תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 18:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב ירושלים?!
הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
teknoboy כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אני לא אוהב את ההתנהגות הזאת (ובעיקר לא את זריקת החזיז או רימון או מה שזה לא היה לשער 11), אבל מבחינת המחאה זה היה מצויין. מצויין.

עם כל הרצון לנכס למחאה כל דבר שנראה מוצלח - מה הקשר?

לא ממש הבנתי את השאלה. לא התכוונתי שהברדק היה חלק מהמחאה, התכוונתי שתצוגת האטרף של האוהדים מצויינת למחאה (=מרחיקה את טביב).
ארגון המחאה הוא לא הנקודה אלא שטביב יילך הביתה. בהקשר הזה זה היה מצויין.

לרגע לא הייתי בטוח שאני מבין את ההודעה המקורית נכון.
בעקרון אני מסכים איתך במאה אחוז.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 11:50 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

אתה אף פעם לא חושב את זה.
מכור זה לבוא מהבית עם החלטות. זה מה שקרה עם צ'לסי בארסה וזה מה שקרה אתמול. זה לעקר את המשחק מתוכנו. לא מדובר על סיפוק יצר מיידי, אלא על הגנה עצמית. אם זה היה תלוי בי והייתי מאמן או בעלים הייתי נותן הוראה לשחקנים לרדת מהמגרש הרבה קודם ומגיש תלונה למשטרה. זה לא, ולכן עם התפתחות האירועים לא היה מצער אותי אם הוא והקוונים היו מקבלים סטירה טובה או יריקה לפנים. תוקפים אותך, פוגעים לך בפרנסה, תתגונן. ובאשר לקהל, הרי לך עלות מול תועלת: מסריח כבר לא יתקרב לבלומפילד בזמן הרחוק, ולא רואה שופט שיעיז לעשות שוב כזה דבר אצלנו. הרווחנו לא לבוא יותר ( או לבוא בסוף העונה לאיזה משחק ) ולראות את אוסף הטמטום באדום מעצבן לנו את החיים, ובוא ניכנס לפרופורציות, כל מה שהיה הוא שנזרקו חכות וגרעינים, אוהדים לא הרביצו לאף אחד.
עכשיו תשאל את עצמך , אחרי שנרגעת וחשבת בשכלתנות ובחישוב עלות מול תועלת, מה היית עושה אם מישהו נכנס אליך הביתה, ומתעלל בך.

שיהיה ג'וש. משיח לא ישפוט אותנו חצי שנה. יופי. במשחק הראשון שהוא יחזור הוא שוב ידפוק אותנו ושופטים ימשיכו לעשות טעויות. גם נגדנו וגם בעדנו.
ושוב, אני לא יכול לסבול את משיח ולראיה, תראה את האשכול עליו לפני המשחק. וגם אני באמוציות רציתי שהוא יחטוף פיצוץ. גם את זה כתבתי.
אבל אתה ממשיך להתעלם ממה שהיה אתמול. נזרקו חכות, גרעינים, פירות, משהו שפגע לאלירן עטר בראש (ולא משנה כרגע אם הוא עשה הצגה או לא). שום דבר להתגאות בו וזה בלשון המעטה. גם חכה שפוגעת בפרצוף של מישהו זה לא נעים.
אז אם התועלת שלך ממה שהיה אתמול זה שלא נבוא למשחקים יותר העונה, אז בוא ניקח את זה יותר רחוק ונפסיק בכלל להתעניין בהפועל (הרי לחלק גדול מאיתנו זה כבר קורה כרגע), זה תמיד פתרון.

מי מתעלם ואיפה ראית גאווה? איזה גאווה. בושה ובחילה גדולות, שאני מסתובב איתה מאז שאני נער, ומייחל לרגע שהיא ככבר תתפוצץ או תשתנה או שמשהו יגרום לי להתנתק מהסחי של הכדורזבל שכאן.
והיה לי ברור שתעלה עם עם המנטרה הזו של טעויות נגדנו ובעדנו. אתה מסרב לקלוט שמה שהיה כאן אתמול זה מכירה ולא טעויות, ולכן התהום בינינו פעורה. כמו שהקיץ האחרון הוכיח בתחום החברתי, וכמו שהחודשים האחרונים הוכיחו אצלנו בקהל עם שירי השואה ועם טביב, לעפמים גם עם ישראל משכים לקול קריאת השכמה. שנים נכנסים אלינו הביתה ומרביצים לנו, אני רוצה להאמין שאחרי אתמול זה יהיה יותר ויותר קשה. החלופה האחרת היא שיסגרו כבר את הענף ויתחילו מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
אני מתבייש, פשוט בושה.
המשחק היה בסדר למרות השיפוט הנוראי. האוהדים צריכים להיענש ולהיות מורחקים למשך סוף העונה, רקטה חפצים, שופטים בליגת העל שעומדים ומחכים שיוכלו להיכנס לחדר ההלבשה. ידין וטועמה צריכים להיות מושהים עד סוף העונה.
הקהל הוכיח רמה של בית"ר ירושלים משולבת עם סכנין. אני כל כך מאוכזב מהאוהדים מהשחקנים.

אני קונה הפסד בדרבי פעם ב4 שנים תלמדו להפסיד לוזרים.

ככה אתם רוצים לנהל מחאה נגד טביב?!
שיחקתם לידיים שלו.

אינפטנילים!

לימדו אותי בחיים שאדם צריך לדעת לעמוד על עקרונותיו,לעיתים הפעולות שתנקוט לשם כך יובילו אותך לכדי ענישה, אתמול בוצעה ע"י אוהדי הפועל ת"א חציית קו אדום, אבל.........
כשדופקים אותך פעם אחר פעם , אתה חייב לעמוד על שלך ולשים לזה סוף , העונש שתקבל על שתיקה יהיה גרוע יותר מהעונש שתקבל על עמידתך בעקרונות שהצבת להם כאדם , ובמקרה הזה כאוהד הפועל .
אני מבטיח לך שנקבל פה עונש חמור אבל מובן בהחלט ונקבל אותו כמו גברים , לא היה פה ולו לרגע אחד "שיכרון חושים" שבו אנחנו ביצענו עבירה שבאה כתוצאה של אימפולסיביות לוהטת , עוד באותם רגעים של מהומה שבה אמרנו את דברינו ופעם הראשונה היינו מאוד ברורים, ידענו שאנחנו הולכים לחטוף עונש כבד אבל, נקבל זאת כמו גברים .
דבר אחד אני מבטיח לך , אין יותר שופטים שיגיעו לבלומפילד עם שריקות מהבית , הם יעשו חושבים טוב טוב לפני שהם שורקים או מוציאים לשחקנים שלנו כרטיס, היום אני תומך ב 100% במעשה שנעשה כלפי מנשה משיח. נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 13:05 
אין לי ספק בכך שלא נראה את בלומפילד יותר העונה
אבל ההבדל היחיד בין מה שקרה אתמול לבין המשחק נגד בית"ר עונה שעברה זה שחדרי ההלבשה הם מתחת לשער 5
הכותרת בידיעות ביום אחרי אז הייתה כמובן על חכמון (שעשה ספק טעות)
הכותרת היום בידיעות על הקהל כמובן
אז כן, על הזין שלי התקשורת ועל הזין שלי תדמית
כולם גנבי דעת
זאת לא סיבה לתת לכלב כמו משיח לגמור לנו בפה
אני רוצה לראות אותו שופט אותנו בבלומפילד שוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
כן, עכשיו אף שופט לא יזיין אותנו בבית, בטח. כבר במשחק הבא הקהל ימשיך לשיר בלופ שמיני את "אדום עולה" בזמן שהשופט יוציא צהוב לא צודק לשחקן של הפועל.
רוצים להפעיל לחץ על שופטים? בוז צורם לכל שריקה נגד הפועל, גם לא יגרום לסגירת בלומפילד וגם ירתיע הרבה יותר.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: