תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אני מרחם עליו
הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 12:35 
רועי כתב:
בר קולמוסא כתב:
קשטן יסתדר מצויין במכבי, עם עטר ויצחקי.

קשטן הספיק לאמן את עטר בבני יהודה ? או שהוא עזב יחד עם לוזון ?

לא הספיק.
בכל מקרה אין שום ספק שחתימה שלו שם רק תעשה להם טוב
גם הקהל יהיה מאוחד 100 אחוז מאחורי המהלך הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 12:38 
mkorman1 כתב:
על מקום אחד מעלינו בסוף העונה אתה כן מוכן להתערב?

תן לראות בשנה הבאה אם קשטן באמת ייאמן את מכבי בנוסף תן לראות מי ייאמן אותנו ואחרי זה אפשר להתערב.
קשטן לא ייעשה כלום במכבי, השאלה היא איך טביב בתור מאמן הפועל, את זה אני לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 13:48 
גיא האדום כתב:
mkorman1 כתב:
ואני מרחם על קשטן
בכל זאת מאמן שהביא הרבה תארים למועדון
וגרשנו אותו כמו כלב
הקהל הכי טוב בארץ עאלק

מצד אחד יש בזה משהו.
מצד שני קשטן ידע בדיוק לאן הוא מכניס את עצמו כמו שהטיב לסכם את זה עמיר פלג: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4173500,00.html

ואשר למאמן הבא, הוא יודע בדיוק לאן הוא נכנס. כל מה שנכתב בהודעה הפותחת הוא נכון, ועדיין, המאמן, מי שזה לא יהיה, יודע את זה מראש ויכול לבחור שלא להכניס את ראשו למיטה החולה הזאת. לנו, האוהדים, אין אופציות אחרות. אם צריך לרחם על מישהו זה עלינו.

מה שחשוב לכל מאמן בארץ זה להיות מועסק. מי הבעלים, איך מתנהל המועדון, מה תוכניות המקצועיות, מה התקציב, כל זה לא חשוב. חשוב להיות מועסק. עזורי עוד היה מאמן באשקלון ואלי מחפוד התייצב כדי לקבל את הג'וב. שירזי דחק הצידה את מלכה בהפועל חיפה למרות שהתחייב לא להיות מאמן ראשי. שייע בא לרמת השרון אחרי שפטרו מאמן שעבר ארוע לב. גילי לנדאו הגיע להפועל פ"ת כאשר יובל נעים עוד כיהן וסולק כי לא רצה לקבל הנחיות מהבעלים.
ואצלנו: ציבלין נמצא בהפועל ת"א והנו חבר קרוב של קשטן, אין לו בעיה להיות מאמן מחליף למרות שקשטן פוטר.
לא צריך לרחם על אף אחד. בשוק המאמנים, מאמן למאמן זאב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
קשטן תמיד היה המאמן האהוב עליי
אולי השיטה הישנה שלו כבר לא כזאת מתאימה עכשיו,אבל בכדורגל הוא מאה אחוז מבין
מודה לו על הכול
בחיים לא קיללתי אותו ואני שונא את כול מי שקילל אותו
לגבי לקרוא לו להתפטר,אני לא מאמין שיש לצעוק למאמן להתפטר אלא אם כן המצב ממש קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 14:15 
mkorman1 כתב:
ואני מרחם על קשטן
וגרשנו אותו כמו כלב
הקהל הכי טוב בארץ עאלק

גרשנו? סליחה, מה זה קשור לקהל? קשטן בבית בגלל הכסאח שלו ושל טביב ואין לזה שום קשר לקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 14:20 
נועם שחם כתב:
mkorman1 כתב:
ואני מרחם על קשטן
וגרשנו אותו כמו כלב
הקהל הכי טוב בארץ עאלק

גרשנו? סליחה, מה זה קשור לקהל? קשטן בבית בגלל הכסאח שלו ושל טביב ואין לזה שום קשר לקהל.

מי שפיטר היה טביב. קשטן היה מצד אחד מול טביב ובצד השני מול חלק מהקהל.
מה אמרו כאן ובמגרש על קשטן:
"סמרטוט","בובה של טביב".
מתברר שרבים טעו בהבחנה. אבל קשטן עמד במצב בלתי אפשרי: בין הפטיש (חלק מהקהל) לסדן (טביב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 14:22 
גרשנו גם גרשנו
ואם לא די בכך הרי שעכשיו מגלגלים עיניים ומתכחשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 14:22 
moshiko כתב:
נועם שחם כתב:
mkorman1 כתב:
ואני מרחם על קשטן
וגרשנו אותו כמו כלב
הקהל הכי טוב בארץ עאלק

מי שפיטר היה טביב. קשטן היה מצד אחד מול טביב ובצד השני מול חלק מהקהל.
מה אמרו כאן ובמגרש על קשטן:
"סמרטוט","בובה של טביב".
מתברר שרבים טעו בהבחנה. אבל קשטן עמד במצב בלתי אפשרי: בין הפטיש (חלק מהקהל) לסדן (טביב).

עזוב, לא רציני להפיל את זה על הקהל.

בקהל הייתה ביקורת על קשטן בגלל יכולת דלה ותוצאות רעות, וזה לגיטימי לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 14:32 
שלא תהיה לכם טעות.
קשטן הוא תחמן ופוליטיקאי לא קטן, איש שהשליט טרור במתחם חודרוב וגם עשה לאבוקסיס קטע מסריח בתחילת השנה.
זה שאלי טביב זבל וקשטן היה בסיטואציה בלתי אפשרית זה נכון. אבל אותו דרור קשטן שהלך וישב עם אופירה אסאייג לארוחת
בוקר ותדרך אותה מה להוציא בשם מקורביו על יחסיו עם טביב (כמו הכותרת הראשית בוואן "דרור קשטן לא מקבל תכתיבים מאף אחד!"
עליה חתומה אופירה בעצמה, ושהגיע מה"מקורבים" של קשטן, אלא שהתברר ע"י פאפארצי שהם ישבו לארוחת בוקר ביחד) לא הוא האדם
שראוי לרחמים, אחרי שגם קיבל פיצוי של 100 אלף דולר, ובואו לא נשכח שהוא ניהל את הצד המקצועי בהפועל בצורה מזעזעת עם טעויות
שכל ילד בן 5 שמגיע למשחק הכדורגל ראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 14:35 
mkorman1 כתב:
גרשנו גם גרשנו

א. קשה לי להתווכח עם מישהו שלא מנמק את הטענות שלו.

ב. אני מבין שלטביב אין בכלל אחריות בענין. הוא בסך הכל המוציא לפועל של הקהל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 14:37 
ברוך שפטרנו, ושיילך אליהם בכיף

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו גירשנו אותו?אנחנו?
אלה שכל משחק מחאו כפיים לשחקנים?המשכנו לעודד אותם לא משנה מה?
חוץ מכמה בודדים שקיללו כולם שרו ותמכו בקבוצה,בשחקנים וכן גם בדרור (על אף סלידתם ממנו)
להפיל את זה על הקהל זאת אחת הבדיחות הטובות ששמעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 14:41 
ראצ'ו כתב:
שלא תהיה לכם טעות.
קשטן הוא תחמן ופוליטיקאי לא קטן, איש שהשליט טרור במתחם חודרוב וגם עשה לאבוקסיס קטע מסריח בתחילת השנה.
זה שאלי טביב זבל וקשטן היה בסיטואציה בלתי אפשרית זה נכון. אבל אותו דרור קשטן שהלך וישב עם אופירה אסאייג לארוחת
בוקר ותדרך אותה מה להוציא בשם מקורביו על יחסיו עם טביב (כמו הכותרת הראשית בוואן "דרור קשטן לא מקבל תכתיבים מאף אחד!"
עליה חתומה אופירה בעצמה, ושהגיע מה"מקורבים" של קשטן, אלא שהתברר ע"י פאפארצי שהם ישבו לארוחת בוקר ביחד) לא הוא האדם
שראוי לרחמים, אחרי שגם קיבל פיצוי של 100 אלף דולר, ובואו לא נשכח שהוא ניהל את הצד המקצועי בהפועל בצורה מזעזעת עם טעויות
שכל ילד בן 5 שמגיע למשחק הכדורגל ראה.

בלי מרפקים אין סיכוי לשום מאמן בשוק הזה. אם קשטן תדרך את אופירה, אז מה? כלי תקשורת זה חלק מהזירה. קיבל פיצוי של 100 אלף? לבריאות. מקווה שכל שכיר מפוטר יקבל פיצוי מלא. נראה האם המאמן הבא יש לו שכל של ילד בן 5 או בוגר בן 40. הקטע עם יוסי: מאמן למאמן זאב. בגלל זה כנראה ששלום תקווה לא מתקרב לתחום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אבל אותו דרור קשטן שהלך וישב עם אופירה אסאייג לארוחת
בוקר ותדרך אותה מה להוציא בשם מקורביו על יחסיו עם טביב כמו הכותרת הראשית בוואן "דרור קשטן לא מקבל תכתיבים מאף אחד!"
עליה חתומה אופירה בעצמה, ושהגיע מה"מקורבים" של קשטן, אלא שהתברר ע"י פאפארצי שהם ישבו לארוחת בוקר ביחד.

א. נהוג להשתמש במילה "מקורבים" במקום בשם האמיתי. אין פה המצאה חדשה.
לכולם ברור ממי הגיע המידע וזה בסדר גמור. חלק מ"כללי המשחק" הבלתי כתובים המקובלים על כולם.

ב. חשוב לציין שהמסר של קשטן דרך אופירה אסייאג הגיע כתגובה להדלפה של טביב על השיחה האישית ביניהם
כולל פרטים מתוכה: שיטת המשחק שטביב דורש וכו'....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:07 
סמל אישי של המשתמש

הם עדיין יהיו אוהדי הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

:BOW: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:09 
נועם שחם כתב:
mkorman1 כתב:
גרשנו גם גרשנו

א. קשה לי להתווכח עם מישהו שלא מנמק את הטענות שלו.

ב. אני מבין שלטביב אין בכלל אחריות בענין. הוא בסך הכל המוציא לפועל של הקהל?

ברור שהחלאה פיטר אותו
אבל אין בכך כדי לפטור את האוהדים מאחריות
באמת שלא צריך לחפש הדבה
היו בחצי השנה האחרונה כמה עשרות אשכולות שבהם משתמשים התחרו זה בזה בביטויי השטנה כלפי קשטן
שלא לדבר על מה שקרה במשחקים עצמם
ותבין לא מרגיז אותי שהוא פוטר
אלא רק הצביעות של כמעט כל המשתמשים כאן שקראו לפיטוריו אם לא למעלה מזה
מענין שבמקום להיות מבסוטים שרצונם התגשם הם פתאום מכחישים כל קשר לענין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
בווכמן הפלת אותי בקטע עם אופריה. זה אמיתי? ! יש תמונות?
לא חשבתי שהוא כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

מי זה טביב? עוד כמה שנים טביב לא יהיה בהפועל. הקהל הזה ישאר בהפועל ואני יאהוד הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 15:47 
רועי כתב:
לא חשבתי שהוא כזה

כן היה איפשהו בעיתונות. צילמו אותם יושבים ואוכלים ארוחת בוקר טובה, עם כל הפנקייקים והחביתות. מצד
אחד משחק אותה שהוא לא מדבר עם התקשורת והוא נגד תקשורת ומהצד השני הוא נפגש עם אופירה אסאייג
לתדרוך... לפחות שיהיה אמיתי.
ומושיקו - אין בעיה עם מה שאתה אומר. אבל בגלל זה אני לא מרחם עליו, ממש לא. מה גם שאני יודע
באיזה אופן הוא התייחס לסביבת העבודה שלו ואיזה אדם הוא. אז שיהנה עם הכסף, אבל אני ממש לא מרחם עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:06 
ראצ'ו כתב:
רועי כתב:
לא חשבתי שהוא כזה

כן היה איפשהו בעיתונות. צילמו אותם יושבים ואוכלים ארוחת בוקר טובה, עם כל הפנקייקים והחביתות. מצד
אחד משחק אותה שהוא לא מדבר עם התקשורת והוא נגד תקשורת ומהצד השני הוא נפגש עם אופירה אסאייג
לתדרוך... לפחות שיהיה אמיתי.
ומושיקו - אין בעיה עם מה שאתה אומר. אבל בגלל זה אני לא מרחם עליו, ממש לא. מה גם שאני יודע
באיזה אופן הוא התייחס לסביבת העבודה שלו ואיזה אדם הוא. אז שיהנה עם הכסף, אבל אני ממש לא מרחם עליו.

אז תבדקו מה אני כתבתי: כל מאמן (כולל קשטן) "מת" לעבוד. זה כל מה שמנחה אותו. להיות מועסק. מין חיידק שאם לא קיים, אי אפשר להיות מאמן. אני לא מרחם על אף אחד. קשטן "ילד" גדול ועשה כמעט הכל כדי להגיע אלנו וידע היטב מי זה אלי טביב. אבל ויש "אבל" גדול:

לקשטן יש פינה מאד חמה בלב על הפועל ת"א. כסף חשוב לו, אגו חשוב לו, להשיג תואר חשוב לו. היה חשוב לו גם לשוב להפועל ת"א. תגידו מה שתגידו האיש איננו גוש קרח למרות שמתאמץ להפגין ריחוק. כאן אני חושב שפספסנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:18 
קורמן, ברור שהיו הרבה אוהדים שלא רצו לראות את קשטן בקבוצה, אבל מכאן ועד לתלום בהם את האחריות לפיטורי קשטן, המרחק גדול.

טביב לא פיטר את קשטן בגלל הקהל. הקהל לא לחץ על טביב לפטר את קשטן. טביב אולי הרשה לעצמו לפטר את קשטן כי ידע שהקהל לא תומך בדרור, אבל זה בטח לא הופך את הקהל לאחראי לפיטורים.

אם אתה כבר מחפש אמשים במה שקרה, איפה האחריות של קשטן עצמו? שהכניס את עצמו לסיטואציה בלתי אפשרית, שלא פספס אף מוקש בדרך, שאייבד לחלוטין את תמיכת השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:21 
הסלע האדום כתב:
ראצ'ו כתב:
אבל אותו דרור קשטן שהלך וישב עם אופירה אסאייג לארוחת
בוקר ותדרך אותה מה להוציא בשם מקורביו על יחסיו עם טביב כמו הכותרת הראשית בוואן "דרור קשטן לא מקבל תכתיבים מאף אחד!"
עליה חתומה אופירה בעצמה, ושהגיע מה"מקורבים" של קשטן, אלא שהתברר ע"י פאפארצי שהם ישבו לארוחת בוקר ביחד.

א. נהוג להשתמש במילה "מקורבים" במקום בשם האמיתי. אין פה המצאה חדשה.
לכולם ברור ממי הגיע המידע וזה בסדר גמור. חלק מ"כללי המשחק" הבלתי כתובים המקובלים על כולם.

ב. חשוב לציין שהמסר של קשטן דרך אופירה אסייאג הגיע כתגובה להדלפה של טביב על השיחה האישית ביניהם
כולל פרטים מתוכה: שיטת המשחק שטביב דורש וכו'....

כל מילה.
בנוסף, גם התוכן הוא נכון טוב ובריא למועדון (שקשטן יקבע את שיטת המשחק ולא טביב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:29 
נועם שחם כתב:
קורמן, ברור שהיו הרבה אוהדים שלא רצו לראות את קשטן בקבוצה, אבל מכאן ועד לתלום בהם את האחריות לפיטורי קשטן, המרחק גדול.

טביב לא פיטר את קשטן בגלל הקהל. הקהל לא לחץ על טביב לפטר את קשטן. טביב אולי הרשה לעצמו לפטר את קשטן כי ידע שהקהל לא תומך בדרור, אבל זה בטח לא הופך את הקהל לאחראי לפיטורים.

אם אתה כבר מחפש אמשים במה שקרה, איפה האחריות של קשטן עצמו? שהכניס את עצמו לסיטואציה בלתי אפשרית, שלא פספס אף מוקש בדרך, שאייבד לחלוטין את תמיכת השחקנים.

אני לא חושב שהקהל פיטר את קשטן. אני חושב שחלק מהקהל פספס את הנקודה והתנפל על קשטן בצורה מגעילה שלא היתה כדוגמתה אצלנו שנים על גבי שנים. חלק מהקהל גלגל כדור שלג אנטי קשטן שעזר לטביב להחליט כפי שהחליט.
קשטן הגיע לקבוצה שסבל מעזיבות מאד משמעותיות בסגל. הגיע אחרי מאמן שהיה על תקן של קדוש. הגיע לקבוצה שבורה מבחינת משמעת. השגיאה המרכזית מבחינת הקהל: להגדיר את המיקום שלנו כיום לאסון. הפכו את הביצועים של הקבוצה לסכנה קיומית. דעתי שרק במקרים שהקבוצה בסכנת ירידה יש להדיח מאמן. לו חלק מהקהל לא היה מפגין יחס תוקפני לקשטן, האווירה היתה יותר רגועה וטביב היה מתקשה להשלים מהלך כזה.
מה הרווחנו? מינוי מאמן דה מי קולו לכמה חודשים. יש פתגם שאומר: האויב של הטוב זה הטוב יותר. גרשו את הבינוני, נקבל את הגרוע. אותם האוהדים שגידפו את קשטן ושמחו כאן כאשר פוטר, הפכו (אני מאמין שלא ברצונם) לשותפים למהלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 16:46 
חותם על כל מילה של מושיקו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: