון היחידי שציינת זה שאני גר בארהב חוץ מזה זו גבורה גדולה לדבר מאחרי מקלדת אות הגבורה
למרות שאני רוצה את טביב בחוץ אני לא חייב להוכיח לכל סכזופרן מי אני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 19:54 
אתה חמור בן חמור ומה שעומד מאחורי הדברים שכתבת פשוט מייצג בצורה ממצה את כל הגועל שנקרא בית הדין של ההתאחרדות, תקשורת הספורט ושאר המתלהמים.

אני מנוי שער 5, היום החליטו כמה עסקנים בגיבוי כמעט ודאי של בעלי הקבוצה שאני כאוהד מסור שטורח להגיע למשחקים ושרק בזכות אנשים כמוני כל העסקנים שם למעלה יכולים להמשיך ולהעמיד פנים שמה שיש פה זה ליגת כדורגל באופ"א ולא איזה שכונה עלובה, כל אלה החליטו שאני השנה לא אגיע יותר למשחקים. לפחות כל עוד אני לא מוציא עוד סכומי עתק בשביל לשלם על כרטיסים שכבר קניתי. וזה אחרי שכבר גזלו ממני העונה שני כרטיסים.
מישהו שם למעלה יטרח גם לשים את הכסף שלו איפה שהדמגוגיה שלו נמצאת? מישהו שם יחליט לקחת על עצמו מינימום של שירות לקוחות ולהבין שיש מחיר להחלטה כזו והמחיר הוא להחזיר כסף לכל האוהדים שנשלל מהם בפועל הכרטיס שהם קנו? עזוב זה חלומות רחוקים.

אז משתינים עלינו, ואני מתנחם בכך שלפחות יושבים לצידי אנשים שמבינים שמשתינים עלינו. ואז אני נכנס לפה ורואה אידיוטים כמוך שלא רק שלא חושבים שמשתינים עלינו, עוד מנסים לשכנע אותי שיורד גשם. תגיד אתה דפוק? לא באמת, האם אתה סובל מפיגור שכלי? כי נראה שאתה פשוט מתקשה בלהבין את המציאות.

אפילו אם נניח לרגע בצד את ההיגיון המעוות של עונשים קולקטיבים כמו סגירת יציע בעקבות "התפרעות אוהדים", כאילו שאני או מישהו אחר בשער חמש יכול היה לעצור את זריקת המקלות, כאילו שבגלל שעמדתי שם וקיללתי את משיח במקום לעצור בגופי השלכת חפצים למגרש אז זה אומר שמגיע לי להיענש ע"י כך שיקחו ממני את המנוי. אתה יודע מה, לא נתווכח על זה, שער חמש התפרע, שער חמש נסגר. זה נשמע כל כך הגיוני שלא צריך באמת לעצור שניה ולתהות על המשמעות של הטמטום הזה.

אבל אחרי שחשבתי ששיאי הטמטום, ההתלהמות והדמגוגיה כבר נשברו באמירות כמו "פיגוע ספורטיבי", מגיע אדוני ומטיל עלי את האחריות לשילוח הרקטות שנעשה לפני המשחק ומחוץ לאיצטדיון. לפני כמה שנים גם נשרף בניין משרדים בקיבוץ גלויות, אולי גם בזה שער 5 אשם? מאיפה אתה יודע שמי ששילח את הרקטות היה מיושבי שער חמש? שהוא בכלל מנוי? בוא נודה באמת, אתה אפילו לא יודע שמדובר באוהד הפועל (ואם אתה יודע זה הופך אותך שותף לפשע ובעל אחריות פלילית). אתה מניח שהוא אוהד הפועל, שזו הנחה סבירה, ואולי אפילו הוא יושב בשער חמש, אבל לא אתה ולא אף אחד מהדיינים יודע שהוא מנוי של שער 5.

אבל משום מה אתה חושב שזה הגיוני להאשים 2000 איש בזה ועוד להעניש אותם. ולא רק אתה, כל המתלהמים מהתקשורת וכל העסקנים בהתאחדות, ועוד הרבה אוהדים שמשום מה מצדיקים עונש על הקהל.
אני מקווה שאתה ילד קטן, כי אחרת אין לך שום תירוץ להפעיל הלך מחשבה של אימבציל מוחלט. כדי מאוד שנפנים את זה ומהר, עם כל הכבוד לאוהדת שנפצעה ולמטח המקלות בסוף הדרבי - אנחנו כאן הקורבן, הרטיבות הזו זה לא גשם, זה השתן של כל האלה למעלה שהופכים אותנו לזונה הקטנה שלהם, ואתה עוד מצפה מאיתנו שנגיד תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: