Red or Dead כתב:
גיא האדום כתב:
Red or Dead כתב:
גיא האדום כתב:
לא שאני חושב שקנדה היה עושה הבדל גדול היום, אבל אמרו שהוא לא שיחק מסיבות אישיות. לא אמרו מה זה אבל כל אחד מוזמן להעריך לעצמו.
כמובן שיש דברים מעבר לזה. כנראה שקשטן שונא אותו נורא כי הוא איש קטן. כמו גוטמן. כמו פרננדז. כולם קטנים וקטנוניים.
כנראה. כמו שפרננדז שנא את ורמוט. וגם קורץ. והמאמן ההוא מגנט. כולם קטנים וקטנוניים(או בקיצור, עמרי קנדה במהלך 4 שנים טוב יותר בכל פעם שעולה לשחק על חשבון המגן הימני השני בקבוצה. בעיות אישיות וחובות? אולי. אבל מקצועית הוא המגן הימני הכי טוב שלנו ומוכיח את עצמו כל פעם מחדש).
אני לא יודע מה פרננדז חשב על ורמוט (הוא האמת מתחרה עם שחקנים מצויינים בנבחרת) אבל גוטמן ולמיטב זכרוני גם קשטן מאוד אהבו את ורמוט. איך יכול להיות שכל המאמנים שונאים את קנדה?
אתה גם לא יודע מה פרננדז חשב על קנדה(כאילו שהזימונים שלו מעידים על משהו, מה גם שהוא לא תמיד היה ראוי להיות בסגל ואני יכול להבין למה בנבחרת כמו ישראל עמרי לא נמצא).
גם ברעננה והפועל פ"ת המאמנים של קנדה אהבו אותו. מה שבאתי להגיד זה שמה שאמרת לא רלוונטי. קנדה צריך לשחק כי הוא המגן הימני הכי טוב בקבוצה. זה ככה במשך ארבע עונות, ולא משנה בכמה סיפורים הוא היה מעורב מחוץ למגרש, תמיד הוא נתן הכל והיה עדיף על מתחריו לעמדה.
מול מי קנדה התחרה על המקום בהרכב של האימפריה מרעננה?
אני יודע שפרננדז העדיף את דני בונדר על פני קנדה. אני יודע שגם גוטמן העדיף את בונדר על פני קנדה. אני יודע שקשטן מעדיף את חוטבא על פני קנדה. בהתחשב שבונדר (

) וחוטבא הם מגנים די מוגבלים מה זה אומר על קנדה?
ואם קנדה הוא באמת שחקן כזה אדיר שלא זוכה להזדמנויות בגלל מאמנים (לא אחד ולא שניים) קטנוניים ולא מקצועיים, איך זה שקבוצות אחרות לא קופצות על המציאה ומנסים לקנות אותו. יש לך שחקן שגיב וכביר שלא משחק (מה שאומר שהוא יהיה זול). קנייה קלה לא?