תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 22:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המחאה - לאן?!!?!?
הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
כשראיתי את הכותרת חשבתי שדפני ליף פתחה את האשכול :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
שחר, דיברתי מבחינה עקרונית. שים לב שציינתי שגם הבעלים הבא עלול לראות בהפועל עסק, ביזנס נטו.

חרם משמעותו - מבחינתי לפחות - כניעה. לא רק במובן של הפקרת הקבוצה, אלא הפיכת היחסים ביני ובין הקבוצה ליחסי לקוח-מוצר: לא טוב לי - לא קונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
יהיו יותר מ-3000 מנויים בוודאות.
שער 5 מכור כולו בכל מקרה, שער 2 זה כמו בית כנסת, אנשים קונים מנוי לכיסא הקבוע שלהם בכל מצב, ואולי אחרי כמה שנים יישארו 100-200 מנויים לשער 7 שלא יימכרו.
הירידה המשמעותית תמשיך להיות רק ב-13 וב-8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: המחאה - לאן?!!?!?
הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
שחר, דיברתי מבחינה עקרונית. שים לב שציינתי שגם הבעלים הבא עלול לראות בהפועל עסק, ביזנס נטו.

חרם משמעותו - מבחינתי לפחות - כניעה. לא רק במובן של הפקרת הקבוצה, אלא הפיכת היחסים ביני ובין הקבוצה ליחסי לקוח-מוצר: לא טוב לי - לא קונה.

בגלל זה כל פעם שמעלים את החרם אני אומר שעידוד הקבוצה והמשך המחאה מחוץ למגרש חשוביםלא פחות מהיציעים הריקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 16:58 
ערן כתב:

כשאתה מוחה מול מישהו שנמצא בעמדת כח, אתה צריך להלחם בכלים שלו.
עם כל הכבוד מחאה של רוב אוהדי הכדורגל בעולם בדר"כ מסתכמת בלתלות את השלטים הפוך, שזה אפקטיבי כמו שי אבוטבול בחדר ההלבשה.
מבחינת טביב תתלה את השלטים הפוך גם עוד 15 שנים.

עם כל זה, לא יודע כמה אני מבסוט מרעיונות חרם למיניהם. בדר"כ הם לא ממש יעילים ונתפסים בציבור בתור תירוץ (וזה לא שנתחיל להביא 5000 איש למשחקי חוץ), ולמען האמת די בצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 17:27 
אנטיגונה כתב:
שער 5 מכור כולו בכל מקרה, שער 2 זה כמו בית כנסת, אנשים קונים מנוי לכיסא הקבוע שלהם בכל מצב, ואולי אחרי כמה שנים יישארו 100-200 מנויים לשער 7 שלא יימכרו.

ממש לא מסכים איתך
מבטיח לך שחצי מהמנויים של שער 2 לא יחדשו מנוי במצב כרגע
4-5 אולי יהיה סולד האוט אבל בקצב שלא מזכיר את השנים האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 17:30 
לא תתפוס אותי כתב:
ערן כתב:

כשאתה מוחה מול מישהו שנמצא בעמדת כח, אתה צריך להלחם בכלים שלו.
עם כל הכבוד מחאה של רוב אוהדי הכדורגל בעולם בדר"כ מסתכמת בלתלות את השלטים הפוך, שזה אפקטיבי כמו שי אבוטבול בחדר ההלבשה.
מבחינת טביב תתלה את השלטים הפוך גם עוד 15 שנים.

עם כל זה, לא יודע כמה אני מבסוט מרעיונות חרם למיניהם. בדר"כ הם לא ממש יעילים ונתפסים בציבור בתור תירוץ (וזה לא שנתחיל להביא 5000 איש למשחקי חוץ), ולמען האמת די בצדק.

על סמך מה אתה אומר שהם לא יעילים? זה משהו שאוהדי הפועל מעולם לא עשו.
ירידה דרסטית במכירת מנויים תיצור גם אפקט תקשורתי משמעותי וגם אפקט כלכלי. אין נוסחה מתמטית שלפיה אם הפועל לא תמכור X מנויים עד לתאריך Y טביב באותו יום יעזוב את המועדון, אבל זה אולי הצעד הכי משמעותי שהקהל יכול לעשות כחלק ממאבק כולל.
זאת גם פחות או יותר הדרך היחידה להוכיח, אבל ממש להוכיח, שהקהל שלנו לא תומך בדיקטטור ושזה יותר מאלף איש שסתם צועקים.

