תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פניה אישית - רגע לפני
הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 02:19 
סמל אישי של המשתמש
אחרי ערב סוער שהיה המשך לחודשים האחרונים, נראה לי שהגיע הזמן לקחת קצת אוויר לפני מינוי המאמן הבא.
רגע לפני שאנחנו הופכים להיות ההם מעבר לכביש, וללא קשר לזהות המאמן הבא, כדאי לכולנו לעצור שניה ולהחזיר לעצמנו דבר שמזמן הלך פה לאיבוד (וגם אני חטאתי בו,מודה) - סבלנות.
מי שלא יהיה המאמן נכנס לסיטואציה לא קלה, עם בעלים לא פשוטים, מרחק לא קטן מהמקום הראשון וסגל לא יציב.
עם כל זה, מי שאמור לתת את היציבות אלה אנחנו, ביציע.
תנו למאמן הבא זמן ואל תאכלו אותו מהשניה הראשונה, בואו נחכה לפחות עד סוף הסיבוב לפני שאנחנו שוב נכנסים לפוזת קריעת הבגדים והיאוש. במשחק של הכדורסל ראינו מה כוח של קהל יכול לעשות לקבוצה לא יציבה מקצועית, איך הקהל יכול להיות האקס פקטור, איך עם תמיכה ועדוד אפשר לגרום לשחקנים להוציא דברים שהם עצמם לא ידעו שהם מסוגלים להוציא.
עזבו את המאבק בטביב, מדובר רק על הפן המקצועי. מחר או מחרתיים הולך להיות מאמן חדש למועדון שלנו, אחד שיהיה זקוק לתמיכה שלנו ללא קשר למה שאנחנו חושבים עליו או על מי שמינה אותו. בואו ניתן לו את התמיכה הזו, בלעדיה אפשר מעכשיו לסגור את העונה וללכת לים, וכידוע קר מדי ללכת לים בינואר.
הלוואי ונוכל קצת לנער את כל הרפש שהיה עלינו עד עכשיו ולחזור להיות הפועל.
לילה טוב.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פניה אישית - רגע לפני
הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 02:29 
סיני לא יהיה בהפועל.
לא נותן לו אפילו חצי שניה של סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 02:29 
הפן המקצועי לא רלוונטי.
להחליף את קשטן בכל מאמן (גם פרגוסון) זה כמו לטפל בסרטן עם פלסטר.
לא עוזבים את המחאה נגד טביב. בשום מחיר. לפחות אלו שאכפת להם מהמועדון לטווח ארוך, ותסלחו לי על ההצהרה המכלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 02:32 
העונה הזאת כבר די סגורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 04:05 
סמל אישי של המשתמש
בינמן כתב:
הפן המקצועי לא רלוונטי.
להחליף את קשטן בכל מאמן (גם פרגוסון) זה כמו לטפל בסרטן עם פלסטר.
לא עוזבים את המחאה נגד טביב. בשום מחיר. לפחות אלו שאכפת להם מהמועדון לטווח ארוך, ותסלחו לי על ההצהרה המכלילה.

במה המחאה נגד טביב עוזרת? בעידוד משקיעים עתידיים? בעידוד טביב להשקיע עוד עכשיו? בעידוד השחקנים לתת הכל על המגרש?

במה היא עוזרת?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 04:14 
ביצירת לחץ על טביב כדי שהוא יפסיק לגנוב מהמועדון, או לכל הפחות, שהוא יסיים לגנוב את שיגנוב יותר מהר ויעזוב אותנו לנפשנו. אם זה יעד ריאלי זאת כבר שאלה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 04:19 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
ביצירת לחץ על טביב כדי שהוא יפסיק לגנוב מהמועדון, או לכל הפחות, שהוא יסיים לגנוב את שיגנוב יותר מהר ויעזוב אותנו לנפשנו. אם זה יעד ריאלי זאת כבר שאלה אחרת.

זאת לא שאלה אחרת. אין שום סיכוי שהמחאה תעזור בשני הדברים האלה. והיא בטוח פוגעת בקבוצה שעל הדשא.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 06:49 
אם סיני בהפועל עושים לו את המוות.
הבן אדם לא מאמן כדורגל.
לכל אחד אחר אני עוד מוכן לתת צ'אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 06:54 
bloodbrother כתב:
גיא האדום כתב:

זאת לא שאלה אחרת. אין שום סיכוי שהמחאה תעזור בשני הדברים האלה. והיא בטוח פוגעת בקבוצה שעל הדשא.

איך היא בדיוק פוגעת בקבוצה שעל הדשא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 07:05 
קובסטר ,ממך ציפיתי ליותר, מרוב סבלנות אני ואתה נתכתב בעוד שנה על נושאים כמו "זוכרים את ליגת העל".
מה זה משנה מי יהיה המאמן הבא ? הגיע הזמן להפסיק את הזרקת הסמים המעוורת של "האולי" עוד יש סיכוי , האליפות השנה וגם בשנה הבאה חשובות , אבל יותר חשוב שלא יהיה טביב בהפועל , והיום נראה לי שכבר רוב תושבי הפורום יודעים שמטביב ומהפועל רק אחד ישרוד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 07:11 
גיא האדום כתב:
bloodbrother כתב:
גיא האדום כתב:

אתה מבין, מי שפוגע בשחקנים זה לא ההנהלה שלא מכבדת חוזים ודואגת לעשות המוות לשחקנים לפני שהם עוזבים.
מי שפוגע בשחקנים זה הקהל שמוחא בדיוק נגד אותה התנהלות. אוהדים אהבלים, מה אני אגיד לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
עזבו את המאבק בטביב, מדובר רק על הפן המקצועי. מחר או מחרתיים הולך להיות מאמן חדש למועדון שלנו, אחד שיהיה זקוק לתמיכה שלנו ללא קשר למה שאנחנו חושבים עליו או על מי שמינה אותו. בואו ניתן לו את התמיכה הזו, בלעדיה אפשר מעכשיו לסגור את העונה וללכת לים, וכידוע קר מדי ללכת לים בינואר.
על מה אתה מדבר לעזאזל? אתה באמת לא רואה מה קרה מול העיניים שלך?
טביב פיטר את קשטן בלי שיש לו מחליף, הודיע שזלצר מאמן בלי שזלצר מסכים בכלל (ניהול מבריק!), והוא מתכוון לתת לכל מאמן שיגיע הוראות "מקצועיות".
טביב האידיוט הזה גם חושב שהוא מבין בכדורגל יותר טוב מכל מאמן, וגם אין לו הבנה קלושה במוטיבציה ששחקנים צריכים בשביל להצטיין במגרש. הוא כנראה חושב שקבוצה נמדדת בכמה שהוא מחליט לשלם על טב"ח ודמארי.
לא יהיה מאמן אמיתי, טביב הוא "הסמכות המקצועית".
אין קבוצה, העונה גמורה. בשביל ששוב תהיה קבוצה מתישהו חייבים אך ורק להיפטר מ"איש העסקים" שאין לו מושג קלוש בניהול.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 08:04 
לי נמאס מכל הסבלנות האלה,ומלא לשרוק בוז כי זה יכול להזיק לשחקנים ולקבוצה.
אני אעשה כל מה שאני רואה לנכון בגבול המותר כדי להעיף את טביב
נמאס לי לתת ולתת ורק לאכול חרא מהכיוון השני.
מאמן שמפוטר כי הוא לא הסכים לספסל שחקנים שהבעלים אמר לו,שמנסה להביא זרים בקומבינות.
נשבר הזין.
כוסאמק,כמה תסכול ועצבים על הבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
הבהרה - לא אמרתי ולא רמזתי שהמחאה מול טביב צריכה להיפסק. ארור היום שהבן אדם הזה דרך בהפועל והוא מצטייר כיותר בריון ודיקטטור ממה שחשבתי שהוא יהיה. אני הראשון שהתייצב לכל הפגנה מתחת לבית שלו, סוכת מחאה, וכל דבר אחר שחשבנו שיעזור לסלק אותו מהפועל.
אין לזה קשר, כרגע, לנושא המקצועי. קשטן עף, יבוא מישהו אחר שירצה להצליח בצורה כזו או אחרת.
ההבדל בינינו לבינם בעיני הוא שניתן למאמן את האפשרות להצליח במקביל למחאה נגד הבעלים, ואת העצבים נוציא על אותו מנוול שיושב במיאמי ולא על מי שיעמוד על הקווים.
לא רוצה לראות אותנו מחכים בפינה לעוד כשלון מקצועי כשטובת הפועל אמורה לעמוד לנגד עינינו. אני אופטימי ומאמין שנצליח בשתי החזיתות - גם לתמוך ולעודד את הקבוצה ולהחזיר אותה להראות כמו קבוצת כדורגל ובו בבד נצליח להעיף את הנגע הרע הזה מאיתנו. אולי יש כאלו שחושבים שדבר יכול לבוא על השני, לא אני.
עידוד של הקבוצה מצד אחד, פעולות בשביל להעיף את טביב מצד שני. עם קצת שכל ותושיה אנחנו יכולים להצליח לעשות את שניהם במקביל, אנחנו לא אנאלפבתים ולא חזירים.
יאללה הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
אני אגיד לך את האמת, אם 90% מהמועמדים יגיעו, אני אישית אעשה להם את המוות כל פעם שאראה אותם. פשוט על סוג האנשים שהם, ואני לא מדבר על סיני, או שירזי או משהו כזה,אני מדבר על אלישע, קלינגר , רוני לוי, כל שאר הבני זונות שאני לא מוכן שיתקרבו להפועל.

בכל מקרה תבין שזה לא משנה. המאמן כבר לא קובע את ההרכב מסתבר. המאמן הוא סה"כ בייביסטיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
bloodbrother כתב:
גיא האדום כתב:

1. מבלבלת את השחקנים תוך כדי משחק. במקום השירה הבלתי פוסקת שעוברת להם מעל הראש, פתאום יש התרחשות מוזרה ביציע. שלא קשורה להתרחשויות במגרש. 10 דקות של שתיקה זה בסדר, אבל אז פתאום פוצחת שירה כבירה של "הנהלה זונה", והשחקנים מתחילים להתבלבל ולאבד ריכוז.

2. יתכן שבמודע, השחקנים מבינים שרצוי שלא יתאמצו - "מה הם רוצים, האוהדים היקרים? שטביב ילך? אז אולי עדיף להפסיד, כי יש יותר סיכוי שילך אם הקבוצה תכשל? אולי עדיף לא להצליח, כי אם ננצח אז טביב, אותו האוהדים לא אוהבים, ישמח?".

3. כמו 2, רק בתת-מודע. אוירה בה האוהדים שונאים את מי שמשלם לשחקנים את המשכורת, את העומד בראש המערכת, בודאי לא תורמת למוטיבציה של השחקנים להתאבד על המגרש. וגם גורמת להם לחוש בחוסר יציבות, שגם משפיעה לרעה ("מה אם טביב יעזוב? יבוא מישהו שישלם לי את המשכורת? אולי ישחררו אותי בכלל?")

משהו בסגנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 09:14 
bloodbrother כתב:
גיא האדום כתב:
bloodbrother כתב:
גיא האדום כתב:

1. מבלבלת את השחקנים תוך כדי משחק. במקום השירה הבלתי פוסקת שעוברת להם מעל הראש, פתאום יש התרחשות מוזרה ביציע. שלא קשורה להתרחשויות במגרש. 10 דקות של שתיקה זה בסדר, אבל אז פתאום פוצחת שירה כבירה של "הנהלה זונה", והשחקנים מתחילים להתבלבל ולאבד ריכוז.

2. יתכן שבמודע, השחקנים מבינים שרצוי שלא יתאמצו - "מה הם רוצים, האוהדים היקרים? שטביב ילך? אז אולי עדיף להפסיד, כי יש יותר סיכוי שילך אם הקבוצה תכשל? אולי עדיף לא להצליח, כי אם ננצח אז טביב, אותו האוהדים לא אוהבים, ישמח?".

3. כמו 2, רק בתת-מודע. אוירה בה האוהדים שונאים את מי שמשלם לשחקנים את המשכורת, את העומד בראש המערכת, בודאי לא תורמת למוטיבציה של השחקנים להתאבד על המגרש. וגם גורמת להם לחוש בחוסר יציבות, שגם משפיעה לרעה ("מה אם טביב יעזוב? יבוא מישהו שישלם לי את המשכורת? אולי ישחררו אותי בכלל?")

משהו בסגנון.

:BOW: בעיקר סעיף 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 09:58 
קובסטר, אתה לא שם לב לדבר פשוט. חלק גדול מהחברים בפורום (שלא מעיד בכלל על כלל האוהדים כמדומני), כמעט ולא מתעניין בפן המקצועי בתקופה האחרונה אלא רק בעניינים ברומו של הטביב. זה רק יילך ויקצין לדעתי.
יש שהגדילו והודו שהם מעדיפים שהקבוצה תכשל כדי להעיף אותו וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 10:19 
אוגוסטוס היל כתב:
קובסטר, אתה לא שם לב לדבר פשוט. חלק גדול מהחברים בפורום (שלא מעיד בכלל על כלל האוהדים כמדומני), כמעט ולא מתעניין בפן המקצועי בתקופה האחרונה אלא רק בעניינים ברומו של הטביב. זה רק יילך ויקצין לדעתי.

ומה דעתך בנושא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
קובסטר ,ממך ציפיתי ליותר, מרוב סבלנות אני ואתה נתכתב בעוד שנה על נושאים כמו "זוכרים את ליגת העל".
מה זה משנה מי יהיה המאמן הבא ? הגיע הזמן להפסיק את הזרקת הסמים המעוורת של "האולי" עוד יש סיכוי , האליפות השנה וגם בשנה הבאה חשובות , אבל יותר חשוב שלא יהיה טביב בהפועל , והיום נראה לי שכבר רוב תושבי הפורום יודעים שמטביב ומהפועל רק אחד ישרוד .

קובסטר, אתה אחד העוגנים הבודדים שנשארו לנו של אהבה אמיתית לקבוצה.
אני מסכים עם העקרון שלך, אבל העובדה הפשוטה היא שכל שם שיוחתם יהווה רק עלה תאנה למאמן - מנג'ר האמיתי: אלי טביב.
אני לא אשרוק בוז לשחקנים שלנו, אני לא אמחה נגד יכולת מקצועית, ירודה ככל שתהיה - אבל אני גם לא אקבל מאמן מכמביסט, בבון או מוכר משחקים.
בכל מקרה, הלוואי שרבים יחשבו כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 10:28 
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

ומה דעתך בנושא?

צריך להלחם בגרמנים כאילו אין תהליך שלום וצריך לעשות שלום כאילו אין מלמחמה (ותסלחו לי על הציטוט הלא מדוייק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 10:44 
אוגוסטוס היל כתב:
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

ומה דעתך בנושא?

צריך להלחם בגרמנים כאילו אין תהליך שלום וצריך לעשות שלום כאילו אין מלמחמה (ותסלחו לי על הציטוט הלא מדוייק)

כאילו אין ספר לבן, ואתה מודע לזה ששינו את הגישה הזאת מהר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

ומה דעתך בנושא?

מסכים עם אוגוסטוס.
חייבים לעשות הפרדה. אם אתם חושבים שטביב הוא הבעיה, יש להפגין נגדו אישית אבל לא על חשבון עידוד הקבוצה והשחקנים. תקללו את טביב במחצית, לפני המשחק ואולי אחריו. אבל בזמן המשחק לתמוך בהפועל. תניפו שלטים, תפגינו, תזרקו רימוני הלם מצידי, אבל תמיכה במאמן ובשחקנים קריטית בשלב הזה, לא רק לגבי המשך העונה הזו, אלא גם לזו שאחריה.

הבעיה לצערי שכל אחד מהשמות שהוזכרו (קלינגר, סיני, אלישע) גורם לחלק לא מבוטל מהאוהדים אפקט של זעם ותסכול. חלק רואים בקלינגר "מכביסט" (ושוכחים שהוא נזרק משם בבושת פנים), חלק זוכרים לסיני את שנות ה-90 (ושוכחים את ה-80) וחלק זוכרים שאלישע אימן את בית שאן ב-2/5/98 (אבל שוכחים שדה-קפטו הוא לקח פה ב-3 השנים האחרונות 3 אליפויות, הגיע ל-2 גמרי גביע, צ'מפיונס וליגת אירופה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 10:46 
bloodbrother כתב:
גיא האדום כתב:
bloodbrother כתב:
גיא האדום כתב:

משהו בסגנון.

אין ספק, שחקנים שהגיעו לכאן נטו בגלל הכסף ומקבלים שכר לפי נקודות, יעניין מה הקהל חושב על הבעלים שלו.
פגעת בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 10:46 
קשה לי לתמוך במאמן שהורס לי את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 10:47 
כן, אבל שינוי הגישה ספק היה מקבל לגיטימציה ללא הניסיון...
ועזוב, זה לא אחד לאחד.
צריך גם וגם. הלוואי ניקח אליפות והלוואי טביב יעוף.
עם קשר בלי קשר בסלטה לאחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 10:49 
למען הסר ספק, ולמען חיסול גניבת הדעת אף אחד לא מייחל לכישלון של הקבוצה וחורבן, ואוהדי הפועל לא יכולים להחריב שום דבר, את זה עושה מצוין אלי טביב, תתחילו להיכנס לפוקוס, אלה שפועלים נגד טביב גם שהיינו בצמרת עושים זאת כדי להציל את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 11:12 
chimpfive כתב:
למען הסר ספק, ולמען חיסול גניבת הדעת אף אחד לא מייחל לכישלון של הקבוצה וחורבן, ואוהדי הפועל לא יכולים להחריב שום דבר, את זה עושה מצוין אלי טביב, תתחילו להיכנס לפוקוס, אלה שפועלים נגד טביב גם שהיינו בצמרת עושים זאת כדי להציל את הקבוצה.

תהיה בריא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 11:22 
זה לא משנה מי יבוא.
כל עוד יש טביב = שכחו מהצלחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
זה לא משנה מי יבוא.
כל עוד יש טביב = שכחו מהצלחות.

אבל הוא הביא דאבל וגביע וליגת האלופות !
אתה לא זוכר את המספרת שהוא כבש בסטאד דה ז'רלאן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: