תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 19:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המחאה נגד טביב עכשיו באנימציה
הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
מי שהביא את הדאבל והוא לבדו זה השליח של האוכל.
אם הוא היה מאחר, השחקנים והצוות המקצועי לא היה מקבלים ארוחה ואז היו זעופים ולכן לא היו נותנים את הכל.
אל תתנו לבלאד לזיין לכם את השכל עם לוזון.

זה מצחיק וזה, אבל עדיין, ההישג הזה של לוזון, להוביל קבוצה שבורה (הפסידה את הגביע באותו שבוע) ש"אין לה על מה לשחק" (בניגוד למשל לבית"ר ששחקה מולנו, והיה לה לשחק על להרוס לשנואת נפשם אליפות), לא להפסיד למכבי חיפה, עם כל העזרה שלה מהשופטים, התקשורת (שטיפת המוח על ה"קיזוז"), וכו', הוא הישג מדהים. כל זה כשהוא יודע שרוב הקהל של הפועל שונא אותו משום מה.

:BOW: גיא לוזון :BOW:

מה שכן, אם לא הייתי בטדי, מי יודע איך זה היה נגמר. מן הסתם כל מהלך העניינים היה שונה (תורת הכאוס בזעיר אנפין, וגם זה שהמשכתי למחוא כפיים למסירות טובות כשהקהל היה עסוק בלשתוק תוך כדי השיר "יאללה הפועל"). אז תודה גם לי :HEART2:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 00:34 
כמו בסיפור אלטלנה, במשחק בטדי (על פי העדויות) היו 10.000אוהדי הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
בלאד, אל תשנה את המציאות.
כל הכבוד לבני יהודה וזה, אבל פרט לשלושה שחקנים אף אחד שם לא שווה אזכור.
חיפה היו יכולים לתת להם לפחות 5 שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 01:11 
אדום נחמד כתב:

מסכים שזה היה יותר תיקו (הפסד) של חיפה מתיקו (נצחון) של בני יהודה .
בסופו של דבר תזמון הארועים קבע את השתלשלות הדברים.
אני משוכנע שלו אניימה כובש את הפנדל, חיפה מוחצת את בני יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
אדום נחמד כתב:

נניח, אבל להפיל את כל התיק על בני יהודה ולוזון זה מצחיק, ולקחת קרדיט מהפועל עוד יותר.
היינו צריכים תיקו של חיפה בדיוק כמו שהם היו צריכים תיקו שלנו בדרבי.
ככה זה, טאתה תלוי בזה שמעליך..
אם חיפה היו לוקחים אליפות, אף אחד לא היה אומר שזה בזכות מכבי שטראובר ונמני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 01:38 
bloodbrother כתב:
אדמדם כתב:
bloodbrother כתב:
נחמד.

רק שטביב לא פיטר את גוטמן, וגוטמן לא הביא את הדאבל, השחקנים (שחלק מהחשובים שבהם, טביב הביא), גיא לוזון והמזל הביאו אותו.

גיא לוזון הביא את הדאבל?
גדול :LOL2: :LOL2: :LOL2:

בלי מאמן תותח וספורטאי למופת כמו גיא לוזון, בני יהודה לא היתה עוצרת את חיפה.
בלי המזל, לא היינו מבקיעים בהתקפה האחרונה.
בלי השחקנים שטביב הביא, לא היינו מגיעים למצב של התמודדות על האליפות.

גוטמן נאלץ להעזר בדבר כמעט בלתי נתפש בכדורגל הישראלי, קבוצה ש"אין לה על מה להלחם" שעוצרת קבוצה שחייבת את הנקודות, ובמזל חסר תקדים, כדי לקחת אליפות עם הסגל הכי טוב בארץ ביי פער.

אז כן, זה גוטמן הביא, ולא טביב. בסדר.

אתה יודע מה עצוב בכל מה שכתבת?שאתה ממש טיפש להאמין בכל מה שכתבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 03:06 
סה"כ סרט נחמד שמעביר את המסר, חוץ משני דברים:

1) הקטע עם עומרי עטיה מבחיל. מה אתם רוצים מעומרי עטיה? היה אפשר להעביר את המסר בלי להזכיר אותו באופן אישי.
2) הקטע עם אלי גוטמן לא קשור לכלום. לא רק כי גוטמן לא ברא את העולם ולא הביא דאבל לבד, אלא כי מה הכלב הזה קשור לעניין? אין פה בן-אדם אחד שלא היה מפטר את גוטמן במקום טביב. אין מעסיק אחד בעולם שהיה מוכן להמשיך לעבוד עם עובד שיוצא נגדו. מה לעשות? ם זו הייתה הבעיה היחידה שלנו, אז מצבנו היה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 04:16 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
RedFox כתב:
אביחי היה בן 21/2 שגוטמן התחיל לעבוד איתו, זה ילד לכל דבר במונחים של כדורגל, הוא היה שחקן אלמוני, אומנם שחקן ליגת על אבל שחקן אלמוני שירד עם כפר סבא ליגה.
בלי גוטמן אני בספק גדול אם הוא היה מגיע לאן שהוא הגיע.
שכטר שיחק 3 עונות בליגת העל בנתניה וכבש 21 שערים בכל שלושת העונות, הוא היה מאוד כשרוני אבל הראש שלו לא תמיד היה בכדורגל וגוטמן נתן לו את הפוש שהוא היה צריך בשביל להפוך לשחקן ענק, פוש שגם ראובן עטר וגם לותר מתיאוס לא הצליחו לתת לו, זה בכלל לא משנה אם הוא רצה אותו או העדיף את אבידור עליו, בסופו של דבר שכטר הגיע וגוטמן עזר לו להפוך לשחקן בונדסליגה לגיטימי.
זה שערן זהבי כישרוני זה הכל טוב ויפה, אבל גוטמן נתן לו את הבמה להראות על זה שמאמנים אחרים כנראה היה שולחים אותו לעוד עונת השאלה בהפועל פ"ת.

לגבי גילי אני לא אתווכח איתך כי מבחינתי חוץ מעונת הדאבל שבה הוא באמת היה ענק בשתי העונות האחרות שלו עם גוטמן הוא תמיד היה שחקן שלא ממצה את מלוא הפוטנציאל שלו.

אני דיי בטוח שעם קשטן ואותו סגל היינו עדיין מחכים לאליפות אחרי 10 שנים עקרות ומסתכלים איך חיפה לוקחת 3 שנים ברציפות את האליפות.
אבל עזוב, אני בטוח שאתה מאמין בלב הטרול השלם שלך שעם גיא לוזון ואותו סגל גם היינו לוקחים את הליגה האירופית.

חבל שעניתי לך בסבלנות, למרות שבפעם הראשונה קראת לי טרול, וגם עכשיו. זה לא יחזור. ברוך הבא לנודניקים.

:BOW:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 04:30 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
bloodbrother כתב:
אדמדם כתב:
bloodbrother כתב:
נחמד.

רק שטביב לא פיטר את גוטמן, וגוטמן לא הביא את הדאבל, השחקנים (שחלק מהחשובים שבהם, טביב הביא), גיא לוזון והמזל הביאו אותו.

גיא לוזון הביא את הדאבל?
גדול :LOL2: :LOL2: :LOL2:

בלי מאמן תותח וספורטאי למופת כמו גיא לוזון, בני יהודה לא היתה עוצרת את חיפה.
בלי המזל, לא היינו מבקיעים בהתקפה האחרונה.
בלי השחקנים שטביב הביא, לא היינו מגיעים למצב של התמודדות על האליפות.

גוטמן נאלץ להעזר בדבר כמעט בלתי נתפש בכדורגל הישראלי, קבוצה ש"אין לה על מה להלחם" שעוצרת קבוצה שחייבת את הנקודות, ובמזל חסר תקדים, כדי לקחת אליפות עם הסגל הכי טוב בארץ ביי פער.

אז כן, זה גוטמן הביא, ולא טביב. בסדר.

אתה יודע מה עצוב בכל מה שכתבת?שאתה ממש טיפש להאמין בכל מה שכתבת.

אשמח אם תתקן אותי, נקודה אחר נקודה במה שכתבתי, מה לא נכון. אני טיפש אבל משקיען.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 04:35 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
אדום נחמד כתב:

יתכן, אבל לא בטוח. אמנם כתבתי שיתכן שזה "הרדים" את חיפה. עדיין, לא היה דבר שחיפה לא רצתה יותר מאשר להבקיע. אבל הם פשוט לא הצליחו כי מולם עמדה קבוצה שהמאמן שלה, הוא ולא אחר, הקנה להם מוטיבציה להתאמץ, במצבים שמאמנים אחרים לא היו מצליחים או רוצים. בנוסף, אם בני יהודה היתה רוצה להפסיד, היא היתה עושה את זה. אפילו בכמה דקות הטובות שהפועל היתה ביתרון אחרי הגול של זהבי. בני יהודה פשוט לא רצו להפסיד. והאחראי המקצועי הוא גיא לוזון.

ואדום נחמד, מה זאת אומרת אף אחד לא שווה אזכור? בכל זאת קבוצת כדורגל ישראלית. בשום משחק אין יותר מ 3 שחקנים פר קבוצה ששווים אזכור. אבל בני יהודה, כקבוצה, לא שחקה כסמרטוטים. אגב, גם כמעט עלתה ליתרון מול חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 04:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
moshiko כתב:
אדום נחמד כתב:

נניח, אבל להפיל את כל התיק על בני יהודה ולוזון זה מצחיק, ולקחת קרדיט מהפועל עוד יותר.
היינו צריכים תיקו של חיפה בדיוק כמו שהם היו צריכים תיקו שלנו בדרבי.
ככה זה, טאתה תלוי בזה שמעליך..
אם חיפה היו לוקחים אליפות, אף אחד לא היה אומר שזה בזכות מכבי שטראובר ונמני.

נכון, אבל זה בדיוק בגלל שלמכבי יש מוטיבציה בדרבי מעצם היותו דרבי, ובודאי כשכל מה שנשאר להם זה להרוס אליפות ליריבה השנואה. כנ"ל לבית"ר היתה מוטיבצית על להרוס להפועל ת"א. זה ברור.

מה שמדהים זה שקבוצה כמו בני יהודה, שהיחס שלה למאבק בין הפועל ת"א ומכבי חיפה הוא בודאי בין אפתיות, לעדיפות לחיפה, הצליחה להרוס לחיפה את האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
אדמדם כתב:
אם הוא היה מאחר, השחקנים והצוות המקצועי לא היה מקבלים ארוחה ואז היו זעופים ולכן לא היו נותנים את הכל.

זה מצחיק וזה, אבל עדיין, ההישג הזה של לוזון, להוביל קבוצה שבורה (הפסידה את הגביע באותו שבוע) ש"אין לה על מה לשחק" (בניגוד למשל לבית"ר ששחקה מולנו, והיה לה לשחק על להרוס לשנואת נפשם אליפות), לא להפסיד למכבי חיפה, עם כל העזרה שלה מהשופטים, התקשורת (שטיפת המוח על ה"קיזוז"), וכו', הוא הישג מדהים. כל זה כשהוא יודע שרוב הקהל של הפועל שונא אותו משום מה.

מה שכן, אם לא הייתי בטדי, מי יודע איך זה היה נגמר. מן הסתם כל מהלך העניינים היה שונה (תורת הכאוס בזעיר אנפין, וגם זה שהמשכתי למחוא כפיים למסירות טובות כשהקהל היה עסוק בלשתוק תוך כדי השיר "יאללה הפועל"). אז תודה גם לי :HEART2:

שכחתי, גם המנקה תרמה הרבה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 14:19 
שאול הביא להפועל את האליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 14:21 
bloodbrother כתב:
אדמדם כתב:

ההישג שלו
להרכיב קבוצה לגמרי לבד
עם התקציב השני בגודלו בארץ
עם הזרים שהוא רצה
עם הישראלים שהוא מחבב
ולהוציא אתה שש נקודות ב10 משחקים
בהחלט מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 14:34 
עוד אשכול שהטרול הצליח להחריב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
גיא לוזון הוא המאמן הכי גרוע בהסטוריה שלנו, כולל כל מי שתרצו. לסיני היה תקציב מוגבל (שלא מעט ממנו הלך למשכורת המנופחת שלו) אבל ללוזון היה תקציב גדול מאוד, החליף את כל הזרים, הביא איתו מערסלנד את עובד ואסולין האפס המוכר וקיבל מנדט לעשות מה שהוא רוצה, כולל גב מהדודים שלו שנכחו בכל משחקי הפועל ושמרו על הגב שלו מהאוהדים.
6 נקודות מעשרה משחקים, מקום אחרון בליגה, ניצחון אחד על יריבה שהיתה יותר פאטתית מאיתנו (מכבי באופן לא מפתיע) וחוץ מלצרוח באימונים עם פוזת החצי כפיפה שלו הוא לא עשה כלום ושבר לביבראס את הביטחון על הדרך (איתרע מזלי להיות בחודורוב בדיוק אחרי השיחה שלהם כשלוזון אמר לביבראס שבחיים הוא לא יהיה שחקן), בגדול לא עשה כלום חוץ מהרס וחורבן וכמעט גם הוריד את מכבי פ"ת באותה עונה.
כלומניק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
ללוזון גם היה תקציב מוגבל, בטח יחסית לבית"ר של אותם שנים.
ללוזון היו שתי אופציות:
1. להגיד אין אליפות, אני לא יכול להתמודד עם הכסף הסגל של בית"ר.
2. להגיד יש סיכוי, ניקח הימורים ואם הכל ילך כמו שצריך נוכל לזכות בתואר.

לוזון לקח הימור, לא אחד אפילו הרבה מאוד, בשביל להיות מסוגל לקחת את האליפות מבית"ר,
הוא נכשל בהימורים האלו, בעיקר בגלל אותה החמצה ארורה של אסולין מול הנבלות במקדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 15:45 
מישהו התלונן שלא לקחנו אליפות?
היינו מקום אחרון!! איך זה קשור לכסף של ביתר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 16:08 
איכס לוזון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 16:14 
כנראה אתם נהנים מויכוחי סרק, אחרת אי אפשר להסביר איך אתם עדיין מתווכחים עם טרול כמו בלאד (לוזון הביא דאבל :LOL2: )
לא למדתם פשוט לא להתייחס אליו? תעשו לעצמכם חיים קלים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
מישהו התלונן שלא לקחנו אליפות?
היינו מקום אחרון!! איך זה קשור לכסף של ביתר?

זה קשור לכך שאתה לא יכול להוציא את הקבוצה מהסיטואציה והדרך בא בנו אותה.
כל הקבוצה שלוזון בנה הייתה בגדר הימור, אם הוא היה מצליח היינו ראש בראש עם בית"א על אליפות.
הימור נכשל ולכן היינו ראש בראש עם הפועל חיפה על ירידת ליגת. אבל זה תוצר של הנסיבות שאתה
מתעלם מהן. לוזון נכשל, ולכן טוב שהלך, זה עדין לא סותר או פוגם במציאות שהיתה. אין לי ספק שלוזון
יכל לבנות ולהעמיד קבוצה שתהיה במקומות 2-4 לאורך העונה, אבל שחלום האליפות יתפוגג בודאות בינואר.

אותו דבר השנה, אם לא נזכה באליפות כאשר היריבות שלנו זה ק"ש ואשדוד זה כישלון ואי אפשר להסתיר את
זה במילים יפות. אם מכבי / חיפה היו היריבות זה היה מתקבל על הדעת. בדיוק כמו שעונתו הראשונה של גוטמן
(המלאה) הפסדת אליפות לחיפה וזה היה סוג של כישלון. לא בגלל שלא זכית באליפות (הרי מכבי של שניידר
ובית"ר של אגייר-גאידמק היו מועמדות אליפות) אלא בגלל שהפסדת ליריבה היחידה שלך לפי הגדרת המטרות
בתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 16:46 
גיא לוזון עד להגעתו אלנו היה בגדר קוריוז נחמד. בחור צעיר שאימן חמש שנים קבוצת מרכז טבלה בצורה די מכובדת. שחר בן עמי ומוני הראל החליטו לשים יד על הכשרון הצעיר ולתת לו המושכות למשך שלוש עונות מראש (זה החוזה שנחתם). מה עוד שמוני ומשפחת לוזון ראו בפרוייקט פריצת דרך ושתוף פעולה מבטיח.
בדיעבד התברר (שוב) שהמעבר מקבוצת מרכז טבלה חסרת שאיפות לקבוצה צמרת, לא קל בכלל. להגיד שלו אסולין היה כובש נגד ביתר המצב היה משתנה מקצה לקצה זה די ביזרי. הרכש המקומי והזר היה בינוני (וזו מחמאה), שיטת המשחק היתה אנמית. בקיצור שום דבר מכלום.
הפרוייקט של מוני התרסק. גיא לוזון נשבר (כמעט הוריד ליגה את מכבי פ"ת). אחרי זה גיא לוזון עבר תקופה מכובדת בבני יהודה.
מישהו כתב שגיא לוזון זה המאמן הגרוע ביותר בהיה אצלנו. נדמה לי שאליהו עופר לא מסכים עם הקביעה הזו.
ספורים המאמנים שתמיד מצליחים.
הרוב מתחבר טוב למועדון מסויים ונכשל באחר. מוקדם להספיד את גיא לוזון כמאמן. מה עוד שכל עוד אבי לוזון יו"ר , משרת המאמן הלאומי לא רחוקה ממנו.

נערך לאחרונה על ידי moshiko בתאריך 07 ינואר 2012, 16:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 16:47 
אולי די עם לוזון? פתחו עליו אשכול, או שתעשו חיפוש 2007 ותזיינו שם את המוח עם הטרול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2012, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אולי די עם לוזון? פתחו עליו אשכול, או שתעשו חיפוש 2007 ותזיינו שם את המוח עם הטרול.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: