red in blood כתב:
הבעיה הכי גדולה היא עם אלו שמקללים את אלו שקוראים בוז.
ראבק, כמו שלנו מותר למחות נגד ההנהלה, להם מותר לא להסכים איתנו.
כל עוד הם לא שליחים של טביב ומקבלים ממנו הזמנות (ואני מניח שהרוב המוחלט לא כזה), אני מניח שטובת הפועל לנגד עיניהם, ופשוט יש ויכוח על מה יותר טוב להפועל.
אתה רוצה לצרף אותם למאבק?
אל תקלל אותם, אל תגיד שהם לא אוהדי הפועל, אלא תדבר איתם.
תסביר להם מה הבעיות עם טביב, בצורה מאורגנת ומסודרת.
אני משתדל לעשות זאת לאחר כל משחק (ולפני, אם אני מגיע מוקדם).
אתם אומרים שכל מי שרואה את מצב המועדון לעומק מבין שטביב הוא סרטן? (ואני גם בגישה הזאת, דרך אגב)
אז תראו לאנשים את המצב כמו שהוא.
לגבי השלט -
אני מסכים שלהאבק עליו כרגע זה טעות טקטית, ויש לי הרבה ביקורת על המהלך (עם כמה שאני מסכים עם השלט),
ועדיין - להגיד שהמחאה לא מוצדקת, או לא לשתף איתה פעולה כי עושים טעויות בדרך זה פשוט מטומטם.
במקום לא להשתתף במחאה כי לטענתכם היא לא מתרכזת בדברים החשובים, תשתתפו יותר ותפנו אותה אל עבר הדברים החשובים.
תכינו פלייארים, תארגנו הפגנות, תדברו עם אנשים, תעשו מה שאתם רוצים.
אבל לכתוב בפורום שטביב לא טוב, אבל צריך להתרחק ממחאת האולטראס זה פשוט לוותר על הקבוצה.

מסכים עם כל מילה.
מכל הבליל האינסופי של מילים ונאצות שנשפכו פה, עם זה אני מזדהה יותר מהכל.
לקלל אוהדים אחרים (גם אם הם יושבים בשער שבע), לדרג או לבקר את מידת אהדתם (גם אם הם אוהדים כבר שלושים שנה, גם אם הם חדלו ללכת לכל משחק חוץ כבר לפני עשרים שנה, והייתי מת לראות את כל העזרנים והפאביואים המנאצים והמקטלגים בעוד עשרים שנה ולראות אם הם עדיין ממשיכים לרוץ לכל משחק חוץ) ובעיקר להתנשא מעל אוהדים אחרים ("אני יותר טוב!!!1", "אני יותר חשוב!!1!") זה לא פחות גרוע לדעתי מכל קריאת בוז כזאת או אחרת.
ובעיקר יותר הרסני למועדון מכל קריאת בוז או חוסר הסכמה (או אפילו תמיכה בטביב) - כי זה זורע פילוג בקהל. וגם אם הפילוג כבר נוצר לדעתכם בשער שבע, הגישה שלכם מעמיקה אותו, יוצרת אנטגוניזם, ובעיקר לא מאפשרת גישור או שכנוע.