redrony כתב:
RedAlert כתב:
לא שחכת שלקחנו עם ה1-0 הקטן הזה דאבל לפני עשר שנים +/-?
נכון שקשטן לא השתנה
מצד שני,אם זה היה עובד לא היית כועס
בכול מקרה,אני מסכים שיש המון דברים שקשטן טועה בהם
כולה זקפתי לזכותו נצחונות על הגדולות,למרות שהם לא ביכולת טובה השנה
עדיין לנצח את מכבי וחיפה בכזאת קלות זה לא דבר של מה בכך.
ושוב מה שאני מסביר שאני לא רגיל שבהפועל קוראים למאמן להתפטר בינואר כשהוא מקום 3 !
וזה לא איזה גיא לוזון,זה קשטן מאמן עם היסטוריה מכובדת בקבוצה !
או, את זה אני אוהב, שמתחילים גם לצטט "עובדות" שאין להם קשר למציאות.
סתם בשביל שתהיה בעניינים. הפועל בדאבל של שנת 2000 ניצחו 26 משחקים מתוך 39. כמה מהם היו 0:1, יש לך מושג? 6. 6 נצחונות של 0:1. היו שם חמישיות, רביעיות ושלישיות, עם כדורגל שמה לעשות, התאים ללפני 12 שנה והיה טוב ללפני 12 שנה. העניין הוא שקשטן נתקע שם, לא התקדם מטר.
ומה זה לא הייתי כועס? אם הפועל היו מנצחים בכל המשחקים 0:1 עם הכדורגל הזה, הייתי מבסוט שמנצחים, אבל לא מרוצה מהרמה.
בגלל שאני יודע שאין דבר כזה לנצח 0:1 עם כדורגל כזה וזה לא מחזיק לאורך זמן (וכן, אני יודע שק"ש מנצחים ככה ואני באמת לא מכיר הרבה דוגמאות שקבוצה כל כך בינונית מנצחת כל כך הרבה משחקים), אז כל ה"אם" הזה הוא בתיאוריה.
לקשטן יש היסטוריה
רחוקה מכובדת. השנים האחרונות שלו לא מחמיאות לא בשום תחום. יחסי אנוש ובעיקר רמת כדורגל של הקבוצות שלו.
שהפועל היו עם 4 נצחונות מ-5 משחקים ראשונים, ביכולת קטסטרופה, היו פה אשכולות של שמחה. אני שמחתי שניצחו, אבל כתבתי פה שככה הם לא ימשיכו לנצח. הפועל היום משחקת כדורגל של קבוצת תחתית. מבוהל ומפוחד. זה כדורגל של קשטן קלאסי.
ורד כבר מהקטע של מקום שלישי, לא רלוונטי. עדיף להיות מקום 8 בפער 5 נקודות ממקום ראשון מאשר במקום 3 עם פער של 9. בליגה של השנה, כל מקום שהוא לא ראשון הוא כשלון טוטאלי ואם הפועל לא ייקחו העונה אליפות זה כשלון טוטאלי.
להפועל יש 55% אחוזי הצלחה. בעונה נורמלית, עם אחוז כזה, אתה 17 נקודות ממקום ראשון אחרי 20 משחקים.
האמת שנתת כאן עובדות מעניינות שיגרמו לי לחשוב אחרת
אבל בכול מקרה אני לא חושב שלצעוק לקשטן להתפטר תורם במשהו
רק מסית את השחקנים נגדו,רק גורם להם לחשוב שאם הקהל לא תומך במאמן למה שאנחנו נתמוך
הקבוצה במילא לא מאוחדת,אז בגלל לבזבז את הקול שלנו בלריב אחד עם השני ו/או לצעוק למאמן להתפטר,בואו נעודד את הפועל.
ולגבי הכישלון הטוטאלי
כמו שאמרו
מה היה קורה אם גוטמן היה מאמן,והיינו במקום הזה?
היית ככה קורא לו להתפטר?ככה יורד עליו?
גוטמן מאמן נהדר,אבל לא קוסם
היה לו שחקנים מצוינים,כאלה שלקשטן פשוט אין
עוד לא הגענו למשחקי ההכרעה,ואני מאמין שעם חיזוק נוסף הקבוצה תוכל להשתנות
לא צריך לאבד תקווה.