תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 23:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שי אבוטבול
הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 22:11 
לא תתפוס אותי- כתבתי בהתחלה שעד כה באשכול הזה לא דיברתי ספציפית על היכולת המקצועית שלו- שביקשת עשיתי זאת.
פה אולי לא קראו לו מדליף, אבל ביציע לא מעט אומרים שהוא מדליף שהוא רע להפועל וכו'..
מבחינה מקצועית אני לא רואה אף אחד בהפועל טוב יותר ממנו שנית אין הרבה שחקנים ישראלים שמשחקים בליגה שלנו שהם טובים יותר משי.
נכון הוא לא בשיאו, לא טענתי שהוא צריך לפתוח בהרכב כל משחק, כמו לכל שחקן יש עליות וירידות.
שהקבוצה לא טובה אז כולם לא טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים לאלה כאן שטוענים שאין לו כושר ל90 דקות אבל אני חושב שב70 דקות מקצועית נטו הוא נותן גם תפוקה טובה.
אתמול ראינו את הצד ההגנתי שלו עובד טוב(אם להיות כנה,בדרך כלל זה הצד החלש יותר שלו) ובצד ההתקפי הוא היה חלש יותר
בדרך כלל זה הפסים שלו,וראיית המשחק שאני מתלהב ממנה,אתמול זה היה החטיפות וההקרבה למען הקבוצה

מכאן ועד להגיד ששי מדליף,ששי הורס,שבגלל שי הכול רע בקבוצה...יש הרבה מאוד מרחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2012, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
אני מסכים לאלה כאן שטוענים שאין לו כושר ל90 דקות אבל אני חושב שב70 דקות מקצועית נטו הוא נותן גם תפוקה טובה.
אתמול ראינו את הצד ההגנתי שלו עובד טוב(אם להיות כנה,בדרך כלל זה הצד החלש יותר שלו) ובצד ההתקפי הוא היה חלש יותר
בדרך כלל זה הפסים שלו,וראיית המשחק שאני מתלהב ממנה,אתמול זה היה החטיפות וההקרבה למען הקבוצה

הבעיה היא שכדורגל משחקים 90 דקות, ואם שחקן לא יכול לעשות את זה הוא יכול מקסימום להכנס כמחליף, כי אי אפשר לפתוח עם שחקן כשאתה יודע שאחד החילופים יהיה חייב ליהיות במקומו.
בטח כשיש שחקן אחר לא פחות טוב ממנו על אותה עמדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
לירון האדום כתב:
קובי מויאל?
פה נגמר הדיון.

אתה חושב שקובי מויאל נחות משי?

(אני מדבר על כדורגל נטו. אין צורך להזכיר כמה חרא הוא)

קובי מויאל לא עונה להגדרה של שחקן כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
עצוב כמה פריוולגיה יש לשי לעשות מה שבזין שלו ועדיין לקבל אהבה ותמיכה מהקהל, על דברים שאם שחקנים אחרים עושים הורגים אותם.
אופי מדהים? ההאשמת שווא על קנדה שהוא גנב לו את הארנק למרות שבסוף התברר שזה לא היה קנדה זה בין המעשים הדוחים שהיו. זה שהוא גרר את השחקנים הבכירים לחרם נגדו שנמשך גם אחרי שהתברר שזה לא גם כן נכנס במקום גבוה ברשימה.

מחזק את חדר ההלבשה? מה זה האטריק ושי אבוטבול הוא ליצן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
RedAlert כתב:

הבעיה היא שכדורגל משחקים 90 דקות, ואם שחקן לא יכול לעשות את זה הוא יכול מקסימום להכנס כמחליף, כי אי אפשר לפתוח עם שחקן כשאתה יודע שאחד החילופים יהיה חייב ליהיות במקומו.
בטח כשיש שחקן אחר לא פחות טוב ממנו על אותה עמדה.

בסדר
ראינו שהוא עמד אבל גם 90 דקות בכמה משחקים העונה
זה לא שהוא מתמוטט
נכון שאחרי 70-75 דקות הוא מתעייף,מה לעשות זה עובדה
אבל זה לא אומר שהוא שחקן חלש
וחוץ מזה שיש לו הרבה השפעה על הפועל ועל השחקנים לפי דעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: