נועם שחם כתב:
קורמן, ברור שהיו הרבה אוהדים שלא רצו לראות את קשטן בקבוצה, אבל מכאן ועד לתלום בהם את האחריות לפיטורי קשטן, המרחק גדול.
טביב לא פיטר את קשטן בגלל הקהל. הקהל לא לחץ על טביב לפטר את קשטן. טביב אולי הרשה לעצמו לפטר את קשטן כי ידע שהקהל לא תומך בדרור, אבל זה בטח לא הופך את הקהל לאחראי לפיטורים.
אם אתה כבר מחפש אמשים במה שקרה, איפה האחריות של קשטן עצמו? שהכניס את עצמו לסיטואציה בלתי אפשרית, שלא פספס אף מוקש בדרך, שאייבד לחלוטין את תמיכת השחקנים.
אני לא חושב שהקהל פיטר את קשטן. אני חושב שחלק מהקהל פספס את הנקודה והתנפל על קשטן בצורה מגעילה שלא היתה כדוגמתה אצלנו שנים על גבי שנים. חלק מהקהל גלגל כדור שלג אנטי קשטן שעזר לטביב להחליט כפי שהחליט.
קשטן הגיע לקבוצה שסבל מעזיבות מאד משמעותיות בסגל. הגיע אחרי מאמן שהיה על תקן של קדוש. הגיע לקבוצה שבורה מבחינת משמעת. השגיאה המרכזית מבחינת הקהל: להגדיר את המיקום שלנו כיום לאסון. הפכו את הביצועים של הקבוצה לסכנה קיומית. דעתי שרק במקרים שהקבוצה בסכנת ירידה יש להדיח מאמן. לו חלק מהקהל לא היה מפגין יחס תוקפני לקשטן, האווירה היתה יותר רגועה וטביב היה מתקשה להשלים מהלך כזה.
מה הרווחנו? מינוי מאמן דה מי קולו לכמה חודשים. יש פתגם שאומר: האויב של הטוב זה הטוב יותר. גרשו את הבינוני, נקבל את הגרוע. אותם האוהדים שגידפו את קשטן ושמחו כאן כאשר פוטר, הפכו (אני מאמין שלא ברצונם) לשותפים למהלך.