ולמרות זאת, אני עדיין חושב שזה דיון תיאורטי. לקהל שלנו אין את העוצמה הנפשית למהלך שכזה כיום. עם שאול המקורי לקח לא מעט שנים עד שהקבוצה ננטשה וייתכן וזה תהליך שנצטרך לעבור עם שאול החדש. להערכתי, החלק הכי חלש בהיבט הזה הקהל שלנו הוא גם החלק שמוביל כיום את המאבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:

אני אגלה לכם סוד, יהיו 6000+ מנויים.
אם בעונה כזאת מסריחה שחצי הרכב נטש אותנו ובמקומם דמארי אחד גרם ל9000 נרקומנים לעשות מנוי, אז גם שנה הבאה המספרים לא יהיו שונים בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 18:24 
IdanTheLittle כתב:
אנטיגונה כתב:

אני אגלה לכם סוד, יהיו 6000+ מנויים.
אם בעונה כזאת מסריחה שחצי הרכב נטש אותנו ובמקומם דמארי אחד גרם ל9000 נרקומנים לעשות מנוי, אז גם שנה הבאה המספרים לא יהיו שונים בהרבה.

אף אחד לא יכול לדעת מה יהיה כי אי אפשר למדוד נתונים כאלה לפי מקרים שהיו בעבר, לדעתי אתם תופתעו מהכמות הקטנה שתגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
6000? השתגעתם?

אני מנוי קבוע כבר 12 שנה.

וזה פעם ראשונה שאני זוכר שאנחנו אשכרה מדברים בבית על לא לעשות מנוי להפועל, אם טביב הוא הבעלים של הקבוצה.

יש פה פוטנציאל ענק למחאה.
הבעיה שאני לא מאמין שמישהו מהארגונים הקיימים ירים את הכפפה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
קל לדבר בפברואר.
נראה מה יהיה המצב ביולי-אוגוסט, כשיביאו איזה טל בן חיים בעסקה מסריחה, שיעשו מחיר אטרקטיבי למנויים, כשאנשים ב-2 וב-13 ילחצו "אוי לא יקחו לי את הכיסא!", וכשטביב ישחרר ספינים שקריים על "נמכרו כבר 3000 מנויים בשעה. אם לא תעשו עכשיו לא ישאר לכם!".
כל זה ביחד יכול להספיק ל6000 מנויים לפחות. (מה גם שזה מספר לא כזה מופרך בהתחשב שזה הנתון פלוס מינוס בעונות הבינוניות שלנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
קל לדבר בפברואר.
נראה מה יהיה המצב ביולי-אוגוסט, כשיביאו איזה טל בן חיים בעסקה מסריחה, שיעשו מחיר אטרקטיבי למנויים, כשאנשים ב-2 וב-13 ילחצו "אוי לא יקחו לי את הכיסא!", וכשטביב ישחרר ספינים שקריים על "נמכרו כבר 3000 מנויים בשעה. אם לא תעשו עכשיו לא ישאר לכם!".
כל זה ביחד יכול להספיק ל6000 מנויים לפחות. (מה גם שזה מספר לא כזה מופרך בהתחשב שזה הנתון פלוס מינוס בעונות הבינוניות שלנו)

שיעשו מחיר אטרקטיבי למנויים.
כן, לזה אני מחכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
IdanTheLittle כתב:
קל לדבר בפברואר.

שיעשו מחיר אטרקטיבי למנויים.
כן, לזה אני מחכה.

לא כזה מופרך.
עם כל האנטי שיש סביב טביב, הוא יהיה חייב לעשות הנחה ולהרוויח את האוהדים המתלבטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 19:48 
IdanTheLittle כתב:
קל לדבר בפברואר.

כמה נכון- ככה עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 22:15 
גבעתיים כתב:
יש דרבי, יש המאבק ויש ההצלחה בעונה.

בדרבי חייבים לתמוך בשחקנים ואסור להעדר. אפשר להאבק עם שלטים, הפסקה מחוץ למגרש ואחרי המשחק (לא להגזים עם המאבק תוך כדי המשחק כדי שלא לפגוע בקבוצה).

המאבק מנוהל יפה. וצריך לקדמו. לדוגמא, להוסיף שריקות בוז צורמות ומתמשכות עם הופעת טביב במגרש ושירים נגד טביב לפחות כמו שירים נגד מכב*.

צר לי לצער ולכתוב (וכמובן לעורר התנגדות קשה של אלה שבעוד זמן מה יתמכו בעמדה) ש שאר העונה אינה חשובה. חו"ח, עם טביב יש מצב לקבוצה בלי אדל, טוטו ואולי דמארי ובעצם כמעט כל מי שניתן למכור אותו. אבל, עם מאמן אפס ובעלים הרבה מתחת לאפס. לא בטוח שבמצב זה כדאי להגיע לאירופה. לתזכורת, העונה של גיא לוזון שהצירוף אירופה והליגה היו גדול עליו (והזוועה הגיע לכך שאפילו התקשינו להבקיע שערים). והתמודדנו בקושי על הישארות גם אחרי גוטמן, הבולגרים וקנדה שהיה בשיאו.

הדרבי מעל הכל הכל ?!
הפועל זה מעל הכל!!!
החרמת הדרבי פירושה של החרמה שכזו הוא שכלו כל הקיצים!
השחקנים יכולים להזדיין לא אכפת להם מאיתנו.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 22:20 
ערן כתב:
אני לא לקוח של הפועל תל אביב, אני אוהד שלה.
לכן אני לא אחרים אותה כאילו מדובר בשטראוס או בתנובה.
אמרתי כבר בקיץ: תמוה מבחינתי שאלו שטוענים כנגד הפיכת הכדורגל לממוסחר ולמשחק של הון פרטי, הם הראשונים להשתמש בטרמינולוגיה עסקית של חרם, כאילו הפועל היא מוצר. מי שמתייחס אליה ככה, שלא יתפלא שגם הבעלים של המועדון - הנוכחי או העתידי - מתייחס אליה ככה.

חרם הוא לא מונח עסקי!
חרם הוא מונח חברתי ששורשיו עוד בימי התנ"ך
הגדרה של חרם היא בידודו של אדם ארגון מחברתו או מתומכיו.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 22:33 
אתם שוכחים שמדובר בנרקומנים,

אפשר לדבר הרבה,בפועל הרוב המכריע יעשה מנוי.

לא מזלזל באף אחד,אבל ברוב המקרים גם אם אתה באמת רוצה בסוף אתה נכנע.

הדוגמא הטובה ביותר היא המנויים לצמפיונס,שכמעט כולנו שילמנו את מחיר הגזל.

*למען הסר ספק,גם אני נרקומן שלא יהיה מסוגל להחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
גבעתיים כתב:

בדרבי חייבים לתמוך בשחקנים ואסור להעדר. אפשר להאבק עם שלטים, הפסקה מחוץ למגרש ואחרי המשחק (לא להגזים עם המאבק תוך כדי המשחק כדי שלא לפגוע בקבוצה).

המאבק מנוהל יפה. וצריך לקדמו. לדוגמא, להוסיף שריקות בוז צורמות ומתמשכות עם הופעת טביב במגרש ושירים נגד טביב לפחות כמו שירים נגד מכב*.

צר לי לצער ולכתוב (וכמובן לעורר התנגדות קשה של אלה שבעוד זמן מה יתמכו בעמדה) ש שאר העונה אינה חשובה. חו"ח, עם טביב יש מצב לקבוצה בלי אדל, טוטו ואולי דמארי ובעצם כמעט כל מי שניתן למכור אותו. אבל, עם מאמן אפס ובעלים הרבה מתחת לאפס. לא בטוח שבמצב זה כדאי להגיע לאירופה. לתזכורת, העונה של גיא לוזון שהצירוף אירופה והליגה היו גדול עליו (והזוועה הגיע לכך שאפילו התקשינו להבקיע שערים). והתמודדנו בקושי על הישארות גם אחרי גוטמן, הבולגרים וקנדה שהיה בשיאו.

הדרבי מעל הכל הכל ?!
הפועל זה מעל הכל!!!
הנבלות יקנו כל כרטיס שאנחנו לא נקנה. טביב לא יפסיד שקל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 22:37 
its-sick כתב:
Red Nightmare כתב:
גבעתיים כתב:

הדרבי מעל הכל הכל ?!
הפועל זה מעל הכל!!!
הנבלות יקנו כל כרטיס שאנחנו לא נקנה. טביב לא יפסיד שקל.

א' גם הצהובים לא ששים כל כך לדרבי.
ב' טביב את הנזק הכלכלי יחטוף בתחילת העונה הבאה
ג' המטרה של החרם היא הפגנת כוח של הקהל, ואימרה ברורה שאנחנו לא מקבלים את הדברים!
הקהל של הפועל תמך בקבוצה כשעמדה לרדת ליגה וכעת שהקבוצה במקום השני הם לא רוצים לבוא לדרבי!
אין דבר ברור יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
להחרים דרבי?
ועוד הדרבי הזה?
החלקתם על השכל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 23:34 
קלדרון כתב:
חרם על איזנברג הוביל לגסיסה איטית וכואבת של למעלה מעשור.
את העומד בראש צריך לשבור, לא לתת לו שקט לסחוט את המועדון מכל טיפת חיים.

שמענו על איזה רוכש פוטנציאלי? והתוצאות בכדורסל זה לאן שמכוונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 02:03 
קלדרון כתב:
חרם על איזנברג הוביל לגסיסה איטית וכואבת של למעלה מעשור.
את העומד בראש צריך לשבור, לא לתת לו שקט לסחוט את המועדון מכל טיפת חיים.

מתי החליטו רשמית להחרים את קבוצת הכדורסל?
מעבר לזה, זה חלק ממהלך כולל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
red_boy כתב:
כשטביב יחזור אני מאמין שהמחאה תתפוס שוב פעם תאוצה

נאיבי... :mad:

איפה הדיבורים על "נמרר לו את החיים" (במסגרת החוק) כשהוא יהיה בת"א?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 21:07 
nirog כתב:
nirog כתב:
red_boy כתב:
כשטביב יחזור אני מאמין שהמחאה תתפוס שוב פעם תאוצה

נאיבי... :mad:

איפה הדיבורים על "נמרר לו את החיים" (במסגרת החוק) כשהוא יהיה בת"א?!

בדיוק חשבתי על זה. אמרתי שאני נותן עד יום חמישי עד שאני מציף את הזעם.

טביב בארץ, בנתיים הוא חי פה את היום יום בשקט. מה עושים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המחאה - לאן?!!?!?
הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
לעשות משמרות מחוץ לבית שלו, להמשיך את הלחץ על בני המשפחה ובעיקר על עבריינית התנועה. זה דבר שיכול לשבור.
הלחץ לעזוב שישכנע את טביב יכול לבוא רק מבפנים - מליהי ודנה. בעיקר דנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 12:25 
מכאן אני רואה את זה באו פגיעה רצינית בו או בבני משפחתו
או מה שאפשר לעשות ונראה כרגע אופטימלי להמשיך כמו שעכשיו ולחכות שלטביב יגמרו כל המקורות הפיננסים בהפועל
ואז טביב יעזוב בוודאות וזה אמור לקרות בקיץ אחרי מכירת כל השחקנים הבכירים ובתקווה שלא נגיע לאירופה
כי אני לא רואה כל כך איזה אינטרס יהיה לטביב להחזיק את הפועל אחרי שכולם יעזבו יכול להיות מצב אבסורדי
שטביב יגיד אף אחד לא משוחרר ועוד יצרף שחקן או שניים כדי לעשות עוד אקזיט של ליגת אלופות אבל זה קלוש
כולם רוצים ללכת מפה ואף אחד לא רוצה לבוא כולם הבינו מי זה טביב הסוף שלו מתקרב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
יש לציין כי על אף העובדה שבית הדין של ההתאחדות צפוי להעניש את הקבוצה ולהטיל עלייה מספר משחקי רדיוס ללא קהל,
המחאה של האוהדים תימשך ואף תחריף בשבועות הקרובים
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3497

מילים כמו חול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:50 
שאלה טיפשית.

הוא נוקב בסכום הזה כי הוא לא רוצה למכור, הוא רוצה להרוס.
אין דרך משפטית לעצור דבר כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: