תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורסל, וכמה מילים.
הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 21:19 
לפי דעתי, מי שאשם במצב זה כל אחד ואחת מאותם 95% (או כמה שזה לא היה) חברי עמותה שהצביעו בשנה שעברה נגד לעלות לליגת העל.
היה לנו אז מומנטום שככל הנראה לא יחזור עוד בשנים הבאות, אני ידעתי את זה מצוין ולכן (בין השאר) הצבעתי כפי שהצבעתי.

למרות שלא הלכתי עם העדר, ולמרות שבטח בעמוד הזה ובעמוד הבא כולם פה יכתבו לי שאני מטומטם, מ*ביסט ועוכר ישראל, אני עדיין משוכנע שאני ושאר ה-5% צדקנו, וכל ה-95% טעו.
הלוואי שהזמן יוכיח לי שטעיתי, אבל אני (מאוד) סקפטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
נועם שחם כתב:
מי הפריע בגיוס לעמותה?

היחידים שמפריעים אלו אנשים עם הודעות שמשתלחות במי שלא עשה חברות.

אגב, להסרת הספק, אני גם חבר עמותה כבר שנה שלישית ברציפות (נדמה לי), למרות שהייתי רק בשני משחקים עד היום .

נועם אני רק שאלה..
מהפועל התחילה בליגה ב' עד כשיו היית רק ב2 משחקים?

(או שאתה מתכוון רק לעונה הנוכחית?)

מהיום שהיא התחילה בליגה ב'.

פי יה..
כל הכבוד אבל שאתה חבר עמותה כבר כמה שנים (רציני לגמרי..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 23:23 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
לפי דעתי, מי שאשם במצב זה כל אחד ואחת מאותם 95% (או כמה שזה לא היה) חברי עמותה שהצביעו בשנה שעברה נגד לעלות לליגת העל.
היה לנו אז מומנטום שככל הנראה לא יחזור עוד בשנים הבאות, אני ידעתי את זה מצוין ולכן (בין השאר) הצבעתי כפי שהצבעתי.

למרות שלא הלכתי עם העדר, ולמרות שבטח בעמוד הזה ובעמוד הבא כולם פה יכתבו לי שאני מטומטם, מ*ביסט ועוכר ישראל, אני עדיין משוכנע שאני ושאר ה-5% צדקנו, וכל ה-95% טעו.
הלוואי שהזמן יוכיח לי שטעיתי, אבל אני (מאוד) סקפטי.

כן כן, תמשיך להאמין לעצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 10:27 
אדום עד לגרדום כתב:
נועם שחם כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
נועם שחם כתב:
מי הפריע בגיוס לעמותה?

היחידים שמפריעים אלו אנשים עם הודעות שמשתלחות במי שלא עשה חברות.

אגב, להסרת הספק, אני גם חבר עמותה כבר שנה שלישית ברציפות (נדמה לי), למרות שהייתי רק בשני משחקים עד היום .

נועם אני רק שאלה..
מהפועל התחילה בליגה ב' עד כשיו היית רק ב2 משחקים?

(או שאתה מתכוון רק לעונה הנוכחית?)

מהיום שהיא התחילה בליגה ב'.

פי יה..
כל הכבוד אבל שאתה חבר עמותה כבר כמה שנים (רציני לגמרי..)

מה לעשות. יש בחיים סדרי עדיפויות. עבודה, משפחה. גם לכדורגל אני בקושי מצליח להגיע. הלוואי והייתה לי האפשרות ללכת יותר למשחקים, אבל זו פשוט לא אופציה.

רק שתבין, 95% מהמשחקים בכלל מתנהלים או מתחילים בזמן שאני בעבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 14:54 
המשתמש הפועל,
לידיעתך עד נפילת אוסישקין הייתי בחיי ביותר משחקי כדורסל מכדורגל.
הולך לכדורסל מגיל 4 קבוע (לכדורגל באופן מנוי מגיל 8 נדמה לי) גם בליגה שניה עם 70 איש שכולם משפחות, עם שאול או בלעדייו הייתי מגיע עם אבא - ככה שאל תדבר אליי כמו טרמפיסט שנזכר בחצי גמר גביע שנה שעברה שיש לו קבוצת כדורסל.
או אף יותר גרוע מחברי עמותה כיום שהודו בנפילת אוסישקין שלא היו בשום משחק באוסישקין בחייהם.
ומי שבאמת מבין בכדורסל ונכח בחצי גמר שנה שעברה ראה קהל שלא מבין כלום בכדורסל, חוץ מלצעוק "יד" היה שם אמירות הכי איווליות שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כדורסל, וכמה מילים.ככ
הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:00 
וראצ'ו,
מינוי מאמן זה בערך הבחירה העיקרית שאמורה להיות למנהל\בעלים של קבוצה.
לא ביקשתי לקבוע מחירי כרטיסים, הנחות, דילים, מנויים וכו'.
סה"כ להצביע על מאמן - אפילו שאני דיי בטוח שארז היה נבחר גם ככה.
ולא זו לא דמוקרטיה ישירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה עוקב אחרי כדורסל ישראלי, ועדיין חושב ברצינות שארז לא מצא עבודה בליגת על במשך 5 שנים כי אף אחד לא רצה מאמן כושל כמוהו, אז אני חושש שמצבך יותר חמור משחשבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כדורסל, וכמה מילים.ככ
הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:23 
xiter כתב:
וראצ'ו,
מינוי מאמן זה בערך הבחירה העיקרית שאמורה להיות למנהל\בעלים של קבוצה.
לא ביקשתי לקבוע מחירי כרטיסים, הנחות, דילים, מנויים וכו'.
סה"כ להצביע על מאמן - אפילו שאני דיי בטוח שארז היה נבחר גם ככה.
ולא זו לא דמוקרטיה ישירה

אתה חושב שהחלטה מקצועית כמו מינוי מאמן צריכה להקבע על ידי 1500 חברי עמותה? אני לא. ממש לא.
אתה מוזמן להעלות את הנושא להצבעה בישיבת החברים הקרובה. אני אדם שחבר בלא מעט גופים ועמותות ויודע
איך הדברים מתנהלים. תאמין לי שיכולת השתתפות כמו שיש בהפועל תל אביב בכדורסל לא מצאתי באף מקום אחר, אולי
רק ב"עיר לכולנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:57 
הפועל כתב:
אם אתה עוקב אחרי כדורסל ישראלי, ועדיין חושב ברצינות שארז לא מצא עבודה בליגת על במשך 5 שנים כי אף אחד לא רצה מאמן כושל כמוהו, אז אני חושש שמצבך יותר חמור משחשבתי.

ואתה יותר אוהב לריב משחשבתי.
לא אמרתי את הדברים האלה פשוט העניין מוזר לכל הדעות ואל תגידו לי שהוא חיכה להפועל אוסישקין מליגה ב' תגיע לליגת העל.
שורה תחתונה גם עכשיו הוא לא מצליח.
אתה מחפש דברים שלא אמרתי ולא נאמרו גם בין השורות.
ועם כל הכבוד אם ארז היה כזה גדול בטוח הייתה לו קבוצה ואני בטוח שלא היו נכנסים בו כמו שעשו בירושלים כי כפי שאמרתי הם לא נכנסו שם באף אחד אחר בצורה חריפה שכזו,
אולי גידי דודי הזוי אבל אם הוא היה חוצה את הגבול מבחינת ההנהלה הוא היה עף יחד עם ארז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
xiter כתב:
הפועל כתב:

ואתה יותר אוהב לריב משחשבתי.
לא אמרתי את הדברים האלה

מצטער, אין שום פרשנות אחרת למשפט "אם אדלשטיין הוא כזה גדול למה הוא היה מובטל כל כך הרבה זמן ובסוף בוחר בקבוצה בלאומית?" חוץ מהנ"ל. ואתה עוד חזור על זה שוב
xiter כתב:

פשוט העניין מוזר לכל הדעות ואל תגידו לי שהוא חיכה להפועל אוסישקין מליגה ב' תגיע לליגת העל.

אז אולי זה גם מוזר שמתן נאור לא שיחק שנה כדורסל וחזר לליגה ארצית? זה אומר שזה מה שהוא שווה, ליגה ארצית? או שפשוט בא לו לקחת הפסקה ונמאס לו, והוא חזר רק למשהו שבאמת איתגר אותו?
xiter כתב:

שורה תחתונה גם עכשיו הוא לא מצליח.

קצת מוקדם לאמר זאת, כשאנחנו באמצע העונה במקום שני במרחק ניצחון ממקום ראשון, ואחרי ניצחון על הקבוצה ממקום שני בליגת העל. קצת.
xiter כתב:

ועם כל הכבוד אם ארז היה כזה גדול בטוח הייתה לו קבוצה ואני בטוח שלא היו נכנסים בו כמו שעשו בירושלים כי כפי שאמרתי הם לא נכנסו שם באף אחד אחר בצורה חריפה שכזו,
אולי גידי דודי הזוי אבל אם הוא היה חוצה את הגבול מבחינת ההנהלה הוא היה עף יחד עם ארז

אם אתה עוקב אחרי כדורסל ישראלי, אני בטוח שאתה יודע מה היחס בירושלים למאמנים ב-15 השנה האחרונות, ומה שווה שיקול דעתם והתנהלותם המקצועית (רמז - אפס מוחלט). עם כל הכבוד (שאין לי אפילו קצת ממנו) לירושלים.
שלא לדבר על זה שקריירת האימון של ארז כוללת עוד כמה דברים (בלשון המעטה) חוץ מהקדנציה שלו בירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:32 
למה הרסו שם את דן שמיר?
אני יכול להסכים איתך שבקשר לדרוקר הםי יכלו לצאת "יותר בסדר".
מתן נאור בא מאהבה (נראלי)
נראלי שארז בא כי לא היו אופציות אחרות.
אתה ממש חסיד שוטה שלו רק שתדע.
כמו גבר שכל הח'ברה אומרים לו דברים רעים על החברה והוא בשלו ולא מקשיב.
לא אמרתי שארז פח, אבל זה שהוא קורא טוקבקים ומכור לביקורות הוא בעצמו אמר ואדם גדול לא שם פס על כאלה דברים ובטח שלא מודה בזה.
חוץ מזה להשוות אותו לאפי, צביקה שרף , קצורין , דרוקר ואפילו דן שמיר זה מעליב בעייני.

בוא נקווה שהוא יצליח להעלות את הקבוצה ליגה ולא נתעסק בדעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
לא חסיד שוטה ולא כלום, ואני לא "אוהב לריב" אני פשוט מעמיד אותך על טעות ברורה שכתבת שאתה מסרב להכיר בה.
הוא באמת חולה נפש, זה ברור לי ולכל מי שרואה אותו על הקוים.
אבל לא צריך להפוך אותו לאיזה בנאדם הזוי שאף אחד לא רוצה להעסיק ומאמן עם אפס קבלות, כי זה פשוט לא נכון.

וכמעט כל המאמנים שהזכרת פה אגב (שכחת את יורם חרוש, פיני גרשון וגדי קידר) פוטרו מירושלים תוך שנה וחצי לכל היותר. רק בשביל הפרופורציה לשיקול הדעת שלהם. ואדלשטיין בהחלט עומד באותה שורה כמו כמה מהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: