תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 22:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עיתונות ספורט חוקרת, פשטתם רגל !!!
הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:16 
מאז הדרבי אני לא מפסיק לקרוא טורים של עיתונאים/ פרשנים/ כותבי דיעה או לא יודע מה, שבאים לספר לי מי אני ומהי האג'נדה שלי כאוהד הפועל שנכח בדרבי האחרון ובכלל...

מנסים לספר לי שאני לא נאור, שאני לא סוציאליסט, שאני מתייפיף, שאני יהיר, שהתאהבתי בדימוי שנוצר לי ומה לא...

אז בואו אני אספר לכם מה אתם...

אתם נהפכתם לעיתונאים של ריכולים, של גיבובי מילים ריקות מתוכן, של אינפורמציה דלה, בקיצר כולכם דפקתם גליצ'ים (נדבקתם) על התפקיד שלכם בחברה שמנסה להתנהל באופן דמוקרטי, במקום שתהוו בקר על המערכות השונות אתם יושבים ומתעסקים בריכולים, אין לכם אף עיתונאי שיוצא לשטח ובודק וחוקר את הדברים לעומקם ואתם ניזונים מריכולים ולכלוכים של חדרי הלבשה וישיבות בבתי קפה...

יסלחו לי אוהדי הפועל שאני מעלה את הנושא הזה אך הוא רלוונטי לתוכן האשכול, הרי כולכם הכתם על חטא ב-'פרשת פאנן', בכיתם על כך שידעתם ולא עשיתם כלום, מה למדתם מזה...נאדה !

אתם רוצים שאנו לא נאמין שאתם יודעים מה מתנהל מתחת לפני השטח של מועדונים שבהם אתם מתעסקים יומם וליל רק בשביל להשיג את הסקופ הבא ו-"פרסום ראשון" ?! בעוד הרחוב גועש ורוחש

אבל אתם פחדנים, חסרי אג'נדה מקצועית וכמו שכתבתם בימים האחרונים עלינו... אתם מתלקקים, מתייפיפים ומאוהבים בסטטוס שלכם יותר מהמקצוע שלכם שאמור לשרת את כלל הציבור שרוכש את תוצריכם ובונה על כך שתשרתו אותו בדיוק במקומות בהם הוא לא יכול להתעסק ביום יום שלו !

אלא אם כל המו"לים הם אלי טביב 2.0 ודואגים לסתום לכם את הפה, אני לא רואה סיבה שלא תתחילו לעשות את העבודה שלכם במקום לקשקש...

אנחנו לא נאורים והשמש לא זורחת לנו מן התחת ואנחנו לא זקוקים לליטופים שלכם, אנחנו במלחמה על הבית, אני חושב שכדאי שתתחילו להפנים את זה כי התפקיד שלכם חשוב במערכה הזאת, אלא אם אתם ממש כמהים לתמונה של דחפורים בחודרוב.

אין לנו בעיה לקבל סטירה ואז ליטוף וחוזר חלילה, יש לנו בעיה שאתם לא מצליחים לייצר סנוקרט אחת לבטן המסועבת של תרבות הניהול בספורט הישראלי ולהביא אחת לתמיד לשינויה, אתם פטתים/ פחדנים !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עיתונות ספורט חוקרת, פשטתם רגל !!!
הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:29 
מה שקורה עכשיו זה על עוד טעות שלנו.
כרגיל במשך חודשיים במאבק הזה ניסינו למצוא חן בעיני כולם, לשפר תדמית, להשיג קונצנזוס, שהתקשורת תהיה איתנו.

זה היה צפוי שברגע שהדבר הכי קטן יצוף, כל טורי ה"קומץ האלים של הפועל" יעלו לאוויר, על כל סוגיהם.

על הזין מה כותבים
בוא נצא למלחמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 13:44 
:ROSE: כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 14:18 
עיתונאי זה המניאק החדש. אנשים שיעשו הכל בשביל רייטינג.
אולי עוד 50 שנה שהעולם יתפכח האנשים האלה יכנסו לכלא על הדברים שהם עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 14:38 
לא למדנו כבר שמאבק חמוד, לגיטימי לכל הדעות ויפה לעין ("חולדאי אני מאוהב באוסישקין") לא עושה כלום?
אני לעד יעריך אותנו על כך שגם הפעם ניסינו "לבוא בטוב", אבל זהו נגמר, זאת מלחמה, ואם הצבא הכי מוסרי בעולם משתמש בזרחן חכו תראו באיזה נשק לא קונבנציונלי הקהל הכי יצירתי בעולם ישתמש.
אגב יש עיתונאים שכן יודעים על מי ולמה, ואפילו יש כאלה שבעדנו (או יותר נכון נגד טביב) אבל בשבוע כזה הם נכנסים לקונכייה, חס וחלילה לא להרגיז את מר קונצנזוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: