תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 23:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ת-ת-פ-ט-ר
הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 02:10 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
bloodbrother כתב:
redrony כתב:
bloodbrother כתב:
מכבי חיפה, בדיוק כמונו וכמו מכבי, שמו להם למטרה בתחילת העונה, אליפות. אז כן, הקבוצות האלו באותה סירה.

נניח שכן. זה אמור לנחם אותי?
אני מבטיח לך שאם להפועל היו 7 אליפויות מתוך 11, הכל היה מתקבל בהרבה יותר סלחנות, לפחות אצלי (הקהל של מכבי חיפה הוא לא דוגמא).

לא יודע איך זה היה מתקבל אצלך, אבל סלחנות במקרה זה לא קשורה למציאות. כל אחת מהקבוצות האלה עשתה כמיטב יכולתה כדי להעמיד קבוצה שרצה לאליפות. זה לא שחיפה או מכבי הלכו על עונה פיננסית או "בנייה".

אגב, זה שלא לקחנו שלוש אליפויות ברצף, זה בעיקר בגלל המאמן הקודם. אולי אז היית יותר סולח לקשטן כמו שאתה אומר?

שוב, אני לא אוהד חיפה ומכבי. אני אוהד הפועל. העונה של הפועל היא כשלון מהדהד עד עכשיו, לא מבין מה יש להתווכח פה

היא כשלון בדומה לכשלון של חיפה ומכבי (ובינתיים לפחות, שלנו כשלון פחות מזה של מכבי ופחות בהרבה מזה של חיפה).

פשוט הטיעון שלך לגבי הסלחנות הוא לא הגיוני, כי זה שנגיד לא לקחנו 7 אליפויות מתוך 11 כמו חיפה, לא אומר שחיפה ניסתה פחות להתמודד על האליפות השנה, או שאפשר לעשות משהו בקשר לזה העונה, מעבר לנסיון להתמודד על האליפות.

שוב, הפועל, חיפה, ומכבי, עשו ככל שביכולתן להעמיד את הקבוצה הטובה ביותר העונה. בלי קשר לכמות האליפויות וההשגים האחרים של כל אחת ב 10, 20, או 40 שנה האחרונות.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 10:43 
bloodbrother כתב:
redrony כתב:
bloodbrother כתב:
redrony כתב:
bloodbrother כתב:
מכבי חיפה, בדיוק כמונו וכמו מכבי, שמו להם למטרה בתחילת העונה, אליפות. אז כן, הקבוצות האלו באותה סירה.

נניח שכן. זה אמור לנחם אותי?
אני מבטיח לך שאם להפועל היו 7 אליפויות מתוך 11, הכל היה מתקבל בהרבה יותר סלחנות, לפחות אצלי (הקהל של מכבי חיפה הוא לא דוגמא).

לא יודע איך זה היה מתקבל אצלך, אבל סלחנות במקרה זה לא קשורה למציאות. כל אחת מהקבוצות האלה עשתה כמיטב יכולתה כדי להעמיד קבוצה שרצה לאליפות. זה לא שחיפה או מכבי הלכו על עונה פיננסית או "בנייה".

אגב, זה שלא לקחנו שלוש אליפויות ברצף, זה בעיקר בגלל המאמן הקודם. אולי אז היית יותר סולח לקשטן כמו שאתה אומר?

שוב, אני לא אוהד חיפה ומכבי. אני אוהד הפועל. העונה של הפועל היא כשלון מהדהד עד עכשיו, לא מבין מה יש להתווכח פה

היא כשלון בדומה לכשלון של חיפה ומכבי (ובינתיים לפחות, שלנו כשלון פחות מזה של מכבי ופחות בהרבה מזה של חיפה).

פשוט הטיעון שלך לגבי הסלחנות הוא לא הגיוני, כי זה שנגיד לא לקחנו 7 אליפויות מתוך 11 כמו חיפה, לא אומר שחיפה ניסתה פחות להתמודד על האליפות השנה, או שאפשר לעשות משהו בקשר לזה העונה, מעבר לנסיון להתמודד על האליפות.

שוב, הפועל, חיפה, ומכבי, עשו ככל שביכולתן להעמיד את הקבוצה הטובה ביותר העונה. בלי קשר לכמות האליפויות וההשגים האחרים של כל אחת ב 10, 20, או 40 שנה האחרונות.

תגיד, אתה כותב בשביל להגיב לי, או בשביל שתוכל לקרוא את זה אח"כ? יופי, כשלון של חיפה ומכבי. זה מנחם אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 10:45 
moshiko כתב:
NARKOTIKA כתב:
גניבת דעת.
כישלון. אחושרמוטה כישלון.
אין שום מצב בעולם שאשדוד נמצאת לפני הפועל בטבלה.

אשדוד לפננו זה אחושרמוטה כשלון. לו מכבי ת"א היתה במקום השני ומכבי חיפה מקום ראשון זה היה כשלון לייט?
אז היה לנו שתי עונות של כשלון (טוטאלי, סתם כשלון או כשלון אחושרמוטה?) של גוטמן ויש לנו כשלון אחושרמוטה של קשטן עד כה.

בעונה שחיפה ומכבי נראות כמו שהן נראות, לא לקחת אליפות זה כשלון. בנוסף, אם אתה מוסיף לזה את רמת הכדורגל, הכשלון רק מתעצם.
אם הפועל היו משחקים כדורגל טוב, ממקסמים את הפוטנציאל שאפשר להוציא מהקבוצה ולא היו לוקחים אליפות, לא הייתי בא ברבע טענה. קשטן מוציא מהקבוצה 30%. ברמה ובתוצאות. זה כשלון בפני עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 10:48 
redrony כתב:
moshiko כתב:
NARKOTIKA כתב:
גניבת דעת.

אשדוד לפננו זה אחושרמוטה כשלון. לו מכבי ת"א היתה במקום השני ומכבי חיפה מקום ראשון זה היה כשלון לייט?
אז היה לנו שתי עונות של כשלון (טוטאלי, סתם כשלון או כשלון אחושרמוטה?) של גוטמן ויש לנו כשלון אחושרמוטה של קשטן עד כה.

בעונה שחיפה ומכבי נראות כמו שהן נראות, לא לקחת אליפות זה כשלון. בנוסף, אם אתה מוסיף לזה את רמת הכדורגל, הכשלון רק מתעצם.
אם הפועל היו משחקים כדורגל טוב, ממקסמים את הפוטנציאל שאפשר להוציא מהקבוצה ולא היו לוקחים אליפות, לא הייתי בא ברבע טענה. קשטן מוציא מהקבוצה 30%. ברמה ובתוצאות. זה כשלון בפני עצמו.

אני מחזק את מה שהוא כתב.
התשובה הדיפלומטית הזאת מספקת אותך? לא כתוב כאן אחושרמוטה וגם לא טוטאלי,
מה אתה אומר? זה עובר אצלך ד"ר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
RedAlert כתב:

לא שחכת שלקחנו עם ה1-0 הקטן הזה דאבל לפני עשר שנים +/-?
נכון שקשטן לא השתנה
מצד שני,אם זה היה עובד לא היית כועס

בכול מקרה,אני מסכים שיש המון דברים שקשטן טועה בהם
כולה זקפתי לזכותו נצחונות על הגדולות,למרות שהם לא ביכולת טובה השנה
עדיין לנצח את מכבי וחיפה בכזאת קלות זה לא דבר של מה בכך.

ושוב מה שאני מסביר שאני לא רגיל שבהפועל קוראים למאמן להתפטר בינואר כשהוא מקום 3 !
וזה לא איזה גיא לוזון,זה קשטן מאמן עם היסטוריה מכובדת בקבוצה !

או, את זה אני אוהב, שמתחילים גם לצטט "עובדות" שאין להם קשר למציאות.
סתם בשביל שתהיה בעניינים. הפועל בדאבל של שנת 2000 ניצחו 26 משחקים מתוך 39. כמה מהם היו 0:1, יש לך מושג? 6. 6 נצחונות של 0:1. היו שם חמישיות, רביעיות ושלישיות, עם כדורגל שמה לעשות, התאים ללפני 12 שנה והיה טוב ללפני 12 שנה. העניין הוא שקשטן נתקע שם, לא התקדם מטר.

ומה זה לא הייתי כועס? אם הפועל היו מנצחים בכל המשחקים 0:1 עם הכדורגל הזה, הייתי מבסוט שמנצחים, אבל לא מרוצה מהרמה.
בגלל שאני יודע שאין דבר כזה לנצח 0:1 עם כדורגל כזה וזה לא מחזיק לאורך זמן (וכן, אני יודע שק"ש מנצחים ככה ואני באמת לא מכיר הרבה דוגמאות שקבוצה כל כך בינונית מנצחת כל כך הרבה משחקים), אז כל ה"אם" הזה הוא בתיאוריה.
לקשטן יש היסטוריה רחוקה מכובדת. השנים האחרונות שלו לא מחמיאות לא בשום תחום. יחסי אנוש ובעיקר רמת כדורגל של הקבוצות שלו.

שהפועל היו עם 4 נצחונות מ-5 משחקים ראשונים, ביכולת קטסטרופה, היו פה אשכולות של שמחה. אני שמחתי שניצחו, אבל כתבתי פה שככה הם לא ימשיכו לנצח. הפועל היום משחקת כדורגל של קבוצת תחתית. מבוהל ומפוחד. זה כדורגל של קשטן קלאסי.

ורד כבר מהקטע של מקום שלישי, לא רלוונטי. עדיף להיות מקום 8 בפער 5 נקודות ממקום ראשון מאשר במקום 3 עם פער של 9. בליגה של השנה, כל מקום שהוא לא ראשון הוא כשלון טוטאלי ואם הפועל לא ייקחו העונה אליפות זה כשלון טוטאלי.
להפועל יש 55% אחוזי הצלחה. בעונה נורמלית, עם אחוז כזה, אתה 17 נקודות ממקום ראשון אחרי 20 משחקים.

האמת שנתת כאן עובדות מעניינות שיגרמו לי לחשוב אחרת
אבל בכול מקרה אני לא חושב שלצעוק לקשטן להתפטר תורם במשהו
רק מסית את השחקנים נגדו,רק גורם להם לחשוב שאם הקהל לא תומך במאמן למה שאנחנו נתמוך
הקבוצה במילא לא מאוחדת,אז בגלל לבזבז את הקול שלנו בלריב אחד עם השני ו/או לצעוק למאמן להתפטר,בואו נעודד את הפועל.

ולגבי הכישלון הטוטאלי
כמו שאמרו
מה היה קורה אם גוטמן היה מאמן,והיינו במקום הזה?
היית ככה קורא לו להתפטר?ככה יורד עליו?

גוטמן מאמן נהדר,אבל לא קוסם
היה לו שחקנים מצוינים,כאלה שלקשטן פשוט אין
עוד לא הגענו למשחקי ההכרעה,ואני מאמין שעם חיזוק נוסף הקבוצה תוכל להשתנות
לא צריך לאבד תקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:37 
redrony כתב:
moshiko כתב:
NARKOTIKA כתב:
גניבת דעת.

יש מציאות חדשה בכדורגל הישראלי: הגירה רבתית של שחקנים. אני מעריך שבנבחרת של גוטמן לא יהיה שום שחקן שמשחק בארץ בהרכב הפותח. הקבוצות מייצאות שחקנים בהיקפים שלא היו עד כה. אניימה, דאגלס,שכטר, גילי, בונדר, זהבי. זה חור רציני מאד. אז נניח שאצלנו הרכש לא היה איכותי. אבל במכבי חיפה? גם שם נפלו בתחלופה. גם אם השנה נייצב קבוצה: טוטו-דמארי-ידין-אדל אולי גם ירצו לעזוב בקיץ. זה תהליך של תחלופה גבוהה שמאד מקשה על הקבוצות. דרך אגב, גם אם הרמה ירדה (ואכן ירדה) , התפוקה של ק"ש עד כה מצביעה על קבוצה מוצלחת בדרך לאליפות. אם אתה שואל אותי , כפי שהסגל בנוי לא בטוח שמישהו אחר היה יכול לעשות משהו טוב יותר. הסיבה? אין בסגל שלנו קישור ראוי לקבוצה אלופה. לא בקישור האחורי ולא בהתקפי. זו אכן אחריותו של המאמן אבל עובדתית יש חור ענק בין הגנה להתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 18:43 
moshiko כתב:
redrony כתב:
moshiko כתב:
NARKOTIKA כתב:
גניבת דעת.

יש מציאות חדשה בכדורגל הישראלי: הגירה רבתית של שחקנים. אני מעריך שבנבחרת של גוטמן לא יהיה שום שחקן שמשחק בארץ בהרכב הפותח. הקבוצות מייצאות שחקנים בהיקפים שלא היו עד כה. אניימה, דאגלס,שכטר, גילי, בונדר, זהבי. זה חור רציני מאד. אז נניח שאצלנו הרכש לא היה איכותי. אבל במכבי חיפה? גם שם נפלו בתחלופה. גם אם השנה נייצב קבוצה: טוטו-דמארי-ידין-אדל אולי גם ירצו לעזוב בקיץ. זה תהליך של תחלופה גבוהה שמאד מקשה על הקבוצות. דרך אגב, גם אם הרמה ירדה (ואכן ירדה) , התפוקה של ק"ש עד כה מצביעה על קבוצה מוצלחת בדרך לאליפות. אם אתה שואל אותי , כפי שהסגל בנוי לא בטוח שמישהו אחר היה יכול לעשות משהו טוב יותר. הסיבה? אין בסגל שלנו קישור ראוי לקבוצה אלופה. לא בקישור האחורי ולא בהתקפי. זו אכן אחריותו של המאמן אבל עובדתית יש חור ענק בין הגנה להתקפה.

אז כמו שאתה אומר, קשטן בנה את הסגל. שנית, הבעיה היא לא רק איכות השחקנים, אלא בעיקר שיטת המשחק. גם עם הקישור הזה, אפשר לשחק אחרת. תנועה בלי כדור ולחץ אפשר לפחות לנסות לעשות, בטח קבוצה עם סגל כמו שיש להפועל שכמה שהוא בינוני, הוא עדיין טוב יותר מרב הקבוצות.
החור שאתה מדבר עליו בין ההגנה להתקפה נובע משיטת המשחק, לא מאיכות השחקנים. להפועל אין שליטה באמצע נגד קבוצות נחותות ממנה בהרבה מבחינת איכות השחקנים בקישור.
התפוקה של ק"ש אכן מוצלחת, אבל הכדורגל שהיא משחקת לא יכול להצליח לאורך זמן. אי אפשר לבנות כל שבוע על 0:1 וברב המקרים בשליש האחרון של המשחק. אז נכון שהתוצאות כרגע מראות אחרת וזה קשור לכל מיני גורמים (קבוצה שאין עליה לחץ זו אחת הסיבות), אבל אני מבטיח לך שאם הפועל יחזרו להיות קבוצת כדורגל עם תוצאות של קבוצה שמתמודדת על האליפות (שזה אומר מבחינתי 3 נצחונות מתוך 4 משחקים עד סוף הליגה) הם ייקחו אליפות. ק"ש לא ימשיכו לנצח בצורה הזו לאורך זמן, בטח אם יפעילו עליהם לחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 18:46 
RedAlert כתב:
redrony כתב:
RedAlert כתב:

נכון שקשטן לא השתנה

ושוב מה שאני מסביר שאני לא רגיל שבהפועל קוראים למאמן להתפטר בינואר כשהוא מקום 3 !

סתם בשביל שתהיה בעניינים. הפועל בדאבל של שנת 2000 ניצחו 26 משחקים מתוך 39. כמה מהם היו 0:1, יש לך מושג? 6. 6 נצחונות של 0:1. היו שם חמישיות, רביעיות ושלישיות, עם כדורגל שמה לעשות, התאים ללפני 12 שנה והיה טוב ללפני 12 שנה. העניין הוא שקשטן נתקע שם, לא התקדם מטר.

ומה זה לא הייתי כועס? אם הפועל היו מנצחים בכל המשחקים 0:1 עם הכדורגל הזה, הייתי מבסוט שמנצחים, אבל לא מרוצה מהרמה.
בגלל שאני יודע שאין דבר כזה לנצח 0:1 עם כדורגל כזה וזה לא מחזיק לאורך זמן (וכן, אני יודע שק"ש מנצחים ככה ואני באמת לא מכיר הרבה דוגמאות שקבוצה כל כך בינונית מנצחת כל כך הרבה משחקים), אז כל ה"אם" הזה הוא בתיאוריה.
לקשטן יש היסטוריה רחוקה מכובדת. השנים האחרונות שלו לא מחמיאות לא בשום תחום. יחסי אנוש ובעיקר רמת כדורגל של הקבוצות שלו.

שהפועל היו עם 4 נצחונות מ-5 משחקים ראשונים, ביכולת קטסטרופה, היו פה אשכולות של שמחה. אני שמחתי שניצחו, אבל כתבתי פה שככה הם לא ימשיכו לנצח. הפועל היום משחקת כדורגל של קבוצת תחתית. מבוהל ומפוחד. זה כדורגל של קשטן קלאסי.

ורד כבר מהקטע של מקום שלישי, לא רלוונטי. עדיף להיות מקום 8 בפער 5 נקודות ממקום ראשון מאשר במקום 3 עם פער של 9. בליגה של השנה, כל מקום שהוא לא ראשון הוא כשלון טוטאלי ואם הפועל לא ייקחו העונה אליפות זה כשלון טוטאלי.
להפועל יש 55% אחוזי הצלחה. בעונה נורמלית, עם אחוז כזה, אתה 17 נקודות ממקום ראשון אחרי 20 משחקים.

רק מסית את השחקנים נגדו,רק גורם להם לחשוב שאם הקהל לא תומך במאמן למה שאנחנו נתמוך
הקבוצה במילא לא מאוחדת,אז בגלל לבזבז את הקול שלנו בלריב אחד עם השני ו/או לצעוק למאמן להתפטר,בואו נעודד את הפועל.

ולגבי הכישלון הטוטאלי
כמו שאמרו

לא צריך לאבד תקווה.

קודם כל, אתה לצערי לא קורא לגמרי את מה שאני כותב. אני לא מקלל את קשטן ולא קורה לא להתפטר. אני מבקר אותו, בחריפות, אבל רק מבקר אותו. אני מצפה שהוא ישנה דברים ושיפסיק ללכת עם הראש בקיר ועם האנטי כדורגל שלו.

לגוטמן יש גם יכולות היום שלקשטן פשוט. תפתח עיניים ותכיר בזה. ואני אומר את זה בתור אחד שלא מאוד אוהב את אלי גוטמן.
כל מאמן שהיה מאמן היום את הפועל והקבוצה היתה נראית ככה (המיקום בטבלה לא רלוונטי) היה מקבל ממני בדיוק את אותה ביקורת. אתה מוזמן לחפש אשכולות שלי מהעונה הקומת ולראות ביקורות על גוטמן. היו מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 18:59 
redrony כתב:
moshiko כתב:
redrony כתב:
moshiko כתב:
NARKOTIKA כתב:
גניבת דעת.

אז כמו שאתה אומר, קשטן בנה את הסגל. שנית, הבעיה היא לא רק איכות השחקנים, אלא בעיקר שיטת המשחק. גם עם הקישור הזה, אפשר לשחק אחרת. תנועה בלי כדור ולחץ אפשר לפחות לנסות לעשות, בטח קבוצה עם סגל כמו שיש להפועל שכמה שהוא בינוני, הוא עדיין טוב יותר מרב הקבוצות.
החור שאתה מדבר עליו בין ההגנה להתקפה נובע משיטת המשחק, לא מאיכות השחקנים. להפועל אין שליטה באמצע נגד קבוצות נחותות ממנה בהרבה מבחינת איכות השחקנים בקישור.
התפוקה של ק"ש אכן מוצלחת, אבל הכדורגל שהיא משחקת לא יכול להצליח לאורך זמן. אי אפשר לבנות כל שבוע על 0:1 וברב המקרים בשליש האחרון של המשחק. אז נכון שהתוצאות כרגע מראות אחרת וזה קשור לכל מיני גורמים (קבוצה שאין עליה לחץ זו אחת הסיבות), אבל אני מבטיח לך שאם הפועל יחזרו להיות קבוצת כדורגל עם תוצאות של קבוצה שמתמודדת על האליפות (שזה אומר מבחינתי 3 נצחונות מתוך 4 משחקים עד סוף הליגה) הם ייקחו אליפות. ק"ש לא ימשיכו לנצח בצורה הזו לאורך זמן, בטח אם יפעילו עליהם לחץ.

אתה עקבי בניתוח המקצועי וצדקת עד כה. אני סבור ששיטת משחק הולכת יד ויד עם יכולת השחקנים. אני לא רואה קשר אחורי בעל הבית (ידין איננו כזה) ולא רואה קשר עושה משחק. אכן הבעיה של קשטן שלא הצליח באמצעות שיטת משחק לחפות על החסרונות שצויינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
נו נגמרה הסאגה.
חבל שזה לא הצליח, חבל לקבוצה, לאוהדים, ולקשטן עצמו. היו לו מניות בעבר. הקדנציה זה לא עבד.
זה לא מעודד אותי, אני לא רואה מי מרים את הקבוצה עד סוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
RedAlert כתב:
redrony כתב:
RedAlert כתב:

נכון שקשטן לא השתנה

ולגבי הכישלון הטוטאלי
כמו שאמרו

לא צריך לאבד תקווה.

קודם כל, אתה לצערי לא קורא לגמרי את מה שאני כותב. אני לא מקלל את קשטן ולא קורה לא להתפטר. אני מבקר אותו, בחריפות, אבל רק מבקר אותו. אני מצפה שהוא ישנה דברים ושיפסיק ללכת עם הראש בקיר ועם האנטי כדורגל שלו.

לגוטמן יש גם יכולות היום שלקשטן פשוט. תפתח עיניים ותכיר בזה. ואני אומר את זה בתור אחד שלא מאוד אוהב את אלי גוטמן.
כל מאמן שהיה מאמן היום את הפועל והקבוצה היתה נראית ככה (המיקום בטבלה לא רלוונטי) היה מקבל ממני בדיוק את אותה ביקורת. אתה מוזמן לחפש אשכולות שלי מהעונה הקומת ולראות ביקורות על גוטמן. היו מספיק.

אני לא אמרתי שאתה ספציפית קורא לו להתפטר או מקלל אותו חס וחלילה
אני דיברתי על חלק,ולפי מה שאני שומע ביציעים גם חלק גדול מהקהל.

לא אמרתי שקשטן מושלם.ואני בהחלט מכיר בזה שלגוטמן יש יכולות בניהול קבוצה יותר מלקשטן
אבל עדיין אני חושב שקשטן מאמן בסדר בסך הכול,ואם הוא קצת ישתנה בגישה שלו למשחק הפועל תצליח ותשתפר

שוב,אני מדבר על אותם אוהדים שצועקים לו להתפטר אחרי כול משחק ומקללים,האם זה תורם לביטחון ?האם זה נותן משהו להפועל או לשחקנים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
רד אלרט, אתה באמת חושב שאדם בגילו של קשטן יכול לשנות קצת את הגישה שלו? מאיפה הבאת את זה?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
צדיקים מלאכתם נעשית ובלה בלה בלה.
לנעול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 20:26 
RedBullet כתב:
הגיע הזמן.

תמונה

מברוק. משימה שהושלמה.
עוד נצחון כזה ו....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
RedBullet כתב:
הגיע הזמן.

תמונה

מברוק. משימה שהושלמה.
עוד נצחון כזה ו....

תתעורר מותק, פה זה לא הכדורסל (וחבל שכך), אנחנו לא בעלי הקבוצה, קוראים לו טביב, ואיכשהו באופן מפתיע קשטן לא רוצה לעבוד אצלו, או איכשהו באופן הזוי הטביב פיטר את קשטן. יש לך כשל לוגי חמור. טביב זה הבעלים, לא אנחנו, טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 21:04 
גביזון כתב:
moshiko כתב:
RedBullet כתב:
הגיע הזמן.

תמונה

מברוק. משימה שהושלמה.
עוד נצחון כזה ו....

תתעורר מותק, פה זה לא הכדורסל (וחבל שכך), אנחנו לא בעלי הקבוצה, קוראים לו טביב, ואיכשהו באופן מפתיע קשטן לא רוצה לעבוד אצלו, או איכשהו באופן הזוי הטביב פיטר את קשטן. יש לך כשל לוגי חמור. טביב זה הבעלים, לא אנחנו, טביב.

רבים דאגו למרמר לו את החיים מהיום הראשון. קללות, גידופים, צעקות. הודעות שמחה אחרי פיטוריו.
לו הקהל היה עומד מאחוריו ותומך בו כאיש מקצוע למרות כל הבעיות או לפחות לא מקלל בצורה מגעילה, הייתי יכול להסכים עמך. בפועל, העוינות שהופגנה נגד קשטן הופך את המקללים לשותפים בפועל להחלטה של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
גביזון כתב:
moshiko כתב:
RedBullet כתב:
הגיע הזמן.

תמונה

מברוק. משימה שהושלמה.
עוד נצחון כזה ו....

רבים דאגו למרמר לו את החיים מהיום הראשון. קללות, גידופים, צעקות. הודעות שמחה אחרי פיטוריו.
לו הקהל היה עומד מאחוריו ותומך בו כאיש מקצוע למרות כל הבעיות או לפחות לא מקלל בצורה מגעילה, הייתי יכול להסכים עמך. בפועל, העוינות שהופגנה נגד קשטן הופך את המקללים לשותפים בפועל להחלטה של טביב.

אוקיי אוקיי, אז טביב עשה החלטה שגויה לגבי עמדת המאמן, הנה אמרת את זה.
מה לגבי הרכש, איפה הוא עומד כאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 21:11 
גביזון:
אני לא זוכר בהפועל ת"א עוינות כזו למאמן כמו שהיתה נגד קשטן.
משה סיני גם אחרי שפגע קשות במועדון בעמדת המנג'ר זכה לכמה עונות של סבלנות.
אפילו נגד גילי לנדאו או גיא לוזון לא היו הפגנות של שנאה כמו שהיו נגד קשטן.
זה כבר מאחורנו. תרבות רעה חדרה אלנו ולא תעזוב אותנו במהירות.
רצו שקשטן יתפטר. קלבו את זה.
בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
גביזון:
בהצלחה.

אתה רק נגד ואנטי
פעם יש מצב שתענה?
בעד מה אתה?
טביב טעה הפעם ?
אתה בעד שקשטן ישאר מאמן הפועל?
טביב הוא בעלים טוב להפועל?
אתה מוכן להשתתף במחאה תרבותית שתגרום לטביב למכור את הפועל?
פעם תענה לי?
אה?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 21:17 
פאביו יקר
מושיקו צודק בכל מילה
מכבי זה כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
פאביו יקר
מושיקו צודק בכל מילה
מכבי זה כאן

טביבי=מכבי זה נכון
אני כבר פעם 5 שואל את מושיקו על דעותיו כי הבינותי את האנטי שלו כלפי כולם.
בעד מה המשתמש הזה,פעם אחת מותר לדעת ???????????????????????

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
moshiko כתב:
גביזון:
בהצלחה.

אתה רק נגד ואנטי
פעם יש מצב שתענה?
בעד מה אתה?
טביב טעה הפעם ?
פעם תענה לי?
אה?

נדמה לי שלפחות לגבי שתי השאלות הראשונות שלך מושיקו היה ברור לגמרי (ולדעתי גם צודק).
שתי השאלות האחרונות שלך לא רלוונטיות לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 21:24 
פאביו כתב:
moshiko כתב:
גביזון:
בהצלחה.

אתה רק נגד ואנטי
פעם יש מצב שתענה?
בעד מה אתה?
טביב טעה הפעם ?
פעם תענה לי?
אה?

לא אני הבאתי את טביב. אחרי שהגיע דעתי "זה מה יש". עם זה צריך לנצח.
תמכתי בקשטן מהרגע הראשון כי אני חושב הוא המאמן היחיד בשוק שיכול להתמודד מול ניהול בעייתי כמו של טביב. מה עוד שאינני רואה מצבנו בטבלה אסון לאומי. לא היתה שום הצדקה לפטרו או לסקלו.
הסיבה שבפעם הראשונה קם קהל ומגדף מאמן כאשר הקבוצה במקום הראשון-שלישי (גדפו אותו מהמחזור הראשון) היא שיש תרבות חוליגנית שכובשת כל חלקה טובה בקרב הקהל.
אני שב ואומר: בנושא סילוקו של קשטן, חלקים גדולים של הקהל שתפו פעולה באופן מעשי (גם אם לא התכוונו) עם טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
פאביו כתב:
moshiko כתב:
גביזון:
בהצלחה.

אתה רק נגד ואנטי
פעם יש מצב שתענה?
בעד מה אתה?
טביב טעה הפעם ?
פעם תענה לי?
אה?

לא אני הבאתי את טביב. אחרי שהגיע דעתי "זה מה יש". עם זה צריך לנצח.
תמכתי בקשטן מהרגע הראשון כי אני חושב הוא המאמן היחיד בשוק שיכול להתמודד מול ניהול בעייתי כמו של טביב . מה עוד שאינני רואה מצבנו בטבלה אסון לאומי. לא היתה שום הצדקה לפטרו או לסקלו.
הסיבה שבפעם הראשונה קם קהל ומגדף מאמן כאשר הקבוצה במקום הראשון-שלישי (גדפו אותו מהמחזור הראשון) היא שיש תרבות חוליגנית שכובשת כל חלקה טובה בקרב הקהל.
אני שב ואומר: בנושא סילוקו של קשטן, חלקים גדולים של הקהל שתפו פעולה באופן מעשי (גם אם לא התכוונו) עם טביב.

יצא עשן לבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: