joshsoos כתב:
אתה אף פעם לא חושב את זה.
מכור זה לבוא מהבית עם החלטות. זה מה שקרה עם צ'לסי בארסה וזה מה שקרה אתמול. זה לעקר את המשחק מתוכנו. לא מדובר על סיפוק יצר מיידי, אלא על הגנה עצמית. אם זה היה תלוי בי והייתי מאמן או בעלים הייתי נותן הוראה לשחקנים לרדת מהמגרש הרבה קודם ומגיש תלונה למשטרה. זה לא, ולכן עם התפתחות האירועים לא היה מצער אותי אם הוא והקוונים היו מקבלים סטירה טובה או יריקה לפנים. תוקפים אותך, פוגעים לך בפרנסה, תתגונן. ובאשר לקהל, הרי לך עלות מול תועלת: מסריח כבר לא יתקרב לבלומפילד בזמן הרחוק, ולא רואה שופט שיעיז לעשות שוב כזה דבר אצלנו. הרווחנו לא לבוא יותר ( או לבוא בסוף העונה לאיזה משחק ) ולראות את אוסף הטמטום באדום מעצבן לנו את החיים, ובוא ניכנס לפרופורציות, כל מה שהיה הוא שנזרקו חכות וגרעינים, אוהדים לא הרביצו לאף אחד.
עכשיו תשאל את עצמך , אחרי שנרגעת וחשבת בשכלתנות ובחישוב עלות מול תועלת, מה היית עושה אם מישהו נכנס אליך הביתה, ומתעלל בך.
שיהיה ג'וש. משיח לא ישפוט אותנו חצי שנה. יופי. במשחק הראשון שהוא יחזור הוא שוב ידפוק אותנו ושופטים ימשיכו לעשות טעויות. גם נגדנו וגם בעדנו.
ושוב, אני לא יכול לסבול את משיח ולראיה, תראה את האשכול עליו לפני המשחק. וגם אני באמוציות רציתי שהוא יחטוף פיצוץ. גם את זה כתבתי.
אבל אתה ממשיך להתעלם ממה שהיה אתמול. נזרקו חכות, גרעינים, פירות, משהו שפגע לאלירן עטר בראש (ולא משנה כרגע אם הוא עשה הצגה או לא). שום דבר להתגאות בו וזה בלשון המעטה. גם חכה שפוגעת בפרצוף של מישהו זה לא נעים.
אז אם התועלת שלך ממה שהיה אתמול זה שלא נבוא למשחקים יותר העונה, אז בוא ניקח את זה יותר רחוק ונפסיק בכלל להתעניין בהפועל (הרי לחלק גדול מאיתנו זה כבר קורה כרגע), זה תמיד פתרון.
מי מתעלם ואיפה ראית גאווה? איזה גאווה. בושה ובחילה גדולות, שאני מסתובב איתה מאז שאני נער, ומייחל לרגע שהיא ככבר תתפוצץ או תשתנה או שמשהו יגרום לי להתנתק מהסחי של הכדורזבל שכאן.
והיה לי ברור שתעלה עם עם המנטרה הזו של טעויות נגדנו ובעדנו. אתה מסרב לקלוט שמה שהיה כאן אתמול זה מכירה ולא טעויות, ולכן התהום בינינו פעורה. כמו שהקיץ האחרון הוכיח בתחום החברתי, וכמו שהחודשים האחרונים הוכיחו אצלנו בקהל עם שירי השואה ועם טביב, לעפמים גם עם ישראל משכים לקול קריאת השכמה. שנים נכנסים אלינו הביתה ומרביצים לנו, אני רוצה להאמין שאחרי אתמול זה יהיה יותר ויותר קשה. החלופה האחרת היא שיסגרו כבר את הענף ויתחילו מחדש.