תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 06:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 23 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 02/2 [מידע]
הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 05:13 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום:

"אפשר לקחת אליפות"

בגיל 37 חזר יגאל אנטבי להפועל ת"א אופטימי מתמיד "יש בלאגן סביב המועדון, חלק מהמטרות שלי הן להרגיע את המצב" רימון עשן נזרק לביתו של אלי טביב, ללא נפגעים

רותם גרוסמן

עד לפני כמה ימים החזרה של יגאל אנטבי (37) להפועל ת"א היתה עבור המגן הוותיק פנטזיה שככל הנראה כבר לא תתגשם. אלא שאז הגיע הטלפון מיעקב הלל, שבישר לו כי המאמן ניצן שירזי רוצה אותו באופן מיידי בקבוצה.
אנטבי לא היה צריך לחשוב בכלל על ההצעה, ובתוך דקות ביקש את השחרור מהפועל פ"ת. אתמול הוא כבר התאמן שוב בחודורוב עם החולצה האדומה, עם הספרה 20 על הגב. שנתיים וחצי לאחר שעזב את המועדון, הוא הגיע בהתלהבות של שחקן נוער שעלה לבוגרים ונשמע מרוגש מהסיטואציה החדשה. "מרגש ללבוש שוב את הצבע האדום," אמר אתמול אנטבי. "חשבתי שכבר לא אשחק בהפועל, אבל כן חלמתי על זה, הייתי בטוח שזה יישאר בגדר חלום ושזה לא ריאלי - ופתאום זה קרה."
אנטבי עשוי להביא לספסולו של המגן השמאלי גל שיש, הצעיר ממנו 15-ב שנה. "אני נמצא בכושר טוב ומאמין שאשתלב במהירות. חתמתי עד סוף העונה, ובסופה אחליט לאן מועדות פניי. כרגע אני ממש לא חושב על פרישה," הבהיר המגן, שיודע שהגעתו בתקופה הלא קלה שעובר המועדון מחייבת אותו למנהיגות, מעבר לעניין המקצועי.
"אני יודע ורואה שיש בלאגן סביב טביב, וחלק מהמטרות שלי הן להרגיע את המצב ולנסות לעזור להתרכז בכדורגל ולתרום מניסיוני. גם בקדנציות הקודמות שלי היו מחאות נגד בעלים, חילופי הנהלות ושאר סכסוכים. חשוב שהפועל לא תיפגע ממה שקורה מסביב. זה מועדון גדול מדי, שאסור לו להידרדר בגלל דברים כאלו." עם הבעלים אלי טביב אנטבי טרם שוחח, וחוזהו נסגר מול יעקב הלל, שהתחיל כסקאוט והפך להיות מנהל קבוצה וכעת גם חצי מנכ"ל עם ליהי טביב, שעימה נסגרו פרטי החוזה הסופיים.
"ליעקב יש הניסיון, ולשניהם יחד הרצון בהצלחת הפועל ת"א. המצב לא כזה גרוע, אני חושב שעוד אפשר לקחת את האליפות וכלום לא גמור. המטרה היא לצמצם את הפער ולראות אם ק"ש תפסיד עוד נקודות בדרך. יש לנו עוד משחקים נגדם ככה שאסור להרים ידיים, כרגע הכי חשוב זה שננצח בשבת את אשדוד."
אבטחה בבית משפחת טביב
בגיזרת הבעלים שוב לא שקט, לאחר שרימון עשן נזרק אתמול בשעות הבוקר המוקדמות לחצר ביתו של טביב בצפון ת"א. בבית נמצאו אשתו דנה ובתה בת .4-ה לפני כחודשיים נזרק גם כן רימון עשן לחצר הבית, כשטביב עוד היה בישראל, אולם משליכיו לא נתפסו.
כעת, כשטביב שוהה במיאמי, לאשכנזי אין ספק כי אוהדי הפועל ת"א הם האחראים לזריקת הרימון אתמול.
"זו חציה של קווים אדומים שלא ראויה לסיטואציה הזו. לפגוע במשפחה או בילדה זה לא כלי ראוי להילחם בו. אני מבינה שיש מחאה רצינית מול בעלי ואני יכולה להבין אותה," אמרה אשתו.
"הכתובת על הקיר, ואני מקווה שלא יקרה דבר רציני יותר ואלים יותר. הפחד שלי הוא שזה ילך צעד אחד קדימה." משפחת טביב שכרה מאבטחים לאחר האירוע, וכעת הבית נמצא תחת אבטחה צמודה 24 שעות, כולל פטרולים מוגברים של המשטרה, שפתחה בחקירת האירוע שצולם במצלמות האבטחה.
במשטרה מתקשים לפענח את זהות המשליך, שחבש כובע גרב, כך על פי גורם המצוי בפרטי החקירה.
אוהדי הפועל ת"א המנהלים את המאבק בטביב זעמו על יועץ התקשורת של טביב ועל אשכנזי, שמיהרו לגנות את האוהדים האדומים ולזהות אותם כמשליכי הרימון. "יש להימנע מלהאשים את אוהדי הקבוצה בהאשמות חסרות בסיס, עד שיוכח אחרת. נמשיך למחות בכל הכלים החוקיים כפי שעשינו עד כה במאבק נגד טביב," אמרו האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 02/2 [מידע]
הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 07:15 
הארץ (משה הרוש ההיפראקטיבי):
"דפק לי הלב כשעלתה האפשרות לחזור להפועל ת"א"

יגאל אנטבי בן ה-37 חתם אתמול בקבוצה וערך אימון: "חלמתי על רגע החזרה הביתה". יועץ התקשורת של טביב על זריקת הרימון: "מדובר במעשה שפל ומזעזע"

אחרי רימון ההלם שהושלך לעבר ביתו של אלי טביב לפני כחודש, נזרק אתמול בבוקר רימון עשן לעבר חצר ביתו של בעלי הפועל תל אביב. טביב שוהה במיאמי, אך בבית נכחו באותו זמן אשתו דנה אשכנזי ובתה בת הארבע. תלונה הוגשה למשטרה. "הקו האדום נחצה", מסר יועץ התקשורת של טביב, אמיר דן, שקשר בין המקרה למחאת האוהדים נגד הבעלים, "מדובר במעשה שפל ומזעזע וכל אוהד הפועל צריך להתבייש. מי שלא מתנער מכך, משלים עם צעד מסוכן, עברייני ופסול".

מטה המחאה נגד טביב מסר גם הוא הודעה: "הבושה הגדולה היא הטלת הרפש על אוהדי הפועל. האשמת ציבור שלם ללא כל הוכחה היא חציית קו אדום. מדובר בניסיון עלוב לפגוע במחאה לגיטימית ודמוקרטית. אנו מגנים כל שימוש באלימות וקוראים להמשיך במחאה דמוקרטית לסילוק טביב מהמועדון".
אתמול פנתה הפועל למכבי נתניה במטרה לרכוש את חן עזרא, בתקווה להחתימו עד הלילה, אך ההצעה נדחתה.

יגאל אנטבי חתם אתמול על חוזה עד תום העונה, וערך אימון בכורה עם החולצה מספר 20, עמה שיחק בקבוצה עד לפני כשנתיים. "חלמתי על רגע החזרה הביתה", סיפר אתמול המגן בן ה-37, "לא האמנתי שזה יקרה. אני שמח שלפעמים דברים מתגשמים. משהו חסר לי מאז שעזבתי. לא עזבתי מרצון, זו היתה סיטואציה מוזרה בשבילי. מאוד קיוויתי לחזור ולסגור מעגל, למרות שהייתי פסימי. דפק לי הלב כשעלתה האפשרות הזו, ואני שמח שגילי לנדאו נתן לי את ברכת הדרך ואת השחרור מהפועל פ"ת. אני רוצה לסיים את הקריירה בהפועל ת"א. החוזה שלי אמנם עד סוף העונה, אבל זה לא אומר שאפרוש בקיץ".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 07:50 
ידיעות (צנציפר):
-ראיון חצי לקקני עם דנה "קשה לי" טביב. חסכתי מכם את הראיון מגיר הדמעות.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
הפסקת חשמל בחודורוב; אין פעילות במשרדים
התקלה שהתרחשה אתמול בצהריים וגרמה להפסקת
חשמל בכל המתחם, לא מאפשרת פעילות במקום גם היום.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3404

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום
מחר יש ראיון עם שירצקי שמת לקחת את מקקי.
ציטוט:
בנוסף, שרצקי מדבר על הבעלים של הפועל ת"א, אלי טביב, שעימו הסתכסך לאחרונה: "כשהוא מדבר על גזענות כלפיו בכדורגל הישראלי, זה עצוב לי. איזו גזענות יש בכדורגל הישראלי? אתם יודעים מה? אני גזען - אצלי כולם מרוקאים. המאמן, ההנהלה והאנשים בקבוצת הנוער. אני מעסיק רק מרוקאים," הוא צוחק.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 11:13 
לפי ספורט 5:
המשטרה תעשה פטרולים מול הבית של טביב.
מאמץ גדול להחתים שחקן הגנה לפני מועד תום ההעבורת.
סיכוים להתפתחות בגזרת חן עזרא.
גל מאיו בדרך לראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
החינמון "פוסט":

תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
ראיון בזמן השרון עם השותף הנוכל של טביב בכפר סבא. בצורה מפתיעה מאד הוא מאשים את כל העולם ואשתו בגזענות שגרמה לכך שכפר סבא התמוטטה
www.nrg.co.il/online/54/ART2/333/068.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
שי אבוטבול הגיש את תביעת הבוררות נגד טביב והפועל

מוטי פשכצקי|14:46|02/02/2012

הקשר משך בזמנו את התביעה שהגיש בשל בקשת הבעלים, אך משלא קיבל תשובה, החליט לפעול שוב לבמישור המשפטי ואף פנה לבקרה בדרישה שתעביר לו 50,000 יורו. לחבריו אמר השחקן: "עושים ממני צחוק, לא נותרה לי ברירה"

כבר תקופה ארוכה שלא שקט בהפועל תל אביב. לאחר חילופי המאמנים, הסחבת הניהולית ומחאת האוהדים כנגד הבעלים, כעת מתברר שמערכת היחסים הסבוכה בין שי אבוטבול לבין אלי טביב עומדת לגרום לבעיות נוספות בתוך המועדון. קשר המועדון פנה היום (ראשון) פעם נוספת לערכאות משפטיות, ותבע את טביב ע"ס 50,000 שלטענתו מגיעים לו על פי חוזהו ולא שולמו לו.

כזכור, אבוטבול כבר הגיש את התביעה בעבר, אך לבקשתו של הבעלים ולאחר שקיבל הבטחה שהעניין יטופל, הסיר אותה. טביב עצמו, השוהה במיאמי, הבטיח שיחזיר תשובה סופית עד היום בבוקר, אך משלא עשה זאת, אבוטבול מאס בהבטחות והבוקר הגיש באמצעות עו"ד רז בן דור ממשרד מורן מאירי את תביעת הבוררות נגד המועדון.

בנוסף, שלח הקשר מכתב לבקרה התקציבית, בו הוא דורש להעביר לידיו מיידית את 50,000 היורו שמגיעים לו על פי חוזהו, וזאת בשל המענקים להם הוא זכאי על ההשתתפות בליגה האירופית. לחבריו אמר אבוטבול באימון: "פשוט עושים ממני מצחוק, הלכתי איתם בצורה הכי יפה וקיוויתי שהדברים ייסגרו כמו שצריך, אבל זה לא קרה. לא נותרה לי ברירה".

בנוסף למענקים שלא שולמו לו, בין אבוטבול והמועדון שוררת מחלוקת נוספת. לטענתו, השחקן מחזיק בהסכמים קודמים מתקופת מוני הראל, כשטביב מצדו טוען שהוא אינו מחוייב להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
מאמצים אחרונים בהפועל תל אביב להחתים את חן עזרא

במכבי נתניה לא מעוניינים לשחרר את השחקן בעונה הנוכחית, אבל יש ניסיונות לבשל עסקה שתכלול את מחמוד עבאס

הפועל תל אביב לא מוותרת על חן עזרא. בשעות האחרונות נעשו מאמצים נוספים מצד האדומים לצרף את קשר מכבי נתניה לאדומים. המאמן ניצן שירזי לוחץ להחתים את השחקן ולמרות שהפועל תל אביב כבר העבירה הצעה הקרובה לשני מיליון שקלים, בנתניה כרגע לא רוצים לשחרר את עזרא ומעדיפים להעביר אותו בסוף העונה למכבי חיפה, שגם היא עדיין נמצאת בתמונת המרוץ להחתמת השחקן בחלון ההעברות הנוכחי.

אם תצא עסקה, היא תכלול גם את העברתו של מחמוד עבאס מהפועל תל אביב לנתניה, כשיתכן ונתניה תדרוש שחקן נוסף מהפועל תל אביב, שלא תפסול זאת. נכון לעכשיו, הסיכויים שהעסקה תצא לפועל לא גבוהים, אך למרות פרסומים על כך שהפועל תל אביב מוותרת בעניין זה ההיפך הוא הנכון, ועד סוף היום יימשכו הניסיונות להחתים את חן עזרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
פרסום ראשון בספורט 5:

התקדמות משמעותית במו"מ, חן עזרא קרוב למעבר להפועל ת''א

מוטי פשכצקי|15:44|02/02/2012

רגע לפני סיומו של חלון ההעברות הערב פריצת דרך בשיחות בין מכבי נתניה לבין האדומים בנוגע לקשר. המתווה המסתמן: השחקן יגיע לחודורוב עבור סכום כסף משמעותי, ועבאס יעבור לקופסא. שירזי כבר שוחח עם עזרא: "אשמח אם יוחתם"

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 15218.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
טוטו תמוז זועם על ההנהלה , טוען שטירפדה לו את המעבר http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 15218.html

בכתבה למטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 16:34 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4184581,00.html

פרסום ראשון: טביב מנע מתמוז חוזה במונאקו
חלוץ הפועל ת"א כבר החזיק בחוזה מהקבוצה הצרפתית, לפיו הוא ירוויח כשני מיליון אירו לשנה ב-4.5 העונות הבאות, אך התעקשות של טביב להמתין לחתימה על החוזה עד שיקבל את הסכומים המגיעים לו מנעו את העסקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 16:45 
http://one.co.il/Article/194669.html

כך פוצצה הפועל את מעברו של תמוז למונאקו
אחרי שכבר הודיע כי הוא חוזר להפועל, נקרא טוטו בחזרה למשרדי מונאקו וקיבל הצעה לחוזה המוערך ב-30 מיליון ש"ח. מדוע הוא לא חתם? תשאלו את טביב ()

http://one.co.il/Article/194670.htmlמסתמן: סיכום עקרוני על העברת חן עזרא להפועל
תפנית בשיחות בין הצדדים: הקשר מתקרב בחזרה לקבוצה של טביב בתמורה לכחצי מיליון יורו והשאלתו של מחמוד עבאס. תנאיו של השחקן טרם נסגרו ()

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
מאותה כתבה בONE, רפרנס קטן לאזאגי בכותרת המשנה:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
מאותה כתבה בONE, רפרנס קטן לאזאגי בכותרת המשנה:
תמונה

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
זה כבר שונה.
עכשיו כתוב הפרטים נחשפים.
בסוגריים כתוב כמה תגובות נכתבו. כנראה בהתחלה לא היו.
אבל זה עדיין קורע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/194670.html

פוצצה עסקת העברתו של חן עזרא מנתניה להפועל :PUKE:
טביב :HEART2: כבר הגיע לסיכום על העברת הקשר, אך מחלוקות לגבי חוזהו בשורות האדומים :WHOME: מנעו את ביצוע העסקה. האדומים לא צפויים להתחזק עד תום החלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
אבא של רגב כתב:
http://www.one.co.il/Article/194670.html

פוצצה עסקת העברתו של חן עזרא מנתניה להפועל :PUKE:
טביב :HEART2: כבר הגיע לסיכום על העברת הקשר, אך מחלוקות לגבי חוזהו בשורות האדומים :WHOME: מנעו את ביצוע העסקה. האדומים לא צפויים להתחזק עד תום החלון.

שיעור ביחצנות ותקשורות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
פשכצקי חוגג

מעבר תמוז למונאקו סוכל על ידי טביב. החלוץ: השחרור לא נשלח

מוטי פשכצקי|15:57|02/02/2012

פרטים חדשים לגבי העסקה שנפלה נחשפו כאן לראשונה: בעלי הפועל תל אביב סירב להעביר את השחרור הבינלאומי למרות הבטחה מהצרפתים שהכסף יועבר למועדון תוך 7 ימים. החלוץ לטביב: "אני מוכן להיקנס אם הכסף לא יגיע אליך"

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 15221.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 18:38 
אני אמחק אם זה טעות ברענון הדפדפן
אבל רעננתי את הדפדפן כמה פעמים ורשום כרגעע שעזרא סיכם את התנאים ל4.5 שנים וצפוי להרשם בבקרה.(שפיכצקי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
הארץ: תמוז שוקל לתבוע את הפועל
http://www.haaretz.co.il/sport/world-soccer/1.1632625

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
קשר נתניה סגר. האדומים פספסו את המועד והעסקה תהיה תלויה אישור ביה"ד העליון. עבאס יעשה את הדרך ההפוכה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2505767

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 23 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: