תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 22:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ההתנהגות של ההנהלה כלפי שחר מהבקבוקים.
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 22:50 
לא הקלטות , לא תמלילים ולא בטיח !!!
צאו מזה חסרי חיים שכמותכם !!!
נורא ציער אותי לקרוא את שנעשה . מהכרותי את שחר , קשה לי להאמין ששחר יחפש במה כדי לפגוע ולא להודות במיוחד אחרי מה שהוא עובר ---
ואתם צריכים לראות , להיות , לשמוע ולו במעט את אשר הוא עובר כל יום ויום ואיך זה מקרין עליו ועל משפחתו .
קשה לתפקד ביומיום , קשה לשמור על עבודה , קשה לנהל את הבית - קשה וכואב .
אחרי שלא מעט אנשים ניסו לתרום מכספם , שחר מסרב וזאת כדי שהוא יוכל לשבת ולמיין את הבקבוקים לפי , גודל , צבע , סוג ורק כך הוא אומר , "רק כך אני יכול להעריך את מה שהאנשים עושים בשבילי "!
אמנם שחר לא ילד אבל עדיין יש לו את התום המיוחד שיש קצת יותר מאשר לאחרים , במיוחד אם הם בעלי עסקים , עורכי עיתונים או סתם כרישים בים .
כל העסק יצא קצת מפרופורציה אבל נתן לנו הזדמנות למבט נוסף וחטוף על מי שמנהל אותנו .
הפועל נראית הכי פחות גרוע אבל זה לא אומר שככה אנחנו רוצים לראות את המועדון מתנהל ( ואני לא אחזור על שלל הבזיונות מהעבר הלא רחוק )
הפחד הגדול שלי - מה יקרה כשאדון טביב יחליט לעזוב ? עם מה אנחנו נישאר ? תחשבו על זה .
( אולי עם החלב שבמקרר בחודורוב )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 22:51 
Officer Barbrady כתב:
אמיר ונונו כתב:
לא מצליח להבין את הדיון בכלל.
כשקראתי על סיפורו של שחר, לא ידעתי מי הוא, באיזה אדם מדובר ואם "מגיע לו" לקבל את עזרתי.
ידעתי רק שמדובר באדם שנפגע בתאונה ונפגע עוד יותר מן החוקים המכוערים במדינה שלנו, שלא רואים צורך לסייע לאדם במימוןטיפולים שיאפשרו לו תפקוד קרוב לנורמלי.
התחלתי לאסוף בקבוקים, ביקשתי עזרה ממתנ"סים שאני עובד איתם ומחניכי. היום יש כמאה ילדים ובני נוער בין רחובות לפ"ת שאוספים בקבוקים עבור שחר. רובם המכריע לא אוהדי הפועל וחלקם לא מתעניין כלל בספורט. הם עושים את המעט שאפשר, פשוט כי יש להם אפשרות לתרום.
אני יודע על אנשים שעושים הרבה יותר, כולל אוהדי מכמבי שתרמו בקבוקים.
אין כאן קשר לאהדה או לדעה כלשהי - רק לזה שאנחנו בני אדם.
מי שמונע באופן יזום את פרסום הכתבה הזו, שאין בה מילה נגד ההנהלה ושיש בה המון טוב לב אנושי בסיסי, וכל זה רק כדי להפעיל לחץ על שחר, אין לו צלם אנוש.
אז אפשר לנתח את זה אינטלקטואלית ורציונלית ולדבר על עלות ועל תועלת - אבל בסוף נשארת החלוקה הפשוטה בין מי שהוא אנושי לבין מי שלא.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 22:52 
אדומיניו כתב:

הפחד הגדול שלי - מה יקרה כשאדון טביב יחליט לעזוב ? עם מה אנחנו נישאר ? תחשבו על זה .

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

באסה שזה כבר לא מצחיק. אתם אנשים הזויים.
כבר כתבו לך 1000 פעם שהוא לא הביא שקל למועדון, אז איך בדיוק נקרוס בלעדיו?
אתם באמת כאלה מטומטמים? מה עובר על האוהדים שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אדומיניו כתב:

זה לא מה שהוא כתב.
הוא התכוון לדרך היפה שבה מר טביב ידוע בהתנהלותו בפרידות.
הוא התכוון לכך שכאשר יעזוב, ימצא דרך לקחת איתו גם את הכסא של המעסה ואת המזגנים.
וכנראה שזה מה שיעשה, אם לא נתליח למנוע ממנו.
גם אם כן, שיילך עכשיו, נתחיל לשקם את ההריסות מוקדם יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
NARKOTIKA כתב:
אדומיניו כתב:

זה לא מה שהוא כתב.
הוא התכוון לדרך היפה שבה מר טביב ידוע בהתנהלותו בפרידות.
הוא התכוון לכך שכאשר יעזוב, ימצא דרך לקחת איתו גם את הכסא של המעסה ואת המזגנים.
וכנראה שזה מה שיעשה, אם לא נתליח למנוע ממנו.
גם אם כן, שיילך עכשיו, נתחיל לשקם את ההריסות מוקדם יותר.

אבל ניצחנו דרבי ואנחנו מקום ראשון, לא ניתן לו הזדמנות שניה? חבל לעורר עכשיו מחאה נגד טביב, אנחנו באמצע המירוץ לאליפות. שיעשו את הבמבי בקיץ. נעיף אחד ואז את השני. תנו לטביב לעבוד, אחרי זה תגידו מה שאתם רוצים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 23:13 
אדום אופטימי כתב:
אמיר ונונו כתב:

אופטימי.
בדבר אחד אתה צודק: עורך המגזין, שהוא שכיר של הנהלת טביב, לא חייב לאף אחד שום דבר.
אני כתבתי טור למהדורה הראשונה של המגזין ושמחתי כשיצא. עזרתי לחלק אותו בלי שיבקשו ממני, וגם לי הם לא חייבים כלום.
אבל כל שאר הדברים שנכתבו הם שקרים והכפשות שמכוונות לפגוע במי שנתפס בעיניהם כמובילי המחאה.
1. עובדתית, הובהר לשחר שהכתבה עליו לא תפורסם בגלל התנגדותו לשחיתות ולזיהום של ההנהלה הנוכחית.
2. ארגון "פועלים באדום" והפעילות של הקהל עבור שחר הם שניים מהדברים הבודדים שנותרו טהורים ויפים בקהל שלנו, גם בימים המלוכלכים האלה. אין לי מושג מה שורש העוינות האישית שלך כלפי אסף, אבל מהיכרות אישית, מדובר באדם שצריך להוות מודל לחיים עבור הקהילה, בלי תשומת לב לגמול אישי. אם הנהלת טביב מוצאת לנכון להכפיש את אסף ואת הארגון המופלא הזה, קל לצייר קו של טוב ורע.
בשורה התחתונה, יש כאן מפעל של עזרה לאדם שמסרב לקבל נדבות ומתעקש לעשות עבור עצמו. הוא ביקש עזרה מאיתנו, אחיו האדומים, ואני יודע שגם אתה התגייסת לעזור לו. התניה של פרסום סיפור כזה בהפסקת ההתנגדות להנהלה היא פעולת טרור. חד וחלק.
וכן, אני תומך במיחזור. קונפטי זה רעיון לא רע, העיקר שבסוף הנייר יגיע לפחים הכחולים.

1. נו אז מה. מןתר להם לא לאפשר לו לפרסם מכתב בגלל שהוא מתנגד להנהלה. העיתון שלהם הוא עיתון פרטי וזו זכותם המלאה. והם לא צריכים להיות מותקפים על ידי שחר וחבריו. לטעמי היו יכולים לפרסם מכתב תודה. אבל הם לא חייבים כלום לאף אחד בנושא זה.
2. ארגון פועלים באדום הוא אחלה ארגון. האם כשאני כותב ביקורת מדויקת ( אתה מוזמן לבדוק את אמינותה אצל האדמין לשעבר של הפורום ) זה אומר שיש לי עויינות אישית עם אסף ? למה ? פעילותו המבורכת אינה עושה אותו אלוהים כמו שגם הביקורת עליו לא צריכה לעשות אותו חלילה כזבל אנושי. יש גם צבעים אפורים בחיים.
אני לא רבתי עם אסף, וגם לא מכיר אותו באופן מעמיק. יש דבר אחד ורק דבר אחד שעיצבן אותי בפעילותו וקשור למה שכתבתי. אני בעל עסק שמחלק הרבה פליירים. מעולם לא חשבתי שמכובד לחלק פליירים על שולחנות העסק השכן שמתחרה בי או בתוך העסק עצמו של המתחרה שלי . אסף עשה זאת וחופשי. לדעתי מעשה שפל ולא הגון. כך לגבי הביקורת שרשמתי על אסף. מתגובת המגזין עולה שכך התנהג איתם אסף. מצד אחד הם פירסמו את פועלו ופעולות העמותה שבראשה הוא עומד , מצד שני הוא קורא לכותבים בפורום שלו עכשיו לשרוף את המגזין הבא בגלל שלא פרסמו את המכתב של שחר. סוג של הכרזת מלחמה מצד אסף על המגזין, אז במלחמה כמו במלחמה. הוא יורק לבאר ממנה שתה. הם לא יפרסממו אותו בעתיד. לטעמי הם צודקים.
3. כל העזרה לשחר היא מבורכת. ניסיתי לעזור לשחר בעבר . אני מנסה בהוווה, ואני מניח שהביקורת שלי עליו בנושא זה לא תשפיע על העתיד. אבל זאת החלטה שלי. מותר לאוהד אחר להחליט לא לעזור לשחר. הוא לא אדם פחות טוב ממך או ממני בכך שהחליט לא לעזור ולא להשתתף במבצע איסוף הבקבוקים.
4. הנהלת הפועל לא היתה מקבלת אצלי עוד נקודות אם היתה מפרסמת את המכתב של שחר, ולא הפסידה אצלי נקודות בגלל שלא פירסמה את המכתב של שחר.
מותר לך לחשוב אחרת ממני ורצוי מאוד שתשפוט דברים לא לפי שחור ולבן ותיקח בחשבון שיש גם גוונים אחרים בין החור והלבן.

מותר לו, אבל וואלה איזה בן אדם זה עושה אותו בדיוק? נראה לי בן אדם פחות טוב, לפחות לפי קנה מידה של בני אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
יקירי,
מה לעשות שהעולם לא מורכב מאנשים מושלמים.
גם אני חושב שהיה ראוי להפעיל את החמלה והאנושיות, וכתבתי זאת לפחות 5 פעמים באשכול זה בהודעות קודמות.
מצד שני אני לא חושב שנכון לכפות על אנשים חמלה.

בהנחה שאתה לא מגלה חמלה כלפי כל הדיירים בכדור הארץ, אני מניח שאתה תנהג בחמלה שונה כלפי פלוני ביחס לאלמוני. למה ?
למה לא כלפי כולם באותה מידה ? אני מניח שאלמוני מצא מקום טוב יותר בלבך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 08:14 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין את כל ההתרגשות
זה טביב, איש קטן מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
לא מתכוון לצאת בהצהרות, X שקרן, Y חדל אישים, וZ ציני חסר מצפון.
אני מאחל לשחר רפואה שלמה ומקווה שכל אחד שמעורב בעניין וכתב כאן יחשוב לעצמו איפה, ואיך הוא יוכל לתקן
ולכלכל את צעדיו העתידיים. אני בטוח ששחר, מגזין אדום ואחרים יעשו זאת.

לצערי אני בטוח שיש כמה שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
שחר משום מה לא יכול להתחבר לפורום
הוא ביקש ממני להעביר את תגובותיו.
ציטוט:
כפי שהבטחתי אני מפםרסם את ההתכתבות שנערכה בפייסבוק ביני לבין הכתב של מגזין אדום.
אמנם נכון שהובטח שהכתבה תפורסם במהדורה הבאה אבל אני חשבתי לפרסם אותה ביום המשחק נגד הירוקים מחיפה מאחר וידעתי שכל האיצטדיון יהיה מלא וכך תודתי תגיע אל מספר רב יותר של אנשים אוהדי הפועל תל אביב.
אני רוצה רק להגיב לתגובה של מגזין אדום שבה הם כתבו: " עוד נאמר לשחר שאין כול קשר לדעותיו האישיות בנוגע להנהלה , חבל שהוא בחר לעלות את זה כול הזמן בשיחה והוא היה משוכנע שזאת הסיבה . ועוד לצעוק בטלפון בצורה מבהילה , שזאת הסיבה".
אני מזמין כל אחד וכל אחת מכם להגיע אלי ולהאזין לאותה שיחת טלפון ולומר לי האם הרמתי את הקול/צעקתי או לחילופין לאמר לי האם באותה השיחה נאמר לי שיש קשר בין דעותיי האישיות בנוגע להנהלה או אין קשר.
מאחר ואינני נמצא בבית אינני זוכר את הסיסמא לפורום השדים ולכן אשמח אם מישהו יוכל להעתיק את התגובה הזו לפורום בשדים.
הועתק במלואו מהפייסבוק שלי.

6 דצמברSent from Mobileשחר מנגלוס
היי. מה עניינים? למה הכתבה לא פורסמה אתמול במגזין?
..
6 דצמברLiron Avnirאני נתנצל, הוראות מלמעלה, יפורסם במגזין הבא.
..
6 דצמברשחר מנגלוס
אחי, מה זאת אומרת הוראות מלמעלה? ליאור עורך את המגזין. יש מישהו מעליו שיכול לאסור עליו לפרסם או להחליט מה כן יפורסם?
..
6 דצמברLiron Avnirאני העורך של המגזין, ותמיד יש משהו מלמעלה. כפי שכתבתי לך נכניס למגזין הבא.
..
6 דצמברנשלח מהצ'אטשחר מנגלוס
ליאור הוא זה שמעליך וזה נראה לי מוזר כי לא לליאור ולא לך יש אינטרס שלא לפרסם ולכן אני לא מבין מי זה עוד יכול להיות מישהו מלמעלה?
..
7 דצמברLiron Avnirאחי, זה לא קשור לאינטרס לא לפרסם, הייתה כוונה לפרסם את הכתבה, הרי לא לחינם כתבת אותה ואנחנו ערכנו אותה... במגזין הבא נפרסם אותה...
..

ציטוט:
חברים יקרים,
אני רוצה להעמיד דברים על דיוקם.
לפני כחודש פניתי אל מר ליאור שבת ממגזין אדום וביקשתי ממנו לעשות כתבת תודה לאוהדי הפועל על איסוף הבקבוקים.
במהלך אותה השיחה הופניתי על ידו אל הכתב לירון אבניר והתבקשתי להגיד לו שאני פונה באישור של מר שבת על מנת שיכין כתבה כזו.
נאמר על ידי למר אבניר שמאחר והייתי עיתונאי לפני שנים רבות אין לי בעיה להכין מאין כתבה ולשלוח אותה אליו ושהוא יערוך אותה ויכתוב אותה בסגנון כתיבתו ועל כך הסכמנו ללא שום בעיה.
תוך כיומיים שלחתי אל מר אבניר באימייל את הכתבה ושלוש תמונות ונאמר לי עד ידו שהוא יקצר אותה על מת שניתן יהיה להכניסה לקראת המגזין אשר יופץ בבלומפילד ביום המשחק נגד מכמבי חיפה.
בתאריך 14.11.2011 בשעה 21:40 התקבלה הודעת SMS ממר אבניר ובה כתב כי "המגזין יוצא במשחק נגד מכמבי חיפה". בשעה 21:41 שלחתי הודעה חוזרת ובה שאלתי "תוכל להשאיר אבל את כל השאלות והתשובות אפילו שתקצר?" התשובה לא איחרה לבוא והגיע ה כעבור דקה "לא יודע עדיין מה יהיו מגבלות המקום. אבל אני מבטיח לך שתהיה מבסוט".
הסוף כבר ידוע וכתבת התודה לא פורסמה.
זו היתה שיחתי היחידה עם הכתב מר לירון אבניר.
השיחה הבאה שניהלתי היתה עם מר ליאור שבת לאחר שהכתבה לא פורסמה. אני מודיע בזאת כי לא צעקתי ולא דיברתי לא יפה וכל נסיון להציג אותי ככזה איננו נכון בלשון המעטה.
במהלך השיחה עם מר שבת לא חיפשתי שיאמר לי שמדובר בהוראה מהנהלת הקבוצה מאחר וזאת כבר ניתן היה להבין מההתכתבות עם מר אבניר ולראיה לכך שמר שבת אמר במהלך השיחה מספר פעמים שאני לא יכול לכתוב דברים נגד ההנהלה בפייסבוק ובמקביל לצפות שההנהלה תתן יד לפרסום דברים במגזין.
מרגע זה כל מי שרוצה לשמוע את ההקלטה מוזמן לעשות זאת ולהחליט בעצמו האם צעקתי במהלך השיחה והאם רק חיפשתי שיגידו שזה קשור להנהלה.
את המשך תשובותיי למר שבת אתן במקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2011, 00:54 
מפתיע משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2011, 04:11 
Much Ado About Nothing

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2011, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
מי שלא שם לב, אותו ליאור שבת שהציג עצמו כמנהל המגזין "אדום" (יותר נכון - צהוב),
רשום כאחד מחברי הנהלת הפועל תל אביב באתר הרשמי:
http://hapoelta-fc.co.il/category/management/
http://hapoelta-fc.co.il/%D7%9C%D7%99%D ... %91%D7%AA/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2011, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:

תגידו, זה עוד לא ברור לכם שהמגזין "אדום" יוצא לאור מטעם ההנהלה?

מה עוד צריך לדפוק כדי שזה ייכנס לכם לראש?

לכן אני גם לא מבין מה הפליאה הגדולה שבאשכול הזה ומדוע רמת הציפיות הזאת ממגזין רשמי של הפועל תל אביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ההתנהגות של ההנהלה כלפי שחר מהבקבוקים.
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2011, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:

שיחקת אותה,כרגיל.

אגב, עוד מישהו שם לב שהבעלים של מועדון הפועל תל אביב מופיע עם חולצה צהובה באתר הרשמי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 195 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: