תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 15:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי טביב יחזור לארץ לפני הדרבי,הורה לערער על ההרחקה של באדיר
הודעהפורסם: 21 פברואר 2012, 19:23 
NL כתב:
or_5 כתב:
Yobov כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:
באמא שלכם, אם מודיעים על הגעה לנתב"ג זה חייב להיות בכמה שיותר חשאיות .. אחרת הוא יברח לנו מהצד

!!!!!!!!!!!

בתור אחד שעובד בשדה ... הוא לא מספיק פיימס בשביל שיבריחו אותו מהצד , הוא לא פולטיקאי במדינה או בעולם , ובטח לא עוד אחד שנדרש לקבל שירות וי אי פי !!!!!
יצא מאותו מקום שכולם יוצאים !
דבר אחד כן יהיה ... תיגבור של אנשי אבטחה ושוטרים במקום !

במידה והוא מגיע לפני שאני טס בעצמי שבוע הבא אני ינצל את הכרטיס עובד שלי ויחכה לו ביציאה מהמטוס עם חולצת המחאה !
לא אגיד שום מילה לעברו כדי לא לאבד את העבודה שלי אבל ילך לפניו עם הפנים לכיוונו כדי שלרגע לא יוכל להתעלם ממני !
ואם יש פה עוד מישו שעובד בשדה אני אשמח אם הוא יצטרף אלי במידה והוא אכן מגיע שבוע הבא לארץ

1) אני לא יודע איפה אתה עובד בשדה, אבל בתור אחד שעבד בעבר בוי איי פי בשדה תעופה- כל אחד יכול לקנות שירות וי איי פי. לא צריך להיות אח"מ בשביל זה.

2) הדרך היחידה של טביב "לברוח מהצד" היא לקנות שירות בחדר "מצדה". מדובר במתחם עם חדר פרטי שממוקם במתחם של נתב"ג הישן (סמוך לנתב"ג 2000).
מעט מאוד אנשים בוחרים בשירות הזה, ולרוב מדובר בבעלי מטוסים פרטיים או זמרים/מפורסמים מאוד. בדרך הזו הוא לא צריך לעבור דרך אולם מקבלי הפנים.

3) למי ששאל, ניתן לדעת אם טביב על הטיסה. כל מה שצריך זה רק לדעת על איזו טיסה (מספר טיסה). יש טיסה אחת ישירה ממיאמי לישראל, אבל הקמצן יכול להפתיע ולקחת
קונקשיין דרך אירופה עם חברה אחרת. כל מה שצריך זה מישהו שעובד בשדה, עם כרטיס עובד, שיבקש מדיילות הקרקע של אותה חברה (סביר להניח אל-על) לבדוק האם מר
אלי טביב עלה על הטיסה. כל דיילת קרקע בכל חברה יכולה לבדוק באמצעות המחשב שלה אם נוסע עלה על טיסה כלשהיא של אותה חברה. היא יכולה להגיד לכם בדיוק איפה הוא יושב וכמה מזוודות יש לו. בשירות וי איי פי עושים את זה כל הזמן כדי לוודא שהלקוח אכן נמצא על הטיסה.

1. שנינו יודעים שהוא לא יעשה את זה ! כי הוא קמצן וגם כי הוא אוהב פרסום ! ומחאה בשדה תעופה תהיה בתקשורת והוא איתה ביחד !!!
2 . גם אם כן יש לי דרך להגיע אליו לוי אי פי !!
3 . אני יכול לברר בכל חברת תעופה רק תגידו יום משואר שהוא אמור להיות על מטוס בדרך לארץ !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2012, 19:44 
אני הייתי בודק לגבי מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2012, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
אשכול מבוזבז, כל כך הרבה השערות ויש רק שאלה אחת פתוחה .......
האם יש חפרפרת או לא ???, אם כן תעדכן רק שהוא על המטוס (כך הוא לא יוכל לחמוק) תפקידנו יהיה להיכנס לפורוס כל שעתיים ולבדוק , במידה ואכן הבן זונה על המטוס אנחנו מפיצים בכל כלי (פייסבוק וכו' ) לטובת אלו שלא נמצאים בפורום ועפים לשדה או לביתו באפקה ומחכים לו.

טביב/אמיר דן אם אתם קוראים פה ועדיין חושבים שזה רק קומץ :bang: חכו חכו לדרבי , שם כל האיצטדיון יקרא לך ללכת יא חתיכת זבל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2012, 14:46 
" הֲתִשְׁמַע קוֹלִי, רְחוֹקִי שֶׁלִּי,
הֲתִשְׁמַע קוֹלִי, בַּאֲשֶׁר הִנְּךָ –
קוֹל קוֹרֵא בְּעֹז, קוֹל בּוֹכֶה בִּדְמִי
וּמֵעַל לַזְּמַן מְצַוֶּה בְּרָכָה?

תֵּבֵל זוֹ רַבָּה וּדְרָכִים בָּה רָב.
נִפְגָּשׁוֹת לְדַק, נִפְרָדוֹת לָעַד.
מְבַקֵּשׁ אָדָם, אַךְ כּוֹשְׁלוֹת רַגְלָיו,
לֹא יוּכַל לִמְצֹא אֶת אֲשֶׁר אָבַד.

אַחֲרוֹן יָמַי כְּבָר קָרוֹב אוּלַי,
כְּבָר קָרוֹב הַיּוֹם שֶׁל דִּמְעוֹת פְּרִידָה,
אֲחַכֶּה לְךָ עַד יִכְבּוּ חַיַּי,
כְּחַכּוֹת רָחֵל לְדוֹדָהּ. "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: