תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 23:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 9/1/12
הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 03:17 
סמל אישי של המשתמש
״ישראל היום״

הסערה בהפועל ת"א נמשכת
במלוא עוזה. איבוד שתי הנקודות במשחק בשבת בווסרמיל גרם לתחושה של אובדן דרך גם מבחינה מקצועית וגם בפן החברתי והניהולי.
אתמול לאחר המשחק הגדיר עמרי קנדה "שטויות" את ההחלטה לספסלו משיקולים מקצועיים והוא כנראה ידע על מה הוא מדבר. ל"ישראל היום" נודע כי גם ביום שישי הגיע לאימון אחד מאותם "נושים" שביקרו באימון הקבוצה לפני כשבוע. הוא הגיע לאימון המסכם לקראת המשחק מול הפועל ב"ש כשהוא לבוש בקפוצ'ון וניסע להיטמע בקרב האוהדים שהגיעו לעודד את השחקנים לקראת המשחק. היו"ר דורון אוסידון זיהה את אותו בחור והזעיק את המשטרה.
לאחר כמה דקות הגיעו לא פחות משמונה שוטרים למקום ולקחו את המבקר הלא רצוי לתשאול בתחנה. האירוע לא נסתר מעיניו של המאמן דרור קשטן מה שהוביל ככל הנראה לאי הכללתו בהרכב ולאי שיתופו במשחק. בסביבתו של קנדה ממשיכים לטעון כי מדובר בחובות של בני משפחתו אולם בהפועל מתחילים להבין שאולי לא אלו פני הדברים.
"מוני הראל עזר לו לפני שנתיים אלי טביב ואוסידון סייעו לו לפני חצי שנה וכעת שוב יש בעיות. הוא אומר שאלו חובות של בני משפחתו אבל קיבלנו מסרים שאמנם הצ'קים לא על שמו של עמרי אבל החובות בהחלט כן. קשטן כנראה גם מבין את זה וחבל שעמרי לא לומד את הלקח דווקא בתקופה שהוא בכושר טוב ולאחר שנראה כי הוא מחוץ לשטויות האלו" אמרו במתחם חודורוב.
קנדה עצמו הכחיש בתוקף כי הדברים קרו.
שיחה טראנסאטלנטית
עקב הידיעות על נתק בין הבעלים אלי טביב למאמן דרור קשטן החליט אתמול טביב שנמצא במיאמי לרגל עסקיו לשוחח בטלפון עם המאמן ו"לנקות את השולחן" בין השניים. החיכוך החל כאשר טביב ביקש מקשטן "לשחק יותר התקפי" עניין שלא התקבל בעין יפה אצל קשטן שראה במהלך פגיעה בסמכות המקצועית הבלעדית שלו.
שני הצדדים הכחישו עוד לפני השיחה אתמול שהפיגה את המתיחות שקיימת כי היה קיים בינם נתק. טביב אמר: "אני ודרור מתנהלים בצורה טובה מאוד כמו כל מאמן ובעלים אין שום נתק ושום בעיות‭." ‬ עם זאת גורם נוסף בחודורוב הרחיב בנושא: "קשטן צריך להבין שיש לטביב כמו לכל בעלים זכות להגיד למאמן שהוא לא מרוצה מהצורה שבה הקבוצה משחקת ושהוא היה רוצה לראות אותה תוקפת יותר מגינה יותר או כל דבר אחר. זה קורה בכל מועדון וקשטן צריך לדעת את זה עם הניסיון העצום שיש לו‭."‬ האוהדים תובעים
אוהדי הפועל ת"א בייחוד אלו המשתייכים לארגון האולטראס משער 5 מנהלים כבר יותר מחודשיים מאבק בטביב. בין שלל הסיבות למחאה מציינים האוהדים את התערבותו הגסה לטענתם של טביב שמונע מהם להכניס כמה שלטי מחאה ושלטים נוספים שאינם קשורים למחאה לתוך בלומפילד.
אתמול הגישו כמה מהם באמצעות עו"ד אסף אלוויה מכתב אזהרה לפני תביעה לחברת השמירה מטאור שאחראית לאבטחה בבלומפילד.
האוהדים דורשים לדעת מי אוסר את הכנסת השלט "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" ליציעי הקבוצה במשחקיה הביתיים. האוהדים טוענים כי מדובר בהפרה בוטה של זכויות היסוד שלהם ובכללן הזכות לחופש הביטוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 9/1/12
הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 07:25 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

- רוני לוי מועמד להחליף את קשטן בעונה הבאה.

- תמוז העביר ביקורת על ההנהלה שלא מביאה רכש.

- הלל יעקוב הערב במשחק של ביירה מאר נגד בראגה בליגה פורטולגית, אחרי הקשרים אדריאן וכריסטיאנו מהקבוצה המארחת.

- הבלם גץ אמור לנחות מחר.

- הפועל תעביר לגנט 40 אלף על מנת לקבל את השחרור על שולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 09:29 
ידיעות אחרונות בהרחבה

- גורמים בכירים בהפועל ת"א בחנו ביממה האחרונה אופציות חלופות לעמדת המאמן, אולם שוק המאמנים הדליל לא מאפשר בשלב. זה לבצע שינוי על חשבונו של דרור קשטן, המצוי בנתק עם אלי טביב.
מעורבים בקבוצה טענו אתמול כי מאמנה של אנורתוסיס פמגוסטה, רוני לוי, נחשב כמועמד למועדון בעונה הבאה.

- בסביבתו של קשטן הבהירו אתמול: "גם אם ניקח דאבל, בטוח שהוא לא ישאר פה. מישהו בהפועל לא רוצה את המאמן? שיודיעו לו, ישלם את הפיצויים והוא לא יהיה פה. דרור לא אחד שירים דגל לבן, אבל הוא כואב את מה שעובר עליו בימים האחרונים".
על מעמדו של קשטן במועדון יעיד המקרה הבא: לפני בדיוק חודש קנס המאמן את אביחי ידין, אלא שבפועל, ידין כלל לא נקנס ואף לא הועמד לוועדת משמעת.

- טוטו תמוז העביר אתמול ביקורת על הנהלת הקבוצה: "אנחנו חייבים חיזוק, אבל לא עושים עם זה שום דבר. צריך לפחות 2-3 זרים דומיננטיים ולא נבחנים. הרי יש מספיק כסף. בינתיים רק מדברים".

- עומרי קנדה לא היה מרוצה אחרי המשחק מול הפועל באר שבע, שרק עשר דקות לפניו קיבל הודעה על כך שלא יפתח בהרכב, ואמר לחבריו: "הייתי המום, אני בכושר מצויין ובשישי עשיתי אימון נדיר".
קשטן הסביר לקנדה: "זה בגלל מה שקרה מהבחינה האישית שלך. גם אם החוב לא שלך, ואני מאמין לך, הראש שלך לא היה באימונים האחרונים".

- בהפועל הבטיחו כי יעבירו היום לגנט את החוב בסך 40 אלף יורו, מה שיוביל לשחרורו של מרקו שולר.
בלם נבחרת סלובניה יערוך את הופעת הבכורה שלו כבר מחר בחצי גמר גביע הטוטו מול מכבי פ"ת.

- נציג הפועל יעקוב הערב אחרי שני קשריה של ביירה מאר מפורטוגל במשחק מול בראגה: הברזילאי כריסטיאנו והפורטוגלי אדוארדו.

- בהפועל אישרו כי בלמה של לוזאן והנבחרת הצעירה של שוויץ, גיום כץ, יגיע מחרתיים לארץ למספר ימי התרשמות.

- אחרי שכבר סיכם את תנאיו באומוניה ניקוסיה, דדי בן דיין בחר שלא לצאת לקפריסין מאחר ולא הסדיר את החובות מול הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 11:38 
הממשלה קרובה לאשר עוד חוק דרקוני הפעם קריטי לאוהדי הפועל. עוד חוק בסדרת חוקי סתימת הפיות קורם עור וגידים: ועדת השרים לענייני חקיקה אישרה את החוק שיזם ח"כ אורי אריאל, שאוסר שימוש בכינויים ובסמלים נאציים. העונש: חצי שנת מאסר וקנס של עד 100 אלף שקלים. משרד המשפטים התנגד. שר המשפטים, יעקב נאמן, הצביע בעד
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4173077,00.html

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 12:31 
משהו. ממש קריטי לאוהדי הפועל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 12:51 
קריטי ביותר למהות ולקיום של האגודה והערכים שהיא הוקמה עליהם.
:PUKE: :PUKE: :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 9/1/12
הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
הממשלה קרובה לאשר עוד חוק דרקוני הפעם קריטי לאוהדי הפועל. עוד חוק בסדרת חוקי סתימת הפיות קורם עור וגידים: ועדת השרים לענייני חקיקה אישרה את החוק שיזם ח"כ אורי אריאל, שאוסר שימוש בכינויים ובסמלים נאציים. העונש: חצי שנת מאסר וקנס של עד 100 אלף שקלים. משרד המשפטים התנגד. שר המשפטים, יעקב נאמן, הצביע בעד

לא דרקוני ולא נעליים. הגיע כבר הזמן שיחוקקו חוק כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
הדרמה שהדיחה את עמרי קנדה מההרכב

רון עמיקם

עמרי קנדה אמור היה לפתוח בהרכב הפועל ת"א שלשום בב"ש (שבת), אבל אירוע שהתרחש ביום שישי, סמוך לסיום האימון המסכם, הביא להחלפתו בנאאל חוטבא.
כזכור, בשבוע שעבר הגיעו שני גובים של חברה לנכיון צ'קים למתחם חודורוב, ודרשו להיפגש עם קנדה בטענה לחוב. משלא הצליחו להיכנס למתחם חדרי ההלבשה, עמדו ליד הגדר שמפרידה בין מגרש החניה והמתחם הפנימי וצעקו לעבר המגן, שיצא לכיוון מגרש האימונים.
בשישי, לקראת סיום האימון, שבו תורגל קנדה בהרכב, הגיעו שני אנשים אחרים וקראו למגן מעבר לגדר. על-פי עדי ראייה, החוויר השחקן ויצא מהמגרש לכיוון חדרי ההלבשה. דרור קשטן מיהר לצאת אחרי המגן לכיוון חדרי ההלבשה, שם שאל אותו לסיבת יציאתו.
קנדה טען שאין כלום, חזר למגרש האימונים ושוב יצא. למקום הוזעקה משטרה, שליוותה את שני האנשים מחוץ למתחם. רק אתמול קיבל קנדה מקשטן את ההסבר להדחתו, לפיו לא היה מפוקס: שני אירועים של גובי חובות שמגיעים למתחם, גם אם מדובר בחוב של אח, יכולים לשבש את תפקודו.
גורם בהפועל: "הראש שלו לא בכדורגל. הבן-אדם חללית. כל אימון באים אנשים‭."‬ קנדה: "הייתי טוב באימונים, הייתי טוב במשחק האחרון, לא יודע מה קרה‭."

הסקאוט של הפועל, יעקב הלל, צפה אתמול בפורטוגל במשחקים של ז'יל ויסנטה מול נסיונל ושל ויטוריה גימראייש מול פיריינשה. היום הוא יצפה בקשר ארתור, במשחק בין ביירה מאר לבראגה.

בהפועל מקווים לסגור היום סופית את שחרור דדי בן-דיין. סלים טועמה, שנפגע שלשום בב"ש, ייעדר מחצי גמר גביע הטוטו מול מכבי פ"ת.

הפועל ת"א צפויה להעביר היום 25,600 יורו לגנט - סכום שהיה במחלוקת על מנת לקבל את שחרורו הבינלאומי של מרקו שולר

נערך לאחרונה על ידי הסלע האדום בתאריך 09 ינואר 2012, 18:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 15:16 
Red Nightmare כתב:

קריטי לאוהדי הפועל? ממש לא, למרות שאני לא מהמתנגדים לשירי שואה (ביציע ובכלל) אני בטוח שאפשר גם בלעדיהם..

דרקוני וסתימת פיות? בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
איגייבור התאמן, קנדה ב-11, שולר עשוי לשחק

הפועל תל אביב תעלה מחר (שלישי) ב-20:00 לחצי גמר גביע הטוטו מול מכבי פתח תקווה ולמרות ששחקנים בקבוצה היו שמחים לוותר על המשחק, גם הם יודעים שלמרות ששיחקו כבר כ-30 משחקים העונה בכל המסגרות, המשחק מול המלאבסים ב׳מושבה׳ יכול להיות זה שיוציא אותם מהמשבר.

דמארי סובל מכאבים במפשעה וידין צפוי לעבור צילום כדי לבדוק מה פשר הכאבים מהם הוא סובל בקרסול שלו. טועמה יזדקק למספר ימי מנוחה נוספים כדי להתאושש מהמכה החזקה שספג באשכיו בב״ש, אולם הוא ודמארי אמורים להיות כשירים למחזור הליגה הקרוב, כאשר מצבו של ידין יתברר לאחר הצילום שיעבור.

בלם הרכש, מרקו שולר, לא תורגל בהרכב מאחר שבין היתר, הוא טרם חזר לכושר משחק. בהפועל העבירו לגנט תשלום עבור חוב כספי שהיה להם, כאשר הם ממתינים לאישור הבלגים על העברת הכסף. בגנט התנגדו לשיתופו של שולר על תקן נבחן, אולם אם שחרורו הבינלאומי יגיע לפני המשחק הוא עשוי להיכלל בסגל ולקבל מספר דקות ראשונות במדים האדומים.

עומרי קנדה יחזור להרכב ויפתח על חשבונו של נאאל חוטבא, כאשר מור שושן ו-וואליד באדיר ימשיכו במרכז ההגנה. מחמוד עבאס ומירקו אורמוש יפתחו באגפים במקומם של סלים טועמה ואלרואי כהן, כאשר מהראן ללה אמור לפתוח לצידו של טוטו תמוז בחוד.

ההרכב המשוער: אדל אפולה, עומרי קנדה, וואליד באדיר, מור שושן, גל שיש, מירקו אורמוש, רועי גורדנה, שי אבוטבול, מחמוד עבאס, מהראן ללה וטוטו תמוז.

נערך לאחרונה על ידי הסלע האדום בתאריך 09 ינואר 2012, 19:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
אלישע לוי מועמד לעונה הבאה

נוכח האכזבה מהתוצאות וממערכת היחסים העכורה בין דרור קשטן ובין הבעלים, אלי טביב בונה על מאמן מכבי חיפה. מקורב לבוס: "אם אלישע לא היה בחיפה, הקבוצה כבר הייתה שלו". שחקנים: "אנחנו משחקים כמו הפועל יהוד בשנות ה-80"

אין זה סוד כי מעמדו של מאמן הפועל ת"א דרור קשטן, הנמצא בנתק עם הבעלים אלי טביב, התערער לאחרונה על רקע מערכת היחסים העכורה בין השניים ותוצאות הקבוצה בליגה. מקורבים לטביב טוענים כי כבר כעת הוא סימן את מאמן מכבי חיפה הנוכחי, אלישע לוי, בהנחה שלא ימשיך בכרמל, כמועמד לרשת את קשטן בעונה הבאה.

"אלי מאוד אוהב את אלישע עוד מהתקופה בכפר סבא", סיפר ל-ynet ספורט מקורב לטביב שהוסיף: "אם אלישע לא היה בחיפה, הקבוצה כבר הייתה שלו". יש לציין כי במועדון לא מדברים כעת על שינוי בעמדת המאמן, נוכח העובדה כי אין יותר מידי מאמנים טובים פנויים בשוק. קשטן מסיים את חוזהו בתום העונה ובסביבתו סיפרו כי הוא פגוע מהיחס אותו הוא מקבל לאחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
כעת ברדיו של אופירע -
שייע: קיבלתי טונות של סמסים מאוהדי הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 5:
זלצר בכלל לא יודע שהוא מאמן זמני:

זלצר עצמו הופתע מההודעה ואמר לאתר ערוץ הספורט: "אני לא מתכוון לאמן, לא רוצה לאמן ולא אאמן. זו פעם ראשונה שאני שומע שמינו אותי לתפקיד. הייתי בהרצאה והיו לי 50 שיחות שלא נענו. אני פרשן בטלוויזיה ואני לא מתכוון לעזוב את העבודה. הגעתי להפועל כמנהל מקצועי, אם טביב יציע לי, אסרב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: