אחרי חצי עונה הם עם קצב צבירת נקודות מרשים יותר משל בית"ר ירושלים, הפועל חיפה, הפועל ב"ש וראשון לציון.
אז אני יודע שחוקים הם חוקים ושזה העונש על הגרעון ומינוי הכונס, אבל תוסיפו לזה את העובדה שבנו להם אצטדיון חדש ושיש להם קהל אדיר - וכנראה שנקבל השנה את אחת היורדות הכי לא "ראויות" אי-פעם.
בכל מקרה, הסיבה שפתחתי את הנושא היא כי השבוע, דווקא אחרי שני צחונות ביתיים שהחדירו המון מרץ בקבוצה, החליט כונס הנכסים להעביר את פביאן סטולר (אחד המצטיינים העונה) לב"ש, שנלחמת עמם על הירידה, מטעמים כלכליים. אז אני לא מאשים את דגן (הכונס), שכן יש עליו חובות ומוטלת עליו המשימה למנוע מהפ"ת להיכנס לגרעון, ועדיין - באימון היום שטחו בפניו לנדאו ואנטבי

את האכזבה שלהם מהמהלך והוצאת האוויר ממפרשי השחקנים שהוא יצר לקראת ההמשך.
אז אני שואל, למה לא לעזור לאחת הקבוצות היחידות ששוות משהו בליגה שלנו? כזו שמגיע לה להישאר ולו רק על פרוייקט אדיר, קהל תומך והתמודדות מרשימה עם מחסור בכסף.
במיוחד אחרי שבעונה שעברה השאלנו להם את גורדנה, שחזר אלינו כשחקן הרכב, למה לעזאזל לא להשאיל להם עוד שחקני נוער או אפילו נבחנים שהרשימו ולא נמצא להם מקום (זרים)? הרי אנחנו יכולים רק להרוויח מזה שחקנים טובים ומחושלים בהמשך, ועל הדרך לעזור כאמור לקבוצה סימפטית ביותר לדעתי.
איך אומרים בבואנו? "לעזור

"