Officer Barbrady כתב:
כולם מאושרים שנוצר "קונצנזוס" נגד טביב ואולי באמת המחאה נגדו תתרחב, אבל אם למדתי משהו מכל הדבר הזה, זה שהקהל של הפועל הוא בידיוק כמו כל קהל אחר בארץ. לא, לא חוכמה להצטרף למחאה כשכולם מתפטרים וכשמפסידים(ושיהיה ברור, אני לא מהנפוחים שהנאתם היחידה היא להגיד "אמרתי לכם"). הפועל תופסת מקום רחב ורגיש בלב שלי, ואני בטוח שבלב של כל אחד מכם - היא יכולה לקבוע אופי של יום, שבוע וחודש. היא גורמת לריבים עם האישה, חורים בכיסים ובגדים רטובים. דבר יקר ערך, שמתוקף היותו יקר ערך, צריך להישמר מכל משמר. הייתי משוכנע שכשותפים להרגשה הזאת, אלפי אוהדי הפועל שומרים עליה איתי ואין לי סיבה אמיתית לחשוש. יגיע זבל- נטפל בו. יהיה רע- אנחנו שם. אבל העונה מסתבר שאף אחד לא שומר על הפועל כמו שצריך ושאפשר לפגוע בנו מתי ואיך שרק רוצים. כל פעם שיבוא מישהו רע אני אצטרך לסמוך על היו"ר, המנהל והדובר שיתפטרו ויזעזעו את המערכת? זה כמו לסמוך על הפסקת חשמל זמנית שתכבה את המחשב של ההאקר הסעודי, שניה לפני שהוא מפרסם את פרטי האשראי שלי.
אי אפשר לסמוך על הרוב המכריע של אוהדי הפועל, שכבר העדיף עבריין מורשע שנמצא כאן שנה וחצי על אירגון מסור שפועל רק למען הפועל כבר 13 שנה . אני כבר מתחיל להוריד את הערך הרגשי של הפועל לדרגה יותר נמוכה, ואני מציע למי שמרגיש כמוני לעשות אותו דבר. הרי זה ברור שבעוד שנתיים שלוש, מקסימום ארבע, זה יקרה עוד פעם, ואף אחד לא יהיה שם כדי לשמור על הפועל.
הרוב המכריע היה בעד מוני